Web Analytics Made Easy - Statcounter

این روزها دیدن ماهواره و برنامه های غیراخلاقی آن پای ثابت بسیاری از خانواده های ایرانی شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل ازاوشیدا؛ علیرغم اینکه بسیاری از خانواده ها از پشت پرده اهداف شوم ماهواره و برنامه های آن اطلاع دارند اما خود را تاثیر پذیر آن نمی دانند و به راحتی آن را در خانواده خود جای داده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



با وجود اطمینان افراد از اینکه این برنامه ها هیچ تاثیری بر ذهن و روابط آن ها نمی گذارد اما با این حال به شدت در ناخودآگاه افراد تاثیر داشته و افراد به راحتی در معرض اهداف پلید دشمنان اسلام و خانواده قرار می گیرند.

به عقیده کارشناسان اجتماعی بیشترین تاثیر از ماهواره را کودکان و پس از آن بانوان و در مرحله بعد آقایان می گیرند و این در حالیست که در بسیاری از خانواده ها کودکان به راحتی در مقابل برنامه های ماهواره ای نشسته و آن ها را مشاهده می کنند.

برنامه های ماهواره ای با هدف تخریب بنیان خانواده و کمرنگ کردن ارزش ها توسط دشمنان به فضای ایران راه یافته اند تا با تضعیف بنیان خانواده به راحتی در کشور نفوذ کنند.

دشمنان انقلاب پس از ناکامی در جنگ سخت به جنگ نرم روی آورده و از طرق مختلف سعی بر کمرنگ کردن ارزش های اسلامی و بنیان های خانواده کرده اند.

با تضعیف بنیان خانواده و ارزش های دینی به راحتی پای نفوذ دشمنان به کشور باز شده و بدون هرگونه جنگ و خونریزی کشور به دست اجانب خواهد افتاد.

ترویج روابط نامشروع بیشترین بخش برنامه های ماهواره ای را به خود اختصاص داده

کارشناس فن آوری اطلاعات عنوان کرد: ترویج روابط نامشروع بیشترین بخش برنامه های ماهواره ای را به خود اختصاص داده به طوری که دیگر بسیاری از مسائل غیراخلاقی برای افراد عادی و طبیعی شده است.

محمد قائم بهرک به خبرنگار اوشیدا گفت: تفرقه افکنی و بحث های بسیار زننده ای که کاملا مخالف مذاهب اسلامی است در ماهواره ها بیان می شود و از این طریق شیعه و سنی در مقابل هم قرار می گیرند.

وی افزود: بسیاری از افراد به بهانه های واهی و پوچ از قبیل دیدن اخبار یا برنامه های علمی پای ماهواره را به خانه خود باز می کنند اما در نهایت تنها برنامه های با اهداف شوم استکبار را مشاهده می کنند.

بهرک تصریح کرد: خوشبختانه در سال های اخیر صدا و سیما برنامه های بسیار خوب در کانال های مختلف برای سلایق مختلف پخش می کند بنابراین بهانه ای برای دیدن ماهواره باقی نمی ماند.

وی تاکید کرد: ماهواره همانند سمی مهلک به بنیان خانواده آسیب می زند که در این راستا بسیاری از معضلات اجتماعی فعلی از آن نشات می گیرد.

بهرک بیان کرد: خانواده ها قبل از اینکه دیر شود بساط ماهواره را از خانه برچینند و فرزندان خود را از افتادن در چاه عمیقی که به دست خود ایجاد کرده اند برهانند.

وی اضافه کرد: کمتر خانواده ای را می توان یافت که در آن برنامه های ماهواره ای مشاهده شود و همچنان ارزش های دینی در آن جایگاه خود را داشته باشد.

عادی سازی روابط با نامحرم مهم ترین هدف ماهواره

کارشناس اجتماعی بهزیستی زابل اظهار داشت: ماهواره ها با هدف عادی سازی روابط با نامحرم ایجاد شده بنابراین با مشاهده برنامه های آن مرزهای اخلاقی بین اعضای خانواده کم رنگ و عزت زنانه و غیرت مردانه مفهوم نا آشنا پیدا می کند.

مریم ناظری به خبرنگار اوشیدا گفت: دیدن برنامه های ماهواره ای به تدریج موجب دلسردی، بی مهری و از بین رفتن بنیان خانواده می شود.

وی افزود: برخی افراد بدون توجه به محیط خانواده، راه ماهواره را به منزل باز می کنند که بعد از مدت کوتاهی آثار زیان بار وجود ماهواره را در خانواده خود می بینند.

ناظری تصریح کرد: بعضی از والدین می گویند که در منزل بساط ماهواره را پهن می کنند چرا که اگر در خانواده ماهواره نباشد فرزندان در بیرون از محیط منزل در مورد شبکه های ماهواره کنجکاو و می خواهند بدانند که شبکه های ماهواره ای چه برنامه هایی دارد.

وی ادامه داد: انسان مورد تاثیر محیطی که با آن سروکار دارد قرار می گیرد ومحال است که ماهواره را ببیند و رویش تاثیر نداشته باشد.

ناظری بیان کرد: نخستین و مهمترین راهکار کم کردن اثرات منفی ماهواره پررنگ کردن آموزه های دینی در میان جوانان است چرا که مولفه های دینی به عنوان یک عامل مهار کننده از وقوع آسیب های اجتماعی پیشگیری می کند.

