Web Analytics Made Easy - Statcounter

 خبرگزاري آريا- سرپرست مديريت جهاد کشاورزي قائم‌شهر : سال گذشته 25 کيلومتر لاينينگ در زمين هاي کشاورزي اين شهرستان انجام شد.

 به گزارش خبرنگارآريادفترمازندران درقائمشهر ، علي شعباني در نشستي تحت عنوان بررسي مسايل و مشکلات و ارايه راهکارهاي لازم براي حل مسايل بهره برداران بخش کشاورزي با حضور نمايندگان مردم  حوزه انتخابيه شهرستان هاي قائم‌شهر، سوادکوه، سوادکوه شمالي، جويبار و سيمرغ  در مجلس شوراي اسلامي،  با بيان اينکه سال گذشته  25 کيلومتر لاينينگ  در زمين هاي کشاورزي اين شهرستان انجام شد، گفت: تلاشمان بر اين است امسال 30 کيلومتر ديگر لاينينگ در زمين هاي کشاورزي اين شهرستان انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 سرپرست مديريت جهاد کشاوورزي شهرستان قائم‌شهر با اشاره به اينکه کشاورزان اين شهرستان در تامين آب مورد نياز خود به آب سدهاي شهرستان هاي اطراف نيازمند هستند، ادامه داد: شبکه هاي اصلي که مربوط به تعهد آب منطقه اي براي آب رساني به مزارع بوده است هنوز اجرا نشد.

 اين مسؤول افزود: افزايش بي رويه حفر چاه هاي غيرمجاز  زنگ خطري براي کشاورزي محسوب مي شوند.

 شعباني با بيان اينکه آب بندان ها، سازه هاي بومي و مهم در کشاورزي است و اين سازه ها در حوزه شيلات و ذخيره کردن آب براي فصول کشاورزي اهميت دارد، گفت: براي نگهداري آببندان ها  بايد به اجراي لايروبي توجه شود چراکه در صورت مرمت آب بندان ها، ظرفيت نگهداري آب کشاورزي به 2.5 برابر افزايش خواهد يافت.
وي با تاکيد بر اينکه عدم زهکشي از مهمترين مشکلات حوزه کشاورزي شهرستان قائم‌شهر است، ادامه داد: در صورت اجراي طرح جامع زهکش شاهد دو و سه کشت شدن زمين هاي کشاورزي و  افزايش بهره وري زمين کشاورزي در راستاي اقتصاد مقاومتي خواهيم بود.

سرپرست مديريت جهاد کشاورزي شهرستان قائم شهر با تاکيد بر نقش توسعه کشاورزي در توسعه اقتصاد استان، گفت: کشاورزي، اشتغال زا ترين بخش در مازندران به شمار مي آيد.

شعباني با اشاره به اينکه کشاورزي مي تواند معضل بيکاري را در اين شهرستان کاهش دهد، گفت: براي ايجاد توسعه پايدار در مازندران نياز به رشد صنايع ديگر در کنار کشاورزي است.  
وي  کشاورزي را شالوده اقتصاد مقاومتي دانست و افزود: استقلال و هويت ملي ما با انجام اقتصاد مقاومتي مستحکم تر مي شود.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۵۶۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهاد کشاورزی نیشابور رتبه نخست ارزیابی عملکرد در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نیشابور گفت: تمامی شهرستان‌های استان در ۴ مرحله بصورت فصلی ارزیابی می‌شوند که شهرستان نیشابور در سه فصل رتبه اول و در یک فصل رتبه دوم و در مجموع رتبه اول ارزیابی عملکرد  را بدست آورده است.

علی مبارکی افزود: شاخص‌ها ارزیابی در حوزه‌های کاری زراعت، باغبانی، حفظ نباتات، مکانیزاسیون، امور دام و طیور، آب و خاک، روابط عمومی، ترویج و آموزش کشاورزی، امور اراضی، امور آبزی پروری، امور اداری و مالی، برنامه ریزی و امور اقتصادی و. انجام شده است.

وی گفت: مهمترین مولفه اجرای این طرح مبتنی بر اصل رقابت است که از نتایج اجرای آن توسعه نظارت‌ها بر عملکرد واحد‌های شهرستانی ونیز اجرای این طرح باعث آگاهی مدیران محترم شهرستان‌ها از وضعیت واحد‌های تحت پوشش خود در مقایسه با سایر شهرستان‌های استان و استفاده در تصمیم گیری‌های مدیریتی خواهد شد که با بررسی جزء به جزء نتایج آنالیز شده، خواهند توانست نسبت به تقویت و بازنگری عملکرد واحد‌های ضعیف‌تر و نیز تشویق واحد‌های موفّق اقدام کنند.

 

دیگر خبرها

  • جهاد کشاورزی نیشابور رتبه نخست ارزیابی عملکرد در خراسان رضوی
  • کشف ۷۵ کیلومتر لوله انتقال سوخت قاچاق در بندر کلاهی میناب
  • آزادسازی دو هزار مترمربع از زمین های کشاورزی اسلامشهر
  • اجرای طرح سرشاخه کاری در باغ‌های گردوی نهاوند
  • نصب ۳۶۰ تابلو و علائم هشداردهنده جاده‌ای در جاده های تکاب
  • اجرای طرح ملی زراعت چوب با مشارکت بنیاد برکت در لالی +فیلم
  • اجرای آبیاری قطره‌ای زیرسطحی در تاکستان‌های شیروان
  • لایروبی بیش از نیمی از انهار کشاورزی شهرستان رشت
  • خسارت گسترده سیلاب به کشاورزیِ جنوب سیستان و بلوچستان
  • اجرای ۲۳ طرح آبرسانی در شهرستان ایجرود