Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا گیلان ؛ فرهام زاهد رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای رشت در ابتدا با اشاره به نامه نگاریهای انجام شده در خصوص تفریغ بودجه شهرداری رشت اظهار کرد:

این موضوع توسط کارشناسان در دست بررسی قرار دارد و قرار است در صحن جلسه امروز به آن بپردازیم.

در ادامه عضو کمیسیون برنامه بودجه شورای رشت در خصوص تعیین تکلیف حسابهای شهرداری از سال ۸۸ تا کنون اظهار کرد: طبق گزارشات موجود تفریغ بودجه سالهای ۸۸ الی ۹۱ به دلایلی مردود اعلام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید امیر حسین علوی افزود: با پیگیریهای شورای چهارم رشت حسابرسی و تفریغ بودجه آغاز شد و همواره تفریغ بودجه جزو سوالات شورای چهارم از شهردار رشت بوده و هنوز گزارش حسابرسیها ۹۲ و۹۳ به دست ما نرسیده است.

علوی با بیان اینکه حسابرسی یک تکلیف قانونی برای شورای رشت است گفت: در شورای چهارم امور مجامع را راه اندازی کردیم و امروز از مدیر امور مجامع دعوت شده تا در خصوص حسابرسی داخلی شهرداری رشت هم گزارش داده شود.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای رشت تصریح کرد: تقاضا دارم بعد از اتمام حسابرسی با بخش هایی که در آن تخلف انجام شده است برخورد قانونی صورت بگیرد.

در ادامه عضو دیگر کمیسیون برنامه و بودجه شورای رشت نیز اظهار کرد: از سال ۸۹ تفریغ بودجه شهرداری رشت مصوب نشده است و همه در این اشتباه دخیل هستند .

احمد رمضانپور افزود: باید ابزار کاری برای بررسی حسابرسیهای شهرداری داشته باشیم و بر اساس ماده ۶۷ قانون شهرداریهای کشور همه شهرداریها موظفند تفریغ بودجه را در زمان مقرر به شورا ارسال کنند.

وی ادامه داد: اگر طی این مدت شورا از شهرداری تقاضای تفریق بودجه را کرده باشد ولی شهرداری نسبت به انجام آن کوتاهی کرده باید با آنها برخورد شود.

رمضانپور با بیان اینکه باید حسابرسیها انجام و درصد انحرافات بودجه شهرداری را بررسی کنیم تصریح کرد: با این اقدام برای سالهای بعد هم چراغ راه مشخص خواهد شد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای رشت تفریغ بودجه را اساس کار شهرداریها دانست و افزود: امیدوارم این موضوع هر چه سریعتر محقق شود.

در ادامه یکی دیگر از اعضای کمیسیون برنامه و بودجه شورای رشت نیز اظهار کرد: در حسابرسیها باید شفاف سازی انجام شود و این جزو وظایف قانونی و نظارتی شورا است.

حامد عبداللهی افزود: تقاضا دارم کمیته ای تشکیل و با افرادی که تخلف کردند بطور جدی برخورد شوند.

رضا رسولی عضو دیگر کمیسیون برنامه و بودجه شورای رشت در این جلسه اظهار کرد: حسابرسی حسابهای شهرداری رشت از دوران فعالیت شورای چهارم رشت آغاز شده است و امیدوارم به زودی نتیجه برسد.

رسولی افزود: در شهرداری انحرافاتی وجود دارد و باید با ریشه این انحرافات برخورد کنیم .

وی با اشاره به اینکه در خصوص انحرافاتی که در حوزه بودجه وجود دارد با دیگر همکاران شورایی موافق هستم بیان کرد: در بودجه سال ۹۷ باید ریشه انحرافات را پیدا کنیم و در سالهای گذشته بودجه ای را مصوب کردیم که یک بودجه گشاد و غیر قابل کنترل در اختیار شهردار قرار دادیم.

