Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی کرمان یکی از مشکلات گردشگری استان کرمان را ناشناخته بودن جاذبه‌های گردشگری آن برای مردم ایران دانست.

به گزارش ایسنا، "مهدی سیاوشی" امروز ۲۷ مهرماه در شورای گفت‌وگوی استانی دولت و بخش خصوصی پیرامون بررسی مسایل و مشکلات گردشگری اظهار کرد: دو دور ماراتن در کویر کرمان برگزار شد که افراد سرشناسی در آنها شرکت کردند و این امر سبب معرفی کویر کرمان شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: جشنواره عکس گردشگری استان برگزار شد که باعث جلب توجه عکاسان به جاذبه‌های گردشگری استان کرمان شد،  ضمن آن‌که این نمایشگاه در پنج شهر دیگر کشور نیز دایر شد.

رییس کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی کرمان به برگزاری مسابقات پاراگلایدر و کایت در کویر اشاره کرد و افزود: حاصل این مسابقات این بود که این منطقه به عنوان یکی از مکان‌های مناسب برای این‌گونه مسابقات معرفی شود، هم‌چنین مسابقات استارت‌آپ گردشگری نیز با شرکت گروه‌های مختلف از سراسر کشور انجام شد.

وی با بیان این مطلب که اقدام دیگر در خصوص گردشگری برگزاری نمایشگاه گردشگری فرهنگ بومی و صنایع‌دستی کرمان بود، تصریح کرد: بازدید مدیران آژانس‌های گردشگری کشور از استان نیز سبب افزایش ورود تورها به کرمان شد.
 
سیاوشی عنوان کرد: یکی از بحث‌های مطرح‌شده در کمیسیون، دعوت از مسئولین مؤثر در گردشگری بود، هم‌چنین کمیسیون اقتصادی مجلس نیز هفته آینده جلسه مشترکی با سازمان میراث فرهنگی در خصوص مسائل گردشگری برگزار خواهند کرد که در همین راستا مشاور شهرداری کرمان، کمیسیون گردشگری و اصناف در جهت توسعه گردشگری کرمان تشکیل شد.
 
 رییس کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی کرمان از تقسیم بندی کویر به سه منطقه سبز، زرد و نارنجی سخن به میان آورد و گفت: مناطق سبز به طور کامل مشخص شده است و گردشگران به راحتی در این منطقه کویر می توانند سفر کنند، هم‌چنین در کنار این موارد، دوره‌های آموزشی با اداره کل میراث فرهنگی کرمان برگزار شد که شامل ۳۰ دوره آموزشی برای بخش‌های مختلف از جمله رانندگان تاکسی و پرسنل هتل‌ها بود.

وی افزود: بخش‌ خصوصی در قالب تشکل‌ها سازمان‌دهی می‌شوند تا فعالیت‌های تخصصی را انجام دهند و اکنون نیز انجمن آفرود کرمان در حال راه‌اندازی است.
 
سیاوشی افزود: با وزارت آموزش‌وپرورش مکاتبه کردیم تا بحث گردشگری در کتاب دانش‌آموزان گنجانده شوند تا از همان کودکی از آثار گردشگری کشور آگاهی یابند، ضمن آن‌که بحث مالیات نیز از مباحث مهمی است که از طریق کمیسیون در حال پیگیری است.

سیاوشی در خصوص پیشنهادات خود در زمینه گردشگری، عنوان کرد: نخستین بحث این است که سالی به عنوان سال هدف گردشگری تعیین شود، هم‌چنین تدوین قانون جامع گردشگری و سند راهبردی توسعه گردشگری کشور دومین پیشنهادم است.

وی افزود: بحث بعدی در استان کرمان وجود تعداد زیاد مهمان‌سراهای دولتی است، ادارات و هم‌چنین آموزش‌وپرورش از مهمان‌سراها استفاده می‌کنند و خودشان تور هم برگزار می‌کنند.

 رئیس کمیسیون گردشگری عنوان کرد: بحث بعدی اختلاف بین اتاق اصناف و اداره‌کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری برای اعطای مجوز گردشگری است و آخرین بحث این است که اخذ مجوزهای بین‌راهی در استان 1.5 تا دو سال زمان می‌برد که باید جلسه‌ای تشکیل و سازمان‌ها زمان‌بندی شود.

*عکس تزیینی است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۳۱۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واحد تولید و بسته بندی غیر استاندارد زعفران در مرکزی محکوم شد

سید سعید میرنظامی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در چهل و دومین نشست کمیسیون ماده ۴۲ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، پرونده یکی از شرکت‌های تولید و بسته بندی زعفران در استان مرکزی که در ۲ بند آزمون شده مغایر با استاندارد بود، توسط اعضای این جلسه مورد بررسی و رسیدگی قرار گرفت.

وی افزود: در این نشست که با حضور قاضی منتخب دادگستری برگزار شد، با محرز شدن تخلف واحد تولیدی و اتفاق نظر اعضای کمیسیون، واحد تولیدی که در مامونیه از توابع شهرستان زرندیه استان مرکزی فعالیت می‌کرد، ملزم به پرداخت جریمه نقدی، ارائه تعهد، الزام به بهسازی تولیدات و جمع آوری محصولات از سطح بازار شد.

مدیر کل استاندارد استان مرکزی گفت: طبق ماده ۴۱ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، در صورتی که واحدهای تولیدی و خدماتی دارای پروانه کاربرد علامت استاندارد یا تاییدیه از سازمان، اقدام به تولید کالا یا خدمات پایین‌تر از کیفیت استاندارد کنند، موضوع در کمیسیون ماده ۴۲ این قانون، مورد بررسی و تصمیم گیری اعضا قرار می‌گیرد.

کد خبر 6087595

دیگر خبرها

  • راه اندازی مرکز معاینه فنی ناوگان سنگین در کهنوج
  • اجرای بازی‌های هیجانی در منطقه گردشگری نورالشهدای اراک
  • اجرای بازی‌های هیجانی در منطقه گردشگری نورالشهدا اراک
  • واحد تولید و بسته بندی غیر استاندارد زعفران در مرکزی محکوم شد
  • راهنمایان گردشگری فقط از طریق  دفاتر اقدام مجاز به برگزاری تور هستند
  • آخرین جمع‌بندی کمیسیون اجتماعی برای توافق یک تعطیلی پربحث
  • آخرین جمع‌بندی احتمالی کمیسیون اجتماعی؛ توافق برای تعطیلی شنبه‌ها
  • آیفون ۱۴ رجیستر نمی‌شود، اما اجازه خرید جت شخصی داده می‌شود؟
  • گرانترین خودروی برقی آفرود چینی در راه است
  • قطار محلی رامسر به ساری راه‌اندازی شود