Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری صدا و سیما»
2024-04-25@07:17:37 GMT

با ضعیفان هر که نرمی کرد عالم گیر شد+ فیلم و عکس

تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۱۶۲۶۷۷

‍‍‍‍‍‍

دکتر سید ابراهیم کتابچی برای ما مازندرانی ها بیشتر از همه ی ایران چهره ی شناخته شده ای است. جراحی زبردست با دغدغه هایی نوعدوستانه

دکتر سید ابراهیم کتابچی برای ما مازندرانی ها بیشتر از همه ی ایران چهره ی شناخته شده ای است. چهره ی ماندگار دنیای علم و آموزش که گذران دوره ای از فعالیت علمی اش ، زیر نظر معروف ترین جراح مغز و اعصاب جهان یعنی پروفسور مجید سمیعی بر معروفیتش افزود .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مردی که فقط معروف نیست و محبوبیت در کلام و عمل هم هست.وقتی یکبار دیگر بسیاری از مراجعانی که از حضور دوباره اش در بیمارستان امام خمینی ساری مطلع شدند بر این گفته تاکید داشتند که مایه ی افتخار است و مباهات برای ما ، هم در عمل و هم در اخلاق ....
صبح یک روز پاییزی ، پروفسور کتابچی جراح چیره دست مغز و اعصاب کشور به مازندران سرزمین مادری اش می اید این بار هم به مانند تعداد دفعاتی از این دست که کم هم نیست، نه فقط برای دید و بازدید با قوم و خویشان سرزمین مادر اش در مازندران ....پروفسور باز هم برای معاینه بیماران آمد باز هم بی هیچ چشمداشت مالی . . .
برای ما مازندارنی ها که هم استانی اش هستیم این اتفاق عجیب نیست شاید غریب به 25 سال است که آقای دکتر مراجعان مازندرانی اش را در مازندران و تهران بدون هیچ  دریافتی معاینه می کند . در تهران و دیگر شهر ها هم چنین....
حین معاینه ی مراجعه کنندگانش در بیمارستان امام خمینی ساری سر صحبت را با او باز می کنم و از معروفیت و مهارتش می پرسم و این که چرا رایگان؟!
به مانند همیشه لبخندی از سر رضایت می زند و با یک جمله متقاعد می کند به این که عجیب نیست و درست همین است :
با ضعیفان هر که نرمی کرد عالم گیر شد
دکتر 66 ساله بابلی خود را مدیون مردمی می داند که برای رشد و تعالی او و امثال او تلاش کردند آنها که بودنشان امید و انگیزه می آفرید برای پیشرفت او و همسالانش تا آنجا که حالا به جایی رسیدند و اسم و رسمی برای خود دست و پا کردند.
وقتی از تعداد مراجعه کنندگانی که تا کنون بدون پرداخت وجه زیر نظر او معاینه شده اند سوال می کنم می خندد و می گوید آماری به خاطر ندارم ...
اما پاسخ دیگر سوالم را تقریبا کمی دقیق می دهد اینکه قریب به 150 جراح مغز و اعصاب زیر دست او پرورش یافتند. زیر دست مردی که بنیانگذار بخش آموزش جراحی مغز و اعصاب در بیمارستان امام خمینی ساری است و سال آینده نیزنخستین گروه از دستیاران تخصصی این رشته از همین دانشگاه و مرکز فارغ التحصیل می شوند.
دل مشغولی های پروفسور کتابچی حالا دیگر فقط معالجه حضوری و بی چشم داشت مراجعه کنندگانش نیست او برای سلامت و مهم تر از آن این که هم استانی هایش بیش از این به لحاظ اقتصادی برای درمان تحت فشار نباشند برنامه هایی بزرگ در سر دارد و برای به واقعیت رساندنشان تلاش می کند.

ساخت مرکز علوم اعصاب دغدغه این سال های دکتر است. مرکزی که با ساختش در مازندران مردم این استان و استان های همجوار تحت پوشش قرار می گیرند و به مانند چتری از نوع پزشکی اقتصاد استان را نیز به شکل مثبتی تحت الشعاع قرار می دهد. مرکزی که قول تامین نیروی انسانی اش را از استاد خود ،پروفسور مجید سمیعی گرفته است امری که او قدم هایش را برای تحقق آن به سخت و محکم برداشته است و حالا می ماند مردم، خیران، مدیران و مسئولان استانی و کشوری .... اتفاقی که اگر بیفتد شاید ما هم نسبت به او بی حساب شویم برای آقای دکتر سرزمینمان به پاس تمام معاینه های بی چشمداشتش.