وی افزود: بنده به عنوان فردی که در بطن این پروژه نبودم ترجیح میدادم که این مباحث را نگویم.

رسولی گفت: حسابرسیها باید کاملا مستقل و بودن جانبداری بررسی شود و با تشکیل یک کارگروه در این زمینه کاملا موافق هستم و باید یک سیستم زمانی برای فعالیت کارگروه در نظر گرفت.

وی افزود: اشاره به اینکه شائبه سفارشی بودن گزارش حسابرسیها از جمله مباحثی است که مطرح می باشد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای رشت افزود: بنده نگران هستم که حسابرسی داخلی شهرداری رشت مغرضانه انجام شود و باید در این خصوص آگاه باشیم و با هیچکس خط قرمزی ندارم و با هرکسی که تخلف کرده است باید برخورد شود.

رسولی بیان کرد: تخلفات همانند یک گلوله برفی است که ممکن است به بهمن تبدیل شود.

در ادامه جلسه یکی دیگر از اعضای کمیسیون برنامه و بودجه شورای رشت اظهار کرد: اگر نتوانیم در این دوره تفریغ بودجه را به روز نکنیم دوباره همین گذشته ها تکرار می شود .

محمد حسن عاقل منش افزود: باید این عزم جدی را همه بپذیریم و با یک وفاق و همدلی آن را به سرانجام برسانیم و همه در حسابرسی به اصلاح امور هم توجه داشته باشند.

وی بیان کرد: تا زمانیکه تفریغ بودجه در موعد مقرر هرساله اعلام و مصوب نشود مشکلات برطرف نخواهد شد.

در ادامه جلسه مدیر موسسه خصوصی حسابرسی پیلان گزارشگر گفت: گزارش حسابرسی سالهای ۸۹ تا ۹۱ مردود شده است و یکی از دلایل این کار مربوط به ماده ۶۷ قانون است .

مبین شفقت افزود: مسئولیت حسابرسی حسابهای شهرداری رشت با شرکت بوده و متاسفانه در این بررسیها مشخص شد که تفریغ بودجه در آن سالها در زمان مقرر انجام نشده است.

وی بیان کرد: شهر رشت در کل کشور جزو معدود شهرهایی است که تفریغ بودجه را طی سالهای متمادی نداده باشند و این تعجب برانگیز است.

وی با اذعان به اینکه برخی از اسناد مربوط به سالهای ۸۹،۹۰،۹۱ مفقود شده اند خاطر نشان کرد: وقتی که چنین مباحثی مطرح می شود مدیر مالی باید بر اساس سوابق اسناد را بازسازی کند و موضوع دیگر اینکه در حسابهای شهرداری رشت در آن سالها افتتاحیه و اختتامیه وجود نداشته و این یک موضوع بسیار ابتدایی است که نادیده گرفته شده است.

مدیر موسسه حسابرسی پیلان گزارشگر در ادامه گفت: همچنین برای سالهایی نیز مدعی هستند که اطلاعات سیستم پاک شده است و این جای تعجب دارد که چگونه اطلاعاتی پاک میشود و چرا سوابقی از آن اطلاعات وجود ندارد .

شفقت افزود: در سالهای گذشته شهرداری در برخی از شرکتها سرمایه گذاری کرده بود اما در مورد سود سهام پیگیری انجام نشده است.

وی با اشاره به ماده ۷۲،۷۱،۶۷ شهرداریهای کشور اظهار کرد: در این مفادهای قانونی به موضوع ارائه تفریغ بودجه و ارایه گزارش ماهانه شهرداریها به شوراها اشاره شده است و باید شهرداری هزینه ها و درآمد ماهیانه خود را به شورا ارسال کند.

مدیر موسسه حسابرسی پیلان گزارشگر پیشنهاد کرد: اگر در طول ماه گزارش درآمد وهزینه به اضافه پرداختهای شهرداری در بخش های مختلف به شورا ارسال شود بسیاری از مشکلات برطرف خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه گزارش تفریغ بودجه مربوط به سالهای ۹۲ و۹۳ شهرداری رشت مشروط است گفت: در این سالها گزارشات تفریغ با تاخیر ارایه شد و انحرافاتی نیز در بودجه این سالها وجود دارد.

شفقت با اذعان به اینکه ارائه تفریغ بودجه از وظایف شهرداری رشت است تصریح کرد: تفریغ بودجه نشاندهنده عملکرد شهرداری هااست و ما پیشنهاد می کنیم اگر میخواهید تفریغ بودجه را مصوب کنید مسئولیت اشکالات آن دوره را باید به مدیران وقت بسپارید.

وی با بیان اینکه در حسابرسی جانبداری از هر فرد حقیقی یا حقوقی برایمان شرم آور است افزود: ما هرگز حیثیت حرفه ای خودمان را زیر سوال نخواهیم برد و ما حسابرس شهرداری نیستیم و قاعدتا مغرضانه کاری انجام نداده ایم.

در ادامه جلسه عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای رشت افزود: این شائبه وجود دارد که گزارشهای مربوط به حسابرسی سفارشاتی باشد و بابت این مباحث شواهدی دارم و آن را به کمیسیون ارسال خواهم کرد .

در ادامه جلسه سرپرست امور مالی شهرداری رشت نیز اظهار کرد: مباحثی که در خصوص تفریغ بودجه شهرداری رشت مطرح است مربوط به دوران فعالیت بنده نیست.

مجتبی ماه پسند افزود: زمانی که بنده در واحد مالی شهرداری رشت مشغول به فعالیت شدم با چالشی با عنوان عدم ارائه تفریغ بودجه از سالهای گذشته مواجه شدیم و در همان دوران و با درخواست شورای چهارم جمع بندی عملکرد مالی از ۸۹ تا ۹۳ را طی مدت هفت ماه ارایه کردیم و در این مدت با مشکلاتی از جمله فقدان مدارک ، پاک شدن مدارک مالی و... روبه رو بوده ایم.

وی با اشاره به انحرافات بودجه تصریح کرد: این مبحث در خصوص تفریغ بودجه سالهای ۹۲،۹۳ مطرح است و در این زمینه نیاز به بررسی وجود دارد.

در ادامه جلسه عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای رشت اظهار کرد: برای هر موضوعی که انحراف بودجه باشد باید مصوبه شورا را بگیرند.

علوی افزود: انحراف بودجه بدون مصوبه شورا امکانپذیر نیست.

سرپرست امور مالی شهرداری رشت در ادامه این جلسه گفت: تفریغ بودجه سال ۹۴ تا پانزدهم آبان ماه سال جاری به شورا ارسال می شود و در خصوص تفریغ بودجه سال ۹۵ نیز مشغول فعالیت هستیم.

ماه پسند در خصوص تفریغ بودجه ۸۹ تا ۹۱ بیان کرد: این مبحث طی هفت ماه انجام شد و بسیار نفس گیر و طاقت فرسا بود.

در ادامه مدیر برنامه و بودجه شهرداری رشت نیز گفت: تفریغ بودجه ۸۸ با پنج سال تاخیر انجام شد و مسئول حسابرسی برای انحرافات در بودجه سالهای ۹۲،۹۳ تقاضای یکسری مدارک‌ دارند.

آمنه خدابخشی افزود: عدم ثبات و تغییرات مداوم مدیران موجب شد تا در حین حسابرسی اشکالاتی ایجاد شود .

در ادامه عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای رشت اظهار کرد: باید به گونه ای عمل شود تا بتوانیم تفریغ بودجه سالهای ۹۴ و ۹۵ را نیز هر چه سریعتر به شورا ارسال شود.

