Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-27@12:18:17 GMT

توصیه‌های پلیس به زائران اربعین حسینی

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۱۸۷۳۵۵

شرکت در مراسم با شکوه پیاده‌روی اربعین حسینی نیازمند رعایت کردن مواردی است که در این باره پلیس توصیه‌هایی به زائران دارد تا این سفر معنوی، سفری ایمن و سرشار از معنویت و در کمال برنامه‌ریزی و امنیت برگزار شود.

خبرگزاری ایسنا: پلیس توصیه‌هایی به مشتاقان اباعبدالله الحسین (ع) دارد، عاشقانی که هرساله مانند میلیون ها عاشق دیگر با شور و اشتیاقی وصف‌ناپذیر خواهان حضور در مراسم پیاده‌روی اربعین هستند، مراسمی با شکوه که از سال 93 به صورت جدی کلید خورده و نیازمند رعایت کردن مواردی است تا این سفر معنوی، سفری ایمن و سرشار از معنویت و در کمال برنامه ریزی و امنیت برگزار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت در مراسم با شکوه پیاده‌روی اربعین حسینی نیازمند رعایت کردن مواردی است که در این باره پلیس توصیه‌هایی به زائران دارد تا این سفر معنوی، سفری ایمن و سرشار از معنویت و در کمال برنامه‌ریزی و امنیت برگزار شود.

زائران برای خروج از کشور با گذرنامه معتبر که حداقل دارای شش ماه اعتبار است، اقدام کنند و اگر گذرنامه معتبر ندارند به هیچ عنوان به مبادی مرزی مربوطه مراجعه نکنند.

دارا بودن گذرنامه معتبر کفایت نمی‌کند و فرد متقاضی طبق شرایط و ضوابط در قانون گذرنامه باید از اجازه خروج معتبر در سیستم پلیس مهاجرت و گذرنامه ناجا برخوردار باشد.

رعایت بند 2 منوط به دارا بودن شرایط و مراجعه به مراجع ذی ربط از قبیل: سازمان وظیفه عمومی ناجا برای متقاضیان مشمول خدمت وظیفه و پلیس مهاجرت و گذرنامه ناجا است.

بر اساس گزارش سایت پلیس، زائران در صورت نداشتن گذرنامه معتبر در نخستین فرصت برای اخذ گذرنامه به دفاتر پلیس +10 در سراسر استان‌ها مراجعه کنند. دراین مورد تأکید می‌شود از درخواست صدور گذرنامه در روزهای نزدیک به اربعین حسینی‌(ع) خودداری کنند، چراکه در آن ایام حجم بالایی از درخواست‌ها وجود دارد.

یکی از شرایط اخذ اجازه خروج یا درخواست صدور گذرنامه دارا بودن کارت هوشمند خدمت وظیفه است بنابراین اقدام به هوشمند کردن کارت معافیت یا خدمت برای دارندگان کارت‌های قدیمی اجباری است.

اگر احتمال ممنوعیت خروج شخص متقاضی محتمل است، قبل از سفر به اداره بررسی صلاحیت پلیس مهاجرت و گذرنامه ناجا و در استان‌ها به مدیریت گذرنامه مراجعه کند و از وضعیت خروج از کشور خود مطمئن شود.

زائران نسبت به اخذ روادید معتبر از سفارت و نمایندگی‌های عراق در داخل کشور اقدام کنند و درخواست خود را به روزهای نزدیک به اربعین حسینی (ع) موکول نکنند.

زائران از اعتماد به افراد ناشناس که با گرفتن مبالغی، پیشنهاد اخذ روادید عراق را در اسرع وقت به آنها می‌دهند خودداری کنند زیرا این روادیدها جعلی است.

اتباع خارجی مقیم ایران بجز اخذ روادید کشور عراق باید با مراجعه به مدیریت‌های اداره‌های مهاجرت و گذرنامه استان‌های سراسر کشور، روادید خروج و مراجعت دریافت کنند.

اتباع خارجی مقیم ایران که دارای کارت آمایش و یا به صورت غیرمجاز در کشور هستند حق خروج از کشور به مقصد عراق را ندارند.

افراد نسبت به ثبت نام در سامانه سماح سازمان حج و زیارت برای ساماندهی اعزام به عراق اقدام کنند.

حین سفر

به همراه داشتن گذرنامه و روادید معتبر در هنگام خروج از مبادی مرزی برای اتباع ایرانی و خارجی الزامی است.

تأکید می‌شود زائران در مبادی خروجی مرزی کشور از گیت گذرنامه نسبت به ممهور کردن مهر خروج در گذرنامه خود توسط افسر پلیس گیت مرزی اقدام کنند. عدم اقدام به این امر تبعات و پیگرد قانونی برای مسافر در بردارد.

