Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش امتداد نیوز از قم، محمدجواد لاریجانی در سی‌و‌سومین نشست “انقلاب اسلامی، مخاطرات امروز و فردا” که در تالار شهید آوینی اداره کل ارشاد استان قم برگزار شد با اشاره به ‌پروژه نفوذ و توسعه پایدار در جمع طلاب، علما و اساتید حوزه علمیه قم اظهار داشت: از بزرگ‌ترین نعمات الهی هدایت و در رأس آن ولایت است که خداوند لطف کرد و این نعمت را بر ما ارزانی داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به حدیثی از امام صادق(ع) در مورد آوردن ولایت در کنار نماز، حج، زکات و روزه‌ افزود: ولایت از مباحث نظری دین جدا شده و در کنار مباحث اصولی و عملی زندگی بشر قرار می‌گیرد.

معاون بین‌الملل و دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه با بیان اینکه ولایت چهار اصول اصلی دارد، از مشروعیت به عنوان رکن نخست نام برد و تصریح کرد: ‌‌باید رکن مشروعیت را بدانیم و‌ در آن سهل‌انگاری نکنیم چرا که نبودن این مسئله اساسی نماز و روزه را باطل می‌کند.

وی با اشاره به اینکه معاویه خلیفه قدری در امر مشروعیت بود، تأکید کرد: این در حالی است که تفکر حسینی و عاشورایی می‌گوید من آمده‌ام دین و سنت جدم ‌که همانا امر به‌ معروف و نهی از منکر  است را ‌اقامه کنم.

وی با بیان اینکه ‌شعار سند ۲۰۳۰ ‌مبارزه با سیطره خشونت و فقر در دنیاست، ادامه داد: ‌این شعار بسیار شیرین است و حتی مارکسیست‌ها هم با این شعار شیرین توانستند سال‌ها بر گوشه‌ای از جهان حکومت کنند.

لاریجانی با بیان اینکه طبق سند ۲۰۳۰ باید اساس آموزش‌ و پرورش ‌تغییر کند، تصریح کرد: ‌در کل سند ۲۰۳۰ در دنیا اعتبار زیادی ندارد و کشورهای مهم دنیا هم به آن هیچ توجهی نکردند، اما روشنفکران ما که معمولاً صد سال از قضایا عقب‌تر‌ند آن را حلوا حلوا کردند.

وی با بیان اینکه امر به‌ معروف و نهی از منکر را در این سند فضولی دانسته‌اند، اضافه کرد: تسامح با دیگران و حساسیت به دین که می‌گوید هر که می‌خواهد حجاب داشته باشد هر که می‌خواهد نداشته باشد از جمله مستندات این سند است.

وی با بیان اینکه می‌خواهند ایرانی سکولار بسازند چون از حکومت اسلامی می‌ترسند، تأکید کرد: از دید آن‌ها سکولاریسم در سینه‌های فرزندان‌مان که عشق امام حسین(ع) دارند باید از کودکی پایه‌گذاری شود و اسم آن را توسعه پایدار گذاشته‌اند و این سند برای این درست‌ شده که یک جهانی‌سازی کامل برای سیطره سکولار صورت بگیرد.

لاریجانی با بیان اینکه انقلاب اسلامی حادثه تاریخی بزرگی بود که از آن دو جریان اجتماعی به راه افتاد، گفت: ‌‌نخستین جریان تجربه ملت ایران با بنای یک نظام مدنی و سیاسی در جامعه بر اساس اسلام و اهل‌بیت(ع) بود و ‌در کنار آن جریان‌ نهضت بیداری اسلامی در کشورهای خارجی است.‌

دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه با تأکید بر اینکه اصلاح‌طلبان حتی در روزنامه‌های کثیرالانتشار نوشتند کسانی که معتقدند با اسلام می‌شود کشور را پیشرفته کرد مصداق این بوده که کسی ادعا کند با دوچرخه می‌توان به ماه رسید، افزو‌د: ‌در مکتب اهل‌بیت(ع) احکام اسلام همیشه تازه است.

