Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا ؛ پیام شریفی گفت: در شش ماهه نخست سال جاری بیش از 3 تُن کتیرا از گونه‌های گون‌های کردستان برداشت شده که با توجه به مرغوبیت آن سهم مهمی از بازار را به خود اختصاص داده‌است.

وی ضمن ارائه آمار عملکرد اداره بهره‌بهرداری اظهار کرد: در شش ماه نخست سال جاری حدود 40 قرارداد برداشت در شهرستانهای سنندج، دهگلان، کامیاران، سقز و سروآباد با بهره‌برداران محلی عقد شده‌است که بهره‌برداران طی دوره بهره‌برداری حفظ و حراست از عرصه ملی در مقابل هرگونه حریق و تخریب را به عهده گرفته و این مشارکت گامی مهم در حفاظت و توسعه منابع طبیعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برداشت کتیرا از گون زارها باید به صورت تناوبی صورت گیرد و باید پس از برداشت به هر گون زار استراحت داده شود که علاوه بر نظارت کارشناسان سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان ،کارشناسان بهره‌برداری اداره کل و شهرستانها نظارت بر برداشت از گون‌زارها را نیز بر عهده دارند.

مهمترین محصول گیاه گون کتیرا نام دارد هرچه کتیرای حاصل شده شفافتر، بی‌رنگ و نازکتر باشد دارای کیفیت بهتر و قیمت گرانتری است که با ایجاد بازار فروش مناسب برای محصول کتیرا، و یا ایجاد توجیه مناسب برای ایجاد صنایع تبدیلی می‌توان بهره‌برداران محلی را برای برداشت کتیرا دلگرم کرده و نیز با ایجاد دوره‌های آموزشی مناسب در خصوص بهره‌برداری از مراتع ،علاوه به کمک به حفاظت از منابع ملی زمینه برای توسعه آنها در جهت ایجاد اشتغال و درآمدزایی فراهم شود.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۱۵۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت نصب کنتورهای هوشمند چاه کشاورزی در کنترل و مدیریت بهره‌برداری از منابع آب

مدیر حفاظت و بهره برداری از منابع آب شرکت آب منطقه‌ای استان ایلام گفت: کنتورهای هوشمند چاه کشاورزی نقش موثری در کنترل و مدیریت بهره‌برداری از منابع آبی دارند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، صدیقه منصوری امروز- شنبه یکم اردیبهشت‌- در آئین تجلیل از صاحبان چاه‌های آب کشاورزی نمونه با اشاره به اهمیت نصب کنتور حجمی هوشمند اظهار کرد: برنامه‌ریزی در حوزه کلان آب، همواره نیاز به وجود آمار و اطلاعات بیلان منابع آب دارد که با توجه به شرایط بحرانی منابع آب زیرزمینی، ضرورت اندازه‌گیری حجم واقعی آب برداشتی و کنترل آن طبق حقابه‌های مندرج در پروانه‌های بهره‌برداری اهمیت به‌سزایی پیدا کرده است که این مهم به وسیله کنتور میسر می‌شود.

وی با تاکید به همکاری کشاورزان دارای چاه آب، افزود: بر اساس بررسی‌ها و برآوردهایی که تاکنون انجام شده، بهره برداران ایرانی، بیشترین ذخایر آب زیرزمینی خود را استخراج کرده‌اند، همانگونه که می‌دانیم بخش کشاورزی آب‌های زیرزمینی را به صورت فراوانی مصرف می‌کند.


مدیر حفاظت و بهره برداری از منابع آب شرکت آب منطقه‌ای استان ایلام ادامه داد: یک ابزار بسیار مؤثر برای مدیریت برداشت آب از سفره‌های زیرزمینی از چاه‌ها، کنتورهای حجمی هوشمند آب چاه کشاورزی است که بر اساس نتایج حاصل از مطالعات انجام شده، سبب جلوگیری از سو مصرف مخفیانه مصرف کنندگان با توجه به سهم مصرف سالانه مقرر شده‌اند.

منصوری تاکید کرد: هم اکنون کنتورهای هوشمند چاه کشاورزی نقش مؤثری در کنترل و مدیریت بهره‌برداری از منابع آبی دارند که در نهایت می‌تواند قدمی کارآمد در راستای تصمیمات و شیوه‌های مدیریتی صحیح و مناسب از طریق جبران الگوهای نامناسب بهره‌برداری، حفظ منابع آب قابل دسترس، جلوگیری از بیلان آب منفی آبخوان‌های زیرزمینی و دامن گیر شدن شرایط تنش و بحران دائمی کمبود آب باشد.

به گزارش ایمنا، طی مراسمی با حضور مدیر اداره منابع آب شهرستان دهلران، مدیر حفاظت و بهره‌برداری از منابع آب و مدیر روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای استان از آقایان سعید کاوری زاده، پرویز محمدی که با نصب کنتور حجمی هوشمند و مطابق با پروانه بهره‌برداری از چاه‌ها آب استحصال کردند تقدیر شد.

کد خبر 746373

دیگر خبرها

  • خطر انقراض بیخ گوش گیاهان کوهی ایلام
  • خطر دستبرد به طبیعت با برداشت بی رویه گیاهان دارویی!
  • سد ایالو آماده بهره‌برداری است
  • احیای رویشگاه‌های گیاهان دارویی در هرمزگان
  • الوند همدان زادگاه گیاهان دارویی
  • رشد ۵۳ درصدی اخذ حقوق دولتی در کردستان
  • ۲۰ هزار میلیارد ریال حقوق دولتی ِ معادن استان کردستان
  • ضرورت نصب کنتورهای هوشمند چاه کشاورزی در کنترل و مدیریت بهره‌برداری از منابع آب
  • رشد ۵۳ درصدی اخذ حقوق دولتی در کردستان/۶ معدن احیا و فعال سازی شد
  • رشد ۵۳ درصدی اخذ حقوق دولتی در کردستان/۶ معدن احیا و فعال‌سازی شد