Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-08@23:47:33 GMT

امضا از خرید با مسترکارت حذف شد

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۱۷۸۳۵۳

 کاربران و مشتریانی که برای خریدهای خود تاکنون از مستر کارت استفاده می کردند، موظف بودند پس از آنکه چیزی را با مسترکارت خود خریداری کردند، رسید خرید را به منظور احراز هویت و شناسایی خریدار ، به امضا می رساندند. اما هم اکنون شرکت مسترکارت اعلام کرده است که دیگر لازم نیست مشتریان ما در کشورهای ایالات متحده آمریکا و کانادا رسیدهای خرید خود از کارت های اعتباری و نقدی را امضا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



لیندا کرک - معاون مدیر اجرایی شرکت مسترکارت - در این باره عنوان کرد:" ما هم اکنون با بکارگیری فناوری های جدیدتری در پرداخت همانند چیپ‌ها، بیومتریک ها و همچنین درگاه‌های پرداخت دیجیتال از روش های نوین و با ضریب امنیت بالاتری می خواهیم امنیت و سهولت در خرید را برای مشتریان و کاربران خود به ارمغان بیاوریم".

مزیت و برتری این روش نوین بر امضا کردن رسید خرید آن است که امضاها قابل جعل بوده و بسیاری از حسابداران نیز به خود زحمت چک کردن و بررسی دقیق امضاها را نمی دهند.

با استفاده از این روش، مشتریان تنها با وارد کردن یک کد قادر خواهند بود پرداخت های خود را انجام داده و از فروشگاه‌های بسیاری براحتی و سهولت خرید کنند.

طبق آمار و گزارش های منتشر شده، در حال حاضر ۸۰ درصد خریدها و پرداخت ها توسط مسترکارت صورت می پذیرد.

مسترکارت (MasterCard) شرکت خدمات مالی آمریکایی و چند ملیتی است که مقر اصلی آن در شهرنیویورک ایالات متحده آمریکا قرار دارد.

شیوه کسب درآمد مسترکارت در سراسرجهان به این صورت است که ازطریق پردازش پرداخت‌های بین بانکی تاجران و همچنین از راه صدور کارت‌های اعتباری به بانک های اتحادیه‌های اعتباری که از خریداران یا استفاده‌کنندگان از نام تجاری "مسترکارت" برای خرید انواع کالا یا خدمات؛ به صورت دبیت کارت یا کردیت کارت استفاده می‌کنند، درآمد کسب می‌کند.

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۷۸۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی برداشت ۳۲۰هزار تن کلزا در کشور/ هر کیلوگرم ۳۵ هزار تومان

به گزارش قدس آنلاین، کیوان فرهنگ آسا، یکی از کارشناسان حوزه کشاورزی درباره قیمت خرید تضمینی کلزا گفت: معمولاً نرخ خرید تضمینی کلزا دو برابر قیمت خرید تضمینی گندم بوده که از سوی دولت اعلام می‌شود. امسال هر کیلو گرم کلزا ۳۵ هزار تومان تعیین قیمت شده است.

وی افزود: پیش بینی می‌شود در سال زراعی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ حدود ۳۲۰ هزار تن کلزا از سطح استان‌های کشور برداشت شود.

فرهنگ آسا در ادامه سخنان خود با بیان اینکه برداشت دانه‌های روغنی در استان‌های گرمسیر آغاز شده است، تصریح کرد: برداشت محصول در استان‌های گرمسیر از جمله ایلام، خوزستان، جنوب کرمان، هرمزگان و بوشهر از ۱۴ فروردین آغاز شده و همچنین برداشت کلزا استان‌های کرمانشاه و مازندران از هفته جاری آغاز می‌شود.

این کارشناس حوزه کشاورزی یادآور شد: تا کنون ۷۶ هزار تن کلزا برداشت شده که ۵۵ هزار تن آن مربوط به استان خوزستان، ۲۰ هزار تن ایلام و باقی مربوط به سایر استان‌ها است. پیش بینی‌ها حاکی از آن است بیشترین برداشت کلزا با رقم ۱۲۰ هزار تن مربوط به استان گلستان باشد. این عدد برای استان خوزستان نیز ۶۰ هزار تن برآورد شده است.

۵۰ درصد مطالبات کلزاکاران پرداخت شد

فرهنگ آسا درباره پرداخت مطالبات کلزاکاران هم گفت: بر اساس الزام وزارت جهاد کشاورزی پرداخت مطالبات باید یک ماهه باشد و تا کنون ۱,۱۰۰ میلیارد تومان معادل ۵۰ درصد مطالبات پرداخت شده است.

وی با اشاره به سیاست‌های حمایتی امسال وزارت جهاد کشاورزی از دانه‌های روغنی اظهار کرد: امسال ابلاغیه‌ای در راستای حمایت از تولید داخل این محصول از سوی وزارت جهاد کشاورزی صادر شده که واردکنندگان دانه‌های روغنی، روغن خوراکی و کنجاله را موظف کرده به میزان خرید از داخل، می‌توانند واردات داشته باشند. به همین دلیل شرکت‌های فعال در حوزه دانه‌های روغنی و روغن خوراکی نخست باید با کشاورزان قرارداد بسته و خرید تضمینی دانه‌های روغنی تولید داخل را انجام داده و در ادامه محموله‌های وارداتی آنها ترخیص می‌شود. دولت هم بر حسن انجام فعالیت‌ها نظارت خواهد داشت.

این کارشناس بخش کشاورزی درباره میزان نیاز کشور به دانه‌های روغنی گفت: نیازمندی کشور به دانه‌های روغنی بین ۳ تا ۳.۵ میلیون تن است که سویا به دلیل مصرف کنجاله و خوراک دام بیشترین درصد را به خود اختصاص داده است.

وی اضافه کرد: با توجه به پیش بینی وزارت جهاد کشاورزی در سال جاری، ۳۲۰ هزار تن کلزا، ۵۰ هزار تن سویا، ۲۰ هزار تن آفتابگردان، ۱۰ هزار تن گلرنگ و ۷ هزار تن کاملینا تولید خواهد شد.

فرهنگ آسا با بیان اینکه برداشت کلزا در مناطق سردسیر مانند کردستان، همدان و لرستان تا مرداد ادامه دارد، تاکید کرد: استمرار سیاست گذاری دولت در حمایت از دانه‌های روغنی سبب می‌شود تا میزان تولید داخل افزایش پیدا کرده و دغدغه کشاورزان نسبت به اینکه چه کسی محصولات آنها را خریداری کرده و چه زمانی پول پرداخت می‌شود، کاهش پیدا کند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • گلایه برخی گندم کاران کرمانی از تاخیر در پرداخت پول گندم
  • بیش از ۱.۳ میلیون تن گندم خریداری شد، اما ریالی پرداخت نشد
  • قیمت هر کیلوگرم کلزا ۳۵ هزار تومان / ۵۰ درصد مطالبات پرداخت شد
  • کمک فوری برای زنده ماندن پدر سرطانی و کمک به دختر یتیم
  • بیش از ۱.۳ میلیون تن گندم خریداری شد اما ریالی پرداخت نشد
  • پیش‌بینی برداشت ۳۲۰هزار تن کلزا در کشور/ هر کیلوگرم ۳۵ هزار تومان
  • واردات کالا بهانه است؛ هدف اصلی خروج ارز از کشور است
  • دستگیری کلاهبرداران اسکیمری ۱۰۰ میلیاردی
  • دستگیری متهم کلاهبرداری ۶ میلیارد ریالی رسید جعلی خرید در قم
  • کلاهبرداری با رسید جعلی