Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-29@14:34:23 GMT

خودروهاي با کيفيتي که خريدار ندارند!

تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۱۲۳۵۰۹

خودروهاي با کيفيتي که خريدار ندارند!

خبرگزاري آريا - برترين ها - ترجمه از محمدرضا مرتضايي: اين مطلب را با خودرويي آغاز مي کنيم که همه آن را مي شناسند و هر سال فروش زيادي دارد؛ اين مدل از فورد به نوعي يکي از افسانه اي ترين مدل هاي سري F محسوب مي شود که سالانه 700 هزار فروش دارد. ميليون ها آمريکايي که از سال 2011 مدل هاي مختلف اين ماشين را خريداري کرده اند همچنان از آن استفاده مي کنند و به طور تقريبي مي توان گفت 10 درصد جمعيت آمريکا حداقل يکبار سوار بر F-150 شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اما همه ماشين ها به خوش شانسي فورد F-150 نيستند و علي رغم رعايت تمامي اصول طراحي و ساخت در بالاترين استاندارد ممکن، اما با اقبال چنداني رو به رو نشده اند. اما با وجود تلاش خودروسازان براي ساخت بهترين ماشين ها چرا برخي با اقبال خريداران رو به رو نمي شوند؟ در ادامه به معرفي 10 ماشين برتري مي پردازيم که علي رغم طراحي و ساخت عالي اما با اقبال خريداران در بازار آمريکا رو به رو نشده اند.
1. جگوار تيپ F

از آنجايي که قيمت بسياري از مدل هاي جگوار بسيار بالا نيست اما مشخص نيست چرا خريداران خودرو به کوپه هاي تيپ F جگوار که قيمت متعادل 61000 دلاري دارند، روي خوشي نشان نمي دهند. اين خودروها از موتور 340 اسب بخاري و امکان استفاده از دنده دستي و اتوماتيک برخوردارند و صندلي هاي آنها نيز چرمي است.
اما چرا بسياري از خريداران در سال 2016 ، مازراتي قيبلي با قيمت 71000 دلار يا پورشه 911 يا قيمت 89400 دلار را به جگوار تيپ F ترجيح دادند؟ با اين محدوده قيمتي، ما مدل هاي R تيپ F جگوار را که 550 اسب بخار قدرت دارند به شما پيشنهاد مي کنيم اما شما بدون توجه به پيشنهاد ما احتمالاً يک کوپه ضعيف و مشکل دار را در نهايت انتخاب خواهيد کرد.
2. سوبارو لگيسي(Legacy)

آمريکايي ها لزوماً از سوبارو لگيسي متنفر نيستند اما بر طبق جدول محبوبيت ماشين ها در سال 2016، اين ماشين در رده 80 قرار گرفت که به معناي اين است که عاشق آن هم نيستند. در مقايسه با سدان هاي ميان رده مثل کمري، آکورد، فيوژن، ماليبو، اپتيما، التيما مي توان گفت که سوبارو لگيسي تقريبا نصف آنها فروش داشته است اما چند مدل از سدان هاي ميان رده ياد شده از سيستم دو محوره استاندارد بهره مي برند؟ هيچکدام البته به غير از سوبارو لگيسي که اين امکان را به طور استاندارد در خود دارد. سدان ميان رده همچنين در زمينه مصرف سوخت بهينه نيز يکي از بهترين ها محسوب مي شود. شايد بسياري از افراد به خاطر ظاهر زيباتر اپتيما يا فيوژن نسبت به سوبارو لگيسي آنها را انتخاب کنند اما افرادي که کمري يا آلتيما را انتخاب مي کنند چه دليلي دارند؟
3. فورد فلکس

کوپه هاي کوچک براي رقابت در بازار آمريکا شانس کمي دارند و با مشکلات زيادي مواجه هستند. پس دليل اينکه خريداران به خريد فورد فلکس اقبالي نشان نمي دهند چيست؟ مشخات اين ماشين همانند مدل اکسپلورر است که سالانه 200 هزار خودرو در سال مي فروشد. البته اين ميني ون که شباهت زيادي به SUV ها هم دارد شايد به درد هر کسي نخورد اما عدم استقبال مردم به اين ماشين هفت سرنشين 30025 دلاري جاي تعجب بسيار دارد.
4. ولوو Xc90

