Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-26@05:28:51 GMT

دختر 6 ساله‌ای که در کنار پدرش رفتگری می‌کند!

تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۰۹۵۱۳۵

دختر 6 ساله‌ای که در کنار پدرش رفتگری می‌کند!

طی چند روز اخیر عکسی در فضای مجازی منتشر شده که دختر 6ساله یکی از رفتگران شهرداری دهدشت به همراه پدرش در حال جمع کردن زباله است. آفتاب‌‌نیوز : عکسی از یک دختر 6 ساله که همراه پدر رفتگرش، مشغول جمع آوری زباله ها بود در فضای مجازی منتشر شد که این صحنه اگر چه دردناک بود اما زیبایی خاصی داشت. اینکه دختری در میدان اصلی شهر در کنار مدرسه ابتدایی، جلوی چشم صدها رهگذر کمک پدرش آشغال جمع کند، تحسین برانگیز و در عین حال ناراحت کننده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!





به گزارش ایسنا، محمد عادلی، این رفتگر شهرداری دهدشت در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا افزود: 30 سال سن دارم و در روستای قرقانه در کنار روستای سمغان از توابع شهرستان کهگیلویه در اتاقی زندگی می‌کنم که این اتاق هم اتاق خواب، هم آشپزخانه و هم اتاق پذیرایی‌ام است. دو فرزند دارم، یکی همین دخترم هست که 6 ساله و پیش دبستانی است و یکی هم پسری یک سال و چهار ماه سن دارد و خود مبتلا به بیماری دیابت هستم که در شهرداری دهدشت مشغول رفتگری‌ام.

عادلی بیان کرد: روزانه باید هر صبح و بعداز ظهر انسولین مصرف کنم تا بتوانم سرکار بروم و نانی برای خانواده ام تهیه کنم، درآمدم که ماهی یک میلیون و 100هزار تومان است، مخارج زندگی ام را با این بیماری نمی دهد و نمی دانم این میزان را خرج خانه، زندگی و بچه هایم کنم یا خرج دارو درمان خودم. از لحاظ مالی با مشکل جدی مواجه هستم بطوریکه حتی توان خرید یک جفت کفش برای دخترم را ندارم و با توجه به اینکه خانواده پدرم نیز مشکل مالی دارند در برخی مواقع باید به آنها هم کمک کنم.

عادلی تصریح کرد: از مسئولان انتظار دارم به مشکلاتم رسیدگی کنند و کمکم کنند تا سرپناهی برای زندگی کردن داشته باشم و از این اتاق رهایی یابم.

وی در خصوص عکسی که از او و دخترش در فضای مجازی منتشر شده، عنوان کرد: دخترم به همراه مادرش از روستا به شهر آمدند که پسرم را به درمانگاه سلامت ببرند و سپس به دیدار من آمدند، به دخترم گفتم به همراه مامانت برو تا من کارم را انجام بدهم چون محیط کثیف است و مریض می شوی اما نپذیرفت که با مادرش برود و گفت دوست دارم پیش شما بمانم و کمکتان کنم.

این رفتگر شهرداری دهدشت اضافه کرد: دخترم که از بیماری من اطلاع داشت و برایم ناراحت شده بود، یک کیسه زباله برداشت و شروع به جمع آوری زباله ها کرد. مسئولان شهرداری دو هفته قبل حوزه کاری ام را تغییر دادند و از رفتگری و حوزه خدماتی و جمع آوری زباله به پارکبان و حوزه فضای سبز جابه جا شدم.

اسفندیار برخه، شهردار دهدشت مرکز شهرستان کهگیلویه در این زمینه به خبرنگار ایسنا ضمن تایید بیماری این رفتگر شهرداری گفت: این کارگر شهرداری به بیماری دیابت مبتلاست و با توجه به اینکه تازه شهردار شدم اطلاعی از وضعیتش نداشتم. این کارگر قبلا بعنوان رفتگر اقدام به تمیز کردن کانالها و جمع اورری زباله‌ها می کرد که بخاطر بیماری اش جابه جا شده و هم اکنون بعنوان پارکبان در قسمت فضای سبز فعالیت می کند.

برخه در پاسخ به این سوال که چه کمکی به این کارگر می کنید؟ بیان کرد: در اولین فرصت از منزلش بازدید می کنیم و پس از بررسی وضعیتش هر چه از دستمان برآید برایش انجام می دهیم و به او کمک می کنیم.

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۹۵۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهر پره سر نیازمند تخصیص زمین برای تولید کود آلی از زباله‌ی تر است

ایسنا/گیلان شهردار پره سر با بیان اینکه اخیرا با یک شرکت فناور برای تبدیل زباله‌های تر به کود آلی قرارداد منعقد کردیم، گفت: از اداره منابع طبیعی شهرستان درخواست تخصیص زمین در حریم شهر کردیم که با توجه به جنگلی بودن اراضی منطقه، این مهم تاکنون محقق نشده است.

پژمان اکبری امروز، ۵ اردیبهشت ماه در گفت وگو با ایسنا، استان گیلان را دارای عرصه‌های ارزشمند منابع طبیعی و زمین های حاصلخیز کشاورزی دانست و اظهار کرد: شهرداری‌های استان گیلان با ابرچالش زباله و پسماند خانگی مواجه هستند.