جمعیت زیادی پشت در اتاق ایستاده اند از کودک و جوان و میانسال و کهنسال ....
درد دارند و دغدغه؛ صلاح نمی بینم بیش از این معطل نگه شان دارم.
خداحافظی می کنم در حالی که مدام در ذهنم این جمله را تکرار می کنم با ضعیفان هرکه نرمی کرد عالم گیر شد .....بیشتر از گذشته ملکه ی ذهنم شده است بیشتر تامل می کنم.

دانلود دانلود

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۶۲۶۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاینه فنی ۸۰ هزار دستگاه خودروی سنگین استان همدان ​

تین نیوز

 مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان همدان از مراجعه ۸۰ هزار و ۶۸۰ دستگاه وسیله نقلیه سنگین جهت اخذ کارت معاینه فنی به مراکز پنج گانه فعال استان در سال ۱۴۰۲ خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، مهرداد آهکی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان با تشریح خدمات ارائه شده در مراکز معاینه فنی خودروهای سنگین گفت: هدف از معاینه فنی خودروهای سنگین، افزایش سطح ایمنی برای کاربران جاده ای در محورهای مواصلاتی، کاهش ترافیک حاصل از نقص فنی خودرو و در نهایت حفظ محیط زیست در برابر آلودگی هواست که می تواند نقش پدافند غیرعامل در چرخه صنعت حمل و نقل جاده ای را نیز ایفا کند.

آهکی با اشاره به فعالیت ۵ مرکز معاینه فنی خودرو سنگین در سطح استان تصریح کرد: یک مرکز در شهرستان همدان به سمت ملایر کیلومتر ۶، یک مرکز در شهرستان ملایر محور اراک کیلومتر ۱۰، یک مرکز در شهرستان نهاوند، یک مرکز در شهرستان اسدآباد و یک مرکز دیگر در شهرستان کبودرآهنگ از آمادگی لازم برای خدمت رسانی به منظور انجام معاینات فنی برخوردارند.

وی بیان کرد: در سال ۱۴۰۲، ۸۰ هزار و ۶۸۰ دستگاه انواع وسیله نقلیه سنگین به ۵ مراکز معاینه فنی فعال در سطح استان مراجعه کرده درحالی که در سال ۱۴۰۱ این میزان ۷۸ هزار و ۸۴۸ دستگاه بوده است که شاهد افزایش ۲ درصدی هستیم.

این مقام مسئول ادامه داد: در سال ۱۴۰۲ از مجموع وسایل نقلیه سنگین مراجعه کننده به مراکز معاینه فنی در سطح استان، ۶۴ هزار و ۲۴۵ دستگاه موفق به اخذ کارت معاینه فنی شده، و ۱۶ هزار و ۴۳۵ دستگاه در انجام تست های مکانیزه مردود شده اند.

آهکی اضافه کرد: در مراکز فوق الذکر، علاوه بر بازدیدهای ظاهری شامل کیفیت آج لاستیک ها، شیشه ها و آینه ها، چراغ ها، کمربند ایمنی، کپسول آتش نشانی، باک ها، درب ها و موارد ایمنی داخل خودرو، آزمون های مکانیزه شامل تست ترمز، لغزش جانبی چرخ ها، تست آلاینده ها، کیلومترشمار و تست نور صورت می پذیرد.

وی در پایان گفت: علاوه بر پایش و نظارت برخط بر فعالیت این مراکز، کارگروهی متشکل از نمایندگان اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای، دفتر فنی استانداری، پلیس راه، محیط زیست و اداره کل استاندارد، به صورت ماهیانه از مراکز معاینه فنی سطح استان بازدید میدانی به عمل آورده و عملکرد دستگاه ها و نحوه معاینه فنی انجام شده را کنترل می کنند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • آغاز ساخت خانه عالم روستای کرچ در بویین میاندشت
  • دهمین همایش بین‌المللی علوم شناختی برگزار می‌شود
  • دهمین همایش بین‌المللی دوسالانه علوم شناختی برگزار می‌شود
  • شب اول قبرِ کسانی که دفن نمی‌شوند چگونه است؟
  • اعطای مدرک دکترای افتخاری دانشگاه کراچی به رئیس جمهور
  • کنگره دو سالانه بین‌المللی انکولوژی کودکان برگزار می‌شود
  • چاپ یک‌رمان پلیسی دیگر از فردریک دار/«آموزش آدمکشی» در بازار نشر
  • حماس درگذشت عالم برجسته یمنی را تسلیت گفت
  • رائفی‌پور: قواعد و ضوابطی در این عالم هست که بی‌اطلاعیم!
  • معاینه فنی ۸۰ هزار دستگاه خودروی سنگین استان همدان ​