Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش امتداد نیوز، جمعی از بازاریان رشت صبح شنبه با رئیس شورای این شهر دیدار و دغدغه های خود در رابطه با فعالیت هایشان را مطرح کردند.

از جمله مهمترین این دغدغه ها، اجرای طرح جمع آوری دستفروشان و برخورد با اراذل در سطح بازار رشت بود.

در این دیدار رئیس هیئت امنای پاساژ علم الهدی رشت اظهار کرد: قرار بود دستفروشان در یک ساعات مشخص در خیابان حضور پیدا کنند اما عملا این موضوع نادیده گرفته می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهدی شادرو افزود: در تمامی ساعات روز شاهد حضور دستفروشان هستیم و این موضوع موجب کسادی فعالیت مغازه داران شده است.

وی با اشاره به امنیت بازار رشت تصریح کرد: متاسفانه اکثر بازاریان به علت عدم حضور مشتری و….ورشکسته شده اند و در واقع دستفروشان بازار را تصاحب کرده اند.

شادرو با بیان اینکه بازاریان رشت در حال نابودی هستند گفت: در حال حاضر گردشگران فراوانی وارد رشت می شوند اما درگیریهایی که معمولا توسط اوباش در بازار اتفاق می افتد موجب هراس گردشگران می شود.

رئیس هیئت امنای پاساژ علم الهدی رشت افزود: جمع آوری اوباش و ساماندهی دستفروشان از جمله مواردی است که از رئیس شورای رشت خواستار پیگیری آن هستیم.

شادرو با اذغان به اینکه پیاده راه فرهنگی آبروی شهر رشت است تصریح کرد: بازاریان نسبت به شهرشان تعصب دارند و نمی خواهیم از بازار رشت به عنوان یک مرکز درگیری یاد شود.

وی با اشاره به اینکه بازاریان انگیزه فعالیت ندارند گفت: از شورای شهر تقاضا داریم برای ساماندهی دستفروشان چاره ای بیاندیشد و اجازه ندهند بازار رشت به سمت نابودی برود.

بازار رشت در حال نابودی است

یکی دیگر از بازاریان رشت نیز در این دیدار گفت: بازاریان رشت مورد ظلم واقع شده اند و تحمل این نابسامانیها را نداریم.
ابراهیمی افزود: اکثر پاساژها خالی شده اند و بازار رشت در حال غرق شدن می باشد.

وی با اشاره به اینکه معضل اصلی بازار رشت حضور گسترده دستفروشان می باشد بیان کرد: بازاریان تصمیم گرفته اند عوارض سالیانه خود را  در اعتراض به حضور انبوه دستفروشان پرداخت نکنند و معتقدیم وقتی حمایتی از سوی اتاق اصناف و… دریافت نمی کنیم نباید عوارض بپردازیم.

وی فقدان پارکینگ در مسیر پیاده راه فرهنگی رشت را از دیگر معضلات دانست و افزود: وقتی مشتری که برای خرید به رشت می آید و ساعتها در خیابان سرگردان می باشد و نمی تواند مکان مناسبی برای پارک خودرو پیدا کند یقینا برای دفعات بعدی انگیزه خرید را از دست خواهد داد.

یکی دیگر از بازاریان رشت نیز در این دیدار اظهار کرد: از توانمندیهای رئیس شورا آگاه هستیم و به همین علت خواستار برگزاری این دیدار شدیم.

محمدرضا تقوادوست افزود: به نمایندگی از هفتصد نفر که در صنف کیف و کفش عضویت دارند در این دیدار حضور پیدا کرده ام و خواستار رفع مشکلات مطروحه هستیم.

وی با اشاره به اینکه اکثر پاساژها خالی شده اند تصریح کرد: اکثر مغازه ها برای فروش گذاشته شده اند و این موضوع ناراحت کننده است.
در  ادامه این نشست رئیس شورای اسلامی شهر رشت نیز اظهار کرد: از ابتدای فعالیت شورای چهارم رشت با معضل دستفروشی و نارضایتی بازاریان از این بابت اطلاع پیدا کردیم.

سید امیر حسین علوی افزود: در راستای رفع این مشکل در شورای چهارم کارگروهی تشکیل شد و تلاشهایی در راستای ساماندهی دستفروشان انجام شد که در نهایت چون نتایج پیش بینی شده محقق نشد از این کارگروه خارج شدم.
وی با اشاره به اینکه وضعیت اقتصادی کشور نامطلوب است گفت: متاسفانه رکود اقتصادی در همه جا مشاهده می شود و فرهنگ خرید نیز در حال تغییر است.