علوی افزود: در حال حاضر در سال ۹۶ هستیم و ان شاا به گونه ای عمل شود که به حسابرسی ضمنی دست پیدا کنیم.

در ادامه حامد عبداللهی عضو دیگر کمیسیون برنامه و بودجه خواستار تعیین تکلیف تفریغ بودجه مربوط به سالهای ۸۹ تا ۹۱ شد و گفت: حالا که این حسابرسیها مردود اعلام شده لست چه اقدامی باید انجام دهیم.

مدیر موسسه حسابرسی پیلان گزارشگر در پاسخ به سوال عبداللهی گفت: گزارش حسابرسی سالهای ۸۹ تا ۹۱ به تخلفات اداری ارسال شود ومسئولیت آن با ذیحسابان وقت است.

مبین شفقت افزود: در باره تفریغ بودجه سالهای۹۲ و ۹۳ شهرداری رشت باید موضوع انحراف بودجه بررسی شود

مدیر حسابرسی داخلی شهرداری رشت نیز در جلسه امروز اظهار کرد: واحد جامع شهرداری رشت در خصوص وضعیت حسابرسی داخلی مشغول به فعالیت است و اینکار بر اساس قوانین وزارت کشور انجام می شود و ما در باره شخص و اشخاص اظهار نظر نمی کنیم.

فرزاد جهانی افزود: تمام اتفاقاتی که در جریان حسابرسی داخلی افتاده است باید واضح باشد و برخی از سازمانهای شهرداری رشت حسابرسیهایشان مردود است.

وی با اشاره به اینکه ناهماهنگی فراوانی وجود دارد گفت: متاسفانه در شهرداری رشت سازمانها و مناطق بصورت جزیره ای عمل می کنند .

جهانی با تاکید بر اینکه بخش مالی شهرداری رشت باید تخصصی عمل کند بیان کرد: باید نیروهای متخصص در بحث مالی ورود کنند و تمامی گزارشات ما بر اساس ضوابط وزارت کشور تنظیم شده است.

در ادامه این جلسه فرهام زاهد رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای رشت گفت: ۱۵ آبان امسال تفریغ بودجه سال ۹۴ ارائه خواهد شد.

رضا رسولی عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای رشت در خصوص حسابرسی داخلی شهرداری رشت گفت: انتظار میرود امور مجامع شهرداری رشت بیشتر نگاه پیشگیرانه به مباحث داشته باشد .

رسولی افزود:در حسابرسی داخلی انتظار داریم اگر سیستم و ساختاری دارای اشکال است توسط امور مجامع این اشکالات گوشزد و برطرف شود.

مدیر حسابرسی داخلی شهرداری رشت در ادامه جلسه امروز گفت: ما در حین حسابرسی نواقص را به سازمانها اعلام می کنیم و ضمن انجام کار حسابرسی، تذکرات را به آنها میدهیم.

رضا رسولی با اذعان به اینکه ما نسبت به آیندگان مسئول هستیم تصریح کرد: حق نداریم با امراض و ابزار مشکلاتی ایجاد کنیم.

در خاتمه جلسه رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای رشت گفت: تفریغ بودجه سال ۹۴ شهرداری رشت باید تا پانزدهم آبان سال جاری به شورا ارسال شود و در خصوص تفریغ بودجه سالهای ۸۹الی۹۱ که توسط حسابرسان مردود اعلام شده است نامه ای تنظیم و به رئیس شورا در این خصوص گزارش داده می شود و تفریق بودجه سالهای ۹۲،۹۳ شهرداری رشت نیازمند یکسری مدارک حهت بررسی انحرافات بودجه می باشد و واحد مالی شهرداری رشت باید طی یک هفته آن را فراهم و در اختیار حسابرسان قرار دهد.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۹۳۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود ماهانه ۱۵ دستگاه اتوبوس به چرخه خدمت‌رسانی مشهد

رئیس شورای اسلامی شهر مشهد گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته، هر ماه ۱۰ تا ۱۵ دستگاه اتوبوس جدید وارد چرخه خدمات‌رسانی ناوگان حمل‌ونقل عمومی می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، حسن موحدیان در آغاز یکصد و سیزدهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد، با گرامیداشت دوم اردیبهشت‌، سالروز تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، گفت: این روز را به صورت ویژه به پاسداران گرانقدر و جان‌‎برکف تبریک می‌گویم.

