Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، احمدعلی شهیدی اظهار داشت: بنیاد برکت با کمک به راه‌اندازی، اجرا و احیای طرح‌های صنعتی، تولیدی و اشتغال‌زایی در قالب مشارکت اقتصادی در سود و زیان طرح شریک می‌شود و پس از یک دوره‌ی حداکثر پنج ساله و ایجاد ثبات در تولید و رونق اقتصادی، با توافق شریک، سهام خود را به کارآفرین واگذار می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: بنیاد برکت در راستای حمایت از تولید و اشتغال، از طرح‌های صنعتی استان گیلان حمایت می‌کند.

شهیدی با بیان این‌که صنایع کوچک و متوسط استان گیلان محرک توسعه‌ی اقتصادی در سال تولید و اشتغال است، تأکید کرد: صنایع کوچک و متوسط به واسطه‌ی این‌که حجم بالایی از صنایع استان را دربر دارند، محرک اصلی رشد اقتصادی کشور و استان گیلان در سال اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال محسوب می‌شوند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان گیلان اذعان داشت: صنایع کوچک و متوسط، محرک اصلی اشتغال و رشد اقتصادی محسوب می‌شوند که با رونق‌بخشی به فعالیت‌های این صنایع، می‌توان پویایی جامعه را شاهد بود.

وی بیان داشت: کارآفرینی در صنایع کوچک و متوسط، دارای اهمیت فراوان بوده و با راه‌اندازی هر واحد تولیدی کوچک، می‌توان با کوچک‌ترین ایده‌ای، به دنبال کارآفرینی باشیم.

شهیدی خاطرنشان کرد: تعامل و همکاری واحدهای صنعتی کوچک و متوسط با هم و در جهت رونق تولید، فروش و کمک به بازاریابی، می‌تواند در افزایش تولید و اشتغال، نقش‌آفرینی مثبتی داشته باشد.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۵۵۸۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرکت چرخه تولید موجب رونق اقتصادی می‌شود

فرماندار شهرستان تبریز گفت: به حرکت درآمدن چرخه تولید در واحدهای تولیدی این شهرستان، موجب رونق اقتصادی، افزایش سرمایه‌گذاری و فعال شدن نیروی انسانی و کاهش بیکاری می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، یونس فاتح ظهر امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ همزمان با آغاز هفته کارگر از چندین واحد تولیدی شهرستان تبریز بازدید کرد.

وی با اشاره به شعار سال مبنی بر جهش تولید اظهار کرد: به حرکت درآمدن چرخه تولید در واحدهای تولیدی این شهرستان، موجب رونق اقتصادی، افزایش سرمایه‌گذاری و فعال شدن نیروی انسانی و کاهش بیکاری می‌شود.

فرماندار شهرستان تبریز ضمن تبریک هفته کارگر به کارگران این مجموعه عنوان کرد: ارتقای کمیت و کیفیت محصولات تولیدی، بهره گرفتن از علم و تجربه اندوزی، برخورداری از دانش فنی و نیروی متخصص متناسب با ورود فناوری‌های جدید، داشتن خلاقیت، شناخت از بازارهای جدید و سیاست‌های ورود به آن‌ها و توجه به سلیقه مشتری، لازمه دستیابی به موفقیت بیشتر در عرصه توسعه فعالیت‌های اقتصادی است.

فاتح در ادامه به بررسی مسائل و مشکلات موجود در این کارخانه پرداخت و در راستای حل و رفع مشکلات موجود دستورات لازم را ابلاغ کرد.

کد خبر 748801

دیگر خبرها

  • اعلام اولویت‌های تولیدی از سوی رییس سازمان سینمایی
  • گیلان قطب صنایع غذایی در کشور
  • افتتاح نخستین طرح صنعتی گیلان در سال جهش تولید
  • وزیر صنایع کوچک و متوسط آفریقای مرکزی با وزیر خارجه دیدار کرد
  • شناسایی ۵۰۵ خوشه صنعتی در سطح کشور
  • تشکیل کمیته تخصصی «سبز و آبی» در راستای اهمیت امنیت غذایی در کشور
  • شوراهای اسلامی برای تولید و رونق اقتصادی روستاها برنامه‌ریزی کنند
  • تشکیل زنجیره سبز برای تصمیم‌گیری در بخش کشاورزی
  • حرکت چرخه تولید موجب رونق اقتصادی می‌شود
  • امنیت شغلی در گرو رونق تولید/ بیمه کارگران ساختمانی پیگری می‌شود