Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-29@13:31:54 GMT

چرایی «کُلُّ یَومٍ عاشورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا»

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۱۷۹۹۰۰

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شبستان نوشت: حجت الاسلام والمسلمین رحیم کارگر، عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در کانال تلگرامی «آینده نگاری ایرانیان» می نویسد:
جریان کربلا، جریانی در حال حرکت و پر خروش و ممتد است و محصور در عاشورا و سرزمین نینوا نیست. امام حسین(ع) و نهضت شکوهمند او یکی بیش نیست و هیچ وقت تکرار نمی شود؛ اما مرام و پیام و هدف او همیشه باید تکرار شود؛ چون جریان پلید اموی و یزیدی همیشه در حال تکرار و ازدیاد است!

امام حسین(ع) می دانست که آل های جاهلی(آل امیه و آل سفیان و آل مروان و آل خطاب و ول زبیر و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..) به راحتی بر گرده امت سوار شده اند و به این زودی دست از سر دین و امت بر نخواهند شد!! او می دانست که جریان باطل و فاسد در طول تاریخ تکثیر و تکرار شده و با ابزار ها و شیو های مختلف و نو، اهداف و آمال پست و شیطانی خود را پیش خواهند برد.

امام حسین(ع) و راه و مرام و منش او یکی است؛ اما یزید و شمر و عمر سعد و ابن زیاد در هر برهه ای به لباسی و شکلی در می آیند و تا زمانی که مردم جاهل و دنیادوست و عافیت طلب و فسادپیشه هستند، آنها هم همیشه خواهند بود. بر این اساس دین الهی و راه حق و حقیقت همیشه در خطر خواهد بود و نیاز هست که قیام حسینی به شکل های مختلف ادامه یابد.

آن حضرت(ع) آینده ما و جهان را می دید و از تهدیدها و خطرات آگاه بود؛ به همین جهت طوری عمل نمود تا سال ها و قرن های متمادی، تحت تاثیر قیام الهی ایشان قرار گرفته و در برابر تکثیر و تکرار یزیدیان و ابن زیادها و سفیانی ها و... آماده و مقاوم باشیم و میدان را خالی نکنیم... باید همیشه مرام و منش و پیام او را در جامعه احیا کنیم.

امام حسین(ع) آگاهانه رفت تا ما بصیرانه زندگی کنیم.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۷۹۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبرهایی از ساخت دو فیلم درباره امام رضا(ع) و اقبال لاهوری

امسال با جشنواره فیلم رضوان این بخش از جشنواره امام رضا (ع) هم فعال می‌شود که یک فیلم سینمایی با فرهنگ و نوع نگاه ما به فرهنگ رضوی است. یک فیلم‌نامه از کتاب «از عشق‌آباد تا عشق‌آباد» اقتباس شده است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، فرهاد قائمیان در دیدار مدیران و دبیران جشنواره فرهنگی هنری امام رضا (ع) با محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به این نکته اشاره کرد: امسال با جشنواره فیلم رضوان این بخش از جشنواره امام رضا(ع) هم فعال می‌شود که یک فیلم سینمایی با فرهنگ و نوع نگاه ما به فرهنگ رضوی است. یک فیلم‌نامه از کتاب «از عشق‌آباد تا عشق‌آباد» اقتباس شده و در راستای فرهنگ امام رضا (ع) است و امید است این فیلم از حیث بزرگی و تاریخی بودن برای سال آینده ساخته شود تا بگوییم جشنواره‌های امام رضا(ع) به اهداف والای خود خواهد رسید.

اتابک نادری به نمایندگی از دبیران بخش‌ هنرهای نمایشی جشنواره با اشاره به اعلام نهضت پلاتوسازی را انقلابی برای بچه‌های تئاتر دانست و گفت: مجتمع‌ها آماده شده‌اند اما برای واگذاری سالن‌ها به بخش خصوصی در استان‌ها ساده‌ترین روش را برگزیدند که واگذاری کامل است. بدنه کارشناسی وزارت فرهنگ باید وارد شود. هزینه روزی 30 میلیون تومان برای کنسرت قابل تامین است اما برای تئاتر هزینه بالایی است.

وزیر ارشاد وعده ساخت «بازمانده‌ها» را دوباره تکرار کرد

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به تمدید یک دوره دیگر مسئولیت مدیران جشنواره امام رضا(ع)، گفت: با تمدید مدیریت آقای قائمیان در جشنواره امام رضا(ع) امیدواریم تمدید و تکمیل کارها را داشته باشیم. هر جامعه‌ای بخواهد به حوزه تمدنی برسد، با اختناق و سلب آزادی اتفاق نمی‌افتد. علت درخشش تمدن دوره اسلامی، ذات آزاداندیشانه این تمدن است که محوریتش تسامح و تساهل و پذیرش اختلاف سلیقه‌هاست، از تمدن علی‌بن موسی الرضاست. 

وی همچنین اشاره کرد: در سفر اخیر به پاکستان، هرچه بین مردم، اهالی فرهنگ و دولتمردان پاکستانی دیدم، عشق و علاقه به علی‌بن موسی الرضا(ع) بود. کشورهای عربی حوزه خلیج‌فارس با ذوق و شوق از علی‌بن موسی الرضا صحبت می‌کنند.

 

.

 

اسماعیلی همچنین به ساخت فیلمی درباره اقبال لاهوری هم اشاره کرد و گفت: نمی‌خواهیم کیفیت را فدای سرعت کنیم و تا پایان سال یا اوایل سال آینده کار ساخت اقبال لاهوری را به اتمام می رسانیم.

او درباره پنج توافق مشترک بین ایران و سریلانکا و سفر به آذربایجان، تأکید کرد: از پنج توافق مشترک بین ایران و سریلانکا، چهار مورد آن در حوزه فرهنگ و هنر بود. طی چند روز آینده به چند کشور دیگر منطقه از جمله آذربایجان سفر خواهیم کرد.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • الگوی مکتب دانشگاهی انقلاب اسلامی را استخراج کردیم
  • تدارک ویژه حوزه‌های علمیه برای دهه کرامت در ۱۴۰۰ نقطه دنیا
  • کُرسی آینده‌پژوهی یونسکو به قزوین آمد
  • خبرهایی از ساخت دو فیلم درباره امام رضا(ع) و اقبال لاهوری
  • مریم خمینی نوه امام در خارج از کشور چه کاره است؟
  • کتاب «رازهای زیارت اربعین» روانه بازار نشر شد
  • آزمون سراسری برای دانش آموزان مناطق سیل زده تکرار می‌شود
  • آیین بزرگداشت هفته ترویج فرهنگ و منش پهلوانی در سنندج برگزار شد
  • نوه امام خمینی در خارج از کشور چه کاره است؟ 
  • نوه امام خمینی در خارج از کشور چه شغلی دارد؟