Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتاق اصناف اردبیل در خصوص تعطیلی بازار طلافروشان اردیبل گفت:متاسفانه برخی از طلافروشان طی سال های 90 و 91 فاکتور فروش ارائه نکرده اند و این موجب صدور جریمه های سنگین میلیونی برای طلا فروشان شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا شاپور رضایی رئیس اتاق اصناف اردبیل در گفتگو با آذرسلام درباره اعتراض و تعطیلی بازار طلافروشان اردیبل اظهار داشت: به دنبال تطعیلی بازار طلافروشان اردبیل روز چهارشنبه هیئت مدیره اتاق اصناف با مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان دیدار و جلسه گذاشت تا چاره اندیشی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: آنچه که موجب اعتراض طلافروشان شده است مربوبط به ماده 169 قانونی صنفی بوده که اشعار می دارد: در قبال فروش جواهرات باید فاکتور رسمی صادر شود، متاسفانه برخی از طلافروشان طی سال های 90 و 91 فاکتور فروش ارائه نکرده اند و این موجب صدور جریمه های سنگین میلیونی برای طلا فروشان شده است.

رضایی تصریح کرد: به دنبال این موضوع پنج شنبه به همراه نماینده ای از صنف طلافروشان با "نوع پرور" رئیس مالیات و دارایی استان جلسه گذاشته شد تا درباره جریمه های مالیاتی طلافروشان تخفیف یا راهکاری یافته شود که وی نیز وعده پیگیری جلب موافقت مسئولن دست بالا برای کمک و اعمال تخفیف را دادند.

وی اخاطر نشان کرد : روز گذشته نیز عده ای از طلافروشان با حضور در سازمان مالیات و دارایی خواستار لغو جریمه ها شدند این در حالی است. مدیرکل دارایی و مالیات استان نیز اعلام کرده است که این جریمه منطبق با ماده 169 که مصوب مجلس و قانونی هست وسعی می کنیم موافقت مرکز کشور را برای موافقت با تخفیف جریمه ها را جلب کنیم.

رئیس اتاق اصناف اردبیل با ابراز تاسف از اقدام عده ای معدود درباره اقدام عجولانه و به حاشیه کشیدن موضوع خواستار حفظ آرامش و  فعالیت عادی طلافروشان صنف تا حصول نتیجه پیگیری ها شد.

گفتنی است امروز نیز صاحبان صنف جواهرات مقابل استانداری اردبیل تحصن کرده اند و منتظر دریافت پاسخ از استانداری هستند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۹۴۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت صدور برگ جریمه رانندگی اشتباهی چیست؟​

تین نیوز

رئیس پلیس راهور فراجا گفت: ۵ درصد جرائم رانندگی اشتباهی ارسال می شود که برای رفع این خطا باید دوربین ها نوسازی شود البته دستکاری کردن پلاک توسط برخی از رانندگان در این اشتباه بی تاثیر نیست.

به گزارش تین نیوز به نقل از تسنیم، سردار تیمور حسینی رئیس پلیس راهور اظهار کرد: دو موضوع باعث اشتباه ارسال شدن جرائم رانندگی است؛ یک موضوع کیفیت دوربین ها و دو دستکاری کردن ارقام پلاک خودرو توسط برخی از رانندگان.

حسینی افزود: این دو عامل باعث شده که 5 درصد جرائم رانندگی اشتباهی برای افراد ارسال شود که برای پاک کردن این جرائم اشتباه، افراد به مراکز پلیس راهور مراجعه کنند.

وی بیان کرد: البته سامانه رسیدگی غیرحضوری یا اینترنتی به اعتراضات در دست آماده سازی است و امیدواریم به زودی یعنی در سال 1403 بتوانیم این سامانه را معرفی و رونمایی کنیم تا دیگر برای اعتراض به تخلفات رانندگی نیاز به مراجعه حضوری نباشد.

رئیس پلیس راهور در پایان گفت: در سال گذشته 157 میلیون جریمه برای رانندگان متخلف صادر شده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • راز صفر شدن مالیات ۵۰ درصد اصناف خرد در کشور
  • راز صفر شدن مالیات 50 درصد اصناف خرد در کشور
  • میزبانی آبی‌ها از 7 بازی، قبل از جریمه سنگین (عکس)
  • اقساط مالیاتی اصناف بلندمدت‌تر می‌شود
  • جریمه ۵ میلیارد ریالی صافکار متخلف اردبیلی
  • صدور اطلاعیه‌ای نسبت به بارش‌های سنگین به کشاورزان و دامداران
  • معافیت‌های هدفمند مالیاتی منجر به افزایش مشارکت مردم در تولید کشور خواهد شد
  • علت صدور برگ جریمه رانندگی اشتباهی چیست؟​
  • محرومیت سنگین در انتظار ستاره اینتر
  • لزوم تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی