Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز به نقل از ایکنا، مهدی کاظمی خالدی، رئیس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی در سومین گرهمایی منطقه‌ای کانون‌های دانشجویی حامی گردشگری که امروز یکشنبه، ۳۰ مهرماه در سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور برگزار شد، با اشاره به راه‌اندازی باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست و منابع طبیعی به سخنرانی پرداخت و خاطرنشان کرد: باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست و منابع طبیعی، مرکزی برای شناسایی، جذب، هدایت و هم‌افزایی دانشجویان علاقه‌مند و فعال در زمینه فعالیت‌های حمایتی و حفاظتی از محیط زیست و منابع طبیعی و توسعه پایدار به منظور ارتقاء، رشد و توسعه فعالیت‌های هدفمند و مؤثر آنان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به چشم‌انداز این باشگاه گفت :‌پیش‌بینی می‌شود این باشگاه می‌تواند در بلندمدت با جذب و راه‌اندازی حداقل یک گروه محیط زیستی در همه دانشگاه‌های کشور، تبدیل به محل و جایگاهی برای پیش‌برد مسایل محیط زیستی کلان کشور در حوزه‌های مختلف، فرهنگی، آموزشی، اجتماعی و علمی شود.

کاظمی خاطرنشان کرد: اولین گردهمایی گروه‌های دانشجویی حامی محیط زیست در سال ۱۳۸۹ با حضور بیش از ۷۰ گروه کانون‌های دانشجویی تهران، برگزار شد. مهمترین هدف این گردهمایی، ایجاد فضایی با نشاط بین گروه‌های دانشجویی حامی محیط زیست و فراهم کردن فرصتی برای هم‌اندیشی در حوزه‌های علمی، اجتماعی، فرهنگی و... میان این گروه‌ها بود.

وی افزود: دومین گردهمایی گروه‌های دانشجویی حامی محیط زیست در فروردین ماه ۱۳۹۰ با حضور بیش از ۸۰ گروه برگزار شد. در این دوره سازمان دانشجویان با اتکا به تجربه خود در برگزاری اولین گردهمایی و با توجه به اطلاعات به‌دست آمده از دوره اول، در انتها گروه‌های دانشجویی باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست و منابع طبیعی را تشکیل دادند و انتخابات اعضای شورای مرکزی این باشگاه نیز بین گروه‌های دانشجویی برگزار شد.

کاظمی ادامه داد: سومین گردهمایی گروه‌های دانشجویی حامی محیط زیست در سال ۱۳۹۵ در لرستان با حضور بیش از ۱۰۰ گروه برگزار شد. مهمترین هدف از برگزاری این گردهمایی، احیاء دوباره باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست و فراهم کردن فرصتی برای هم‌اندیشی در حوزه‌های علمی، اجتماعی، فرهنگی با محوریت فعالیت های محیط زیستی بود.

وی همچنین به وظایف و اختیارات دبیرخانه باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست و منابع طبیعی، گفت: دبیرخانه این باشگاه موظف است به دعوت از اعضای مجمع عمومی و تشکیل جلسات مجمع عمومی و نیز جلب مشارکت سازمان‌ها، شرکت‌ها و نهادهای علاقه‌مند به حفظ محیط زیست، همچنین جلسات شورای هماهنگی با هماهنگی دبیرخانه و حضور نمایندگان دستگاه‌های ذی‌ربط حداقل دوبار در سال تشکیل جلسه می‌دهد.

رئیس سازمان دانشجویان گفت: شورای مشورتی باشگاه، با حضور افراد متخصص در حوزه‌های مرتبط به شکل ماهانه تشکیل جلسه خواهد داد. همچنین مجمع عمومی باشگاه به شکل سالیانه تشکیل جلسه داده و انتخابات شورای مرکزی در این نشست انجام می‌شود و از هر منطقه یک نفر به عنوان دبیر منطقه و عضو شورای مرکزی انتخاب می‌شود.

وی افزود: شورای مرکزی باشگاه، متشکل از ۸ نفر از نمایندگان مناطق هشتگانه باشگاه و نماینده دبیرخانه دائمی باشگاه است که مسئولیت برنامه‌ریزی و اداره باشگاه به مدت یکسال بر عهده این شورا است و شورای مرکزی مناطق توسط مجمع عمومی همان منطقه انتخاب می‌شود.

