Web Analytics Made Easy - Statcounter

استان‌ها > اصفهان - رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان با تاکید بر اینکه بین‌المللی کردن مدارک دانشگاهی دانشگاه علمی کاربردی در دستور کار است، گفت: شورای روابط بین‌الملل دانشگاه جامع علمی کاربردی تشکیل شده است و در این شورا بین‌الملی شدن مدارک دانشگاه جامع علمی کاربردی را دنبال می‌کنیم.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،  سید حسن قاضی عسگر در ایده تاب صنعت فرش و نساجی دانشگاه علمی کاربردی ایران سپهر با اشاره به اینکه در حال حاضر 27 هزار دانشجو در 43 مرکز دانشگاه علمی و کاربردی استان اصفهان مشغول به تحصیل هستند، اظهار داشت: بیش از سه هزار استاد دانشگاه نیز در این مراکز تحصیلی به تدریس می‌پردازند و این در حالی است که هنوز ظرفیت‌های خالی زیادی را نیز برای پذیرش دانشجو داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه فعالیت دانشگاه علمی کاربردی بر مبنای آموزش در راستای نیازهای جامعه است، افزود: ما سعی در توسعه فعایت دانشگاه علمی کاربردی در سطح بین‌المللی داریم و خوشبختانه تاکنون سه مرکز دانشگاهی از دانشگاه‌های علمی کاربردی استان اصفهان موفق شده‌اند دوره‌های مشترک مهارت آموزی را با دانشگاه‌های آلمان و سوییس برگزار کنند.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان در ادامه گریزی هم به روز صادرات زد و تصریح کرد: امروز نقش دانش آموخته‌های ما و کاردان‌ها و کارشناسان ما در حوزه صادرات نیاز به آسیب‌شناسی دارد و وضعیت خوبی را در این راستا نداریم.

وی با بیان اینکه در حال حاضر باید در صنعت کارشناسانی فعالیت داشته باشند که بتوانند تکنولوژی و فناوری را اداره کنند و ایده پرداز باشند، افزود: این افراد باید توانایی تعمیر و نگهداری خطوط تولید را داشته باشند.

20 درصد آموزش در دانشگاه‌های کشور مهارتی است

قاضی عسگر با بیان اینکه آموزش مهارتی در دنیا مورد توجه بوده و یکی از عوامل توسعه کشورها به شمار می‌رود، اضافه کرد: در کشورهای پیشرفته حدود 80 درصد آموزش‌ها آموزش مهارتی است و این در حالی است که در کشور ایران 80 درصد آموزش‌ها نظری و 20 درصد آموزش مهارتی است.

وی با اشاره به اینکه خانواده‌ها باید با توجه به مشکل بیکاری حاکم بر کشور نسبت به تحصیل فرزندانشان در رشته‌های فنی و مهارتی توجه داشته باشند، گفت: البته باید توجه داشته باشیم که در کشور ما به دلیل مدرک گرایی بودن سیستم اداری به مهارت و توانایی توجهی نمی‌کنند و دریافتی کاردان‌های لایق و فعالان فنی در حد افراد مدرک به دست نیست.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی عدم تعیین واقعی نرخ ارز را نیز از دیگر مشکلات کشور در حوزه صادرات عنوان کرد و گفت: نرخ ارز در کشور ما بر اساس قیمت نفت تعیین می‌شود و این امر همه شرایط ما را تحت الشعاع قرار داده است که این امر باعث فرار سرمایه‌های کشور به خارج از کشور شده است.

وی با بیان اینکه در کشور ایران برای تحقیق و توسعه هزینه‌های کمتری صورت می‌گیرد، ابراز داشت: باید توجه داشت که با سیاست‌های غلط در کشور دانش‌اموخته‌های ما مورد استفاده قرار نگرفتند و نرخ بیکاری بالا رفت.

قاضی عسگر با بیان اینکه با توجه به کاهش کیفیت تولیدات داخل افزایش واردات در دستور کار قرار گرفت، افزود: با این امر تولید داخل فلج شد و در نهایت افزایش بیکاری را داشتیم.

