Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از روابط عمومی حزب موتلفه اسلامی، محمدنبی حبیبی در اجلاس دبیران استان‌های حزب موتلفه اسلامی اظهار داشت: ما براساس اعتقاد به ضرورت تحزب در جمهوری اسلامی و اعتقاد به اینکه کار برای موتلفه اسلامی از یک تقدس برخوردار است وقت صرف می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درواقع اگر به تحزب اعتقادی نداشته باشیم، وقتمان را تلف کرده‌ایم.

وی با بیان اینکه یکی از لوازم تحقق جمهوریت نظام، تحزب است، گفت: ما از جهت وظیفه انقلابی و شرعی به کار حزبی اعتقاد داریم.

حبیبی ادامه داد: ما در موتلفه اسلامی همانند جمهوری اسلامی از هیچ تضارب آرائی نمی‌ترسیم چراکه مبنای مرامنامه و اساسنامه حزبمان بقدری متقن است که پس از ۵۰ سال، همچنان همدل و متحد به کارمان ادامه می‌دهیم.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی اظهار داشت: ما در موتلفه اسلامی همه طرفدار کلان حزب هستیم و با هرنوع باند بازی و تفرق مخالفیم. بحمدلله چنین فعلی در حزب موتلفه اسلامی وجود ندارد.

وی با بیان اینکه عده‌ای ادعا می‌کنند موتلفه اسلامی جوانگرایی را قبول ندارد، گفت: معدل سنی حزب موتلفه کمتر از ۴۰ سال است. بعنوان مثال سن مدیر مسئول ارگان حزب زیر ۳۵ سال است. این سیاست در تمام بدنه مدیریتی حزب تسری پیدا کرده است و مسئولیت‌های مهمی به کسانی که سال‌های متمادی تحت آموزش علمی و تجربی حزب بوده‌اند و جوان هم هستند محول شده است.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با اشاره به آینده‌نگری مرحوم عسگراولادی گفت: آن مرحوم همواره می‌گفت: حزب نباید به شخص متکی باشد. از این‌رو در یک مقطعی وقتی شورای مرکزی اصرار می‌کرد که دبیرکل بماند، ایشان قبول نکرد، زیرا معتقد بود موتلفه اسلامی باید به سیستم اتکا داشته باشد نه شخص.

حبیبی تاکید کرد: بنده از حداقل ۶ سال پیش، در شورای مرکزی اعلام کردم نمی‌خواهم دبیرکل موتلفه بمانم.

وی افزود: اگر مسئولی در حزب موتلفه اسلامی برای انتخاب جانشین خود، ذهنش را مشغول نکرده باشد به وظیفه‌اش عمل نکرده است.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه اگر یک تشکیلات جوانگرایی نکند، مرگ خود را امضا کرده است، گفت: امروز اگر معدل سنی اعضای موتلفه اسلامی را با ۱۵ سال گذشته مقایسه کنید، خواهید دید که این معدل کاملا کاهش پیدا کرده است. ما باید نیرو‌های جوان را تربیت کرده و جایگزین کنیم که حداقل از ۱۵ سال پیش این سیاست در حال اجرا است.

حبیبی خاطرنشان کرد: ما باید با دست پُر وارد انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی شویم؛ این یعنی هم گفتمان متقن داشته باشیم و هم افرادی شناخته شده و شایسته را برای نمایندگی مجلس انتخاب کنیم.

انتهای پیام/

اظهارنظر حبیبی درباره یازدهمین دوره انتخابات مجلس 

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۴۱۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رای گیری الکترونیک چگونه انجام می‌شود؟

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ تا ۲۱ اردیبهشت ماه و زمان برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلام کمتر از یک هفته زمان باقی مانده است. دور اول انتخابات مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ماه سال گذشته برگزار شد و از آنجایی که در آن زمان برخی از دواطلبان نتوانستند تعداد آرای مورد نیاز را کسب کنند به دور دوم انتخابات راه یافتند و قرار است یک بار دیگر شانس خود را برای رسیدن به ساختمان مجلس در بهارستان امتحان کنند.

چند داوطلب در دور دوم انتخابات مجلس به رقابت خواهند پرداخت؟

براساس ماده ۱۰ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی هر داوطلبی باید یک پنجم آرای صحیح را کسب کند تا در مرحله اول منتخب آرای ملت برای حضور در مجلس شورای اسلامی باشد که بر همین اساس در دور اول انتخابات مجلس، داوطلبان  در ۲۲ حوزه انتخابی نتوانستند حدنصاب آرای مأخوذه را کسب کنند، ۹۰ نفر از آنان برای ۴۵ کرسی از ۲۹۰ کرسی مجلس شورای اسلامی و بنا بر قانون در مرحله دوم به رقابت خواهند پرداخت و براساس قانون، مرحله اول و دوم انتخابات تفاوتی در ساعات برگزاری ندارد و اخذ رای راس ساعت ۸ صبح روز جمعه ۲۱ اردیبهشت ماه جاری شروع می‌شود و به مدت ۱۰ ساعت ادامه خواهد داشت.

دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی با این تفاوت برگزار می‌شود که در ۸ حوزه انتخابیه که دو نماینده یا بیشتر باید انتخاب شوند، انتخابات تمام الکترونیکی برگزار می‌شود که بزرگ‌ترین حوزه در تهران است که باید ۱۶ نماینده انتخاب شوند.

برگزاری انتخابات به شیوه الکترونیکی با توجه به اینکه در برخی حوزه‌های انتخابیه برای اولین بار است نیازمند آموزش و آگاه سازی مردم دارد.

در ویدئو زیر می‌توانید رای گیری به صورت الکترونیک را مشاهده کنید.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • تقاضای سروری از مردم درخصوص دور دوم انتخابات
  • معرفی برنامه‌های رادیو برای دور دوم انتخابات
  • برنامه های رادیو برای دور دوم انتخابات معرفی شد
  • راند دوم
  • شعبان جولا: دانشجو باید به تقابل تمدنی وارد شود و به بیانیه دادن اکتفا نکند/ حق وتو آمریکا باید سلب شود
  • مردم با مشارکت حداکثری نمایندگان را پرقدرت راهی مجلس کنند
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • مناظره کاندیداهای مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در مشهد
  • رای گیری الکترونیک چگونه انجام می‌شود؟
  • نقاط قوت و ضعف مجلس یازدهم/ «نظارت» در مجلس آینده تقویت شود