کاظمی با اشاره به استان‌های تحت پوشش مناطق باشگاه، تصریح کرد: منطقه ۱ شامل: خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی و سمنان، منطقه ۲ شامل: تهران، قم، مرکزی، قزوین، البرز، منطقه ۳ شامل: گیلان، گلستان، مازندران، منطقه ۴ شامل: آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، زنجان، منطقه ۵ شامل: خوزستان، بوشهر، فارس، کهگیلویه و بویراحمد، منطقه ۶ شامل: کرمان، هرمزگان، سیستان و بلوچستان، منطقه ۷ شامل: کردستان، همدان، کرمانشاه، ایلام، لرستان و منطقه ۸ شامل: اصفهان، یزد، سمنان، چهارمحال و بختیاری، خواهد بود.

وی همچنین گفت: باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست و منابع طبیعی، با پیگیری کانون‌های حامی گردشگری و جهاد دانشگاهی راه‌اندازی شد و توسط سازمان حفاظت از محیط زیست و نیز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پذیرفته شد. دانشجویان علاقه‌مند و تمام کانون‌های فرهنگی دانشجویان، در راس آنها محیط زیست و حتی شاخه‌های زیست محیطی تشکل‌های دانشجویی، برای عضویت در این باشگاه دانشجویی، می‌توانند به وب‌سایت شهر دانشجویان به نشانی www.studentcity.ir مراجعه و اقدام به ثبت‌نام در این باشگاه نمایند.

محیط زیست کانون‌های دانشجویی

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۸۱۷۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور پلنگ برای نخستین بار در کوهسرخ (فیلم)

          این منطقه دارای ارزش زیستی زیادی است و دارای گونه‌های ارزشمندی همچون پلنگ، گربه پالاس، کفتار، گربه وحشی، کل و بز و قوچ و میش است و این ثبت و مشاهده پلنگ، محیط بانان و فعالان محیط زیست منطقه را بسیار امیدوار کرده است.   مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت: پلنگ، گربه‌سانی شب‌زی و مخفی کار است و به همین دلیل مشاهده و ثبت حضورش در روز و به راحتی ممکن نیست و، چون یکی از گونه‌های بسیار ارزشمند در چرخه تنوع زیستی است مشاهده و ثبت آن در یک منطقه، ضمن این که گواهی بر غنای زیستگاهی آن منطقه است مسیر حفاظتی آن محدوده را تغییر خواهد داد.   اله‌پور افزود: این منطقه از لحاظ اکولوژیکی، دارای اکوسیستم متنوعی است و برای گونه‌های پستاندار علفخوار همچون کل و بز و قوچ و میش و دیگر گونه‌های حیات وحش نیز بسیار مناسب است.   وی ادامه داد: حدود ۳۵ درصد منطقه سید مرتضی کاشمر داخل شهرستان کوهسرخ قرار گرفته است و حدود ۱۰.۲ درصد کل شهرستان کوهسرخ تحت پوشش مناطق تحت مدیریت اداره کل حفاظت محیط زیست استان قرار دارد.   مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی در خصوص ویژگی‌ها و منابع طبیعی این شهرستان، به زیستگاه‌های کوهستانی و ارتفاعات آن که باعث به وجود آمدن منابع آبی و زیستگاه مطلوب برای بقای گونه‌های مهم گوشتخوار و علفخواران بزرگ جثه در سطح منطقه شده است اشاره کرد.   پلنگ ایرانی هم اکنون در فهرست قرمز اتحادیه بین‌المللی حفاظت از طبیعت (red list) طبقه‌بندی شده و در کنار اردک سرسفید جزء گونه‌های در معرض خطر یا (ENDANGERED) به شمار می‌رود. ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: شیر خوردن و شیطنت بچه گرازها در دامان طبیعت ایران (فیلم) جولان خرس‌های قهوه‌ای در البرز مرکزی (فیلم) مشاهده پلنگ نر در منطقه حفاظت‌شده دربند مشکول (فیلم)

دیگر خبرها

  • حضور پلنگ برای نخستین بار در کوهسرخ (فیلم)
  • اعلام فراخوان برای جذب سرمایه‌گذار منطقه چالابه
  • راه اندازی پویش حفاظت از محیط زیست
  • حضور یک قلاده پلنگ در شهرستان کوهسرخ مشاهده شد
  • تخریب ساخت و ساز غیرمجاز در منطقه حفاظت شده فومن
  • ثبت نخستین حضور پلنگ در کوهسرخ
  • مشاهده و ثبت پلنگ برای نخستین بار در شهرستان کوهسرخ
  • تخریب ساخت و ساز غیر مجاز در منطقه سیاهمزگی
  • دستگاه قضایی شهرستان بوکان حامی حفاظت از محیط زیست است
  • آیا کیفیت آب سد چمشیر مشکلی دارد؟