برخی زائران اقدام به استفاده از گذرنامه افراد غیر، جهت خروج از مرز می‌کنند. این موضوع بجز اینکه برای فرد استفاده کننده از گذرنامه غیر به عنوان تخلف و تخطی از قانون محسوب می‌شود برای صاحب اصلی گذرنامه نیز تبعات قانونی به همراه دارد.

گذرنامه به عنوان سند هویتی برای مسافر تلقی می‌شود لذا حفظ و نگهداری آن اهمیت به سزایی دارد و اگر گذرنامه زائر به هر دلیل مفقود شود امکان ورود به کشور پس از طی مراحل قانونی برایش امکان پذیر می‌شود.

زائر در صورت گم و یا جدا شدن از بستگان و یا فقدان گذرنامه در حین سفر به کنسولگری ایران در عراق مراجعه کند و زائران به منظور حفظ امنیت جانی و تأمین سلامت فردی و گروهی از مرزهای مجاز اعلامی و در مسیر مشخص شده تردد کنند.

زائران در هنگام سفر با مأموران و کارکنان مرزی برای تسهیل در تردد در مناطق مرزی همکاری نزدیک داشته باشند. همچنین به افرادی که در پوشش‌های مذهبی، قصد تهییج مردم به عدم رعایت قانون را دارند توجه نکنند و در صورت برخورد با این گونه افراد آنان را به مأموران انتظامی و امنیتی معرفی کنند.

زائرانی که دارای روادید دسته جمعی هستند باید همگی به صورت همزمان و با حضور راهنمای گروه که روادید گروهی به نام وی صادر شده به گیت های کنترل گذرنامه مراجعه کنند.

از مراجعه زائران به نقاط صفر مرزی بدون مدرک مسافرتی و یا روادید معتبر عراق خودداری می‌شود زیرا علاوه بر جلوگیری از خروج آنان موجب تداخل و کندی فعالیت برای ارائه خدمات به دیگر زائران نیز می شوند.

حتی الامکان زنان با محارم خود از مرز خارج شوند

زائران از ایجاد بی نظمی و ترافیک توسط هیئات عزاداری مستقر در کنار جاده‌های اصلی، خیابان‌ها و ورودی شهرهای منتهی به مرزها خودداری کنند و حتی الامکان زنان با محارم خود از مرز خارج شوند.

زائران مسائل شرعی و عرفی مراسم اربعین را رعایت کرده و از اجرای مراسمی چون قمه زنی و یا استفاده از زنجیرهای خاردار خودداری کنند.

بعد از مراجعت از سفر

ارائه گذرنامه توسط زائران در هنگام ورود به گیت گذرنامه در مبادی ورودی مرزی به کشور برای ممهور شدن مهر ورود در گذرنامه توسط افسر پلیس مستقر در گیت مرزی الزامی است، عدم اقدام به این امر تبعات و پیگرد قانونی برای مسافر در بردارد.

زائران از تجمع و ازدحام در مبادی ورودی خودداری کنند و ضمن حفظ آرامش خود، دیگران را نیز به این امر دعوت کنند.

زائران در مبادی ورودی و خروجی با مأموران کنترل مرزی و نهادهای امنیتی و انتظامی تعامل و همکاری های لازم را داشته باشند و از بحث و جدل با آنان پرهیز کنند.

زائران زمان بازگشت خود را به کشور مدیریت کرده و به ساعات پایانی مراسم اربعین موکول نکنند.

بر اساس گزارش سایت پلیس، با توجه به انبوه بازگشت‌ها در برگشت به کشور، زائران نسبت به افراد کهنسال و کودکان اهتمام داشته و به آنان در طول مسیر کمک کنند.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۸۷۳۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اوکراین صدور گذرنامه برای مردان خارج‌نشین را متوقف کرد

صد‌ها هزار اوکراینی به‌دلیل جنگ به خارج از کشور گریخته‌اند، اما این کشور نیاز فوری به نیرو‌های جدید دارد؛ بنابراین، کی‌یف در زمان حاضر قوانین گذرنامه را تشدید می‌کند.

به گزارش تسنیم به نقل از اشپیگل، کی‌یف حدود دو هفته پیش قوانین بسیج سربازان را تشدید کرد، از جمله اینکه مخالفان انجام خدمت سربازی شدیدتر مجازات می‌شوند و کسانی که خدمت سربازی می‌کنند دیرتر مرخص می‌شوند، حالا مرحله بعدی دنبال می‌شود و در این مرحله اوکراین صدور گذرنامه برای مردان ۱۸ تا ۶۰ ساله مقیم خارج از کشور را متوقف می‌کند.

