Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-05@03:24:57 GMT

بهره‌مندی بیش از 1 میلیون معلول از خدمات بهزیستی

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۱۸۲۵۴۸

بهره‌مندی بیش از 1 میلیون معلول از خدمات بهزیستی

مدیرکل دفتر مراکز توانبخشی روزانه بهزیستی کشور از وجود یک میلیون و 300 هزار معلول در کشور خبر داد که حداقل یک تا چهار خدمت از بهزیستی دریافت می‌کنند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از بهزیستی کشور، زهرا نوع‌ پرست در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در کل کشور یک میلون و 300 هزار معلول داریم که خدمات مختلفی را از بهزیستی دریافت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تعداد مراکز ارائه خدمات به این جامعه هدف را حدود 2000 مرکز اعلام کرد و گفت: از این تعداد بیش از 1100 مرکز روزانه هستند و مابقی نیز به صورت شبانه‌روزی در راستای ارائه خدمات در منزل و ... فعالیت دارند.

مدیرکل دفتر مراکز توانبخشی روزانه بهزیستی کشور یکی از مهمترین خدماتی که توسط بهزیستی به معلولان ارائه می‌شود را تامین وسایل و تجهیزات کمک توانبخشی دانست و یادآور شد: سال گذشته 35 میلیارد تومان وسایل کمک توانبخشی بین حدود 99 هزار نفر از افراد معلول توزیع شد.

نوع پرست عنوان کرد: اگرچه 35 میلیارد تومان رقم چندان چشمگیری نیست، اما این اعتبار نسبت به سال گذشته رشد داشته است.

وی اعتباری که امسال برای تامین وسایل کمک توانبخشی در نظر گرفته شده را حدود 55 میلیارد تومان برآورد کرد که پیش‌بینی می‌شود 120 هزار نفر بتوانند از این اعتبارات استفاده کنند.

مدیرکل دفتر مراکز توانبخشی روزانه بهزیستی کشور خاطرنشان کرد: از این میزان 12 میلیارد تومان نیز مربوط به وسایل ارتوپدی فنی(پروتز و اوروتز) است.

به گفته این مسئول، امسال اعتبار وسایل بهداشتی که سهم قابل توجهی را به خود اختصاص می‌داد نیز جدا شده و سرانه 700 هزار تومان برای هر نفر در وسایل بهداشتی در نظر گرفته شده که در دل همین 55 میلیارد تومان است.

نوع پرست مهمترین مشکل در حوزه تامین وسایل کمک توانبخشی را تحت پوشش بیمه نبودن آنها عنون کرد و افزود: این امر باعث می‌شود برخی افراد پشت نوبت بمانند که البته اولویت ما نیز با توزیع وسایل کمک توانبخشی برای کودکان است.

وی معتقد است، اگر قانون جامع حمایت از معلولین بازنگری شود می‌توان امیدوار بود که این خدمات توانبخشی و کمک توانبخشی تحت پوشش بیمه برود.

مدیرکل دفتر مراکز توانبخشی روزانه بهزیستی کشور در ادامه به فعالیت سه دفتر تخصصی در حوزه توانبخشی اشاره کرد که شامل دفتر توانبخشی مراقبتی و خدمات شبانه روزی، دفتر توانبحشی روزانه و توانپزشکی و دفتر فعالیت‌های رفاهی و اجتماعی است که هریک خدمات متعددی را به افراد معلول ارائه می‌دهند.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۸۲۵۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۸۴ هزار تماس با مشاوره تلفنی بهزیستی مرکزی برقرار شد

به گزارش خبرنگار مهر، محمود حسین آبادی ظهر پنجشنبه در آئین تجلیل از پیشگامان سلامت اجتماعی استان مرکزی اظهار کرد: ۲۴ مرکز مشاوره حضوری غیر دولتی استان مرکزی، سال گذشته به ۶ هزار و ۷۵۶ مراجعه کننده مشاوره ارائه داد.

وی ادامه داد: ۲۱ هزار و ۵۷ نفر معادل ۴۵ هزار و ۵۱ ساعت نیز سال گذشته مشاوره تلفنی از خط ۱۴۸۰ دریافت کردند.

مدیرکل بهزیستی استان مرکزی گفت: اختلاف با همسر، مشکلات بین فردی، تربیت کودک و مشاوره قبل از ازدواج بیشترین فراوانی تماس‌ها بوده است.

