Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین از همدان ؛ علی مالمیر، طی گفتگویی با اعلام مطلب فوق افزود: عصر جمعه 28 مهرماه، کارگران شرکت آبفا در محدوده گنبد علویان (کوچه جراحان شهر همدان) در حین خاکبرداری برای اصلاح شبکه های آب، یک شی شبیه به تابوت سنگی کشف کردند.

وی اظهار داشت: کاوش های باستانی توسط کارشناسان در حال انجام است تا قدمت این 2 شی سنگی مشخص شود و پس از اعلام نظر کارشناسان، گزارش های تکمیلی تهیه و اطلاع رسانی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مالمیر خاطرنشان کرد: اداره‌کل میراث فرهنگی استان پس از بررسی دقیق این دو تابوت سنگی تاریخی آنها را به موزه میراث فرهنگی تحویل خواهد داد.

وی درباره قدمت این دو تابوت نیز گفت: حدس‌های اولیه حاکی از آن است که قدمت این سنگ‌ها مربوط به دوره اشکانیان است.

لازم به ذکر است، بعد از گزارش پیمانکار شرکت آب و فاضلاب مبنی بر مشاهده تابوت سنگی در عمق 3 متری از سطح زمین در کوچه جراحان همدان، کارشناسان میراث فرهنگی به همراه نیروهای یگان حفاظت استان به محل اعزام می شوند.

بعد از بررسی تونل حفر شده شرکت آب و فاضلاب توسط کارشناسان میراث فرهنگی مشخص شد دو تابوت سنگی به موازات هم در اعماق زمین قرار گرفته است.

ماه گذشته نیز در حین خاک برداری در محدوده میدان امام خمینی(ره) شهر همدان (میدان مرکزی)، یک قطعه شی سنگی پیدا شد که برای بررسی بیشتر و تشخیص قدمت و ویژگی های آن، این شی کشف شده تحویل کارشناسان میراث فرهنگی مجموعه هگمتانه شد.

46

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۷۲۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از سند ثبت ملی بافت تاریخی روستای بیابانک رونمایی شد

ه گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان، حسن عربی گفت: در چهارمین جشنواره گردشگری گولاچ روستای هدف گردشگری بیابانک که روز پنجشنبه 13 فروردین‌ماه ۱۴۰۳ با استقبال گردشگران، مردم و مسئولان استانی و شهرستانی برگزار شد، از سند ثبت بافت تاریخی روستای بیابانک در فهرست آثار ملی کشور رونمایی شد.

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان سرخه افزود: در اجرای قانون راجع به حفظ آثار ملی مصوب آبان ۱۳۰۹ و نظام‌نامه اجرایی آن مصوب آبان ۱۳۱۱، بند (ج) ماده‌واحده قانون تشکیل سازمان میراث فرهنگی کشور مصوب ۱۳۶۴ و بند ششم ماده سوم قانون اساسنامه سازمان میراث فرهنگی کشور مصوب ۱۳۶۷، بافت تاریخی روستای هدف گردشگری بیابانک، اثر فرهنگی تاریخی محدوده تاریخی روستای بیابانک، با قدمت صفویه و قاجاریه در فهرست آثار ملی کشور ثبت گردید.

حسن عربی گفت: بافت تاریخی روستا به شماره ۳۳۱۱۱ مورخ 16/۰۶/1399 در فهرست آثار ملی ثبت گردیده است.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902638

دیگر خبرها

  • نشست گفتمان سازی بیانات مقام معظم رهبری
  • تور‌های بازدید از نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشور‌ها را فعال کنیم
  • از سند ثبت ملی مهارت لَردِه دوزی روستای بیابانک ثبت‌شده در فهرست میراث‌ فرهنگی ناملموس رونمایی شد
  • از سند ثبت ملی بافت تاریخی روستای بیابانک رونمایی شد
  • آثار عیلامی در خطر تعرض است؟
  • آیین تجلیل از برگزیدگان یازدهمین دوره مسابقات دانش آموزی در همدان
  • ایران؛ کثرت فرهنگی و وحدت سیاسی
  • قصه سنگلج به کجا رسید؟
  • راهیابی ماندستان به جشنواره رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • مزاحم اینترنتی در دام پلیس همدان