Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-20@01:05:37 GMT

هاشمی عاشق آب بود و آخر هم با عشقش مُرد!

تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۱۵۷۳۳۲

هاشمی عاشق آب بود و آخر هم با عشقش مُرد!

صراط: عیسی کلانتری، رئیس جنجالی سازمان محیط زیست که پس از معصومه ابتکار به صندلی این سازمان تکیه زده است، تاکید ویژه‌ای بر مدیریت آب دارد. تمرکز وی بر روی منابع آبی کشور تا جایی است که وی دیگر موارد محیط زیستی مانند انقراض یوزپلنگ ایرانی را بسیار کم اهمیت دانسته و بیان کرده است: «آب را نباید قربانی مسأله جزیی چون یوزپلنگ کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

» همین نوع اظهار نظرها موجب انتقاد فعالان محیط زیست شده و کارشناسان این عرصه بیان داشته‌اند که دوگانه آب و یوزپلنگ در سخنان رئیس محیط زیست از اساس بی‌معنی است.

به گزارش مشرق تاکید و تمرکز کلانتری بر روی منابع آبی پر بیراه نیست اما کارشناسان مطرح می‌کنند کسی امروز حامی منابع آبی کشور شده و هر دم از آن سخن می‌گوید که خود پیش از این در مقام وزیر کشاورزی دوره‌های اول و دوم سازندگی و بخشی از دولت اصلاحات نقش اصلی در هدر رفت این سرمایه طبیعی داشته است. کارشناسان مطرح می‌کنند عملکرد کلانتری در زمان وزارتش و توسعه کشاورزی در حوزه دریاچه ارومیه به کاهش حق‌آبه این دریاچه و نهایتا خشکیدن تدریجی آن انجامید.:

کلانتری چندی پیش گفته بود که « ما خودخواه‌ترین نسلی هستیم که در طول ٧ هزار سال در این سرزمین زیسته است اگر هر دشمنی در این سرزمین حاکم می‌شد این رفتار را با منابع طبیعی انجام نمی داد باید بپذیریم یوزپلنگ ایرانی هم مثل بسیاری از گونه‌های از بین رفته، محکوم به نابودی است.»

اینک وی در خصوص سدسازی دردوران سازندگی و عشق مرحوم هاشمی رفسنجانی به آب و منابع آبی کشور با هفته نامه مثلث سخن گفته که این اظهارات بسیار قابل تامل است.

کلانتری در خصوص آخرین ملاقات خود با هاشمی رفسنجانی گفت: « البته من هرازگاهی می‌رفتم، هر دو ماهی یک‌بار، ماهی یک‌بار. ایشان علاقه داشت که من در مسائل فنی به‌خصوص در زمینه آب و کشاورزی و محیط‌زیست هر دوماه یک‌بار گزارش دهم. به خوزستان رفته بودم و در بازگشت در مورد مسائل زیست محیطی خوزستان و مسائل آب ‌ گزارشی خدمت‌شان دادم و این آخرین دیدار ما بود.»

رئیس سازمان محیط زیست درباره علاقه رئیس دولت سازندگی بیان داشت:‌« واقعا عاشق آب بود. عشق زیادی و افراطی به آب داشت.»

وی در پاسخ به این سئوال که علاقه مرحوم هاشمی به آب به چه معنا بود، افزود:‌« آب به مفهوم کلی‌اش. چون بزرگ‌شده کویر بود، قدر آب را خیلی می‌دانست. من سه، چهار بار دیدم وقتی برای افتتاح سد می‌رفت و انفجار آب را می‌دید، ناخودآگاه با دیدن آب گریه می‌کرد. عشق عجیبی به آب داشت.برای همین به سدسازی هم علاقه داشت.