وی با بیان اینکه برخی‌ها ‌تلقی سکولار از اسلام دارند، گفت:‌ در مکتب اسلام و اهل‌بیت دین و سیاست از هم جدا نیست اما سکولارها ‌هر روز در روزنامه‌هایشان ‌سکولار را ترویج می‌کنند.‌

معاون بین‌الملل قوه قضائیه با بیان اینکه در ‌روزنامه‌ها و خبرگزاری‌های اصلاح‌طلبان ‌کسی که علیه دین و روحانیت حرف زده باشد حلوا حلوایش می‌کنند و اگر ‌علیه آن‌ها حرف بزند‌ بایکوت می‌شود، اظهار داشت: ‌آن‌ها همین رفتار را با هنرپیشه‌هایی که ظاهر ضداسلامی ‌دارند هم انجام می‌دهند و دیگر رسوا شده‌اند که هدفشان چیست.

دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه با تأکید بر اینکه سمت خدا را باید براساس بصیرت برویم، تصریح کرد: اما این بصیرت رها نیست و بر اساس تفقه در دین است که امام کاظم (ع) ‌در هیم زمینه فرمودند “تفقه چراغ بصیرت است” که این نشان می‌دهد بصیرت در مکتب اهل‌بیت از فقه در دین عبور می‌کند و تفقه در دین‌ هم من‌درآوردی نیست.‌

این نظریه‌پرداز سیاسی با بیان اینکه ‌”ولایت” یعنی “مرید امام زمان (ع) باشیم”، خاطرنشان کرد: همان امام زمان (ع) که به ما تعلیم فرمودند که باید در دوران غیبت به چه شخصی رجوع کنیم اما وقتی ما آن را هم کنار می‌گذاریم و پیروی از امام زمان (ع) از بصیرت مبتنی بر فقاهت عبور می‌کند.

لاریجانی با بیان اینکه عده‌ای اصلاح‌طلب مقاله نوشتند حکم قصاص خشن است و برای جامعه عرب‌ها فقط خوب بود، تصریح کرد: اسلام مکتبی جهان‌شمول بوده و عرب و عجم هم ندارد.

وی با اشاره به اینکه این‌ها چاله‌های سیاسی فکری‌اند که باید به آنها پرداخته شود چرا که فضایی نیستند، ‌افزود: چالش دوم ما چالش تمدنی بوده که ‌مسئله حیاتی ‌و بسیار جدی است.

معاون بین‌الملل و دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه گفت: متفکران غربی که ‌امروز با اسلام مشکل‌دارند، همان‌هایی‌اند که در سال ۱۹۴۵ به آن‌ها آموخته شد مواظب زنده شدن اسلام باشند و اسلام هم با جمهوری اسلامی حیات دوباره گرفت و عالم از نور آن پر شد‌.

لاریجانی با بیان اینکه نگرانی غرب از ‌انقلاب اسلامی نیست، تصریح کرد:‌‌ در دید سیاستمداران و برنامه‌ریزان غربی انقلاب اسلامی ایران ‌آغاز زنده شدن اسلام است و لذا اعلام کردند ‌باید این بیداری را در نطفه خفه کنیم که نتوانستند و هر مقداری که توفیقات انقلاب اسلامی ‌بیش‌تر می‌شد آن‌ها جری‌تر می‌شدند.

دبیر ستاد حقوق بشر با اشاره به اینکه غرب‌گرایان داخلی معتقدند برای بهبود وضع اقتصا‌دی و جلوگیری از نابودی و جنگ باید با ‌”کدخدا” ساخت، گفت: ‌غربی‌ها ایرانی‌ها را به خوبی می‌شناسند اما هنوز برخی اصلاح‌طلبان در خواب هستند.‌

لاریجانی با اشاره به اظهارات یکی از نمایندگان اصلاح‌طلب شورای شهر تهران در ارتباط با “زندگی کردن با ‌گربه‌ها برای کاهش خشونت‌” تاکید کرد: سؤال من از اصلاح‌طلبان این است آیا غرب وحشی خشونت ندارد، اما ایرانی‌ها خشن هستند.