صحبت در مورد SUV هاي عالي بازار خودرو علاقه مندان چنداني در بين آمريکايي ها ندارد چرا که ولوو XC90 رتبه 128 را در جدول فروش مدل هاي مختلف خودرو در سال 2016 کسب کرد. قيمت پايه اين ماشين دو محوره 47750 دلار است و در آن از پيشرفته ترين فناوري ها استفاده شده است؛ به طوري که اين مدل موفق به کسب جايزه بهترين ماشين سال از مجله خودرو شد.
پس چرا اين ماشين کمتر از اينفينيتي QX60 و ديگر SUV هاي بي کيفيت بازار مي فروشد؟ اين سوال همچنان بي پاسخ مانده است چرا که ولوو Xc90 شايسته بهتر از اينهاست و اين در حالي است که مورد توجه آمريکايي ها قرار نگرفته است.
5. شورلت ولت

نسل دوم شورلت ولت که به طور تمام برقي ساخته شده است قادر است با هر بار شارژ 53 مايل را طي کند. اما مشخص نيست چرا در بدو عرضه اش يعني سال هاي 2012 و 2013 نتوانست بر مدل هاي با قباليت کمتر و بي کيفيت تر غلبه کند و فروش کمتري نسبت به آنها داشت.
نسل اول شورلت ولت به خاطر قيمت بالايش کنار گذاشته شد و با وجود معافيت 7500 دلاري از ماليات و ديگر مشوق ها براي خريد اين ماشين، اما مشخص نيست چرا خريداران براي خريد آن تمايل چنداني ندارند. شايد يکي از دلايل اين موضوع، بازاريابي ضعيف شورلت در اين موضوع باشد.
6. کيا K900

شايد اگر يک کيا k900 را از دور در خيابان ببينيد، آن را با لينکلن کانتيننتال اشتباه بگيريد. هر دوي اين ماشين ها جذاب، جادار با صندلي هاي راحت هستند با اين تفاوت که لينکلن کانتيننتال با نمره MSRP پايين تر بازار را در اختيار گرفته اما کيا K900 نتوانسته اين کار را انجام دهد.
اين سدان بزرگ متسفانه در جدول فروش بازار آمريکا در سال 2016 در رده 264 قرار گرفت. به نظر مي رسد اکتبر ماه بديمني براي کيا K900 بوده است چرا که سقوط 81 رتبه اي در جدول داشته که عمده ان به واسطه عرضه محصولات تويوتا ميراي به بازار بوده است.
7. مزدا 6

تاکنون اخبار زيادي در مورد سواري راحت مزدا 6 شنيده ايم و مي دانيم اين ماشين بهترين انتخاب اقتصادي در کلاس خودروهاي سدان ميان رده محسوب مي شود. اما چرا خريداران به داج دارتس که خط توليدش هم جمع شده، بيشتر علاقه نشان مي دهند. اين يک معماي حل نشده است چرا که خريداران به شورلت سونيک نيز بيشتر از مزدا 6 علاقه نشان داده اند.
8. کيا اپتيما هيبريد

وقتي مصرف سوخت بهينه (42 MPG)، طراحي و عملکرد کيا اپتيما هيبريد با قيمت 25995 دلاري را با تويوتا مقايسه مي کنيد، حتما از خود سوال مي کنيد چرا تويوتاهاي هيبردي با قيمت بالاتر 26790 دلاري و مصرف سوخت بهينه ضعيف تر(40 MPG) سه برابر اين مدل فروش داشته اند. شايد هم خريداران توسوتا از قشر مرفه هستند و مصرف سوخت برايشان مهم نيست.
9. سوبارو BRZ

يک سال ديگر گذشت و برگي ديگر در ناکامي هاي فروش سوبارو BRZ ثبت شد.با وجود عملکرد بدتر تويوتاهاي 86 از اين ماشين اما شاهد فروش بيشتر تويوتا هستيم. با وجود عملکرد مناسب اين ماشين اما فروش 220 خودرو از جدول 298 ماشيني بازار فروش آمريکا بهتر بوده است.
10. آلفا رومئو 4C

هيچوقت فراموش نمي کنيم که آمريکايي ها چقدر از بازگشت کمپاني آلفارومئو به بازار آمريکا هيجان زده و خوشحال بودند و پرچمدار اين شرکت يعني 4c نيز گزينه اصلي براي فروش بالا در بازار آمريکا محسوب مي شد اما به ناگاه، خريداران در اقدامي عجيب استقبال خوبي از اين ماشين ها نکردند.
خريداران آمريکايي ماشين هاي پرسرعت در کمال تعجب به اين ماشين 55900 دلاري که قادر بود ظرف 4.1 ثانيه به سرعت 60 مايل در ساعت برسد توجهي نکردند. رتبه فروش اين ماشين در بازار آمريکا در سال 2016 در کمال حيرت 273 بود يعني پشت سر رقبايي مثل داج وايپر و کاديلاک ELR!

