Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-25@04:50:50 GMT

ساخت سریال 200 قسمتی تکذیب شد

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۱۸۷۸۱۵

ساخت سریال 200 قسمتی تکذیب شد

ایران اکونومیست -  به گزارش ایران اکونومیست؛  محمدرضا شفیعی یکی از تهیه‌کنندگان تلویزیون است که این روزها سریال عقیق و نوار زرد را روی آنتن تلویزیون دارد.
 
 
روند تولید«عقیق» و «نوارزرد» چگونه بوده است؟
سابقه طرح ایده «عقیق» به هفت سال قبل بازمی‌گردد. دوبار تاکنون خیز تولید این سریال برداشته شده که هربار به‌علتی نشده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سریال «نوار زرد» حدود یک‌سال‌ونیم در پروسه تحقیق باقی ماند. تیمی چند‌نفره یک‌سال‌ونیم پرونده‌های آگاهی را بررسی کردند که ببینند آیا ساخت این مجموعه شدنی است یا خیر. اما این مسائل برای برخی مهم نیست و صرفا زمانی که بازیگران به پروژه اضافه می‌شوند و قضیه کمی ژورنالیستی می‌شود را می‌بینند. وقتی اخبار و عکس‌های این پروژه‌ها به‌طور همزمان منتشر می‌شوند دوستان فکر می‌کنند تولید این‌ها همزمان بوده است.
 
آیا خبر تولید سریال 200قسمتی درست است؟
اخیرا سایتی خبری منتشر کرد مبنی بر تولید سریالی 200قسمتی توسط محمدرضا شفیعی، درصورتی‌که این تنها تخیل آن فرد است. بله ممکن است من که سریال‌های 60 و 110قسمتی ساخته‌ام به تولید مجموعه‌ای 200قسمتی هم فکر کنم ولی این فقط یک ایده است. داشتن یک ایده که به‌معنای ساخت یک سریال نیست. نوشتن، تصویب و تولید یک سریال پروسه‌ای طولانی‌مدت است. نهایتا تصویربرداری دو پروژه ممکن است همزمان شود اما هیچ‌وقت بیشتر از این نمی‌شود. ممکن است یک نویسنده شش ایده داشته باشد ولی این به معنای نوشتن همه آن‌ها نیست؛ صرفا ممکن است یک یا دو مورد آن‌ها به سرانجام برسد. البته دوستانی که این مسائل را مطرح می‌کنند، شیوه را به‌خوبی می‌دانند ولی این اخبار بیشتر شبیه شیطنت رسانه‌ای است.
 
«سر دلبران» چطور شکل گرفت؟
«سردلبران» هم که هم‌چنان مشغولیم مورد اخیر است و پروسه تصویربرداری آن در حال اتمام است. این سریال فقط یک ایده بود که بیاییم درباره مسجد یک سریال تولید کنیم. مسجد یک پایگاه مهم اسلامی است که در سال‌های اخیر از رونق اجتماعی و سیاسی‌ آن کاسته شده است. همین ایده یک‌خطی تبدیل به داستان این سریال شد. همکاران سازمان اوج هم طرفدار کار و ایده خوب هستند.
 
آیا «کیمیا» موفق بود؟
بسیار سریال موفقی بود. بعضا مقایسه‌های مع‌الفارق است. مثلا «کیمیا» با یک پروژه الف‌ویژه مقایسه می‌شود درصورتی‌که ربطی به هم ندارند. «کیمیا» حدود پنج‌هزار دقیقه است که در 24ماه و با بودجه‌ای اندک ساخته شده است. این‌ها مسائل مهمی هستند. من از کیفیت «کیمیا» کاملا دفاع می‌کنم ولی به هرحال قابل مقایسه با یک سریال الف‌ویژه که چندین سال برای آن زمان گذاشته شده، نیست. سریال «کیمیا» به‌لحاظ هزینه و تاثیرگذاری‌اش واقعا سریال بی‌نظیری است. در زمانی که سریال‌های سیما کم‌بیننده بودند ناگهان این مجموعه بالای 70درصد مخاطب پیدا می‌کند. آن هم داستانی که عشقی و کافی‌شاپی نیست؛ یک قصه انقلابی، جنگی و غنی را دنبال می‌کند.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۸۷۸۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هتل در بوستان‌های جنگی تهران احداث می‌شود؟

