Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از مشهد، امین کاظمی در نشست خبری خود با اصحاب رسانه، اظهار داشت: کمیسیون ایمنی سازمان نظام مهندسی از یک سال قبل با هدف پیشگیری و جلوگیری از خطرات تشکیل شد و در ۴ محور اصلی فعال است.

وی افزود: زیرمجوعه این محورها در حوزه‌های فرهنگ‌سازی و اثربخشی مبحث ۱۲، اشائه تولیدات سازمان با همکاری رسانه‌ها، اقدامات پژوهشی با رویکرد ایمنی، آموزش‌های ایمنی، بررسی پرونده‌های شورای انتظامی، بررسی مسائل حقوقی ساختمان، بحث نظارت بر ایمنی و انجام بازدیدهای تخصصی و کارشناسی، مشاوره‌های بیمه در سازمان نظام مهندسی و همکاری با سازمان‌های ذی‌ربط همچون شهرداری بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون پذیرش و آموزش سازمان نظام مهندسی ساختمان خراسان رضوی با بیان اینکه بیشترین درصد حوادث ناشی از کار در حوزه ایمنی بوده است، خاطرنشان کرد: در کشورهای پیشرفته و توسعه‌یافته ایمنی یک ارزش است و در کشور ما شعار اول ایمنی، بعد کار وجود دارد اما متاسفانه دغدغه آن وجود دارد.

کاظمی تصریح کرد: پروانه اشتغال به کار پس از دوره آموزشی پیش از خدمت صادر می‌شود و در دوره‌های ضمن خدمت هم آموزش‌های دوره‌ای برگزار می‌شود و در کارگاه‌های ساختمانی به‌دنبال پررنگ‌تر دیده‌شدن مبحث ۱۲ هستیم.

وی با اشاره به اینکه بلندمرتبه‌سازی‌ها از سال ۸۴ در خراسان رضوی آغاز شد، تاکید کرد: باید مهندسان در تائیده‌های بالابرها، جرثقیل‌ها، آسانسورها و پله‌برقی‌ها و همچنین استفاده از تجهیزات به‌روز را طبق مقررات استاندارد داشته باشند و متاسفانه این موضوع جدی گرفته نشده و حتی در برخی موارد استاندارد اجباری ملزم نشده است.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۹۳۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان غذا و دارو اعلام کرد: رشد ۲۰۰ درصدی صدور و تمدید پروانه ملزومات دارویی

جواد شمسایی، با اشاره به آمار بررسی پرونده جامع محصولات CTD، افزود: میزان بررسی پرونده‌ها از ۹۳ مورد در سال ۱۴۰۱ به ۱۲۸ مورد در سال ۱۴۰۲ رسیده و بیش از ۳۷ درصد رشد داشته و مدت زمان بررسی پرونده‌های حوزه نیز از ۴ ماه به زیر یک ماه کاهش یافته است.

رئیس اداره ملزومات دارویی سازمان غذا و دارو ادامه داد: میزان مصاحبه و ارزیابی صلاحیت مسئول فنی نیز ۳۴ درصد، رسیدگی و پاسخگویی به امور ترخیص بیش از ۱۴۰۰ درصد، صدور مجوز ترخیص با حداقل اسناد بیش از ۳۳۰ درصد در سال ۱۴۰۲ به نسبت سال ۱۴۰۱ رشد داشته است.

وی با تاکید بر لزوم برگزاری کلاس‌های آموزشی مخصوص مسئولان فنی شرکت‌های تولیدکننده و واردکننده ملزومات دارویی، گفت: طی سال گذشته ۷ دوره آموزشی شامل ۴ جلسه ۲ GMP، جلسه CTD و یک دوره آموزش رگولاتوری برگزار شد و در سال جاری نیز نسبت به این موضوع اهتمام ویژه خواهیم داشت.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • ایمنی لیفتراک چیست و چه نکاتی را باید رعایت کرد؟
  • تغییر۱۰ درصد برنامه درسی دوره متوسطه اول به نفع مهارت‌آموزی
  • آموزش‌های مرتبط با آبزیان در استان بوشهر گسترش می‌یابد
  • لیست قیمت اتحادیه لوله کشی گاز تعرفه نظام مهندسی، دستمزد و قیمت لوله گاز ۱۴۰۳ (
  • آموزش در حوزه بانوان جدی گرفته شود
  • سازمان غذا و دارو اعلام کرد: رشد ۲۰۰ درصدی صدور و تمدید پروانه ملزومات دارویی
  • امضای تفاهنامه همکاری سازمان نظام پزشکی و آموزش و پرورش
  • مشارکت ۴۳ درصدی خراسان رضوی در حوزه اشتغال
  • جزییاتی از نحوه واگذاری سهام سرخابی ها
  • آخرین آمار مصدومان و فوتی‌های حوادث غرق‌شدگی ۱۴۰۳