کلانتری در خصوص برخی اشتباهات سدسازی در دوران سازندگی که باعث هدررفت بیشتر آب شد گفت:‌« به سدسازی علاقه داشت، منتها ایشان کارشناس هیدرولوژی و آب نبود. ایشان علاقه داشت که آب‌های کشور مهار و استفاده شود. اگر اشتباهاتی هم در یک سری سیاست‌ها شده بود مربوط به کارشناسان بود و نه ایشان. منتها به‌دنبال این بود که یک قطره آب هدر نرود.»
رئیس سازمان محیط زیست در انتهای این بخش از سخنانش درباره درگذشت مرحوم هاشمی گفت: « آخر هم با عشقش مُرد. بغل عشقش فوت کرد.»

منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۵۷۳۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاشی ۷۰ ساله برای ثبت خاطرات + فیلم

استاد و پیشکسوت عکاسی ایران با بیان اینکه در اوایل دهه ۱۳۰۰ در یک خانواده مذهبی و در نمین اردبیل دیده به جهان گشود گفت: از همان دوران کودکی علاقه زیادی به دیدن جذابیت‌ها و زیبایی‌ها خلقت داشتم و همیشه دوست داشتم آنها را در ذهن خودم نگه دارم.

سید عبدالله هاشمی نمینی افزود: علاقه به زیبایی‌های طبعیت مرا به این واداشت که در دوران نوجوانی هر طور شده آنها را به ثبت برسانم و این شد که در همان دوران از پدرم خواستم تا یک دوربین عکاسی برای من تهیه کند.

او با بیان اینکه خیلی به ورزش علاقه داشتم و حتی در ورزش و به خصوص رشته فوتبال بازی می‌کردم گفت: تصمیم گرفتم در حرفه جذاب و زیبای عکاسی در حوزه ورزش به صورت تخصصی فعالیت کنم.

سید عبدالله هاشمی افزود: ورزش زیبایی‌ها و صحنه‌های جذاب و به یاد ماندنی زیادی داشته و دارد و این شد که علاقه‌مند این حوزه در دنیای حرفه‌ای و شغلی خودم شدم.

استاد هاشمی گفت: اکنون بیش از ۹۰ سال سن دارم و در دوران ۷۰ ساله فعالیت خود توانسته ام بیش از ۱۸ میلیون عکس را در حوزه‌های مختلف به خصوص ورزش ثبت و به یادگار بگذارم.


پیشکسوت عکاسی ایران افزود: از این ۱۸ میلیون عکس بخشی از آن را به مردم داده ام، بخشی از آن در اختیار خودم قرار دارد و بخشی هم در موزه‌ای که در ورزشگاه نقش جهان به نام بنده اختصاص پیدا کرده قرار دارد که مردم و به خصوص نسل جدید می‌توانند از آن دیدن کنند.

استاد عبدالله هاشمی و با بیان اینکه در ۷۰ سال تلاش برای ثبت تاریخ و زیبایی‌های ورزش از ۳۰ دوربین در دوره‌های مختلف استفاده کرده ام و در این بین برای تولید و آماده سازی این عکس‌ها هم از وسایل مخصوص عکاسی همواره به صورت خصوصی خودم تهیه و خریداری کرده ام که حالا شاید آنها از رده خارج شده اند ولی در این موزه دیدن آنها جذابیت زیادی دارد چراکه برخی از آنها شاید نزدیک یک قرن قدمت دارند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی تلاشی ۷۰ ساله برای ثبت خاطرات باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • خطر نابودی گیاهان دارویی و خوراکی با برداشت بی رویه
  • مبارزه با جوندگان شهری با راهکار‌های جدید شهرداری مشهد
  • پایش زیست محیطی مشترک واحد تولیدآلیاژ در شوط
  • کارگاه آموزشی مبانی محیط زیست درمدارس رشت
  • برخورد قاطع دستگاه قضایی با متخلفان حوزه منابع طبیعی و محیط زیست
  • برخورد بازدارنده دستگاه قضایی با متخلفان حوزه منابع طبیعی و محیط زیست
  • باید در حفظ ظرفیت گردشگری چهارمحال و بختیاری تلاش شود
  • افتتاح نخستین مرکز درمان و بازپروری حیات وحش در تنگ صیاد
  • سلاجقه: وضعیت دریاچه ارومیه مناسب است
  • تلاشی ۷۰ ساله برای ثبت خاطرات + فیلم