وی تاکید کرد: خانواده مهمترین نقش در تربیت درست فرزندان را برعهده دارد بنابراین خانواده ها بیشتر نسبت به حفظ حریم خانوادگی خود کوشا باشند و رفت و آمد جوانان خود را تحت نظر داشته باشند.

ناظری خاطرنشان کرد: خانواده ها مهارتهای سالم و درست را به جوانان خود آموزش دهند، همچنین اگر جوانان شغلی داشته باشند و اوقات فراغت آنها از این طریق پر شود وکمتر به سمت فضاهای مجازی می روند .

وی در پایان گفت: امیدواریم خانواده ها بتوانند با آگاهی از امکانات دنیای مجازی امروز استفاده کنند.

انتهای پیام

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۷۳۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم ترویج فرهنگ زیبای همیاری همگانی در صیانت از محیط زیست

حجت الاسلام حسین حسین‌زاده در گفت وگو با خبرنگار مهر ضمن تأکید بر اهمیت صیانت از محیط‌زیست به تعریف محیط‌زیست پرداخت و آن را دربردارنده تمام مؤلفه‌های مؤثر بر حیات انسان توصیف کرد و اظهار داشت: محیط‌زیست را در دو سطح محیط پیرامونی زندگی انسان و بسترهای دیگر طبیعت می‌توان دنبال کرد.

وی بر لزوم بازشناسی دقیق الزامات صیانت از محیط‌زیست تأکید و درختکاری و کاشت نهال را از برجسته‌ترین توصیه‌های روایی برشمرد و خاطرنشان کرد: پیامبر اکرم صلی‌الله علیه و اله در روایتی می‌فرمایند؛ اگر قیامت فرارسد و در دست یکی از شما نهالی باشد، چنانچه بتواند برنخیزد تا آن را بکارد، باید آن را بکارد.

حجت‌الاسلام حسین‌زاده با بیان این که کاشت نهال و توسعه فرهنگ درخت‌کاری باید مورد اهتمام همگان از جمله ائمه جمعه قرار گیرد، اظهار داشت: دعوت به همکاری گروه‌های مختلف مردمی با منابع طبیعی در روز درختکاری از جمله مؤلفه‌های مؤثر بر ترویج فرهنگ زیبای همیاری همگانی در صیانت از محیط زیست است.

وی در ادامه تبیین برخی دیگر از مصادیق صیانت از محیط‌زیست به موضوع مهم آب اشاره کرد و اذعان داشت: پرهیز از کثیف و تباه سازی آب و دوری از آزار و اذیت حیوانات از سفارش‌هایی مبانی دینی است؛ چرا که همگان در برابر زمین، سرزمین و حیوانات مسئول هستیم و این مهم باید موردتوجه عموم جامعه قرار گیرد.

امام‌جمعه امامزاده عبدالله به مسئولیت گفتمانی ائمه جمعه در مواجهه با محیط‌زیست اشاره نمود و اذعان داشت: نیاز است تا ائمه جمعه در تمام مشارکت‌های عمومی و تخصصی عرصه محیط‌زیست حضوری فعال و جهادی داشته، میدان‌دار عرصه جهاد تبیین و فرهنگ‌سازی باشند.

وی به زیبایی‌های حضور ائمه جمعه در مناسبت‌های مختلف به‌ویژه عرصه صیانت از حیوانات و جمع‌آوری پسماند از محیط‌زیست اشاره نمود و خاطرنشان کرد: توجه متقابل به ظرفیت‌های موعظه و کارگاه بهترین راهکار جهاد تبیین و نهادینه‌سازی فرهنگ زیبای مدیریت پسماند و صیانت از محیط‌زیست است.

حجت‌الاسلام حسین‌زاده تصریح کرد: ائمه جمعه ضمن تبیین مباحث دینی و اجتماعی باید پرچم‌دار میدان‌های فرهنگ‌ساز بوده ورود علمی و عملی به فرهنگ‌سازی داشته باشند.

کد خبر 6087540

دیگر خبرها

  • جمعیت سالم عامل اقتدار هر کشور است
  • باغچه‌های سلامت خانگی راهی برای ترویج فرهنگ تغذیه سالم
  • اجرای ۴۰۰ برنامه در آموزش و پرورش به مناسبت هفته معلم
  • لزوم ترویج فرهنگ زیبای همیاری همگانی در صیانت از محیط زیست
  • برنامه «راهیان پیشرفت» با هدف ترویج دستاوردهای دانش‌بنیان‌های کشور برگزار می‌شود
  • لزوم تدبیر جدی برای پرداخت مطالبات پزشکان خانواده
  • "همه ما مدیون توییم" شعار هفته معلم ۱۴۰۳
  • لزوم توسعه تعاونی‌ها و ترویج فرهنگ کار در ایلام
  • اجرای طرح خانواده سالم در ۳۶۰۰ مرکز بهداشت | خانواده‌ها در این طرح چه آموزش‌هایی می‌بینند؟ | انجام غربالگریِ روان برای متقاضیان
  • ۴۰۰ برنامه در آموزش و پرورش کهگیلویه وبویراحمد به مناسبت هفته معلم اجرا می‌شود