Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ یاراحمدی، سرپرست پلیس آگاهی تهران بزرگ با اشاره به برخی از وظایف تخصصی پلیس آگاهی افزود: مبارزه با جرائمی نظیر جرائم جنایی، اقتصادی، قاچاق کالا و ارز ، سرقت، جعل و کلاهبرداری و انجام اقدامات فنی – تخصصی مؤثر در کشف علمی جرم مانند بررسی صحنه‌های جرم و اظهارنظرهای کارشناسی نسبت به مدارک و دلایل مکشوفه از صحنه­‌های جرم، تعیین پیشینه کیفری افراد، تحقیق، تعقیب، شناسایی و دستگیری متهمین و مجرمین حرفه­‌ای در چارچوب قوانین و مقررات جمهوری‌اسلامی‌ایران بخشی از وظایف این پلیس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انجام این مأموریت‌های تخصصی و خطیر با هدف کشف جرائم و به تبع آن حمایت از حقوق شهروندان، برقراری نظم و کمک به اجرای عدالت در جامعه صورت می‌گیرد.

سرپرست پلیس آگاهی تهران بزرگ ادامه داد: براساس قوانین، پلیس آگاهی در فرآیند کشف جرائم از اختیارات قانونی برخوردار است، تلاش مجموعه پلیس آگاهی بر این است که ضمن رعایت و اجرای قانون در فرآیند رسیدگی به پرونده­‌های ارجاعی، خلاء‌های قانونی موجود مانعی برای توجه مناسب این پلیس به حقوق حقه هر یک از اشخاص ذی‌حق ( شاکی ، متهم ، قربانی و ... ) بوجود نیاورند . بدین ترتیب مفهوم " حرفه ­ای گرایی پلیس" را همراه با مسئولیت قانونی در جامعه اشاعه می‌دهد.

وی تصریح کرد: اقداماتی که تاکنون این مجموعه در پرونده‌های ارجاعی با رعایت حقوق شهروندی طرفین انجام داده است شاخص و قابل تقدیر است. سعی بر این است که با برگزاری پنل تخصصی و سخنرانی در کنگره بین‌المللی حقوق ایران با رویکرد حقوق شهروندی، ضمن معرفی برخی از مأموریت­‌های محوله پلیس آگاهی، راهکارها و پیشنهادات علمی و کاربردی در راستای رفع برخی از چالش ­ها و ابهامات موجود در حوزه کشف علمی جرائم از منظر حقوق شهروندی ارائه شود.

یاراحمدی در پایان ابراز امیداوری کرد: همکاری ­های علمی پلیس آگاهی با جوامع علمی کشور همچون این کنگره موثر در اجرای هر چه بهتر قانون و در نهایت برقراری نظم و امنیت باشد.

علاقه مندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و شرکت در این نمایشگاه به پایگاه اینترنتی www.Lawi.ir مراجعه نمایند و یا با شماره های  4-33699093-021و 9-36621318-021 تماس حاصل فرمایند.

نخستین کنگره بین المللی حقوق ایران با رویکرد حقوق شهروندی، باهدف تقویت نظارت و اجرای قوانین در راستای توانمندسازی و ارتقاء کارآمدی دستگاه های اجرایی در زمینه حقوقی و همچنین معرفی آخرین نظریه ها و دستاوردهای علمی، تبادل دیدگاهها، با حمایت دانشگاه ها و دستگاه های اجرایی کشور با حمایت مجمع تشخیص مصلحت نظام، مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری وزارتخانه ها، و دانشگاه های سراسر کشور با محوریت نظارت و اجرای قوانین در دستگاه های اجرایی، ایجاد محیط و ساختار مناسب حقوقى، قضایى و ادارى براى تحقق اهداف چشم انداز 20 ساله کشور با دعوت گسترده از مقامات ملی و مهمانان بین المللی، وزرای محترم  به همت مرکز همایش­های بین المللی توسعه ؛ 3 و 4 آبان ماه سال جاری در برج میلاد تهران، برگزار می شود.

