Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - سه خودروساز بزرگ جهان برای تولید خودروهای الکتریکی و کاهش هزینه های خود با یکدیگر همکاری خواهند کرد.

رنو، نیسان و میتسوبیشی برنامه های خود را برای خودروهای بدون راننده و الکتریکی اعلام کردند.
خودروسازان برنامه دارند که اولین خودرو بدون راننده را تا پنج سال دیگر تولید کنند. در نهایت اتحاد خودروسازان برای تولید چنین خودرویی برای تولید تاکسی های بدون راننده هدف گذاری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در حال حاضر نیسان پرفروش ترین خودرو الکتریکی نیسان لیف را تولید کرده است. شرکت ها در روز جمعه اعلام کردند که تا سال ۲۰۲۲، ۱۲ مدل خودرو جدید تمام الکتریکی را تولید خواهند کرد.

آن ها برنامه دارند خودروهایی تولید کنند که بیش از ۶۰۰ کیلومتر را با کاهش هزینه های باتری به اندازه ۳۰ درصد طی کند. از سوی دیگر هدف گذاری کردند که این خودروها با ۱۵ دقیقه شارژ ۱۴۳ مایل طی کند. این میزان در حال حاضر ۵۶ مایل است.

خودروسازهای رنو،نیسان و میتسوبیشی برای نشانه اتحاد خود لوگو انتخاب کردند.
در گذشته رنو و نیسان در جهت ادغام و اتحاد جهانی قدم برداشتند و اعلام کرده بودند به‌ منظور کاهش هزینه‌ ها، اشتراک‌ گذاری فناوری و افزایش فروش در بخش خودروهای تجاری سبک واحد مشترکی تشکیل می دهند. سال گذشته، نیسان بخشی از سهام میتسوبیشی را خریداری کرد. هم اکنون به این اتحاد، میتسوبیشی نیز اضافه شده است.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۹۶۹۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت بزرگ‌ترین سلول سوخت هیدروژنی جهان در ژاپن

ژاپن میلیاردها ین روی ساخت بزرگ‌ترین سلول سوخت هیدروژنی جهان برای هوانوردی سرمایه‌گذاری کرده است که بزرگ‌ترین سیستم در حال توسعه فعلی جهان محسوب می‌شود.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، ژاپن به توسعه مدل غول‌پیکر سلول‌های سوخت هیدروژنی و بررسی گسترش استفاده از هواپیماهای ۸۰ نفره پرداخته و در این راستا ۱۷.۳ میلیارد ین معادل ۱۱۰ میلیون دلار به پروژه تحقیقاتی هیدروژنی اختصاص داده است. هدف این پروژه ساخت و نمایش نمونه اولیه یک سیستم محرکه پیل سوختی عظیم چهار مگاواتی برای استفاده در هوانوردی است که بزرگ‌ترین سیستم در حال توسعه فعلی جهان محسوب می‌شود.

سلول‌های جدید بیش از سه برابر بزرگ‌تر از سیستم پیل سوختی ۱.۲ مگاواتی است که در حال حاضر توسط سازنده هواپیمای فرانسوی ایرباس در حال توسعه است و قصد دارد در سال ۲۰۲۶ آن را در هواپیمای غول‌پیکر A380 خود آزمایش کند. هدف دومین پروژه تحقیقاتی ژاپن که ۴.۱ میلیارد ین بودجه دریافت کرده، امکان استفاده از سیستم‌های پیشرانه پیل سوختی هیدروژنی در هواپیماهایی با ۸۰ صندلی یا بیشتر تا سال ۲۰۳۱ است.

ژاپن از اطلاعیه این سرمایه‌گذاری تنها چند هفته پس از اعلام برنامه ۳۳ میلیارد دلاری دولت برای ساخت یک هواپیمای منطقه‌ای کم‌کربن داخلی رونمایی کرد که با نسل بعدی فناوری‌هایی مانند هیدروژن نیرو می‌گیرند.

تولید بزرگ‌ترین سلول سوختی بخش هوانوردی جهان

کارشناسان مدت‌هاست که به‌دلیل چگالی انرژی نسبتاً کم هیدروژن بر حسب حجم و فضای ذخیره‌سازی محدود در هواپیماها، در حال بررسی امکان استفاده از هیدروژن خالص به‌عنوان سوخت هوانوردی در مسافت‌های طولانی هستند. با این حال هدف پروژه تحقیقاتی جدید توسعه یک سیستم پیشرانه الکتریکی سلول سوختی چهار مگاواتی است که از هیدروژن مایع تا سطح آمادگی فناوری (TRL) استفاده می‌کند. به این معنی که یک نمونه اولیه به‌طور کامل در آزمایشگاه ساخته و قبل از حرکت به مرحله توسعه آزمایش، در یک محیط عملیاتی امتحان می‌شود.

این پروژه وظیفه ساخت پیل سوختی و نمایش حداقل سه ساعت برای هر پرواز در هواپیمایی با حداقل ۴۰ صندلی را بر عهده دارد و وظیفه پروژه دوم توسعه فناوری‌های اصلی است که امکان استفاده از سلول‌های سوختی هیدروژنی را در هواپیماهای بسیار بزرگ‌تر با ۸۰ صندلی یا بیشتر فراهم می‌کند.

ژاپن قصد دارد تا مارس ۲۰۳۱ مواد بادوام و مقاوم در برابر حرارت مانند غشا برای سلول‌های سوختی ایجاد کند که عملکرد آن‌ها را در دمای ۱۰۰ درجه سانتی‌گراد یا بیشتر به‌طور چشمگیری بهبود ببخشد. هدف این کشور همچنین تولید موادی با چگالی بالا و سبک‌وزن است که قابلیت نگهداری بالایی دارند و سلول‌های سوختی بزرگ در هواپیماها را در خود جای می‌دهند.

کد خبر 745061

دیگر خبرها

  • عملیات «وعده صادق» را باید زنگ وحدت و اتحاد جهان اسلام دانست
  • بهره برداری فاز توسعه یک شرکت شیمیایی/۳ بازدید انجام شد
  • وعده صادقی که اتحاد کشورهای اسلامی را مستحکم‌تر کرد
  • اپل کنار رفت، سامسونگ بزرگ‌ترین گوشی ساز جهان شد
  • با بزرگ‌ترین شهر زیرزمینی جهان بیشتر آشنا شوید
  • بزرگ‌ترین نیروگاه برق اتمی جهان بیدار می‌شود
  • مودی چگونه هند را از تله فقر نجات داد؟ | تبدیل هند به پنجمین قدرت اقتصادی جهان
  • قهرمان در لیگ‌های بزرگ جهان چگونه انتخاب می‌شود
  • شترگاوپلنگ به بازار خودروی ایران رسید | نیسان ترا ۲.۹ میلیارد تومان
  • ساخت بزرگ‌ترین سلول سوخت هیدروژنی جهان در ژاپن