 نوید خاصه‌باف مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری تهران با اشاره به تغییر رویکرد در حوزه سرمایه‌گذاری در این دوره از مدیریت شهری اظهار کرد: در یک دوره نگاه متفاوتی به سرمایه‌گذار و سرمایه‌پذیری می‌شد و این مساله سبب شد که اکثر سرمایه‌گذاری‌ها به سمت دعاوی حقوقی پیش برود، اما تغییر رویکرد مدیریت منجر شد که نه‌تنها بخش زیادی از دعاوی قضایی حل و فصل شوند، بلکه سرمایه‌گذاران را مجاب کردیم که نسبت به سرمایه‌گذاری در شهرداری تهران اقدام کنند به‌گونه‌ای که ۱۵ پروژه‌ای که متوقف شده بود و به مشکلات حقوقی برخورده بود با همراهی و همدلی تعیین تکلیف شد.

خاصه‌باف ادامه داد: در همین مدت توانستیم سرمایه‌گذاری جدید را شروع کنیم و ۱۶ ابرپروژه در شهر تهران تعریف شده است که ارزش ریالی آن ۱۰۲ هزار میلیارد تومان است و در مناطق نیز ریزپروژه‌هایی تعریف شده است.

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری تهران با بیان اینکه در هر منطقه یک پروژه معرفی می‌شود که شهروندان می‌توانند برای ثبت‌نام به یک سامانه بروند و یا به اداره کل برنامه‌ریزی شهرداری تهران مراجعه کنند، گفت: این طرح از سوی معاونت مالی پیشنهاد شده است و در نظر داریم در هر منطقه یک پروژه را عمدتا با کاربری مسکونی شناسایی کنیم و از طریق صندوق‌های سرمایه‌گذاری این مهم را پیش ببریم.

وی درباره اجرای طرح تم‌پارک در شرق تهران تصریح کرد: مکاتبات متعددی را با سازمان‌های محیط زیست از جمله منابع طبیعی داشته‌ایم که هنوز به نتیجه‌ای نرسیده‌ایم البته در حال رایزنی با سرمایه‌گذار هستیم تا طرح خود را تعدیل کند و شهردار نیز به وزیر کشاورزی نامه زده است تا در جلسه‌ای راه‌های احداث این تم‌پارک بدون آسیب رساندن و تصرف فضا، عملیاتی شود. البته طرح سرمایه‌گذار وسیع است و قابلیت اجرا به آن‌گونه که مدنظرش است را ندارد و همچنین باید مطالعات ترافیکی و ... این طرح نیز انجام شود و باید در مورد اجرای این پروژه بررسی‌های بیشتری صورت بگیرد.

وی همچنین درباره ساخت هتل‌های جنگلی در برخی از بوستان‌های جنگلی با تاکید بر اینکه هنوز هیچ مجوزی صادر نشده است، گفت: هنوز طرح نهایی نشده و به همین دلیل هم هیچ مجوزی صادر نشده، اما روز گذشته با یک مجموعه فاخر جلساتی در مورد ساخت هتل‌های جنگلی داشتیم.

خاصه‌باف با بیان اینکه مطالعات نشان می‌دهد به دلیل هزینه‌های زیاد نگهداری جنگل‌ها و کمبود آب متاسفانه بعضی از فضا‌های جنگلی همچون سرخه حصار و... آسیب دیده‌اند و یکی از راه‌های نجات آنها همین مساله است، گفت: بخش خصوصی در ازای سود شهرداری ملزم به نگهداشت فضا‌های جنگلی می‌شود.

وی با بیان اینکه فراخوان ساخت هتل کوهستان در منطقه ۲ به زودی اعلام می‌شود و سرمایه‌گذار خارجی نیز برای ساخت هتل برج میلاد اعلام آمادگی کرده است، گفت: اتمام پروژه دیدار نیز در دستور کار است؛ اما با این حال نیاز به فضای اقامتی وجود دارد و طرح ما این است که بدون تعرض به فضای سبز هتل بسازیم و روز گذشته نیز با این شرکت که تجربه خوبی در سراسر کشور دارد، جلسه برگزار کردیم و قرار شد که مطالعات خود را در این خصوص انجام دهد و بعد از اینکه طرح کامل شد موضوع را به منابع طبیعی ارجاع می‌دهیم و بعد از آن سبک این هتل‌ها وارد تشریفات قانونی می‌شود. اما دقت داشته باشید مهمترین آورده ساخت این هتل‌ها فضای سبز خواهد بود.

