Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از جویبار؛ سیدحسین سلیلی روز پنج شنبه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری برنا، گفت: در راستای بحث ماهیان رهاسازی شده در رودخانه سیاه رود لاریم با همکاری تعاون پره بالغ بر ۱۰ میلیون بچه ماهی کپور، ماهی سفید و خاویار در این رودخانه رها سازی شده است.

وی با بیان اینکه امسال در راستای شیل گذاری، مولدین ماهی از بندر ترکمن کانال فوزینی و تکثیر شهید رجایی بالغ بر ۱۰۰ گونه ماهی مولد و بالغ بر یک میلیون بچه ماهی به وزن یک و نیم تا ۳ گرم در دریا رهاسازی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاهش 45 درصدی صید ماهی سال گذشته نسبت به سال94

رئیس اداره شیلات شهرستان جویبار با بیان اینکه طی دو سال گذشته ۶۴۰ تن انواع ماهی استخوانی در دریای ساحلی جویبار صید شد، گفت: این در حالی است که سال گذشته میزان صید در نوار ساحلی جویبار به 350 تن رسیده بود.

سلیلی عامل اصلی کاهش صید را صید غیرمجاز ، آلودگی رودخانه ، مصب رودخانه اعلام کرد.

وی گفت: برای جلوگیری از صید غیرمجاز نیازمند کمک همگانی از سوی نیروی انتظامی، فرمانداری، محیط زیست و فرماندهی دریابانی هستیم تا برای پاکسازی مناطق آلوده به صید غیرمجاز اقدام شود.  

 در حوزه صیادی این شهرستان ۱۸ کیلومتر نوار ساحلی در غالب پنج شرکت تعاونی صیادی پره و ۲ صیدگاه خاویار زیر نظر اداره کل شیلات و تحت نظارت شیلات این شهرستان است.

همه ساله صید و ماهیگیری دریا از 20 مهرماه آغاز می شود و تا ۲۰ فروردین ماه سال آینده ادامه دارد.

صید ماهی در حوزه گرم آبی و سرد آبی

رئیس اداره شیلات شهرستان جویبار با تاکید براینکه در حوزه گرم آبی شیلات این شهرستان از مجموع 57 آبندان حدود ۲ هزار و ۱۰۰ هکتار را تحت پوشش قرار می دهد، بیان کرد: در این آبندان ها سالیانه بالغ بر ۵ تن و ۴۰۰ انواع ماهی گرم آبی برداشت می شود.

سلیلی از وجود ۲۰۰ مزرعه با حدود 400  هکتار خبر داد و گفت که سالانه ۲ هزار و ۴۰۰ تن انواع ماهی گرم همچون «کپور، کفال، آمور» صید می شود.

وی افزود: همچنین در ۲ مزرعه سرد آبی  بالغ بر ۲۵ الی ۳۰ تن تولید ماهی سردآبی در این شهرستان است.

رئیس اداره شیلات جویبار با اشاره به اینکه یک مجموعه بزرگ ماهی خاویار در این شهرستان وجود دارد، گفت: در سال حدود  ۲ هزار تن گوشت و ۳۰ تن خاویار در این شرکت قره برون تولید می شود.

سلیلی از استقرار یک شرکت خوراک دام آبزیان در این مجموعه خبر داد و افزود: تا قبل از راه اندازی شرکت خوراک دام، خوراک ماهیان خاویار از کشورهای فرانسه و ایتالیا به این شهرستان وارد می شد.

وی با بیان اینکه با توجه به ظرفیت های موجود در شیلات این شهرستان ما مجموعه پرورش ماهی در قفس در سبلا لاریم راه اندازی کرده ایم، تاکید کرد: طی سال گذشته ۶۵ تن بچه ماهی از روستای ارجمند فیروزکوه  با وزن ۱۵۰ تا ۱۷۰ گرم در ۲۰ قفسه سبلا لاریم رهاسازی آن انجام شده است.

به گفته رئیس اداره شیلات جویبار بعد از ۶ ماه حدود ۴۰۰ تن ماهی با وزن ۲ الی ۳ کیلو از این نوع بچه ماهی ها برداشت می شود.

