Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی شهرداری رشت به خبرگزاری ایرنا، مسعود نصرتی در دیدار با مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گیلان و جمعی از مدیران این اداره اظهار داشت : امروز باید شهر از هر لحاظ برای ورود گردشگران و پذیرایی از مهمانان آمادگی داشته باشد.
وی با بیان این که بزرگترین منبع تولید ناخالص ملی در کشور های دیگر از راه گردشگری تامین می شود، افزود: بنابراین ضروریست تا فضاهایی ایجاد شود که بتوان نام صنعت گردشگری را بر آن گذاشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شهردار کلانشهر رشت خاطر نشان کرد: اگر نتوانیم آثار و نتایج گردشگری را بر روی سفره های شهروندان نشان دهیم، نمی توانیم توقع ورود گردشگر و رونق صنعت گردشگری را داشته باشیم.
وی با بیان این که اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به صنعت گردشگری بسیار واقف است، تصریح کرد: با این وجود باید میزان هزینه - درآمد زیرساخت های گردشگری برای شهروندان مشخص باشد و علاوه بر این باید برگشت سرمایه برای سرمایه گذار نیز به وجود آید.
وی در باره نحوه جذب گردشگر به رشت با توجه به خلاقیت خوراک شناسی آن بیان داشت: همه مسافران، علاقمند به اسکان در هتل ها نبوده بلکه گاهی به قصد استفاده از منزلگاه های سنتی به یک شهر سفر می کنند، بنابراین می توان با استفاده از خانه ها و غذاهای سنتی به مسافران، آنان را جذب کرد.
شهردار کلانشهر رشت خاطر نشان کرد: در شهر توریستی نباید از غذاهای فست فود استفاده شود بلکه باید 170 نوع غذای محلی را به ویژه برای توریست مورد استفاده قرار داد.
نصرتی در ادامه سخنانش با بیان این که برای تبدیل شهر به مقصد گردشگر شدن نباید اقدامات اشتباه و عجیب و غریب انجام داد، افزود: در احیا و باز آفرینی پروژه ها نباید از سبک هایی استفاده شود که مناسب معماری رشت نیست، بنابراین مسوولان باید نسبت به اقدامات خود مسوولیت پذیر بوده و پاسخ آیندگان و گردشگران را نیز در نظر بگیرند.
مدیر کل اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گیلان نیز در این دیدار تسهیل در روند اجرای پروژه های احیای بافت های تاریخی را از شهردار رشت خواستار شد.
رضا علیزاده بیان داشت: انتظار می رود که شهرداری این کلانشهر به ویژه در بناهایی که مسوولان مانع مرمت می شوند، کمک کند.
وی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری را جزئی از بدنه شهرداری دانست و خاطر نشان کرد: احیای بناها به هویت بخشی شهری کمک می کند.
وی با اشاره به پروژه باز آفرینی و احیای محدوده تاریخی خواهر امام در رشت اظهار کرد: قرار بر این بود که اجرای طرح متوقف شده تا ساز و کار آن در شورای فرهنگی بررسی شود اما تعهدات و اقدامات عملیاتی در اجرای طرح کف پوش و سنگ فرش آن به ویژه برای آماده سازی در ایام عزاداری محرم توسط برخی مسوولان آنطور که باید پیش نرفت.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشکری گیلان خاطر نشان کرد: باید با ساز و کار مشترک و با در نظر گرفتن منافع طرفین به کار ادامه داد، تا این پروژه هدفمند تر دنبال شود.
خبرنگار: شادی خورشیدی سدهی ** انتشاردهنده: بابایی
7286 /6030

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۷۹۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موزه آذربایجان میزبان اشیای تاریخی موزه ایران باستان در روز موزه

به‌گزارش خبرگزاری مهر، احمد حمزه‌زاده با اعلام این خبر گفت: در جلسه هماهنگی برای برنامه‌ریزی‌های نمایشگاهی به مناسبت روزجهانی موزه‌ها انتقال اشیای تاریخی موزه ایران باستان به موزه آذربایجان تبریز انجام خواهد شد که این نمایشگاه به مناسبت روز جهانی موزه‌ها در محل موزه آذربایجان از روز ۲۹ اردیبهشت افتتاح شده و به مدت سه ماه دایر خواهد بود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌شرقی ادامه داد: ابتکار بسیار زیبایی برای برگزاری نمایشگاه در سرتاسر ایران به مناسبت روز جهانی موزه‌ها انجام شده است که برگزاری تورهای کودک محور با توجه به شعار «موزه‌داری برای پژوهش و آموزش» از جمله این برنامه‌ها در آذربایجان‌شرقی است.

وی اظهار کرد: تعداد ۱۱ استان برای انتقال اموال نفیس موزه ایران باستان انتخاب شده‌اند که آذربایجان‌شرقی با دریافت اشیای نفیس مرتبط با منطقه آذربایجان از جمله چینی‌های آبی و سفید رنگ و سکه‌های ضرب تبریز، میزبان بازدیدکنندگان و علاقمندان در روز جهانی موزه‌ها واقع در موزه آذربایجان تبریز خواهد بود.

حمزه‌زاده گفت: همچنین یافته‌های جدید باستان شناسی در تپه چمن لیلان نیز در نمایشگاه روزجهانی موزه‌ها به نمایش گذاشته خواهد شد که تاریخ اکتشاف و بهره‌برداری از فلز مس را به ۲۰۰۰ سال قبل‌تر در جهان منتقل می‌کند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌شرقی خاطرنشان کرد: با هماهنگی یگان حفاظت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و نیروی انتظامی آذربایجان‌شرقی تمهیدات امنیتی برای حفظ امنیت موزه‌ها در نمایشگاه‌های روز جهانی موزه‌ها در کل استان به عمل خواهد آمد.

کد خبر 6090403

دیگر خبرها

  • لزوم استفاده از شیوه‌های نوین در جذب گردشگر
  • لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس
  • موزه آذربایجان میزبان اشیای تاریخی موزه ایران باستان در روز موزه
  • بیجار از نبود هتل مناسب رنج می‌برد/ لزوم توسعه زیرساخت‌های فرهنگی
  • راه‌اندازی فاز دوم کارخانه فولاد بافت مصداق«جهش تولید با مشارکت مردم» است
  • مافیای «بافت تاریخی» به زمین می‌خورد؟
  • تصویب محدوده و ضوابط بافت تاریخی شهر لاهیجان
  • اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی
  • زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید تقویت و توسعه می‌یابد
  • پتروشیمی‌ها حق مردم استان بوشهر را بدهند/ لزوم رعایت عدالت