Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل استاندارد استان گیلان با بیان اینکه دستفروشان دارای مجوزهای لازم برای فعالیت نیستند گفت: ۱۰۰ هزار واحد صنفی با مجوز قانونی در استان گیلان فعالیت دارد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، داریوش اشکانی‌پور ظهر امروز در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه شهر رشت در مصلای امام خمینی(ره) این شهر اظهار داشت: هر سال 14 اکتبر روز جهانی استاندارد است و در سراسر دنیا این روز گرامی داشته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه استاندارد معیار تعیین کیفیت کالا و خدمات است گفت: ارگان‌های نظارتی برای کنترل کیفیت کالا و خدمات توسط قانون تعریف شده که با در نظر گرفتن معیارهایی به نام استاندارد که در سازمان ملی استاندار تعریف شده کالا را بررسی می‌کنند.

اشکانی‌پور با اشاره به اینکه سازمان ملی استاندارد زیر مجموعه شورای عالی استاندار است عنوان داشت: شورای عالی استاندار تشکیل شده از 13 وزیر است و توسط شخص رئیس جمهور ریاست می‌شود‌.

مدیرکل استاندارد استان گیلان یکی از این سیاست‌های شورای عالی استاندارد را تعیین استاندارهای ملی بیان کرد و اعلام داشت: تولید و توزیع کالاهایی که نشان استاندارد ندارند ممنوع است و تولیدکنندگان ملزم به رعایت استانداردها هستند.

وی با اعلام اینکه فرآیند استانداردسازی موجب بالا بردن کیفیت کالا و محصولات می‌شود خاطرنشلن کرد: مصرف کننده‌ها با خاطری آسوده کالایی که با آرم استاندارد توزیع می‌شود را خریداری کنند و اگر خساراتی به آن‌ها وارد شود توسط تولیدکننده کالا به آنان بازگردانده می‌شود.

اشکانی‌پور با اشاره به اینکه نظارت بر بازار و کنترل آن توسط کارشناسان و بازرسان سازمان استاندار انجام می‌شود گفت: اگر گزارشی توسط مردم به اداره استاندارد گیلان مبنی بر عدم کیفیت کالا و وجود اشکال در آن برسد رسیدگی به ان گزارش اولویت اداره استاندارد گیلان است.

مدیرکل استاندارد استان گیلان با بیان اینکه مردم می‌توانند شکایات خود را با شماره 1517 به اداره کل استاندارد گیلان اعلام کنند بیان داشت: این تلفن شبانه‌روز آماده شنیدن شکایات مردم است و اگر شکایات به‌جا و درست باشد اقدامات حقوقی علیه تولید کننده انجام می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه بازرسان سازمان ملی استاندارد مانند یک مصرف‌کننده به بازار مراجعه کرده و با خرید کالاهای مختلف کیفیت آن را بررسی می‌کنند گفت: کالاهایی بدون داشتن نشان استاندارد و مجوز لازم در بازار وجود دارند که نشان استاندارد تقلبی بر روی آنها درج شده و مشتریان با اعتماد به این نشان کالا را خریداری می‌کنند.

اشکانی‌پور با اشاره به وجود کد 11 رقمی زیر نشان استاندارد در کالاها اعلام داشت: مصرف کنندگان می‌توانند با ارسال کد 11 رقمی به سامانه 10001517 از صحت استاندارد بودن کالاها اطمینان پیدا کنند.

مدیرکل استاندارد استان گیلان با تاکید بر اینکه نظارت‌های ادارات استاندار تنها بر روی کالاهای غذایی نیست خاطرنشان کرد: نظارت بر شهرهای بازی و آسانسورها از وظایف ادارات استاندارد در اقصی نقاط کشور است.

وی استانداردسازی آسانسور را بحثی جدی و خطرناک خواند بیان داشت: یک آسانسور از 52 قطعه تولید شده و اگر هر یک‌ از این قطعات مشکل داشته باشد باعث آسیب جدی به استفاده‌کنندگان از آن می‌شود و شهرداری‌ها در سراسر استان گیلان به ساختمان‌هایی که مجوز استفاده از اسانسور را ندارند مایان کار نمی‌دهند.