وی گفت: سپاه پاسداران در عمر بیش از چهار دهه خود خدمتگزار مردم بوده و در زمینه‌های نظامی، دوران دفاع مقدس و عقب‌راندن دشمن بعثی، عمران و آبادانی، مقابله با دشمنان، فعالیت‌های خدماتی برای عموم مردم و غیره فعالیت‌های بسیار گسترده‌ای داشته و موفقیت‌های بسیار زیادی را نیز کسب کرده است.

موحدیان با بیان اینکه این مناسبت را باید به طور خاص به قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) تبریک گفت، افزود: قرارگاه یکی از شرکای عمرانی مدیریت شهری و شهرداری مشهد مقدس است و اجرای پروژه‌های کلانی چون مترو، خط انتقال پساب به پرکندآباد، ایجاد تقاطع غیرهمسطح خیام و فهمیده و غیره توسط این مجموعه صورت می‌گیرد.

رئیس شورای شهر مشهد در ادامه به 5 اردیبهشت‌، سالروز شکست مفتضحانه حمله نظامی آمریکا به کشور عزیزمان در صحرای طبس، در قالب عملیات موسوم به پنجه عقاب اشاره کرد و افزود: این حرکت خبیثانه، ریشه در خیانت رئیس جمهور وقت، بنی‌صدر داشت که با لطف خداوند متعال، این انقلاب به راه خود ادامه داد.

موحدیان، صحرای طبس را یادآور شکست خفت‌بار متجاوزان و تبلور قدرت امداد الهی دانست و تصریح کرد: یاد و خاطره «محمد منتظر قائم»، نخستین فرمانده سپاه پاسداران استان یزد و شهید واقعه طبس را هم گرامی می‌داریم.

وی گفت: یکی از خبرهای امیدبخش روزهای اخیر، نهایی شدن قرارداد خرید اتوبوس‌های نو برای مشهد مقدس است؛ اقدامی که موجب رفاه حال مردم و کاهش آلودگی هوای شهر مشهد می‌شود.

موحدیان با تقدیر از زحمات و پیگیری‌های کمیسیون عمران و حمل‌ونقل برای تحقق این مهم، افزود: هر ماه شاهد ورود 10 تا 15 دستگاه اتوبوس جدید به چرخه خدمات‌رسانی ناوگان حمل‌‎ونقل عمومی خواهیم بود و خوشبختانه قرارداد خرید 59 دستگاه اتوبوس نیز حل و فصل شده است.

عضو هیئت رئیسه شورای شهر مشهد، ناطق پیش از دستور یکصد و سیزدهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد نیز گفت: چه کسی قرار است به سه میلیون شهروند و 30 میلیون زائر خدمات شایسته ارائه کند؟ باید احساس تعلق ارتقا یابد، در تمام لایه‌های شهرداری تا سطوح کارگری روح برنامه نهادینه شود، همه باید بدانند اقدامات اساسی و علی الخصوص کلان پروژه‌ها برای تمرکز اقدامات چیست تا با یاری هم به قله بلند مدیریت شهری که همانا خادمی شایسته شهر امام مهربانی است برسیم.

