Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی که شمار زیادی از کلاهبرداران در کشورمان به کمک تلفن شهروندان را سرکیسه می‌کنند و راهکاری برای برچیدن بساط این نوع از کلاهبرداری به کار بسته نشده، به تازگی مجموعه‌هایی دایر شده که می‌توانند انقلابی در کلاهبرداری‌های تلفنی و حتی ورای آن در کشورمان به وجود آورند!
به گزارش «تابناک»، از جمله این مجموعه‌ها، شرکتی‌ست که خدمات «دفتر مجازی» ارائه می‌دهد و شعار کلیدی آن، «در 5 دقیقه صاحب دفتر کار شو!» است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دفتر کاری که به شماره تلفن های تهران مجهز است، تلفن گویا دارد و از همه مهم تر، یک منشی پاسخگوی تماس های ورودی به آن است و وظیفه پاسخ به مشتریان و ارتباط افرادی که تماس می‌گیرند با مدیر دفتر و دیگر بخش ها را عهده دار است.
البته این دفتر نه وجود خارجی دارد و نه به دفتر واقعی دیگری مرتبط است و همه این امور، توسط سیستم های خودکار و به مدد برخی قابلیت های ساده تلفنی، مثل قابلیت دایورت کردن تماس (انتقال تماس) انجام می‌شود و تنها واقعیت موجود در این مجموعه ها، یک منشی و مشتریانی هستند که از این خدمت آنلاین خاص بهره می‌گیرند.
به این صورت که مشتریان این مجموعه ها به ازای پرداخت مبالغی، یک خط تلفن می‌خرند که این خط به مجموعه میزبان (فروشنده این خدمات) مرتبط می‌شود و در آنجا به اتصال به سیستمی، دفتر کار خلق می‌شود! دفتر کاری که هرکس به شماره تلفن آن زنگ بزند، به سامانه پاسخگوی گویا متصل شده و پیامی با این مضمون خواهد شنید:
«با سلام و تشکر از تماس شما با شرکت ... [نام شرکت یا هر عنوانی که مشتری تقاضا کند در این جای خالی قرار گیرد]؛ جهت ارتباط با واحد فروش عدد 1، واحد پشتیبانی عدد 2، مدیریت عدد 3 و ارسال فکس عدد 4 را فشار دهید. در صورتی که تمایل دارید با کارشناس مرتبط شوید، عدد 0 را شماره گیری نمایید.»  تبلیغ یکی از مجموعه‌های ارائه دهنده دفتر کار مجازی
این در حالی است که برخلاف دفاتر کار واقعیِ شرکت های واقعی، این تلفن گویا در یک سرور مستقر است و بسته به عددی که برایش ارسال می‌کنید، تماس شما را به شماره تلفن همراه یا ثابت افراد دیگر دایورت می‌کند و در حین انجام این پروسه، با ترفندهایی مانند پخش موزیک، مانع می‌شود فرد تماس گیرنده پی به دایورت شدن تماس ببرد.
به این ترتیب، می‌توان در روستایی دور افتاده حضور داشت اما به کمک خدمات این شرکت، شماره تلفن دفتر خود در محله ای مشهور و مرغوب در شمال شهر تهران را در آگهی های مختلف درج نمود و منتظر تماس های مشتریانی بود که نمی‌دانند تماس هایشان به تلفن همراه فردی در یک روستا دایورت می‌شود و شرکتی در آن محله اعیان نشین بالای شهر تهران وجود خارجی ندارد!
از این بدتر آنجایی ست که بدانیم در این مجموعه میزبان، برای مشتریان شکاک و دیرباور هم راهکار اندیشیده شده و این افراد که می‌خواهند با کارشناس یا منشی سخن بگویند، به فردی که برای منشی گری انبوهی شرکت استخدام شده و آنلاین است متصل شده و به واسطه این فرد، فرایند دایورت شدن تماس به افرادی خارج از ساختمان سرور را طی می‌کنند و به باور می‌رسند!
خدماتی نوین که می‌توان نسخه آزمایشی آن را فعال کرد و در صورتی که رضایتمندی مان را به دنبال داشت، با پرداخت مبالغی ناچیز و در زمانی بسیار کوتاه، آن را به خدمت گرفت و به کمکش، صاحب شرکتی به ظاهر صاحب اسم و رسم و معتبر شد. شرکتی که خدا می‌داند درج مشخصات آن روی یک کارت ویزیت و ارائه آن به شهروندان ناآگاه و بی اطلاع، مقدمه چه کلاهبرداری های بزرگی را فراهم خواهد آورد.
کلاهبرداری هایی که بی وجود این مجموعه های میزبان دفتر کار مجازی هم بسیار شایع است و درو از انتظار نیست که با این خدمت نوظهور، به شدت شایع تر شود. به ویژه زمانی که بدانیم راهی برای پی بردن به واقعی بودن یا مجازی بودن دفاتر شرکت ها، جز سرکشی به آدرس آنها وجود ندارد.
این در حالی ست که اگر به دفتر کار مجازی توصیف شده، یک وبسایت خوش آب و رنگ نیز متصل شود، این شرکت های موهوم تفاوت ظاهری قابل لمسی با شرکت های اسم و رسم دار در جهان هم نخواهند داشت و اینجاست که می‌توان مرزهای کلاهبرداری به کمکتلفن را بسیار پیش تر برده و حتی آن را محدود به جغرافیای کشورمان نیز ننمود.
به این صورت که تماس های ورودی به شماره تلفنی در تهران، به شماره دیگری در خارج مرزهای کشورمان دایورت شود (یه به واسطه منشی، با کمک نرم افزارهای تماس رایگان اینترنتی، به هر جایی از کره خاکی مرتبط شود) و دست آخر، رد و نشان چندانی برای پلیس هم در پیگیری های کلاهبرداری در آینده باقی گذاشته نشود.
اکنون کافی است به این اشکالات، امکان تماس تلفنی برای برخی زندانیان و کلاهبرداری هایی که از پشت میله های زندان رخ می‌دهد را اضافه کرده یا انبوه شرکت های کاغذی ای که تنها در اداره ثبت شرکت ها نامشان وجود دارد و در معامله های میلیاردی و کلان، وظیفه پوشاندن ربط و ارتباطات را عهده دار هستند، را اضافه کنیم تا دریابیم که چرا این خدمات نوظهور، می‌توانند انقلابی در کلاهبرداری به وجود آورند.
همه و همه با شکل گیری مجموعه هایی که خدمات دفتر مجازی ارائه می‌دهند و به ظاهر، کسب و کاری نوپا هستند؛ کسب و کاری که اگر بپرسیم ضرورت شکل گیری آن چیست و خدماتی که ارائه می‌دهد، چه گرهی از کار خلق باز می‌کند، بعید است به پاسخ درخوری برسیم، الا اینکه کلاهبرداران از شنیدن زمینه فعالیتشان، چشمشان برق خواهد زد!