وی با اشاره به سرانه تولید زباله در گیلان بین ۸۰۰ تا ۱۱۰۰ گرم در روز، افزود: طبق این سرانه هر روز در پره سر حدود هفت تا هشت تن زباله تولید می شود؛ این در حالی است که با ورود گردشگران به این منطقه در ایام تعطیلات شاهد افزایش تولید زباله تا ۴۰ تن هستیم؛ البته این معضل در همه شهرداری های گیلان وجود دارد، زیرا استان گیلان گردشگرپذیر است.

شهردار پره سر با اشاره به اهمیت تفکیک زباله از مبدا، تصریح کرد: برای ترویج فرهنگ تفکیک زباله از مبدا اقدام به توزیع تراکت و بروشورهای اطلاع رسانی و برگزاری دوره های آموزشی کردیم؛ همچنین کارشناسان حوزه بهداشت و محیط زیست به درب منازل مراجعه می کنند و آموزش های لازم درباره تفکیک صحیح زباله را به شهروندان ارائه می دهند.

اکبری با بیان اینکه بخشی از شهروندان با شهرداری همکاری می کنند و تفکیک زباله از مبدا را انجام می دهند، گفت: یک خودرو برای جمع آوری زباله های خشک تفکیک شده قابل بازیافت تعبیه شده که در روزهای خاصی از هفته به درب منازل مراجعه می کند و زباله های تفکیک شده را تحویل می‌گیرد.

وی با اشاره به تفکیک زباله توسط برخی از مردم و تحویل زباله های خشک به زباله گردها یا مراکز بازیافت، تاکید کرد: شهرداری مشکلی با این موضوع ندارد و هدف ما تفکیک زباله و کاهش حجم تولید زباله است.

شهردار پره سر با بیان اینکه برخی از شهروندان توجهی به تفکیک زباله ندارند، عنوان کرد: این پسماندها به صورت مخلوطی از زباله های تر و خشک و ریجکتی به جایگاه دفن می‌رود.

اکبری یکی دیگر از چالش های تفکیک زباله در شهر پره سر را مربوط به مسافران دانست و اضافه کرد: مسافران اصولا زباله ها را تفکیک نمی کنند؛ این در حالی است که با توجه به نوع مصرف مواد غذایی، از بسته های پت و شیشه های نوشابه و ظروف یکبار مصرف استفاده می کنند و عدم تفکیک این پسماندها، شهرداری را دچار مشکل کرده است.

وی آموزش را تنها راهکار مدیریت پسماند دانست و خاطرنشان کرد: زباله های شهر پره سر به دفنگاه هفت دغنان برده می شود و سه دستگاه ماشین مکانیزه حمل زباله داریم؛ یک دستگاه جدید نیز خریداری شده و به زودی مورد استفاده قرار می گیرد.

شهردار پره سر با بیان اینکه اخیرا با یک شرکت فناور برای تبدیل زباله های تر به کود آلی قرارداد منعقد کردیم، گفت: طبق بررسی ها بین ۵۰ تا ۶۰ درصد زباله های تولیدی شهر پره سر، زباله تر است، یعنی قابلیت تبدیل به کود آلی را دارد؛ شرکت مذکور با جمع آوری زباله های تر از درب منازل و حمل آن به یک جایگاه ویژه، تولید کود را آغاز می کند.

وی یکی از مشکلات این طرح را عدم تخصیص جایگاه مناسب جهت تولید کود آلی دانست و اضافه کرد: از اداره منابع طبیعی شهرستان رضوانشهر درخواست تخصیص زمین به مساحت حدود ۲۰۰۰ تا ۳۰۰۰ مترمربع را در حریم شهر کردیم که با توجه به جنگلی بودن اراضی منطقه، این مهم تاکنون محقق نشده است.

اکبری ضمن قدردانی از پیگیری فرماندار و همکاری اداره منابع طبیعی شهرستان با شهرداری پره سر، یادآور شد: جمع آوری زباله های تر و تبدیل آن به کود آلی در کنار تفکیک زباله از مبدا می تواند تا ۷۰ درصد از حجم تولید زباله این شهر بکاهد، یعنی زباله هشت تنی به حدود سه تن در روز کاهش می یابد که عمده آن ریجکتی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فضای سبز بروجرد با پساب آبیاری می‌شود
  • غرق شدن دختر ۱۷ ساله در رودخانه بشار
  • کشف جسد دختر ۱۷ ساله در رودخانه بشار + جزییات ماجرا
  •  دختر نوجوان قربانی بازی کودکانه خواهرزاده‌اش شد
  • شهر پره سر نیازمند تخصیص زمین برای تولید کود آلی از زباله‌ی تر است
  • حضرت زهرایی بود و با اقتدا به حضرت مادر(س) جانش را فدا کرد
  • سه بیمار شیرازی با اهدای عضو دختر ۱۸ ساله تربت جامی جان دوباره گرفتند
  • سلامت یک جامعه در گرو سلامت یک شهر
  • این مردان شیطان صفت ورامین به اعدام محکوم شدند/ آزار سیاه ۲ دختر دانش آموز توسط ۲ برادر و پسرعمویشان
  • انتقال آرادکوه در دستور کار شهرداری تهران