Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-03@15:28:51 GMT

ضرورت فرهنگسازی کاهش تولید زباله در اردبیل

تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۱۶۲۵۱۰

ضرورت فرهنگسازی کاهش تولید زباله در اردبیل

استان‌ها > اردبیل - شهردار اردبیل مدیریت پسماند و فرهنگ سازی کاهش تولید زباله در شهررا امری ضروری عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری خبر آنلاین از اردبیل؛ حمید لطف اللهیان لطف اللهیان با بیان اینکه هر اردبیلی روزانه ۷۰۰ گرم زباله تولید می‌کند،گفت: روزانه ۳۵۰ تن و سالانه ۱۳۰ هزار تن زباله در اردبیل تولید می‌شود که جمع‌آوری آن تنها کافی است یک روز متوقف شود تا اردبیلی‌ها شاهد به هم ریختگی معابر و کوچه ها باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار اردبیل با اشاره به اهمیت مدیریت پسماند عنوان کرد: 48 ناوگان حمل و نقل مکانیزه زباله و800نفر نیروی خدماتی در بخش جمع آوری و تنظیف در سطح مناطق چهارگانه شهرداری جهت جمع آوری زباله ها فعالیت می کنند که روزانه هزینه ای بالغ بر 12 میلیون تومان صرف جمع آوری ، دفع و امحای روزانه زباله می شود.

وی با بیان اینکه با کاهش تولید زباله، هزینه هنگفت امور پسماند ، میتواند صرف توسعه شهر شود افزود: کاهش تولید زباله اولین قدم در مدیریت پسماند است و یکی از راهکارهای کاهش ، پرهیز از خرید اضافی است .

لطف اللهیان همچنین به نقش فرهنگ سازی در این زمینه اشاره کرد وگفت:امروزه پسماندها بعنوان یک تهدید محیط زیستی است و ضرورت مدیریت آن فراتر از یک شهر و کشور است وکاهش بعنوان یک راه کار اساسی و مهم که می تواند جنبه پیشگیری از بروز مشکلات باشد، نیاز به فرهنگسازی همگانی و توجه ویژه شهروندان دارد.

وی همچنین سبک زندگی امروزی و استفاده بی رویه از محصولات پلاستیکی را از دیگر دلایل افزایش زباله عنوان کرد و افزود: کیسه‌های پارچه‌ای بعنوان یک جایگزین مناسب و یک راهکار پیشگیرانه و کاهشی می تواند بسیار موثر باشد.

شهردار اردبیل در ادامه گفت:شهرداری اردبیل در راستای فرهنگ سازی و معرفی کیسه های پارچه ای به عنوان جایگزین اقدام به توزیع رایگان کیسه های پارچه ای دریکی از فروشگاه های سطح شهرکرد که امید است این اقدام باعث شود چنین اقداماتی از سوی شهروندان و فروشگاههای بزرگ بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

 

46

 

 

کلید واژه‌ها : استان اردبیل -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۶۲۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع آوری ۹۰ تن پسماند و نخاله ساختمانی در پویش «مسیرسبز- ایران پاک»

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی گفت : جمع‌آوری و ساماندهی حدود ۹۰ تُن زباله و نخاله، دستاورد اجرای پویش «مسیر سبز- ایران پاک» از اسفند ۱۴۰۲ تا فروردین ۱۴۰۳ در استان بوده و تداوم چنین طرح‌هایی، راهکار مناسبی ، برای یادآوری و جلب همکاری همگانی برای حفاظت از محیط زیست است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان مرکزی، یوسف یوسفی اظهار کرد: در بازه زمانی یک ماهه با مشارکت دستگاه‌های متولی، و گروه‌های خودجوش مردمی، در طرح ملی مسیر سبز- ایران پاک در استان مقدار ۴۸۰ هکتار از اراضی استان و به مقدار حدود ۹۰ تن پسماند و نخاله ساختمانی جمع‌آوری و به محل دفن بهداشتی و مجاز منتقل شد.

وی افزود: سازمان حفاظت محیط زیست، به عنوان متولی حفاظت از طبیعت، اجرای طرح ملی «مسیر سبز - ایران پاک» را با هدف اجرای طرح‌های پاکسازی طبیعت، به ویژه حاشیه محورهای مواصلاتی شهری، روستایی و تفرجگاه‌ها راه‌اندازی و اجرای آن را به تمام استانداران ۳۱ استان کشور ابلاغ کرد.

یوسفی تاکید کرد: ابلاغ این طرح راهکاری برای کاهش پخش و پراکنش انواع پسماندها از جمله پلاستیک، کاغذ، ضایعات و نخاله‌های ساختمانی و تخلیه غیرمجاز پسماندهای صنعتی و ویژه در حاشیه محورهای مواصلاتی، مناطق ساحلی، دریایی و سایر زیستگاه‌های طبیعی کشور است تا علاوه بر کاهش آلودگی‌های بهداشتی و تخریب محیط زیست، گستره وسیعی از طبیعت از وجود زباله در امان بماند.

وی افزود: طبق ماده هفت قانون مدیریت پسماندها (‌مصوب ۱۳۸۳/۰۲/۲۰ مجلس شورای اسلامی) مدیریت اجرایی کلیه پسماندها غیر از صنعتی و ویژه در شهرها، روستاها و حریم آنها به عهده شهرداری‌ها و دهیاری‌ها، و در خارج از حوزه دهیاری‌ها و شهرداری‌ها بر عهده بخشداری‌هاست.

کد خبر 750080

دیگر خبرها

  • ضرورت یکپارچه‌سازی مدیریت سد و کانال در اردبیل
  • ضرورت خرید حمایتی تخم مرغ در راستای کاهش زیان مرغداران
  • جمع آوری ۹۰ تن پسماند و نخاله ساختمانی در پویش «مسیرسبز- ایران پاک»
  • کاهش ۵ تنی پسماند روزانه اسالم با تفکیک از مبدا
  • رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است/ ضرورت کاهش زباله سوزی
  • احداث شهرک بازیافت، گامی برای جمع‌آوری انبارهای غیرمجاز در نصف‌جهان
  • سند جامع مدیریت پسماند ایلام تهیه می‌شود
  • بررسی روند امحا و دفن زباله در ۴ شهر فارس
  • برنامه ریزی برای تولید سوخت حاصل از زباله در شهر تبریز
  • از لزوم جدیت در تفکیک زباله، تا سهم فاضلاب خانگی در آلودگی رودخانه های رشت