تبدیل وضعیت بیش از 4000 نیروی ایثارگر

فاطمه سلیمی افزود: در این زمینه تبدیل وضعیت بیش از 4000 نفر نیروهای ایثارگر بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی و همچنین پیگیری تبدیل وضعیت کارکنان پیمانی مشمول، اصلاح احکام کارمندی در سال گذشته منطبق بر نامه شماره31975 سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور درخصوص تبیین نحوه تاثیر ترمیم حقوق کارمندان، موضوع مفاد بند یک قانون اصلاح بودجه سال 1401 کل کشور اعمال طرح طبقه‌بندی مشاغل قانون کار برای کارکنان مدیریت پیمان و همچنین تشکیل اداره امور کارگری جهت پیگیری ویژه موضوعات این عزیزان، اشاره می‌شود که اتفاق مهمی در راستای توجه به منابع انسانی بود.

سلیمی تصریح کرد: همچنین برای نخستین بار افزایش احکام نیروهای دارای رابطه استخدامی مستقیم، مدیریت پیمان، و کارگری در حقوق فروردین ماه 1403 اعمال و پرداخت شد.

ایجاد اداره کل خلاقیت و نوآوری شهری در شهرداری مشهد

عضو هیئت رئیسه شورای شهر مشهد خاطرنشان کرد: یکم تا هفتم اردیبهشت ماه هفته خلاقیت و نوآوری که پاسداشت ایده‌ها و نگرش‌های نوآورانه و محرک توسعه است را تبریک می‌گویم؛ خلاقیت و نوآوری از ویژگی‌ها و قابلیت‌های انسان است که نقش مهمی در زندگی دارد. این ویژگی باعث پیشرفت انسان در تمامی عرصه‌ها می‌شود و می‌تواند کیفیت زندگی را تعیین کند، از این رو اهمیت بسیاری دارد. کیفیت زندگی شهری نیز به حضور نگاه های خلاق و نوآور وابسته است.

وی با بیان این مطلب که ایجاد اداره کل خلاقیت و نوآوری شهری از اقداماتی است که در این دوره شورای شهر با حمایت کمیسیون از این امر رخ داد و توجه ویژه شهرداری مشهد به امر نوآوری را نمایش می‌دهد گفت: داشتن شهری آباد و پر رونق درگرو افکار خلاقانه کارآفرینان، پژوهشگران و فرهیختگان علوم مختلف است که با پردازش صحیح می‌توانند به سکوی پرشی برای توسعه شهری منجر شود. در این دوره کمیسیون برنامه و بودجه، منابع انسانی و فناوری اطلاعات، علاوه بر نگاه خلاقیت و نوآوری که تا آخر دوره چندین مرکز خلاقیت برای حل مسائل شهری و بهره گیری از ظرفیت شرکت های دانش بنیان تاسیس خواهد شد.

سلیمی افزود: توجه به فناوری و هوشمندسازی،کسب جوایز متعدد شهر هوشمند، انعقاد قرادداد و ارائه مجوز به پنج اپراتور از جمله شاتل، های وب، پیشگامان، صبا نِت و آسیاتِک جهت ارائه سرویس اینترنت به مردم از طریق فیبر نوری که منجر به افزایش سرعت و کیفیت اینترنت می‌شود؛ در مناطق 9 و 11 تقریبا 90 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و با تاکید بر موضوع در همایش 6 اردیبهشت ماه سایر مناطق شهری هم با سرعت مناسبی پیش خواهد رفت.

عضو هیات رئیسه شورای شهر مشهد بیان کرد: حمایت بیمه ای تکمیلی برای همکاران حجمی در فرزندان دوم به بعد که منطبق بر قانون جوانی جمعیت بود صورت گرفت و بیمه مربوطه با پرداخت حق السهم 40-60 دایر شد. اقداماتی همچون سرانه محور شدن رفاهیات همکاران، مشمول هزینه های ناباروری در تکمیل درمان، هماهنگی های ایاب و ذهاب مادران باردار و رفاهیات ویژه امور پزشکی و سلامت مادران باردار در سطح کارکنان شهرداری؛ همچنین دوره های آموزشی تربیت فرزند، مشاوره های ازدواج و ...، غربالگری های ویژه بانوان و آقایان، باشگاه های مخاطب محور و ... در سطح شهروندان نیز از سایر اقدامات مورد پیگیری کمیسیون بوده است.