 

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۶۲۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشت میزبان دوازدهمین کنگره ملی سوختگی ایران شد

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: کنگره ملی سوختگی، دوم و سوم خردادماه امسال به میزبانی رشت برگزار می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، رامیار فرزان امروز در نشست خبری دوازدهمین کنگره کشوری سوختگی در رشت، اظهار داشت: تاکنون 361 مقاله در این کنگره دریافت شده که 178 مقاله تایید، 48 مقاله برای ارائه شفاهی و 130 پوستر نیز در آن پذیرفته شده است.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان سوختگی را یک بیماری بسیار شایع دانست که افراد زیادی درگیر آن می‌شوند، افزود: 90 تا 95 درصد سوختگی‌ها قابل پیشگیری هستند.

رئیس دوازدهمین کنگره ملی سوختگی با بیان اینکه این کنگره، دوم و سوم خردادماه امسال به میزبانی رشت برگزار می‌شود، گفت: تمامی مقدمات لازم برای برگزاری این کنگره با مشارکت بخش خصوصی و نخبگان علمی اعم از متخصصان، پرستاران و پیراپزشکان انجام خواهد شد.

محمد طلوعی فوق تخصص جراحی پلاستیک، ترمیمی و سوختگی و دبیر علمی دوازدهمین کنگره ملی سوختگی نیز در این نشست با بیان اینکه سالانه 180 هزار مورد سوختگی در دنیا اتفاق می‌افتد، اظهار کرد: آمار سوختگی‌ها در کشورهای توسعه‌نیافته بیشتر است و علت بسیاری از سوختگی‌ها نیز فقدان زیرساخت‌های مناسب گرمایشی است.

به گفته دبیر علمی دوازدهمین کنگره ملی سوختگی، اصلاح مصرف به ویژه در گاز، سوخت و دمای آب مصرفی در کاهش سوختگی‌ها موثر است.

طلوعی با اعلام اینکه در بیمارسان ولایت رشت به عنوان قطب درمان سوختگی، سالانه 500 مورد سوختگی داریم، خاطرنشان کرد: چهار برابر این بیماران با مراجعه به مرکز سوانح و سوختگی ولایت به صورت سرپایی درمان می‌شوند.

وی با اشاره به طولانی بودن و تحمیل هزینه‌های مالی و روانی ناشی از سوختگی، تصریح کرد: فرد سوخته تا سال‌ها تحت تاثیر قرار می‌گیرد و متحمل هزینه‌های روانی، اجتماعی و مالی می‌شود.

دبیر علمی دوازدهمین کنگره ملی سوختگی با بیان اینکه مردان بیشتر از بانوان درگیر سوختگی می‌شوند، گفت: بیشترین سنین سوختگی بین 10 تا 40 سال است و شایع‌ترین دلیل سوختگی‌ها نیز شعله‌ها هستند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • نخستین کنگره ملی ایران‌شناسی برگزار می‌شود
  • رویکرد منطقی، احترام به حقوق ملت‌ها در استفاده صلح‌آمیز از فناوری هسته‌ای است
  • کنگره ایران‌شناسی بین‌المللی می‌شود
  • کنگره در سال آینده بین المللی می‌شود
  • آغاز به کار میزگردها و پنل‌های تخصصی سی امین کنفرانس ملی هسته‌‌ای ایران
  • معاون سازمان انرژی اتمی: ایران میزبان یک رویداد علمی - هسته‌ای در سطح بین‌المللی است
  • ایران میزبان یک رویداد علمی - هسته‌ای در سطح بین‌المللی است
  • ۶ پرونده نقض حقوق شهروندی در مازندران بررسی شد
  • رشت میزبان دوازدهمین کنگره ملی سوختگی ایران شد
  • نخستین کنگره ملی ایران شناسی برگزار می‌شود