Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ معصومه آقاپور علیشاهی،  درباره میزان رشد اقتصادی ایران در سال آینده، اظهار داشت: صندوق بین المللی پول اعداد و ارقامی ارائه می دهد که گاهی با واقعیت منطبق نیست با این حال به واسطه تحرک در تولید بنگاه های کوچک و متوسط و توسعه سهم بازار سال آینده با رشد اقتصادی مواجه می شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی دلایل رشد اقتصادی را بیان کرد و گفت: انعقاد قرارداد فروش نفت و فاینانس های تاثیر بسزایی در رشد اقتصادی کشور در سال آینده خواهد داشت.
 
نماینده مردم شبستر در مجلس دهم شورای اسلامی با بیان اینکه صندوق بین المللی پول افزایش نرخ تورم را برای ایران پیش بینی کرده است، ادامه داد: در خصوص افزایش نرخ تورم در کشور باید گفت که فعلا نرخ تورم در کشور تک رقمی است اما با افزایش قیمت نفت این نرخ دستخوش تغییرات نه چندان چشم گیر می شود.
 
وی در ادامه گفتگو با خانه ملت دراین باره توضیح داد: با افزایش قیمت نفت، وضعیت بودجه کشور با رشد همراه و کسری بودجه را جبران می کند، با این حال قیمت نهادهای تولید و مواد اولیه که از خارج از کشور وارد می شود افزایش می یابد به همین جهت پیش بینی ما این است که تورم رخ خواهد دارد اما افزایش قابل توجه نیست و نزدیک ۲ درصد خواهد بود.
 
آقاپور علیشاهی با بیان اینکه اقتصاد ایران در مقابل این تورم مقاومت می کند، بیان داشت: با توجه به اینکه سیاست های اقتصاد مقاومتی زیر نظر مقام معظم رهبری اجرا می شود، تورم چشمگیر نخواهد بود و با جذب سرماه گذاری خارجی و مدیریت وجوه نقدی جامعه و هدایت آن به بازار سرمایه و تولید می توان به بهترین شکل ممکن تورم را کنترل کرد.
 
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در خصوص رشد ۴۰ درصدی تراز حساب جاری ایران در سال آینده ، گفت: این رشد به دلیل کسری بودجه برآورد می شود اما با ارزیابی مجدد و جذب سرمایه گذاری خارجی، شفافیت در صورت های مالی بانک ها کمرنگ خواهد شد اما محو نمی شود.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۲۷۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تورم ترکیه در ماه آوریل به ۷۰ درصد رسید

بر اساس آخرین داده‌های منتشر شده توسط اداره آمار ترکیه، نرخ تورم این کشور در ماه آوریل نسبت به سال گذشته میلادی به ۶۹.۸ درصد رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از یورونیوز، بر اساس آخرین داده‌های منتشر شده توسط اداره آمار ترکیه، نرخ تورم این کشور در ماه آوریل نسبت به سال گذشته میلادی به 69.8 درصد رسید.

تورم سالانه قیمت مصرف کننده در ترکیه طی ماه گذشته نزدیک به 70 درصد افزایش یافت که اندکی کمتر از پیش‌بینی‌ها بود.

با این حال، به دلیل افزایش شدید هزینه‌ها در بخش آموزش و همچنین افزایش قیمت‌ها در رستوران‌ها و هتل‌ها، این ماه بالاترین نرخ تورم را از نوامبر 2022 به خود اختصاص داد.

تورم ترکیه به 62 درصد رسید

مهمت شیمسک، وزیر دارایی ترکیه، در مورد این داده ها به رویترز توضیح داد که تورم ماه آوریل نسبت به ماه قبل از آن افزایش 3.18 درصدی را ثبت کرد که مطابق با انتظارات بود. در ماه مارس این نرخ 3.16 درصد بود.

سیمسک در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: پس از اینکه تورم سالانه در ماه می به اوج خود برسد، مطابق با پیش بینی‌های ما به شدت شروع به کاهش خواهد کرد.

بانک مرکزی ترکیه در ماه مارس نرخ بهره بانکی را به 50 درصد افزایش داد و دلیل آن ادامه تلاش‌ها برای مقابله با افزایش تورم در این کشور بود.

این بانک در آن زمان در بیانیه‌ای اعلام کرد: در حالی که واردات کالاهای مصرفی و طلا کاهش یافت و به بهبود تراز حساب جاری کمک کرد، سایر شاخص‌های اخیر حاکی از آن است که تقاضای داخلی همچنان مقاوم است.

بانک مرکزی ترکیه افزود: چسبندگی تورم در بخش خدمات، انتظارات تورمی، خطر درگیری‌های نظامی و قیمت مواد غذایی فشارهای تورمی را بالا نگه می دارد.

در ماه مارس، این بانک همچنین اعلام کرد که سیاست پولی فشرده تا زمانی که کاهش قابل توجه و پایدار در روند زیربنایی تورم ماهانه مشاهده نشود، حفظ خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی وضع آب و هوای استان‌های کشور در ۲۴ ساعت آینده؛ امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت
  • مالیات آری؛ اما نه ۳۰ و ۵۰ و ۷۰ درصد!
  • تورم ترکیه در ماه آوریل به ۷۰ درصد رسید
  • پیش‌بینی جالب درباره قیمت طلا در هفته آینده
  • چشم‌انداز صندوق بین‌المللی پول از اقتصاد ایران و جهان
  • پیش‌بینی مهم اقتصاددانان از آینده بازار طلا
  • پیش‌بینی مهم از آینده بازار طلا
  • رویکرد ایدئولوژیک دولت رییسی، ریشه ادامه چالش‌های اقتصادی
  • بازارهای نوظهور جهان با سریع‌ترین رشد در دوره ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۹
  • ابرتورم در ترکیه چگونه مردم را بدهکار می‌کند؟