افتتاح رصدخانه شهری در حوزه برنامه‌ریزی و تدقیق تصمیم‌گیری‌ها

سلیمی گفت: کمیسیون برنامه بودجه، فناوری اطلاعات و منابع انسانی در شش ماه اخیر با برگزاری حدود 65 جلسه، موفق به بررسی و تعیین تکلیف موضوعات حائز اهمیتی چون بررسی و جمع بندی تفریغ 1400، تفریغ 1401، اصلاح 1402 و بودجه 1403 و بیش از 100 طرح و لایحه از جمله عوارض و بهای خدمات سال 1403، اعطای مشوق های ویژه برای فعالان حوزه ساخت و ساز، لایحه تسهیل تملک املاک واقع در طرح های شهری در راستای مدیریت درآمدهای شهرداری، و تعداد بیش از 170 دستور کار شده است.

وی در خصوص فعالیت رصدخانه شهری نیز گفت:بدون در دست داشتن آمار کافی، دقیق و به‌هنگام، سیاستگذاری، برنامه‌ریزی، تعیین اهداف، راهکارها و فعالیت‌ها و در نهایت ارزیابی نتایج مربوطه امکان‌پذیر نیست،فعالیت های رصدخانه شهری در حوزه برنامه ریزی و تدقیق تصمیم‌گیری‌ها نیز به صورت رسمی افتتاح شد؛این رصدخانه به منزله چشمی بینا قادر است نقشی اساسی در تصمیم‌سازی‌های مدیریتی ایفا کند و ماهیت اصلی آن گردآوری داده‌های مدیریت شهری در قالب داده‌های آماری و لایه‌های مکانی است تا با مصورسازی داده‌ها و ارائه تحلیل‌های ممکن، امکان تصمیم‌سازی، تصمیم‌گیری و آینده‌پژوهی را به گونه ای بهتر فراهم کند.

نام‌گذاری ایستگاه‌های خط‌ سه قطارشهری

در ادامه این جلسه، لایحه نام‌گذاری تعدادی از معابر فرعی به نام شهدا و نام‌گذاری ایستگاه‌های خط‌سه قطارشهری تصویب شد. بر اساس این لایحه، ایستگاه واقع در ترمینال به نام ایستگاه «پایانه امام‌رضا(ع)»، ایستگاه واقع در میدان 15 خرداد به نام ایستگاه «15 خرداد»، ایستگاه واقع در میدان بسیج به نام ایستگاه «بسیج»، ایستگاه واقع در تقاطع آیت‌الله مصباح‌یزدی و شهید حنایی به نام ایستگاه «علامه مصباح‌یزدی»، ایستگاه واقع در خیابان شهید اندرزگو مشرف به باب‌الجواد به نام «حرم مطهر»، ایستگاه واقع در محدوده ره‌باغ آیت‌الله واعظ‌طبسی و خیابان آیت‌الله شیرازی به نام «آیت‌الله واعظ‌طبسی» و ایستگاه واقع در میدان شهدا به نام «شهدا» (تلاقی سه خط قطارشهری) نام‌گذاری می‌شود.

بودجه مصوب 1403 شهرداری، نتوانسته تایید هیئت تطبیق را بگیرد

رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری، مشارکت‌ها و مسکن شورای شهر مشهد نیز گفت: متاسفانه تاکنون با وجود کم‌کاری دوستان بودجه مصوب سال 1403 نتوانسته تایید هیئت تطبیق فرمانداری را بگیرد که این تاخیر در تایید نهایی امور مالی شهرداری خلل ایجاد می‌کند. 