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۲۳۵۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ دلیل ریزش قیمت‌ها در بازار ارز و سکه و نقره داغ شدن خریداران

امتداد - ریزش متوالی در بازار طلا و ارز که از ابتدای هفته گذشته شروع شده است در هفته جاری نیز ادامه دارد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، قیمت دلار و سکه در روز گذشته با کاهش به مرز‌های مهمی رسیدند که در آن نقاط اشباع خرید شکل گرفته است. بر این اساس گروهی از معامله‌گران معتقدند در این ناحیه قیمت دلار و سکه می‌تواند با افزایش عرضه روبرو شده و کاهش بیشتری را تجربه کند.

بسیاری از افرادی که برخلاف توصیه کارشناسان در قیمت‌های بالا اقدام به خرید دلار و سکه کرده بودند این روز‌ها با کاهش التهابات، نقره داغ شده و به دلیل اشباع خرید در بازار نمی‌توانند دلار و سکه خود را آب کنند.

اما از آن طرف در بازار رسمی همچنان شاهد روند معکوس با بازار آزاد هستیم که به نظر رفتار منطقی بازارساز در زمینه کنترل نوسانات قیمت‌ها را نشان می‌دهد.

قیمت اسکناس دلار در مرکز مبادله در کانال ۴۴ هزار تومان، قیمت حواله دلار در کانال ۴۱ هزار تومان و قیمت یورو هم در کانال ۴۷ هزار تومان پیشروی کردند.

به عقیده معامله‌گران با کاهش تنش در منطقه، قیمت‌ها از روند صعودی دست کشیدند و ریزش بازار را به ۴ دلیل اشباع خرید در بازار، از دست رفتن حمایت‌های مهم نرخ دلار و سکه، دیپلماسی فعال اقتصادی دولت با سفر وزیر اقتصاد و رییس کل بانک مرکزی به عربستان و تذکر مجلس به بازارساز جهت حضور فعالانه‌تر در بازار می‌دانند.


دلار هرات چهار کانال سقوط کرد


طی معاملات روز شنبه، قیمت تتر و قیمت دلار این روز‌ها دو کانال از دست دادند. قیمت دلار در هرات طی یک هفته گذشته چهار کانال عقب نشست و در روز شنبه به ۶۰ هزار تومان رسید.

روز گذشته در هرات، قیمت دلار ۶۲ هزار و ۲۵۰ تومان شروع به کار کرد و با کاهش در نیمه اول وارد کانال ۶۱ هزار تومان شد. در ادامه و در نیمه دوم قیمت دلار هرات با کاهش بیشتر کانال ۶۱ هزار تومان را هم از دست داد و در ۶۰ هزار و ۶۵۰ تومان به کار خود پایان داد.

در معاملات پشت خطی در ابتدا قیمت دلار با حمایت به مرز ۶۱ هزار تومان رسید، اما دوباره با افت در ۶۰ هزار و ۶۰۰ تومان بسته شد.
به عقیده تحلیل‌گران تکنیکال قیمت دلار هرات در حوالی ۶۰ هزار و ۶۰۰ تومان اشباع فروش دارد و از آن‌جایی که نزدیک اصلاح فیبوناچی بازار است، می‌تواند نسبت به آن واکنش داشته باشد. اما اگر قیمت دلار از این ناحیه حمایت نشود حمایت بعدی ۶۰ هزار و ۲۰۰ تومان است که احتمال سرک کشی به محدوده ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان نیز در بازار وجود دارد.


وضعیت مشابه ریزشی در بازار درهم

قیمت درهم با گپ منفی ۱۵۰ تومانی در ۱۶ هزار و ۹۷۰ تومان بازگشایی کرد و با کاهش ۱۸۰ تومانی به ۱۶ هزار و ۷۹۰ تومان رسید. قیمت دلار برآورد شده از درهم ۶۱ هزار و ۲۱۹ تومان محاسبه می‌شود.

حباب درهم نسبت به دلار در روز شنبه مثبت شد. شکاف دلار برآورد شده از درهم و قیمت دلار هرات به هزار تومان رسید کارشناسان بازار ارز معتقدند این اختلاف عددی قابل توجه است.


ریزش ۱۸۰۰ تومانی تتر در یک روز

قیمت تتر با کاهش از کانال ۶۳ هزار تومان به کانال ۶۱ هزار تومان رسید و در ۶۱ هزار و ۴۰۰ تومان حمایت شد. قیمت تتر در روز شنبه بیش از هزار و ۸۰۰ تومان نزول کرد.


سکه هم در حال از دست دادن کانال است

در روز شنبه اولین قیمت سکه امامی روی تابلوی صرافی‌ها ۴۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان بود که با کاهش بیش از یک میلیونی، انتهای روز در ۴۱ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان بسته شد.