این در آیین‌نامه‌ای که روز چهارشنبه در پرتال رسمی آن‌لاین دولت منتشر شد، بیان شده است. به‌طور خاص، این قانون بیان می‌کند که ارسال پاسپورت به نمایندگی‌های دیپلماتیک اوکراین در خارج از کشور "دیگر انجام نمی‌شود. "، این بدان معناست که مردان اوکراینی در سن نظامی تنها در آینده می‌توانند گذرنامه خود را در این کشور دریافت کنند.

این اقدام بخشی از تلاش‌های دولت اوکراین برای تشویق مردان به بازگشت به کشورشان است. روز سه‌شنبه، وزارت امور خارجه در کی‌یف از تعلیق موقت خدمات کنسولی برای مردان اوکراینی مقیم خارج از کشور بین سنین ۱۸ تا ۶۰ سال ـ به‌استثنای صدور کارت شناسایی برای بازگشت به اوکراین ـ خبر داد.

روز چهارشنبه صد‌ها نفر از اوکراینی‌ها مقابل دفتر صدور گذرنامه در ورشو، پایتخت لهستان به‌دلیل عدم‌تحویل مدارکشان به آن‌ها اعتراض کردند. مقامات این توقف را با "مشکلات فنی" توجیه کردند. واسیل سواریچ، سفیر اوکراین در لهستان، به خبرگزاری فرانسه اطمینان داد که تمام درخواست‌های مدارک سفری که قبل از ۲۳ آوریل ارائه شده است، بررسی خواهد شد.

پس از بیش از دو سال جنگ، اوکراین تحت فشار فزاینده‌ای از سوی کشور روسیه قرار گرفته است. ارتش اخیراً برای جذب سربازان جدید با مشکلات زیادی روبه‌رو بوده است.

دولت اوکراین بار‌ها از مردان در سن خدمت سربازی خواسته است که بازگردند، گاهی به‌صورت نامحسوس و گاهی واضح. ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین در یک سخنرانی ویدیویی یک روز پس از حمله روسیه گفت: ما همه اینجا هستیم.
اما حالا لحن او خشن‌تر شده است. در ماه ژانویه، مشاور زلنسکی از کشور‌های میزبان خواست که حمایت از پناهندگان اوکراینی را متوقف کنند تا آن‌ها بتوانند به خانه خود بازگردند. به‌گفته وی اوکراین به مردان، در دفاع و به‌عنوان مالیات‌دهندگان نیاز دارد.

از زمان بسیج عمومی، مردان بین ۱۸ تا ۶۰ سال فقط در موارد استثنایی مجاز به ترک اوکراین هستند، برای مثال اگر از سه یا چند کودک مراقبت می‌کنند یا از مشکلات سلامتی جدی رنج می‌برند.

اوکراین می‌خواهد به این ترتیب اطمینان حاصل کند که مردان اوکراینی در سن نظامی که در خارج از کشور زندگی می‌کنند، بازگردند. دیمیترو کولبا، وزیر امور خارجه اوکراین روز گذشته در سرویس آن‌لاین X نوشت: زندگی در خارج از کشور، شهروندی را از تعهدات نسبت به وطن خود معاف نمی‌کند.

به همین دلیل است که او دستور داد اقداماتی با هدف بازگرداندن تعادل بین مردان در سن نظامی در اوکراین و افرادی که در خارج از کشور خدمت می‌کنند ایجاد شود.

تا به حال صد‌ها هزار مرد اوکراینی با مدارک جعلی از مرز سبز به خارج از کشور فرار کرده‌اند تا از خدمت سربازی خودداری کنند. به‌گفته ایهور کلیمنکو، وزیر کشور اوکراین، دفتر او در زمان حاضر به‌دنبال صد‌ها هزار نفر است که گفته می‌شود پیش‌نویس اخطار‌ها و احضار‌ها را نادیده گرفته‌اند.

دیگر خبرها

  • از مشهد تا کربلا با پای دل در طولانی‌ترین پیاده‌روی اربعین
  • کتاب «رازهای زیارت اربعین» روانه بازار نشر شد
  • وعده حل مشکل کمبود ناوگان جاده‌ای اربعین با واردات
  • میزبانی زائران اربعین مدال افتخار مردم ایلام است
  • اوکراین صدور گذرنامه برای مردان خارج‌نشین را متوقف کرد
  • آغاز اقدامات آماده سازی پایانه مرزی تمرچین و مسیر‌های منتهی به آن جهت اجرای طرح اربعین حسینی
  • پایگاه‌های اورژانس در مسیر زائران اربعین شلمچه مستقر می‌شوند
  • دستگیری یک تبعه رژیم صهیونیستی در مالزی که قصد انجام عملیات تروریستی داشت
  • آغاز آماده‌سازی پایانه مرزی تمرچین و مسیرهای منتهی برای اربعین حسینی
  • پیش بینی استقرار پایگاه فوریت‌های پزشکی در مسیر زوار شلمچه