در شیلات شهرستان جویبار در حوزه شرکت تعاونی صیادی پره، آبندان، مزارع، شرکت ماهی خاویار حدود یک هزار نفر مشغول به کار هستند.

خبرنگار: مونا معینی کوچکسرایی

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۲۶۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارخانه سیمان سفید در شهرستان دیرابجاد می شود

ایسنا/بوشهر استاندار بوشهر از تصویب ساخت کارخانه سیمان سفید در بخش آبدان شهرستان دیر خبر داد.

احمد محمدی‌زاده در جلسه برنامه‌ریزی و توسعه استان بوشهر با بیان اینکه در این جلسه با حضور اعضای شورا، طرح‌های مختلف سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و مردمی مورد بررسی قرار گرفت، اظهارداشت: طرح‌های مختلفی از سوی مردم و بخش خصوصی آماده سرمایه‌گذاری است که در این جلسه توسط اعضا و مدیران دستگاه‌های اجرایی مرتبط که فرایند آن در کارگروه تخصصی طی شده است برای تصویب در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان بوشهر مورد بررسی قرار گرفت.

وی با بیان اینکه بخشی از این طرح‌ها در حوزه پرورش آبزیان و تکثیر لارو و تولید بچه ماهی مطرح شد گفت: طرح‌های پرورش آبزیان جزء سیاست‌های اصلی استان بوشهر است و در این راستا از سرمایه‌گذاران در طرح‌های پرورش ماهی در قفس، به‌ویژه تولید بچه ماهی در استان حمایت می‌شود.

استاندار بوشهر بخشی دیگر طرح‌ها را در حوزه مجتمع خدمات رفاهی بین راهی در جاده‌های استان دانست و تصریح کرد: توسعه مجتمع‌های خدماتی بین راهی مورد نظر ما است چراکه هرچه تعداد این مجتمع‌ها افزایش یابد امکان خدمات به حوزه حمل و نقل جاده‌ای و ایمنی راه‌ها و مسافران بیشتر فراهم می‌شود.

محمدی‌زاده از تصویب ساخت کارخانه سیمان سفید در شهرستان دیر خبر داد و بیان کرد: ساخت کارخانه سیمان سفید در آبدان دیر که فرایند آن طی شده بود در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان بوشهر تصویب شد.

وی با بیان اینکه در مجموع ۲ طرح مطرح شده در این شورا رأی مثبت لازم را کسب نکرد گفت: مابقی طرح‌های مطرح شده در این جلسه برای اجرا رأی آورد و ان‌شاءالله طرح‌ها و موضوعات جدید سرمایه‌گذاری در جلسات بعد و هفته آینده مطرح می‌شود و مورد بررسی قرار می‌گیرد.

استاندار بوشهر افزایش مشارکت مردم در طرح‌های سرمایه‌گذاری را یکی از اولویت‌های استان دانست و تأکید کرد: آنچه تدبیر مقام معظم رهبری در راستای جهش تولید با مشارکت مردم و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی است در استان بوشهر مورد توجه قرار گرفته و عملیاتی شده است.

محمدی‌زاده بیان کرد: سرمایه‌گذاری مردم راهکار اساسی برای حل اشتغال، تولید و پیشرفت جامعه و استان بوشهر است و ما از بخش خصوصی، سرمایه‌ گذاران و کارآفرینان به جد حمایت می‌کنیم و کارها در این حوزه تسریع می‌شود.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • رهاسازی حق آبه کشاورزان سلماس از سد اول خرداد
  • سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی
  • بخشی از آب سد گلستان امروز رهاسازی می‌شود
  • رهاسازی ۷ هزار قطعه ماهی گرمابی در مزارع شیروان
  • رهاسازی پسماند‌ها در رودخانه‌ها امری جبران ناپذیر است
  • اصلی‌ترین محور توسعه شهرستان جاسک چیست؟
  • تلاش برای توسعه جاسک با محور فعالیت‌های شیلاتی
  • بزرگترین مزرعه پرورش ماهی در مشگین شهر احداث می شود
  • کارخانه سیمان سفید در شهرستان دیرابجاد می شود
  • خروج ۵ پزشک خانواده از چرخه بهداشت و درمان در جویبار