اشکانی‌پور اظهار داشت: نصاب آسانسور موظف است در قبال وجهی که دریافت می‌کند با شرکتهای بازرسی مورد تایید سازمان استاندارد هماهنگ شود و کد رهگیری و مجوزهای لازم را دریافت کند و بعد اقدام به نصب آسانسور کند.

با اشاره به اینکه به تعدادی از شهرهای بازی در استان گیلان اجازه فعالیت داده نشده است ابراز داشت: برخی از شهربازی‌ها که فعالیت‌هایی برای استانداردسازی دستگاه‌های خود انجام دادند اجازه فعالیت دارند و موارد ایمنی باید در پارک‌ها و شهرهای بازی رعایت شود.

مدیرکل استاندارد استان گیلان با بیان اینکه استانداردسازی چای و برنج تدوین شده است بیان داشت: برنج در بسته‌های 20 کیلوگرمی و با نشانه‌گذاری و مشخصات لازم بسته بندی می‌شود و خریدار با دیدن آن اطلاعات و اطمینان خاطر برنج را خریداری می‌کند.

اشکانی‌پور با اعلام اینکه 100 هزار واحد صنفی با مجوز قانونی در استان گیلان وجود دارد اعلام داشت: دستفروشان و اغلب کسانی که در روستاها فعالیت می‌کنند دارای مجوزهای لازم برای فعالیت نیستند و برای کنترل بازار نباید کالاهایی که فاقد نشان استاندارد است خریداری شود.

انتهای پیام/

R7877/P1486/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۴۴۳۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کانال‌های خبری، مجوز بگیرند

 هیات نظارت بر مطبوعات از گردانندگان کانال‌های خبری در پیام‌رسان‌ها که تاکنون اقدام به اخذ مجوز فعالیت نکرده‌اند، خواست تا در سریع‌ترین زمان ممکن نسبت به ثبت درخواست در سامانه جامع رسانه‌های کشور اقدام کنند.

به گزارش ایرنا از دبیرخانه هیات نظارت بر مطبوعات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در راستای اجرای قوانین و مقررات رسانه‌ای کشور از همه گردانندگان کانال‌های خبری در پیام‌رسان‌ها، دعوت می‌شود به منظور انجام فرایند قانونی اخذ مجوز و بهره‌مندی از حمایت‌های قانونی، حداکثر تا پایان اردیبهشت‌ماه امسال نسبت به ثبت درخواست مجوز فعالیت خود از طریق سامانه جامع رسانه‌ها اقدام کنند.

فعالیت همه رسانه‌ها به موجب قانون مطبوعات، مستلزم دریافت مجوز است و براساس بند «پ» ماده سه آیین‌نامه اجرایی قانون مطبوعات کشور، پیام‌رسان‌ها و کانال‌های خبری نیز مشمول این الزام قانونی هستند.

متقاضیان برای کسب اطلاعات و راهنمایی بیشتر درباره ثبت درخواست می‌توانند به صفحه راهنمای ثبت درخواست مجوز سامانه خبری مراجعه کنند.

دیگر خبرها

  • جمع آوری ۶ قلم کالای غیر استاندارد در نمایشگاه بین‌المللی قزوین
  • قرارداد پیمانکاری در گروه ملی فولاد تخلف قانونی است / درویشی: فقط مطالبات صنفی کارگران را پیگیری می‌کنیم +فیلم
  • کانال‌های خبری، مجوز بگیرند
  • مهر و موم واحد‌های صنفی متخلف در رودسر
  • هوشمند شدن خدمات دولت برای کسب وکار واحد‌های صنفی در اردبیل
  • جریمه میلیونی شرکت خدماتی حمل کالا در قزوین 
  • راه‌های تشخیص کالای تقلبی از اصلی در بازار لوازم یدکی خودرو | علامت استاندارد تقلبی یا اصل؟
  • خدمات هوشمند دولت برای واحد‌های صنفی با صدور مجوز‌های الکترونیکی
  • مجوز‌های کاغذی باید شناسه یکتا بگیرند
  • کالری مصرفی نیمی از ایرانیان در سال ۱۴۰۱ کمتر از استاندارد بوده است