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری تهران همچنین درباره سرانجام پروژه هزار و یک شهر اضافه کرد: متاسفانه این پروژه در گردابی افتاد که به نظر من بخش زیادی از این گرداب فضای سیاسی بود و پروژه را به سمتی برد که انجام نشود. البته طرف مقابل نیز به تعهدات خود عمل نکرد و شریک ما نیز معتقد است که متعاقبا شهرداری هم به تعهدات خود عمل نکرده و نهایتا پروژه‌ای که قرار بود سال ۹۶ تمام شود، حالا در حد پیشرفت ۱۷ درصدی قرار دارد.

وی با اشاره به بازدید شهردار تهران از این پروژه ادامه داد: با شریک‌مان جلسات زیادی برگزار کردیم و شریک اعلام کرد که قراردادی که در آن زمان منعقد کرده آورده‌های اقتصادی را تأمین نمی‌کند و شریک خواستار تغییر در قرارداد بود و تا پایان اردیبهشت‌ماه فرصت زمانی دارد که نسبت به ارائه پیشنهاداتش اقدام کند و اگر به توافق رسیدیم تا پایان سال آینده می‌بایست پروژه هزار و یک شهر عملیاتی شود و اگر به توافق نرسیدیم و سرمایه‌گذار انصراف بدهد می‌توانیم برنامه‌های دیگری داشته باشیم، اما نکته مهم این است که با شریک به این جمع‌بندی رسیدیم که بهتر است به جای دعاوی حقوقی با توافق موضوع را جلو ببریم.

خاصه‌باف درباره سرانجام توسعه شهر آفتاب نیز با بیان اینکه ما در مورد پروژه شهر آفتاب توسعه را دنبال می‌کنیم به‌گونه‌ای که قرار است تمام آورده‌های شهر آفتاب صرف همان مجموعه شود، گفت: مدیران شهری به دنبال انتقال نمایشگاه‌های پرمخاطب به شهر آفتاب هستند؛ اما مساله این است که ما در شهر آفتاب کمبود‌هایی داریم و وزیر صمت در جلسه با شهرداری تأکید کرد که ظرفیت‌های لازم در شهر آفتاب ایجاد شود و بعد از آن نمایشگاه‌های پرمخاطب منتقل شود. به نظر می‌رسد اگر همت کنیم یک تا دو سال آینده نمایشگاه‌های پرمخاطب به شهر آفتاب منتقل می‌شود و اولویت ما اکنون ساخت سالن‌ها و بعد ساخت مرکز تجارت جهانی ۲ است. اما اگر بتوان با توجه به ظرفیت‌های پیرامونی نمایشگاه به یک ذون اقتصادی و یا منطقه ویژه اقتصادی تبدیل کنیم این نمایشگاه نیز رونق دوچندانی خواهد گرفت.

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری تهران در پایان درباره ورود سرمایه‌گذاران خارجی گفت: سرمایه‌گذار خارجی داریم به‌گونه‌ای که در ساخت هتل برج میلاد سرمایه‌گذارمان خارجی است، اما هنوز آنقدر فضا فراهم نشده که سرمایه‌گذار منابع مالی‌اش را بیاورد و هم مساله تحریم‌ها و هم بحث اطمینان وجود دارد که باید به کمک دولت این موضوع را پیش ببریم.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • آسمان چهارمحال و بختیاری کمی تا قسمتی ابری
  • چالش‌های یک شتاب‌دهنده در حوزه تولید محتوا/ درآمدزایی از انیمیشن به شرط ورود به بازار بین‌المللی
  • وزیر کار : حقوق کارگران هنوز به حد ایده‌آل نرسیده زیرا عقب‌ماندگی چندین ساله‌ای در این حوزه وجود دارد
  • انتخاب بهترین شرکت ساخت ویلا
  • دستگاه بلوک زنی
  • «دست‌های فیلمسازان ما را در پروژه‌های تاریخی بسته‌اند»
  • نیروگاه ساخت ایران در سریلانکا چه خصوصیاتی دارد؟ + تصاویر
  • بازیگران شبکه نمایش خانگی را ستاره‌باران کردند
  • هتل در بوستان‌های جنگی تهران احداث می‌شود؟
  • نقش دولت و دانشگاه در تحقق جهش تولید/ باید امید و انگیزه را به جوانان بازگردانیم