بررسی بازار سکه در معاملات نقدی روز گذشته حکایت از ریزش قیمت سکه امامی دارد. آن طور که شواهد نشان می‌دهد پس از نوسانات کاهشی نرخ دلار در اولین روز هفته، جناح افرایشی بازار زمین بازی را به نفع کاهشی‌ها واگذار کرد و قیمت این فلز گران‌بهای داخلی در سراشیبی افتاد.

قیمت سکه در مقایسه با چهار روز قبل تقریباً یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان ارزان شده است. برخی از تحلیلگران دلیل کاهش تقاضا در بازار سکه را به مسائل سیاسی ربط می‌دهند.

به عقیده آن‌ها با کم‌رنگ شدن احتمال گسترش تنش‌های اخیر در خاورمیانه، هیجانات موجود در بازار نیز تخلیه و زمینه افت نرخ در بازار سکه و ارز فراهم شده است.


ریزش قیمت‌ها به طلای بورسی رسید


دومینوی کاهش نرخ‌ها در بورس کالا هم دیده شد. سکه رفاه هم با کاهش بیشتر وارد کانال ۴۰ میلیون شد و در ۴۰ میلیون و ۷۸۰ هزار تومان به کار خودش پایان داد.

تکنیکالیست‌ها تأکید دارند که جناح افزایشی امروز برای رسیدن سکه به مرز ۴۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان تلاش خواهد کرد و در صورتی که بالای این محدوده ماندگار شود در سناریو دوم احتمال رسیدن آن به ۴۱ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان محتمل است.

در غیر این صورت اگر دلار هم مانند طلا نزولی شود، شانس سکه برای صعود کمتر است. بنابراین، ممکن است این فلز گران‌بهای داخلی تا پله هشتم کانال ۴۰ میلیون نومان و پس از آن نیمه کانال یاد شده عقب‌نشینی کند.


حباب طلای آبشده صفر شد


از دست دادن کانال قیمتی در روز شنبه به بازار طلا هم رسید. طلای آبشده کانال ۱۵ میلیون را از دست داد و به ناحیه حمایتی مهم خودش رسید. همچنین حباب طلای آبشده در روز شنبه صفر شد.

حمایت مهم طلای آبشده هم در حوالی ۱۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان است که اگر از دست برود می‌تواند تا میانه کانال ۱۴ میلیون پایین بیاید.


نزول قیمت‌ها در بازار ارز و سکه ادامه دارد

محمد بیات کارشناس اقتصاد ایران گفت: با کاهش قیمت دلار در بازار آزاد، پیش‌بینی می‌شود این نزول ادامه داشته باشد.

این کارشناس اقتصادی ادامه داد: در صورتی که همین روند فعلی تداوم داشته باشد و تنش جدیدی در منطقه رخ ندهد باید منتظر ورود دلار به کانال ۵۹ هزار تومانی نیز باشیم.

وی افزود: در روز‌هایی که دلار در حال افزایش قیمت بود، بار‌ها تاکید شد مردم از ورود به بازاذ خودداری کنند. افزایش قیمت‌ها به دلیل افزایش ریسک بوده و ماندگار نخواهد بود.

بیات تاکید کرد: این روز‌ها بازارساز با عرضه بیشتر ارز در بازار هرات و بازار درهم به دنبال کنترل نرخ ارز در داخل است. با توجه به شکاف درهم نسبت به دلار هرات، اگر بازارساز در روز روز‌های اینده تزریق اندکی داشته باشد با توجه به اشباع خرید امکان کاهش بیشتر نرخ ارز وجود دارد.

این کارشناس اقتصادی تصریح کرد: بازهم به مردم توصیه می‌کنم از ورود به بازار‌هایی که دلالان همیشه در آن حاضر هستند خودداری کنند و بازار‌ها با ثبات بیشتر را برای سرمایه گذاری انتخاب کنند.

منبع: فارس

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • نبود کارخانه نوین باعث بی کیفیتی‌ آسفالت بجنورد می‌شود
  • ۴ دلیل ریزش قیمت‌ها در بازار ارز و سکه و نقره داغ شدن خریداران
  • تشدید روند کاهشی نرخ‌ها در بازار/ دلار بدون خریدار؛ سکه به ۴۰ میلیون تومان رسید
  • ممنوعیت خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان‌کار
  • تولید خودروهای برقی تویوتا استارت نخورد
  • فوری/ خرید و فروش خودروی جانبازان آزاد شد
  • تکاپوی کانال‌های تلگرامی برای توقف ریزش ارز/ دلار بازهم ریخت
  • ممنوعیت هرگونه خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی
  • ممنوعیت هرگونه خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان کار و اتمام سالن تولید
  • خودروهای الکتریکی آینده به صحنه آمدند