مجید دبیریان در تذکر به شهردار مشهد تصریح کرد: جناب شهردار مطابق ماده 26 آیین‌نامه مالی شهرداری‌ها، مسئولیت تنظیم بودجه بر عهده شهرداری است که شهردار بودجه را تنظیم و ارسال و شورا نیز مصوب کرده و برای تایید نهایی به فرمانداری ارسال شده اما متاسفانه تاکنون با وجود کم‌کاری دوستان بودجه مصوب سال 1403 نتوانسته تایید هیئت تطبیق فرمانداری را بگیرد که این تاخیر در تایید نهایی امور مالی شهرداری خلل ایجاد می‌کند. لذا شهردار فردی را برای تاییدیه و رفع ابهامات بودجه شهرداری در هیئت تطبیق مامور کند.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد نیز در تذکری بیان کرد: بودجه را تصویب کردیم و به کمیته انطباق ارسال شده، اما کمیته ابهام گرفته و برگشت خورده که ما دوباره اصلاح کردیم. با این وضعیت ابلاغ بودجه به نیمه دوم یا انتهای اردیبهشت می‌رسد، بنابراین الان تمام هزینه‌کرد‌های شهرداری خلاف قوانین و مقررات است.

موسی‌الرضا حاجی‌بگلو ادامه داد: اگر می‌خواهید مشکلی ایجاد نشود، الان باید یک دوازدهم یا دو دوازدهم ابلاغ شود تا شهرداری کار خود را انجام دهد. الان بودجه مصوب نداریم که شهرداری براساس آن کاری انجام دهد.

حاجی بگلو ادامه داد: یکی از اشکالات اساسی ما این است که در هیئت تطبیق از موضوعات فنی و کارشناسی ما نیز مطلع نیستند؛ امیدواریم فرماندار فکری برای این موضوع کرده و از افراد متخصص استفاده کند.

مشروح مصوبات یکصد و سیزدهمین جلسه علنی شورای شهر مشهد 

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد در پایان یکصد و سیزدهمین جلسه علنی شورا، به تشریح مصوبات این جلسه پرداخت و گفت: امروز، لایحه نامگذاری 3 معبر فرعی شهری به نام شهدای گرانقدر در دستورکار قرار گرفت که به تصویب رسید، علاوه بر این نامگذاری 7 ایستگاه از خط 3 قطارشهری مشهد نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت که اعضای شورای اسلامی شهر مشهد مقدس با آن موافقت کردند و تصویب شد.

موسی‌الرضا حاجی‌بگلو افزود: بر اساس دیگر دستور کار این جلسه که به تصویب رسید، به شهرداری مشهد اجازه داده شد که نسبت به واگذاری سرقفلی واحدهای تجاری مجتمع تجاری و اداری «شمس»، براساس قیمت کارشناسی رسمی به صورت نقد و اقساط، با کارگزاری اتحادیه «ساعت مشهد» طی 24 ماه اقدام کند.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • لایحه بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه تعیین تکلیف شود
  • اتمام بررسی جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در کمیسیون تلفیق
  • سرانه ۱۰ میلیون تومانی بودجه عمرانی شهرداری قم
  • بلاتکلیفی بودجه شهرداری کرمانشاه در ۱۷۵اُمین جلسه شورای شهر
  • ورود ماهانه ۱۵ دستگاه اتوبوس به چرخه خدمت‌رسانی مشهد
  • ضرورت توجه به مشکلات منابع انسانی به عنوان بزرگترین سرمایه شهرداری ارومیه
  • جلسه علنی مجلس آغاز شد/ بررسی جزئیات طرح تشکیل «سپند» وزارت دفاع
  • بررسی جزییات طرح تشکیل «سپند» وزارت دفاع در دستور کار مجلس
  • آغاز جلسه علنی مجلس به ریاست محمدباقر قالیباف / بررسی جزییات طرح تشکیل «سپند» وزارت دفاع
  • توسعه پایدار گردشگری در یزد، مستلزم تعامل دو جانبه شهرداری و اداره میراث فرهنگی