وی با بیان اینکه بر‌خی اصلاح طلبان گفتند‌ مگر می‌شود با اسلام کهنه مملکت مدرن ‌ساخت‌؟، گفت: ‌مملکت مدرن و پیشرفته‌ در کشور ساخته شد و ‌به کشوری‌ تأثیرگذار در منطقه تبدیل شده‌ایم که سیاست‌ها را مشخص می‌کند، اما ‌سیاست‌های اصلاح‌طلبان ‌انرژی هسته‌ای و پیشرفت ایران را به باد داد.

لاریجانی با بیان اینکه در برجام برای تاثیرگذاری ‌بر پیشرفت‌های ایران مذاکره کردیم، تصریح کرد: بعد از برجام ‌صنعت هسته‌ای ایران ‌در معرض نابودی قرار گرفت چون ‌عده‌ای فکر کرد‌ند اگر بخواهیم چرخ اقتصادمان بچرخد باید چرخ سانتریفیوژها از کار بیفتد.‌

معاون بین‌الملل و دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه تأکید کرد: چرت‌وپرت‌گویی‌های ترامپ مهم نیست چرا که تمام ‌کارهایی که در زمان ترامپ‌ انجام می‌شود در زمان اوباما هم انجام می‌شد و حالا ترامپ با ادبیات چاله‌میدانی وارد عرصه شده است.

انتهای پیام/

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۳۱۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای قرارداد ساخت تجهیزات سکوهای فشار افزا به زودی

گزارش خبرنگار مهر، محسن خجسته‌مهرمدیر عامل شرکت ملی نفت ایران در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی، در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امسال سال جهش تولید با مشارکت مردم است، بیان کرد: به‌دلیل اینکه شرکت‌های پتروشیمی نیازمند تأمین خوراک خودشان هستند و از طرفی درآمد مستمر دارند، تصمیم گرفتیم برای توسعه ۱۶ مخزن گازی به ارزش ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار با شرکت‌های پتروشیمی تفاهم‌نامه امضا کنیم.

وی ادامه داد: با امضای این تفاهم‌نامه‌ها درعمل کار مطالعات ۱۶ مخزن گازی آغاز و در حداقل زمان ممکن پیشنهاد فنی و اقتصادی این هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید بررسی می‌شود.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با بیان اینکه هم‌اکنون مذاکراتی را درباره بعضی از بندهای مندرج در قراردادها آغاز کرده‌ایم، بیان کرد: با اجرای این قراردادها، در مجموع روزانه حدود ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور اضافه می‌شود.

خجسته‌مهر گفت: این اتفاق گامی مهم برای شرکت‌های پتروشیمی است تا افزون بر استفاده حداکثری از ظرفیت‌های خالی خود، در خلال برنامه هفتم توسعه که قرار است حدود ۳۰ میلیون تن به ظرفیت آن‌ها اضافه شود، با تأمین خوراک خوشان این توسعه را محقق کنند.

وی با اشاره به اینکه بخش عمده مردم جزو سهام‌داران خرد و کلان این واحدهای پتروشیمی هستند، افزود: شرکت ملی نفت ایران نخستین گام را برای اجرای شعار سال و فرمایش‌های مقام معظم رهبری در سال ۱۴۰۳ برداشته است.

امضای حدود ۱۳ میلیارد دلار قرارداد در سال ۱۴۰۲

مدیرعامل شرکت ملی نفت با بیان اینکه پارسال در این شرکت حدود ۱۳ میلیارد دلار قرارداد امضا شد که سرمایه‌گذاران آن‌ها بانک‌ها بودند، تصریح کرد: با این دو گام اقدام‌هایی منحصربه‌فرد در مسیر سرمایه‌گذاری بخش‌های خصوصی رقم خورد.