ایده‌تاب‌ها می‌تواند فرصت خوبی برای استفاده از استعداد دانشجویان خلاق باشد

وی با بیان اینکه ایده‌تاب‌ها می ‌تواند فرصت خوبی برای استفاده از استعداد دانشجویان خلاق باشد، ادامه داد: باید توجه داشته باشیم که دانشگاه‌های ما باید کیفیت را سرلوحه فعالیت‌های آموزشی خود قرار دهند.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی در ادامه با تاکید بر اینکه بین‌المللی کردن مدارک دانشگاهی دانشگاه علمی کاربردی در دستور کار است، تصریح کرد: شورای روابط بین‌الملل دانشگاه جامع علمی کاربردی تشکیل شده است و در این شورا بین‌الملی شدن مدارک دانشگاه جامع علمی کاربردی را دنبال می‌کنیم.

 

46

کلید واژه‌ها : استان اصفهان -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۸۰۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده‌های توان کاربردی در تجهیزات مخابراتی توسط محققان کشور

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ حامد دانشور دانش‌آموخته دکتری دانشگاه صنعتی امیرکبیر و مجری طرح «مدل سازی و تحلیل تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده توان با ترانزیستور گسسته در محفظه شیلد روزنه دار» با بیان اینکه تقویت کننده توان یکی از بخش‌های اصلی هر تجهیز مخابراتی است، افزود: تأثیرپذیری الکترومغناطیسی این تقویت کننده یکی از مسائل مهم در عملکرد این تجهیزات است.

وی اشاره کرد: پژوهش‌های انجام شده در این حوزه، عملکرد کل مدار تقویت کننده تحت تابش میدان‌های الکتریکی مجاور آن را به صورت همزمان مورد تحلیل قرار نمی دهند. در این پژوهش، عملکرد کل مدار تقویت کننده توان تحت تابش میدان الکتریکی در یک محفظه شیلد روزنه دار به صورت تمام موج تحلیل شد.

محقق دانشگاه صنعتی امیرکبیر اضافه کرد: برای انجام این پژوهش، ابتدا یک تقویت کننده توان با مشخصات موردنظرطراحی گردید و سپس این تقویت کننده برای کاهش اثرات میدان‌های تابشی مجاور درون یک محفظه شیلد روزنه دار قرار گرفت.

وی ادامه داد: در ادامه با تحت تابش قراردادن این محفظه، تأثیرپذیری عملکرد تقویت کننده توان تحلیل شد.

فارغ التحصیل دانشگاه صنعتی امیرکبیر بیان کرد:  با استفاده از نتایج و روش ارائه شده در این پژوهش می توان تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تجهیزات مخابراتی مختلف نظیر موبایل و ماهواره‌های مخابراتی را با دقت بیشتر مورد بررسی قرار داد.

دانشور عنوان کرد: از نتایج حاصل از این پژوهش تاکنون دو مقاله منتشر شده که تمرکز اصلی آن ها روی تحلیل تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده با تعمیم روش عددی تفاضل محدود حوزه زمان است.

این پژوهشگر دانشگاه صنعتی امیر کبیر،افزود: برای ادامه این پژوهش، با فراهم کردن ترانزیستور مورد استفاده در طراحی تقویت کننده توان موردنظر و ساخت این تقویت کننده، می توان نتایج حاصل از این پژوهش را با نتایج حاصل از اندازه گیری صحت سنجی نمود.

وی با اشاره به ویژگی‌های این پژوهش گفت:دقت بالاتر در تحلیل تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت توان در مقایسه با روش‌های دیگر و تحلیل های نرم افزاری و همچنین کاهش تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده های توان کاربردی در تجهیزات مخابراتی مختلف به کمک محفظه شیلد روزنه دار از ویژگی های این تحقیق بوده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رتبه دانشگاه محقق اردبیلی در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی قابل توجه است
  • سی و دومین همایش سالانه بین المللی انجمن مهندسان مکانیک
  • دهمین کنفرانس بین‌المللی وب پژوهی برگزار می‌شود
  • بررسی تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده‌های توان کاربردی در تجهیزات مخابراتی توسط محققان کشور
  • حضور نخبگان در لایه‌های حکمرانی
  • کشف کارگاه جعل مدرک تحصیلی در غرب کشور؛ دستگیری ۳ متهم اصلی
  • پیش بینی ۴۰ درصدی آموزش مهارتی بر اساس برنامه هفتم
  • کشف کارگاه جعل مدرک تحصیلی در غرب کشور
  • زلفی گل: دانشگاه فنی و حرفه‌ای به دانشگاه مهارت ملی تبدیل می‌شود
  • تحصیل در خارج از کشور، مطمئن‌ترین روش مهاجرت