Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - آيا اين جديدترين نسخه است؟ بله. (مشاهده ساير نسخه هاي Android Wear)
دانلود نرم افزار مديريت گجت هاي پوشيدني (براي اندرويد)
Android Wear 2.0.0 Android

در چند سال اخير و همزمان با رشد فناوري هاي جديد، بازار گجت هاي پوشيدني بسيار داغ شده است و بسياري از اين گجت هاي هوشمند با تلفن هاي هوشمند هماهنگي بالايي دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر شما نيز از گجت هاي پوشيدني استفاده ميکنيد و تمايل داريد روي آنها به طور کامل نظارت و کنترل داشته باشيد، به شما استفاده از نرم افزار معروف Android Wear را پيشنهاد ميکنيم.
با بهره مندي از نرم افزار گجت هاي پوشيدني اندرويد Android Wear قادر خواهيد بود تنظيمات حرفه اي را روي گجت هاي خود اعمال کنيد و پيکربندي هاي متناسب با شرايط زندگي خود روي آنها انجام دهيد. اپليکيشن ها، تنظيمات اطلاع رساني تماسها ، پيامکها و صدها تنظيمات ديگر اين گجت ها در اين نرم افزار قابل اجرا خواهد بود. اين نرم افزار از اکثر برندهاي گجت هاي پوشيدني پشتيباني ميکند و با سيستم عامل جديد اندرويد نيز هماهنگي کاملي دارد.




مهم ترين ويژگي هاي نرم افزار Android Wear :
- امکان پيکربندي گجت هاي پوشيدني
- نظارت و کنترل گجت ها
- قابليت اعمال تنظيمات حرفه اي
- رابط کاربري دوست داشتني . جذاب
- پشتيباني از اندرويد 7
مهم ترين تغييرات نسخه 2.0.0 :
- رابط کاربري جديد در نسخه جديد
- همگام سازي با نرم افزار گوگل فيت در نسخه جديد
- بهبود عملکرد کلي نرم افزار
- رفع برخي اشکالات نسخه قبلي نرم افزار
نرم افزار مديريت گجت هاي پوشيدني (براي اندرويد) - Android Wear 2.0.0 Android را دانلود کنيد:
دانلود نرم افزار (حجم 28.7 مگابايت)
تاريخ انتشار: 96/07/26
سيستم عامل مورد نياز: اندرويد 4.0 و بالاتر
تست شده توسط سرزمين دانلود (توضيحات)
ساير نسخه هاي اين نرم افزار
ساير نرم افزارهاي کاربردي اندرويد
ساير نرم افزارهاي اندرويد


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۱۹۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار به ایرانی‌ها؛ یک بد‌افزار خطرناک در کمین کامپیوترها

براساس گزارش مؤسسه‌ی امنیتی Sekoia، میلیون‌ها دستگاه در سراسر دنیا دربرابر بدافزار رهاشده‌ی PlugX USB آسیب‌پذیر هستند. این بدافزار خطرناک که توانایی تکثیر دارد، در بازه‌ای ۶ ماهه از سپتامبر ۲۰۲۳ (شهریور و مهر ۱۴۰۲) آثاری از خود در نزدیک به ۲.۵ میلیون آدرس IP نشان داده است.

بیش از ۸۰ درصد تمامی دستگاه‌های آلوده‌شده به بدافزار PlugX USB مربوط به ۱۵ کشور بوده‌اند که در بین آنها، نیجریه، هند، چین، ایران، اندونزی، بریتانیا، عراق و آمریکا به‌ترتیب در رتبه‌های اول تا هفتم قرار گرفتند. PlugX USB درمجموع کامپیوتر‌های ۱۷۰ کشور را آلوده کرد.

بدافزار‌های USB محور قبلی معمولاً کشور‌هایی را تحت‌تأثیر قرار می‌دادند که بین دستگاه‌های آنها شباهت‌هایی مشاهده می‌شد؛ اما این گفته برای PlugX USB صدق نمی‌کند. برای نمونه، بدافزار RETADUP بیشترین نرخ نفوذ به سیستم‌ها را در کشور‌های اسپانیایی‌زبان ثبت کرده بود.

محققان شرکت Sekoia می‌گویند که بدافزار PlugX USB ازطریق دستگاه‌های ذخیره‌سازی USB (فلش) به‌راحتی در بین سیستم‌ها منتقل می‌شود. بررسی‌های Sekoia نشان می‌دهد که تقریباً به‌طور روزانه ۹۰٬۰۰۰ تا ۱۰۰٬۰۰۰ دستگاه به PlugX USB آلوده شده‌اند.

Sekoia از شرکت‌های امنیتی و دولت‌ها درخواست کرده است که ازطریق راهکاری خاص که به ارسال دستور متنی وابسته است، به حذف PlugX USB از کامپیوتر‌ها کمک کنند؛ اما این راهکار کاملاً کارساز نیست و امکان آلوده‌شدن مجدد سیستم‌ها وجود دارد؛ چون PlugX USB ازطریق دستگاه‌های USB در حال انتقال بین سیستم‌ها است.

بدافزار PlugX حداقل از سال ۲۰۰۸ استفاده شده و بیشتر برای جاسوسی و دسترسی به سیستم‌ها از راه دور کاربرد داشته است. حتی در برهه‌هایی زمانی از PlugX برای حمله به دولت‌ها و سازمان‌های سیاسی در آسیا و سپس غرب استفاده شد. محققان باور دارند که کد منبع PlugX در سال ۲۰۱۵ فاش شده است.

فعلاً راهکار مشخصی برای مقابله با PlugX وجود ندارد. به شما توصیه می‌کنیم که از اتصال دستگاه‌های ناشناس USB به کامپیوتر خود جلوگیری کنید.
 
منبع: زومیت

tags # تکنولوژی سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند (تصاویر) کشف پرنده‌ عجیبی که سمت راست بدنش نر است و سمت چپش ماده!

دیگر خبرها

  • هشدار به ایرانی‌ها؛ بد‌افزار خطرناک PlugX در حال نفوذ به کامپیوتر‌ها است
  • هشدار به ایرانی‌ها؛ یک بد‌افزار خطرناک در کمین کامپیوترها
  • باج‌افزار‌ها چطور باج می‌گیرند؟
  • باج‌افزارها چطور باج می‌گیرند؟
  • امکان نصب همزمان دو اپلیکیشن در اندروید فعال شد
  • باج‌افزارهای جدید چطور حمله می‌کنند؟
  • نصب همزمان ۲ اپ در موبایل اندروید ممکن شد
  • ایلان ماسک راه جولان خودروهایش در چین را باز کرد
  • غربالگری و تشخیص زودهنگام ۶ نوع سرطان با محصول ایرانی جدید
  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