Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل امتداد نیوز به نقل از رویترز، بیش از ۴۰ نماینده آمریکایی با ارسال نامه‌ای برای دولت ترامپ خواستار اعمال مجدد ممنوعیت سفر فرماندهان ارتش میانمار به آمریکا شدند و همین طور از کاخ سفید خواستند تا تحریم های هدفمندی را علیه کسانی که مسئول سرکوب مسلمانان روهینگیا در این کشور هستند، وضع کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نامه نمایندگان جمهوریخواه و دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا از رکس تیلرسون وزیر خارجه خواسته اند تا گام های معناداری را علیه اقدامات ارتش میانمار و افراد دیگری که مرتکب نقض حقوق بشر و سرکوب مسلمانان روهینگیا شده اند، اتخاذ کند.

در عملیات ارتش و نیروهای امنیتی میانمار در استان راخین که از اواخر اوت آغاز شده تاکنون بیش از ۵۰۰ هزار نفر از این کشور گریخته به بنگلادش پناه برده اند.

این نامه افزود: به نظر می رسد مقام های برمه آنچه را که اتفاق افتاده است، تکذیب کرده اند. از شما می خواهیم تا هر اقدام ممکنی را برای تضمین سلامت و امنیت کسانی که در داخل برمه گرفتار شده اند یا قصد بازگشت دارند، انجام دهید.

رکس تیلرسون، وزیر خارجه آمریکا نیز درباره تحولات میانمار گفت که کشورش فرماندهان ارتش میانمار را مسئول حملات وحشیانه به مسلمانان روهینگیا می‌داند.

وی طی سخنانی گفت: دنیا نمی‌تواند ساکت بنشیند و جنایاتی را که در میانمار صورت می‌گیرد، مشاهده کند.

تیلرسون در ادامه افزود: واشنگتن درک می‌کند که میانمار با مشکل شورش مواجه است، اما ارتش این کشور باید منضبط باشد و در شیوه برخورد با شورش‌ها خویشتنداری خود را حفظ کند.

وزیر خارجه آمریکا گفت که کشورش از اوضاع میانمار به شدت نگران است و بحران روهینگیا به مثابه یک امتحان برای دولت میانمار است.

اطلاعات معتبر نشان می‌دهد که نیروهای امنیتی میانمار، عمدا خانه ها و سایر اموال مسلمانان روهینگیا را نابود کرده اند و به قربانیان خشونت‌های اخیر دیگر اجازه بازگشت به خانه های خود را نداده اند.

انتهای پیام/

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۲۵۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا ۵ یگان ارتش اسرائیل را «ناقض حقوق بشر» اعلام کرد

شبکه خبری سی‌ان‌ان گزارش داد که آمریکا هنوز در حال تصمیم‌گیری برای محدود کردن کمک‌های نظامی خود به یکی از این ۵ یگان نظامی است که ناقض حقوق بشر تشیخص داده شده‌اند.

به گزارش فارس، با وجود این، آمریکا تلاش کرده با دلیل‌تراشی از انجام اقدامات عملی علیه این یگان‌ها خودداری کند. وانت پاتل روز دوشنبه گفت که از میان این یگان‌ها ۴ یگان «اقدامات خودشان را به نحو موثری اصلاح کرده‌اند.»

وی علاوه بر این مدعی شده که تمامی اقدامات ناقض حقوق بشر قبل از ۷ اکتبر انجام شده‌اند و این یگان‌ها در غزه حقوق بشر را نقض نکرده‌اند.

معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا علاوه بر این گفته که کاخ سفید در حال تماس و رایزنی با اسرائیل است.

تحلیلگران می‌گویند دولت آمریکا در طول جنگ غزه به جای انجام اقدامات تنبیهی علیه اسرائیل به انجام اقدامات تبلیغاتی و رسانه‌ای علیه این رژیم روی آورده است.

در بیش از ۲۰۰ روزی که از آغاز جنگ در غزه می‌گذرد آمریکا اصلی‌ترین حامی اسرائیل بوده و با جلوگیری از آتش‌بس، ارسال سلاح و تلاش‌های دیپلماتیک از اتمام این جنگ جلوگیری کرده است.

دیگر خبرها

  • ساقط کردن ۶ موشک «اتکمز» آمریکا توسط ارتش روسیه/ «مغز متفکر پوتین»: اوکراین نباید وجود داشته باشد
  • آمریکا تحریم‌ها علیه ۱۰ بانک بزرگ روسیه را کاهش داد
  • حمایت نمایندگان از دانشگاهیان آمریکایی و اروپایی حامی غزه
  • فعالان حقوقی آمریکا خواستار قطع کمک‌های نظامی به اسرائیل شدند
  • «سندرم ویتنام» در غزه تکرار می‌شود؟
  • آمریکا ۵ یگان ارتش اسرائیل را «ناقض حقوق بشر» اعلام کرد
  • تحمیل ضرر به کی‌اف‌سی آمریکا در مالزی برای حمایت از غزه
  • چین معافیت تعرفه‌ای واردات محصولات آمریکایی را تمدید می‌کند
  • نمایندگان پارلمان عراق خواستار اخراج سفیر آمریکا شدند
  • روایت پالتیکو از اعمال نفوذ زلنسکی بر رئیس مجلس نمایندگان آمریکا