علوی افزود: بازارهایی که امروز نمایندگان هیئت مدیره آن در این نشست حضور دارند خاطرات دوران کودکی ما هستند و امروزه سلایق مدرن پسند شده و تمایلی به خرید از مراکز قدیمی ندارند و فرهنگ خرید به تاسی از فرهنگ دنیا در حال تغییراست.

رئیس شورای اسلامی شهر رشت با تاکید به نقش حساس و سازنده بازاریان در طول دوران انقلاب و هشت سال دفاع مقدس اظهار کرد: بازار به عنوان قلب تپنده شهر نباید فلج شود و متاسفانه بخشی از مشکلات ایجاد شده به علت سوء مدیریت می باشد.

وی حضور دستفروش، ترافیک، انسداد مسیر، عدم جذب بازارهای بیرونی و… را از جمله دلایل عدم موفقیت بازاریان رشت دانست و بیان کرد: متاسفانه امروزه دستفروشی در حال گردش به صورت نسل به نسل است و باید پذیرفت که برخورد قهری توسط شهرداری تا حدودی می تواند تاثیرگذار باشد و بعد از آن مجددا فعالیت دستفروشان آغاز خواهد شد.

علوی با اشاره به اینکه شورای رشت فراتر از شرح وظایفش در حوزه دستفروشان اقدام نموده است گفت: شورای رشت با ایجاد بازارچه سعی در ساماندهی دستفروشان دارد اما ادامه این روند نیازمند مساعدت و یاری دستگاههای دیگر نیز می باشد.

وی افزود: متاسفانه به شهرداری اجازه نمی دهند از پارکینگی که متعلق به یکی از دستگاههای دولتی است به منظور ساماندهی دستفروشان استفاده نماید.

رئیس شورای اسلامی شهر رشت با اذعان به اینکه ایجاد امنیت، برخورد با اوباش و… جزو وظایف شورا نیست بیان کرد: از معاون خدمات شهر شهرداری رشت تقاضای پیگیری مبحث دستفروشی را داریم اما شورا به تنهایی قادر به رفع این مشکل نیست و نیازمند حضور و همراهی پلیس هستیم.

علوی با اذعان به اینکه پیاده راه فرهنگی رشت نیازمند بازبینی است افزود: در خصوص پیاده راه به دنبال بازبینی هستیم اما تا زمانی که نتایج بررسی ها اعلام نشود نمی توانیم هیچ گونه اظهار نظری کرد و در همان وضعیت قبلی در این نقطه از رشت نیازمند حداقل ۲ پارکینگ بودیم و این موضوع در بودجه امسال هم منظور شده است.

وی افزود: شورای رشت بازار را از خود جدا نمی داند و انتظار داریم بازاریان نیز چنین نگاهی به شورا داشته باشند .

رئیس شورای اسلامی شهر رشت در خاتمه گفت: شورای رشت تمام تلاش خود را برای رفع مشکل بازاریان به کار خواهد گرفت و امیدوارم شاهد توسعه و بهبود اقتصادی شهر رشت باشیم.

true برچسب ها : امیرحسین علوی رشت شورای شهر رشت true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۵۹۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی میدان بار جدید و هشت بازار میوه و تره‌بار

محسن دارابی، رییس سازمان مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری کرمانشاه در جمع خبرنگاران با اشاره به خطرات و معضلات میدان بار قدیمی شهر کرمانشاه، گفت : این مجموعه بیش از نیم قرن قدمت دارد و کاملا فرسوده است و با توجه به اینکه سقف برخی غرفه‌ها از تیر چوب است، در صورت بروز یک آتش سوزی ساده، شاهد فاجعه‌ای عظیم در این مجموعه خواهیم بود.

وی افزود: یکی دیگر از معضلات اصلی این مجموعه، معضل ترافیکی است و با توجه به اینکه میدان بار کرمانشاه اکنون در دل شهر قرار گرفته، تردد خودرو‌های سنگین به آن و ایجاد ترافیک مشکلات بسیاری برای شهروندان ایجاد کرده است.

دارابی با تاکید بر لزوم جابجایی میدان بار کرمانشاه، گفت: در این زمینه پیگیری‌های بسیاری انجام داده ایم و اراضی بسیاری مشخص کرده ایم تا در نهایت به زمینی مناسب در چالابه رسیدیم که هم کاربری غیرکشاورزی داشته و هم از وسعت خوبی برخوردار بوده و هم فاصله نهایتا نزدیکی با شهر دارد.