خجسته‌مهر با اشاره به اینکه در اجرای طرح بزرگ و ملی فشارافزایی میدان مشترک پارس جنوبی چهار قرارداد امضا شد، بیان کرد: با اجرای کامل این طرح از افت تولید روزانه حدود ۴۰۰ میلیون مترمکعب گاز در پارس جنوبی جلوگیری می‌شود.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه آیا تجهیزات مورد نیاز از شرکت های داخلی تامین می شود یا به تجهیزات خارجی نیاز داریم، افزود: ظرفیت سرمایه‌گذاری این قراردادها حدود ۲۰ میلیارد دلار است و با امضای این قراردادها درعمل کار فشارافزایی را در پارس جنوبی آغاز کرده‌ایم. مهم‌ترین تجهیزات موردنیاز اجرای این طرح، تأمین توربوکمپرسور و سکوهای فشارافزایی است و با توجه به توانی که در داخل کشور وجود دارد، در آینده‌ای نزدیک بعضی از قراردادهای جانبی مربوط به ساخت توربوکمپرسور و سکوهای فشارافزایی امضا می‌شوند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در ادامه با بیان اینکه طرح ملی فشارافزایی پارس جنوبی هفت قطب دارد، ادامه داد: با رقابتی که بین بخش خارجی و داخلی به وجود آمده، هر بخش بتواند سریع‌تر توربوکمپرسور و سکوهای فشارافزایی را بسازد، عملیات نصب نخستین قطب زودتر آغاز می‌شود.

خجسته‌مهر با بیان اینکه اگر یک واحد پتروشیمی نیاز به تخصیص خوراک داشته باشد در قرارداد دیده می‌شود، گفت: هم‌اکنون در نسل سوم قراردادهای بالادستی هستیم و در آینده قراردادها بهبود می‌یابند. همان‌طور که الگوی تازه قراردادهای نفتی نسبت به قراردادهای پیشین تغییرهایی داشته است و این تغییرها جذابیت بیشتری برای بخش خصوصی دارد، در دولت سیزدهم به نسبت دولت‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون بیشترین حضور بخش خصوصی در کسب‌وکار شرکت ملی نفت ایران دیده می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه از همه ظرفیت بخش داخلی بهره می‌گیریم، بیان کرد: سازندگان ایرانی توانسته‌اند بیشتر کالا و تجهیزات اساسی را که زمانی از خارج کشور تأمین می‌شد، با تلاش و کوشش و دانش فنی بسازند. برای نمونه هم‌اکنون برای شیرین‌سازی گاز، از توربوکمپرسورهای داخلی در سایزهای مختلف و توان متفاوت استفاده می‌کنیم. با توجه به ظرفیت شرکت‌های داخلی این فرصت به آن‌ها داده شده است و باید به بخش خصوصی و سازندگان داخلی میدان بدهیم، زیرا آن‌ها قادرند بعضی از نیازهای ما را تأمین کنند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با اشاره به اینکه هفت میدان نفتی شادگان، کوپال، آبان، پایدار غرب، دال‌پری، پایدار شرق و چشمه‌خوش سرمایه‌گذار خارجی دارند، گفت: الگوی تازه قراردادهای نفتی بدون واگذاری حق مالکیت و حاکمیت امضا و فقط سرمایه‌گذاری و خرید خدمت از سوی شرکت ملی نفت ایران انجام می‌شود.

کد خبر 6093058 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • چرا کشوری مثل مصر سریال "حشاشین" را ساخت؟
  • چرا کشوری مثل مصر سریال حشاشین را ساخت؟
  • ساخت ۴۶ واحد مسکن محرومان در ۲ بخش سنگر و کوچصفهان
  • اصلاح قانون کار امنیت شغلی کارگران، بزودی
  • بهبود وضعیت بورس محتمل است/ مردم از طریق سبدگردان‌‎ها وارد بازار سرمایه شوند + فیلم
  • ظرفیت‌های اقتصادی افغانستان برای ایران حائز اهمیت است
  • اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟
  • تحقق رونق تولید و رشد اقتصادی با بهبود شرایط کاری کارگران
  • امضای قرارداد ساخت تجهیزات سکوهای فشار افزا به زودی
  • خمس و زکات در عین وجوب یک امر داوطلبانه است