Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-29@08:34:04 GMT

شیوع 20 درصدی آرتروز زانو در جامعه

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۱۳۹۸۵۳

شیوع 20 درصدی آرتروز زانو در جامعه

به گزارش ایلنا، چهارمین سمپوزیوم تازه‌های آرتروز زانو به همت انجمن طب فیزیکی و توانبخشی ایران و واحد توسعه پژوهش های بالینی بیمارستان شهید مدرس در تاریخ 28 مهرماه سال جاری در سالن آمفی تئاتر بیمارستان شهید مدرس تهران با حضور 300 نفر از اساتید ،متخصصین و دستیاران تخصصی طب فیزیکی و توانبخشی  و پزشکان عمومی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید احمد رئیس السادات دبیر انجمن طب فیزیکی ، توانبخشی و الکترودیاگنوز ایران، با اشاره به شیوع 20درصدی آرتروز زانو در جامعه ایرانی عنوان کرد: پیشگیری و درمان آرتروز نیاز به آموزش بیماران جهت اصلاح شیوه زندگی دارد؛ وی افزود باتوجه به عدم وجود درمان قطعی و دائمی در آرترو، توضیه به کاهش وزن، فعالیت فیزیکی مناسب و ورزش درمانی و به کارگیری طب فیزیکی در کنترل درد از مهمترین روش های پیشگیری و مدیریت درمان در این بیماران به شمار می رود. وی در ادامه گفت: این سمپوزیوم با مشارکت اساتید رشته‌های مختلف ارتوپدی، طب فیزیکی و توانبخشی، روماتولوژی و بر اساس آخرین دستاوردهای علمی در زمینه پیشگیری، تشخیص و درمان آرتروز زانو برگزار خواهد شد.

وی تصریح کرد: این سمپوزیوم دارای5  امتیاز بازآموزی جهت پزشکان عمومی، متخصصین طب فیزیکی و توانبخشی  است و به صورت رایگان برگزار شد.

این عضو هیات علمی بیمارستان شهید مدرس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بیان کرد: اپیدمیولوژی و بار بیماری، عوامل خطر و روش‌های پیشگیری از آرتروز، اصول بیومکانیک، روش‌های تصویر برداری، اندیکاسیون‌های جراحی، درمان‌های دارویی مرسوم، توانبخشی مبتنی بر شواهد، لیزر درمانی، طب سوزنی، کاربرد کفش، کفی و وسایل کمک حرکتی و درمان‌های نوین شامل تزریق پلاسمای غنی از فاکتور رشد (PRGF)، پلاسمای غنی از پلاکت (PRP)، ازن درمانی ، به کارگیری تزریق سم بوتولینیوم و آموزش سونوگرافی مفاصل با تاکید بر تزریقات تحت هدایت سونوگرافی  در اداره آرتروز از جمله مباحثی است که در این سمپوزیوم به آنها پرداخته شد.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۳۹۸۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد

رییس هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی در نشستی با اعضای شورای راهبری کنگره کنسر ژنومیکس، گفت: صندوق نوآوری، بر دانش بنیان شدن حوزه سلامت کشور و در نتیجه انتفاع بیماران سرطانی از طریق تقویت شرکت‌های دانش بینیان حوزه سلامت تمرکز دارد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدصادق خیاطیان با اعلام حمایت صندوق نوآوری از برگزاری رویداد‌های علمی وفناوری در حوزه سلامت، از جمله کنگره کنسرژنومیکس، تصریح کرد: شکل گیری کمیته تجاری سازی در این رویداد، در کنار توجه به توسعه علمی اتفاق قابل ملاحظه‌ای است که می‌تواند در شکل گیری زیست بوم پیشگیری و درمان سرطان و سلامت کشور، اثربخش باشد و صندوق نوآوری و شکوفایی هم آماده تقویت و حمایت از استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش بنیان مرتبط با موضوع پیشگیری و درمان سرطان از طریق ارائه تسهیلات و حمایت‌های لازم و نیز اهدای جوایز به گروه‌هایی است که مورد تایید کمیته تجاری سازی در نمایشگاه یا جشنواره ایده تا استارت اپ قرار می‌گیرند.

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی با تاکید بر اینکه سلامت از موضوعات راهبردی صندوق است، معاونت توسعه این نهاد، را مسئول همکاری‌های لازم با کمیته تجاری کنگره کنسرژنومیکس معرفی کرد.

دکتر مصطفی زمانیان عضو هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی نیز در این نشست با بیان اینکه بر اساس بررسی‌های انجام شده در دنیا طیف مختلفی از خیرین حوزه سلامت و حتی کسانی که با نیت انتفاع اقتصادی قصد مشارکت در بخش سلامت را دارند می‌توانند در مدل‌های تامین مالی پروژه‌های اجتماعی مشارکت کنند افزود: صندوق نوآوری و شکوفایی با استفاده از برخی از این مدل‌ها می‌تواند انگیزه‌ای را برای مشارکت خیرین و سرمایه گذاران حوزه سلامت به ویژه در زمینه پیشگیری و درمان سرطان فراهم کند.

در بخش دیگری از این نشست، دکتر مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان سلامت و رییس کنگره کنسرژنومیکس درباره شکل دهی برنامه‌هایی که در دستور کار کنگره قرار دارد و جذب کمک نهاد‌های مالی برای برگزاری این رویداد، توضیحاتی ارائه کرد.

همچنین سیدجواد مولا دبیر علمی کنگره کنسرژنومیکس، نحوه برگزاری این رویداد را تشریح کرد.

در ادامه این نشست، پرویز کرمی دبیر کمیته تجاری سازی کنگره کنسرژنومیکس ضمن تشکر از اهتمام صندوق نوآوری و شکوفایی در حمایت از شرکت‌های حوزه پیشگیری و درمان گفت: امسال برای نخستین بار در کنار موضوع و اهداف علمی کنگره کنسرژنومیکس، تلاش شده برای شکل دهی زیست بوم پیشگیری و شخصی سازی درمان و شبکه سازی در ان اقدام شود.

دومین کنگره کنسرژنومیکس با محور‌های تشخیص مولکولی، پزشکی شخص محور، درمان هدفمند و بیومارکر‌های سرطان، از ۲ تا ۴ آبان ماه ۱۴۰۳ در تهران برگزار می‌شود.

این رویداد در سه بخش علمی، تجاری سازی و مسوولیت پذیری اجتماعی، میزبان علاقه‌مندان خواهد بود.

دیگر خبرها

  • کاهش ۵۰ درصدی نقاط حادثه‌خیز استان خوزستان
  • پیشرفت فیزیکی ۴۰ درصدی مرمت ساختمان ساعت
  • نخستین سمپوزیوم تکنولوژی درطراحی و بازطراحی برگزار شد
  • هوش مصنوعی آرتروز زانو را ۸ سال زودتر تشخیص می‌دهد
  • پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصدی بزرگراه آستارا - آستارا
  • صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد 
  • ۲۰۰ عنوان برنامه عقیدتی سیاسی در استان تهران برگزار می‌شود
  • پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار
  • صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد
  • صندوق نوآوری حامی پیشگیری از سرطان شد