پسندیدم 0 برچسب ها دفتر کار مجازی تلفن گویا منشی کلاهبرداری ایران تلفن تبلیغ سرور دایورت

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۳۰۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهلت تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی تا 25 اردیبهشت ماه تمدید شد

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، سعید نورایمانی اظهار داشت:  بعد از این مهلت مجوزها قدیمی و فاقد شناسه یکتا از نظر قانونی اعتبار ندارد و این نوع کسب و کارها فاقد مجوز محسوب می شوند.

معاون اقتصادی اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان یزد با بیان اینکه علی رغم اطلاع رسانی های انجام شده هنوز بسیاری از کسبه برای تبدیل مجوز های خود از کاغذی به الکترونیکی اقدامی نکرده اند؛ از کلیه صاحبان مشاغل، اصناف، کسبه و بازاریان استان یزد خواست به منظور جلوگیری از ایجاد مشکل در دریافت خدمات بانکی، بیمه ای، مالیاتی و غیره هر چه سریعتر نسبت به الکترونیکی کردن مجوز های کسب و کار خود اقدام کنند. 

به گفته وی صاحبان کسب و کار برای انجام این کار باید  به درگاه ملی مجوز ها به نشانی mojavez.ir   مراجعه نمایند و داشتن شماره پشت کارت ملی، شماره جواز کسب و کار و کد پستی محل کسب و کار برای فرایند الکترونیکی شدن الزامی است و این فرایند در کوتاه ترین زمان ممکن قابل انجام است. 

نورایمانی ادامه داد: فرایند تبدیل مجوزها به الکترونیکی کاملا رایگان و با استفاده از گوشی تلفن همراه در کمترین زمان ممکن امکان پذیر است.

دیگر خبرها

  • تبدیل ۲۱.۶ درصد مجوز کاغذی به پروانه الکترونیکی در اردبیل
  • دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه
  • تبدیل ۴۶۸ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا/ از ۲۵ اردیبهشت، مجوزهای کاغذی بی‌اعتبار می‌شود
  • (ویدئو) آخرین مهلت تبدیل مجوز‌های کاغذی قدیمی؛ ۱۷ روز دیگر
  • تبدیل ۴۶۸ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا
  • رتبه دهم آذربایجان شرقی در تبدیل مجوز‌های کاغذی
  • کلاهبرداری از مردم با ادعای صدور کارت هوشمند بیمه سلامت
  • کلاهبرداری با ترفند رسیدساز جعلی
  • مهلت تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی تا 25 اردیبهشت ماه تمدید شد
  • تبدیل ۳۲ درصد مجوزهای کاغذی به الکترونیکی در لرستان