Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-04-18@12:59:05 GMT

حقایق حیرت انگیز که در روپوش پزشکان نهفته است

تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۱۳۰۸۷۷

حقایق حیرت انگیز که در روپوش پزشکان نهفته است

به گزارش جام نیوز، محققان مرکز پزشکی دانشگاه کلیولند اوهایو با مطالعه 34 کارمند مراقبت های بهداشتی که یا روپوش سفید آنها کوتاه و یا بلند بود و نیز درحال بررسی یک مانکن آلوده به دی ان ای ناشی از ویروس موزاییکی گل کلم بودند به طرح این سؤال پرداختند که آیا روپوش پزشکان ناقل میکروب است؟

 

به گفته محققان، این ویروس، عفونی کننده گیاهان و برای انسان ها مضر است و می تواند به شیوه مشابه دیگر پاتوژن های مضر مانند باکتری هایی که منجر به اسهال شدید می شوند منتقل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در این مطالعه شرکت کنندگان به هنگام بررسی مانکن دستکش به دست داشتند سپس آن را درآوردند و دستهای خود را شستند و یک جفت دستکش جدید دیگر پیش از بررسی مانکن که تمیز بود پوشیدند. در پایان، محققان به بررسی آستین ها، مچ دست و خود دست های آنها پرداختند و نمونه های دی ان ای ویروس گل کلم را آزمایش کردند.

 

نتایج نشان داد وقتی که پزشکان روپوش آستین بلند به تن می کنند 25 درصد موارد، آستین ها و مچ دستهایشان آلوده به ویروس مورد نظر است درحالی که این اتفاق برای روپوش های آستین کوتاه نمی افتد. این یافته تأیید مناسبی برای این توصیه به پزشکان و کارمندان بخش پزشکی است که حتماً برای کاهش خطر انتقال بیماری زاها از روپوش های آستین کوتاه استفاده کنند. در سال 2007 بود که وزارت بهداشت بریتانیا نیز سیاست «کمی پایین تر از آرنج» را به بیمارستان ها ابلاغ کرد. در این سیاست، کادر پزشکی ملزم به پوشیدن آستین کوتاه بودند. این اتفاق در سال 2014 با کمی تغییر در آمریکا نیز مطرح شد.

 

البته این توصیه همچنان با مقاومت برخی پزشکان روبرو است. این دسته از پزشکان خواستار شواهد بیشتر مبنی بر تأثیر قطعی آستین بلند بر افزایش احتتمال انتقال پاتوژن ها هستند. در واقع، به پژوهش های بیشتری نیاز است که نشان دهد به راه انداختن پوشیدن آستین کوتاه به عنوان یک خط مشی ضروری نهادهای پزشکی و مراقب سلامت واقعاً در کاهش تعداد عفونت های قابل انتشار در یک بیمارستان مؤثر است.

 

بهداشت نیوز/206

منبع: جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۳۰۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت واکسنی که می تواند با هر گونه ویروسی مبارزه کند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، به گفته محققان، این واکسن‌های جدید ویروس‌ها را با استفاده از پاسخی متفاوت به عفونت نسبت به آنچه که توسط واکسن‌های فعلی ایجاد می‌شود، هدف قرار می‌دهند.

واکسن جدید به جای آموزش به سیستم ایمنی برای ایجاد آنتی بادی برای مبارزه با یک ویروس خاص، در عوض به بدن یاد می‌دهد که پروتئین‌های RNA سیگنال‌دهنده کوچکی ایجاد کند که انتشار ویروسی مضر را متوقف می‌کند.

محققان استدلال می‌کنند که این رویکرد جدید می‌تواند توسعه واکسن فعلی را متحول کند، که در آن متخصصان واکسن‌هایی را بر اساس پیش بینی‌هایی ایجاد می‌کنند که کدام گونه‌های آنفلوانزا و کووید احتمالاً عفونی ترین هستند.

در عوض، این واکسن‌های تقویت‌کننده RNA باید در برابر همه سویه‌های یک ویروس خاص مؤثر باشند.

«رونگ های»، محقق ارشد و ویروس شناس دانشگاه کالیفرنیا، گفت: «آنچه که می‌خواهم در مورد این استراتژی واکسن تأکید کنم این است که این واکسن به طور گسترده برای هر تعدادی از ویروس‌ها قابل استفاده است، به طور گسترده در برابر هر نوع ویروس مؤثر است و برای طیف گسترده‌ای از مردم بی خطر است.»

های در بیانیه خبری دانشگاه افزود: «این روش می‌تواند واکسنی جهانی باشد که ما به دنبال آن بوده ایم.»

به طور سنتی، واکسن‌ها از ویروس مرده یا زنده اما تغییر یافته برای تحریک پاسخ ایمنی بدن استفاده می‌کنند. این پاسخ ایمنی به بدن می‌آموزد که چگونه میکروب را بشناسد و آنتی بادی‌هایی تولید کند که به طور خاص آن میکروب را هدف قرار داده و از بین ببرد.

به گفته محققان، واکسن جدید همچنین از یک نسخه زنده و اصلاح‌شده ویروس استفاده می‌کند، اما متکی به پاسخ ایمنی سنتی بدن که باعث ایجاد آنتی‌بادی‌ها می‌شود، نیست.

در عوض، این واکسن‌ها به بدن یاد می‌دهند که با استفاده از پروتئین‌های سیگنال‌دهنده RNA هدف، در تکثیر ویروسی دخالت کند.

محققان گزارش می‌دهند که یکی از این واکسن‌هایی که برای ویروس موشی به نام Nodamura ساخته شد، موش‌های آزمایشگاهی را حداقل به مدت ۹۰ روز از دوزهای کشنده ویروس محافظت می‌کند. ۹ روز عمر موش تقریباً معادل یک سال انسان است.

کد خبر 6081573

دیگر خبرها

  • (ویدئو) لحظه حیرت انگیز شکار مار بدست خدنگ
  • لحظه حیرت انگیز شکار مار بدست خدنگ (فیلم)
  • ساخت واکسنی که می تواند با هر گونه ویروسی مبارزه کند
  • نمایشی حیرت انگیز از قدرت بدون زدن ضربه کامل
  • (ویدئو) تصاویری حیرت‌انگیز از بارش باران در ساحل هرمز
  • حمله و گلاویز شدن حیرت‌انگیز خرس با زن پیرانشهری
  • بازارهای تاریخی، ظرفیتی نهفته در کوچه پس کوچه‌های شهر
  • چرا آندرتیکر جایگزین استون کلد استیو آستین شد؟/ اخبار WWE
  • اهدای خون جمعی از کارکنان تیپ 364 شهید نصیرزاده ارتش در مهاباد
  • جریان جهانی بی‌اعتبار شدن مدارک دانشگاهی/ استخدام در تسلا هم مدرک نیاز ندارد