حسین آبادی گفت: موضوع تماس‌های گرفته شده با خط ۱۲۳ در سال گذشته ۶۹۲ مورد کودک آزاری، ۲۹۷ مورد اختلافات خانوادگی، ۱۱۸ مورد افکار خود کشی، ۶۶ مورد بد سرپرستی و ۵۴ مورد زنان و دختران آسیب دیده بوده است.

وی ۴۸ مورد سالمند آزاری، ۴۲ مورد فرار، ۴۲ مورد معلول آزاری، ۳۸ مورد والد آزاری و ۳۰ مورد اختلافات خانوادگی را موضوع‌های بعدی تماس با خط ۱۲۳ اورژانس اجتماعی استان مرکزی عنوان کرد.

مدیرکل بهزیستی استان مرکزی با اشاره به وظیفه این نهاد در تأمین سلامت روانی افراد جامعه، گفت: این نهاد اجتماعی و حمایتی کمک می‌کند تا افراد به عنوان کنشگران فعال در جامعه نقش آفرین باشند.

فعالیت‌های بهزیستی در جهت سلامت اجتماعی توسعه یافته است

معاون سلامت اجتماعی بهزیستی استان مرکزی نیز در این آئین گفت: این سازمان در جهت سلامت اجتماعی، فعالیت‌ها و اقدامات پیشگیرانه، مداخلات اجتماعی و حمایتی، توانبخشی علمی و تخصصی را توسعه بخشیده است.

محمد علی الله دادی بیان کرد: بهزیستی به همت نیروهای پر تلاش و کارشناسان خبره توانسته در مسیر سلامت، بهزیستی شکوفایی و بالندگی جامعه گام بردارد.

وی افزود: اقداماتی چون طرح‌های مختلف آگاه‌سازی، انجام طرح‌های غربالگری شنوایی سنجی و تنبلی چشم با پوشش ۸۰ درصدی جامعه هدف و پیشگیری از معلول زایی با بررسی اختلالات ژنتیکی بر اساس حکم برنامه ششم، انجام و ارائه خدمات مشاوره‌ای و روان شناختی با استفاده از فناوری‌های نوین در جهت ازدواج‌های موفق، ارائه طرح‌های مختلف در جهت مداخلات بهنگام در جهت کاهش طلاق از جمله ثبت الکترونیک طلاق و آموزش‌های پیش از ازدواج دیگر خدمات بهزیستی است.

الله دادی اظهار کرد: طرح‌های اجتماعی به نام نظام مراقبت‌های اجتماعی دانش‌آموزان «نماد» و طرح مشارکت اجتماعی دانش‌آموزان «ماد» جهت آگاه‌سازی و توانمندسازی دانش‌آموزان، ارائه خدمات پیشگیری از دیگر اقدامات توسعه‌ای خدمات سازمان بهزیستی است.

وی گفت: درمان اعتیاد در پهنه گستره کشور، توسعه کمی و کیفی خدمات اجتماعی از جمله ایجاد اورژانس اجتماعی و برنامه‌های دیگر برای همه اقشار و آحاد جامعه نشان دهنده تلاش بهزیستی در مسیر سلامت اجتماعی است.

کد خبر 6095223

دیگر خبرها

  • بهره‌مندی ۱۲۳ شهر و ۲۴۶۹ روستای استان فارس از گاز
  • ۸۹۰ ورزشکار معلول زنجانی در رشته‌های مختلف ورزشی فعالیت می‌کنند
  • ۲۰ استان و ۱۱۰ شهرستان متأثر از بارش‌ها و سیلاب بهاری / بهره‌مندی ۳۲۰۰ نفر از خدمات امدادی
  • بهره‌مندی ۷۰۰ زنجانی از نذر سلامت هلال‌احمر
  • بهره‌مندی ۸۰۰ کرمانشاهی از خدمات فیزیوتراپی هلال احمر
  • بهره‌مندی نزدیک به ۸۰ درصدی جمعیت روستایی شهرستان ارومیه از آب شرب سالم و بهداشتی
  • بیش از ۸۴ هزار تماس با مشاوره تلفنی بهزیستی مرکزی برقرار شد
  • خدمات بهزیستی البرز به افراد دارای اختلال اتیسم
  • «دست مایو الکترونیک»در هلال احمر به تولید انبوه می رسد
  • دست مایوالکترونیک توسط مرکز توانبخشی هلال احمر به تولید انبوه می رسد