وی تاکید کرد: مالک این زمین که برای راه اندازی میدان بار اعلام آمادگی کرده به عنوان سرمایه گذار در این پروژه حضور دارد. در همین راستا یک تفاهم نامه به امضاء رسید، اما با ارسال آن به شورای شهر رد شد.

دارابی گفت: اینکه به چه دلیل این تفاهم نامه در شورای شهر رد شده را هنوز نمی‌دانیم، اما ما باز هم با سرمایه گذار این پروژه پیگیر راه اندازی میدان بار هستیم، چرا که یک ضرورت برای شهر کرمانشاه است.

رییس سازمان مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری کرمانشاه گفت: باز هم پیگیر اخذ مصوبه اجرای این پروژه از شورای شهر هستیم و درصورتی که شورا موافقت کند، پروژه میدان بار را امسال اجرایی می‌کنیم.

وی با اشاره به وسعت ۲۱ هکتاری زمین در نظر گرفته شده برای احداث میدان بار جدید کرمانشاه، گفت: این زمین ۲۰ برابر میدان بار جدید وسعت دارد و قطعا می‌توان میدان باری شکیل و با خدماتی به مراتب بهتر در آن احداث کرد.

به گفته دارابی هزینه راه اندازی میدان بار جدید کرمانشاه حدود ۲۸ میلیارد تومان برآورد شده است.

وی به سختی جابجایی صنوف فعال در میدان بار کنونی کرمانشاه هم اشاره و تصریح کرد: در صورت موافقت شورا، با چالش دیگری در زمینه جابجایی میدان بار مواجه هستیم و آن برخی صاحبان اصناف میدان بار هستند که تمایل چندانی برای جابجایی ندارند.

دارابی گفت: با توجه به قیمت هر متر زمین در میدان بار، طبیعی است که برخی تمایلی برای جابجایی نداشته باشند، درحالیکه با این جابجایی میدان بار جدید هم ارزش پیدا می‌کند و این جابجایی یک ضرورت است.

 دارابی به معضل دیگر شهر کرمانشاه اشاره و تصریح کرد: یکی از مشکلات فعلی شهر، پارکینگ‌ها هستند که بطور کامل رها شده و نظارتی بر فعالیت آنها اعمال نمی‌شود.

وی افزود: در گذشته پارکینگ‌ها تحت نظارت پلیس راهور فعالیت داشتند و بعدا تحت نظارت سازمان مشاغل شهری شهرداری درآمدند و بعد از آن نوبت به شورای حمل و نقل ترافیک رسید، اما در حال حاضر هیچ نهادی نظارتی که باید بر پارکینگ‌ها ندارد و عملا این مراکز بصورت «رها شده» در سطح شهر فعالیت دارند.

دارابی گفت: همین عدم نظارت‌ها موجب شده که هر کس یک زمین خالی بدست آورده، با مجوز و بی مجوز یک پارکینگ راه انداخته و بدون هیچگونه امکانات خاصی هر مقدار پولی که می‌خواهد از شهروندان می‌گیرد و هیچ کس هم نیست که نظارت کند.

رییس سازمان مشاغل شهری شهرداری کرمانشاه گفت: در حال حاضر تنها چهار پارکینگ تحت نظر شهرداری قرار دارد و بقیه یا مجوز ندارند و یا مجوز دارند، اما بر کار آنها نظارت نمی‌شود.

دارابی گفت: ساماندهی پارکینگ‌ها مشارکت سایر دستگاه‌ها و نهاد‌ها از جمله فرمانداری، پلیس اماکن، تعزیرات، اصناف و... را می‌طلبد .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • رونق بازار مهاباد با حضور مسافران و گردشگران
  • وضعیت دستفروشان از چین تا آمریکا | آیا دستفروشی در مترو شهرهای بزرگ دنیا آزاد است؟
  • شهرداری با پرداخت نکردن بازار کار شورا را مقابل کارکنان شهرداری قرار داد
  • ضرورت جمع آوری ماهانه ۲۰ هزارتن مرغ از سطح بازار
  • ساماندهی دستفروشان در قالب طرح ویژه شهرداری تهران
  • رونق اقتصادی در روز بازارها با مشارکت مردمی
  • ‌پرداخت ۱۵ میلیارد تومان زکات توسط مردم فارس
  • آیا استفاده از شبکه مجازی، سطح دانش تئوری دانشجویان را کاهش می‌دهد؟
  • استفاده از شبکه مجازی، سطح دانش تئوری دانشجویان را کاهش می‌دهد
  • راه اندازی میدان بار جدید و هشت بازار میوه و تره‌بار