Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده دائم روسیه در شورای امنیت از اینکه نمایندگان آمریکا و اسرائیل به جای پرداختن به مشکل فلسطین-اسرائیل، ادعاهایی در مورد ایران و برجام مطرح کردند، انتقاد کرد. به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ "واسیلی نبنزیا" نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد در نیویورک شب گذشته در نشست شورای امنیت که برای بررسی مسائل خاورمیانه برگزار شده بود، بشدت از همتایان آمریکایی و اسرائیلی خود به خاطر نادیده گرفتن مسئله فلسطین و پرداختن به موضوعاتی خارج از دستورکار، انتقاد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این دیپلمات بلندپایه روس در سخنرانی خویش در این نشست، تاکید کرد این برخورد در شرایطی است که فقدان دورنمای مسالمت آمیز و سیاسی برای حل مشکلات موجود، منطقه را در معرض خطر انفجارات مضاعف در هر لحظه ممکن قرار داده است.

"دانی دانون" نماینده اسرائیل و "نیکی هیلی" نماینده آمریکا در سخنرانیهای خویش اصلا به مسئله فلسطین اشاره‌ای هم نکرده بودند. بجای آن، آن‌ها تمرکز خود را روی اقدامات ایران در خاورمیانه قرار داده و این کشور را به بی ثبات کردن اوضاع منطقه متهم کردند.

در این شرایط بود که نبنزیا به همتایان آمریکایی و اسرائیلی گوشزد نمود که موضوع مباحثات، مشکلات در خاورمیانه است که مسئله فلسطین هم شامل آن می‌شود، نه پرداختن به اتهامات آن‌ها علیه ایران. نماینده روسیه به طعنه گفت: «حداقل در صفحه کاغذی که جلوی من قرار دارد نوشته شده: موضوع بررسی مشکلات در خاورمیانه. ولی سخنان برخی هیئتهای نمایندگی باعث شد من در خصوص موضوع مباحثات تردید کنم. شاید آن‌ها موضوع دستورکار را اشتباه خوانده اند. ما امروز قصد نداریم در باره اجرای برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) که مورد توافق کشورهای عضو گروه «۱ + ۵» و ایران قرار گرفته، بحث کنیم. البته ما حاضر هستیم در این باره نیز به گفتگو بپردازیم و مطمئن هستم که ما نیز در این رابطه سئوالاتی در مورد اینکه برخی طرفین چگونه تعهدات خویش در چارچوب برجام را اجرا می‌کند، داریم که باید به آن‌ها پاسخ داده شود.»

به گفته وی، روسیه «آشکارا اصرار دارد» که بطور مشخص از زبان هیئت اسرائیلی و آمریکایی بشنود که چرا آن‌ها حتی کلمه‌ای از فلسطین سخن نگفته اند! در حالیکه ما هیچ پیشرفتی در روند حل و فصل مناقشه فلسطین و اسرائیل نمی‌بینیم و این مسئله اصلا خوش بینانه نیست. در حالیکه سایر حوادث خاورمیانه و بخصوص ادعاهای جدید مطرح شده در مورد ایران، نباید اولویت داشتن حل و فصل مشکل فلسطین را تحت تاثیر قرار دهد که پایه و اساس عادی سازی اوضاع در کل منطقه است.

نماینده روسیه در سازمان ملل همچنین خواستار افزایش تلاشهای بین المللی برای یافتن راهی برای خارج شدن مناقشه فلسطین و اسرائیل از بن بست کنونی شد. وی همچنین دو طرف این مناقشه را مسئول ازسرگیری مذاکرات دانسته و یادآور شد که مقامات مسکو بار‌ها آمادگی خویش برای میزبانی مذاکرات مستقیم بین دو طرف را اعلام کرده اند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۲۵۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده کنگره آمریکا : نباید به اسرائیل برای کشتار بی‌گناهان کمک کنیم

آنتونی بومن نماینده دموکرات کنگره آمریکا از ایالت نیویورک روز یکشنبه (به وقت محلی) با انتقاد از تصویب طرح تامین مالی رژیم صهیونیستی در مجلس نمایندگان آمریکا، گفت: نباید با دادن میلیاردها دلار به (رژیم) اسرائیل، به تل‌آویو برای کشتار بی‌گناهان کمک کنیم.

به گزارش ایرنا به نقل از رویترز، بومن با بیان اینکه ما نباید تسلیحات بیشتری به رژیم صهیونیستی ارسال کنیم، اظهار کرد: ما باید در خصوص درگیری‌ها در خاورمیانه رویکردی را در پیش بگیریم که به تقویت صلح و جلوگیری از تشدید تنش‌ها بینجامد.

 مجلس نمایندگان آمریکا روز شنبه به اتفاق آرا برنامه کمک‌های خارجی ۹۵ میلیارد دلاری آمریکا را تصویب کرد. این کمک‌ها، ‌شامل حدود ۶۰ میلیارد دلار برای اوکراین، ۱۴ میلیارد دلار برای رژیم صهیونیستی و مقدار کمتری برای تایوان و دیگر متحدان آمریکا در اقیانوس آرام خواهد بود.

رسانه‌های آمریکایی اعلام کردند که نمایندگان جمهوری‌خواه این کشور در مورد تصویب بسته حمایتی از (رژیم) اسرائیل و اوکراین در کنگره دچار اختلاف شدند چون به‌رغم همراهی بسیاری از آنها با دموکرات‌ها برای تخصیص بودجه به کی‌یف و تل آویو، ‌همچنان نداهای مخالفت با این طرح از سوی راست‌گراها شنیده می‌شود.

در همین حال، وزارت بهداشت فلسطین در یکصد و نود و هشتمین روز از جنگ علیه ساکنان نوار غزه اعلام کرد که شمار شهدای فلسطین از آغاز تجاوزگری ارتش رژیم صهیونیستی (هفتم اکتبر ۲۰۲۳) به این منطقه به ۳۴ هزار و ۹۷ نفر افزایش یافت.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

این رژیم برای جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • نشست اتحادیه عرب درباره مسئله غزه و فلسطین
  • لیبرمن خواستار کناره گیری نتانیاهو از نخست وزیری رژیم صهیونیستی شد
  • نسل کشی در فلسطین سینه همه بشریت را به درد آورده است
  • تثبیت قدرت ایران در خاورمیانه/ هیچ اقدامی علیه منافع ملی ما بی پاسخ نخواهد ماند
  • جمهوری آذربایجان به مناقشه ایران و اسرائیل کشیده می‌شود؟
  • نماینده کنگره آمریکا: نباید به اسرائیل برای کشتار بی‌گناهان کمک کنیم
  • نماینده کنگره آمریکا : نباید به اسرائیل برای کشتار بی‌گناهان کمک کنیم
  • پاپ: خاورمیانه مسیر گفتگو و دیپلماسی را در پیش بگیرد
  • مُهر پایان طوفان الاقصی و وعده صادق بر دوره آمریکایی خاورمیانه
  • ایران، خاورمیانه و گام بعدی حماس