Web Analytics Made Easy - Statcounter

زمینه اشتغال برای بازگشت معتادان بهبود یافته به شرایط عادی زندگی در شهرضا فراهم می‌شود تا با خیالی آسوده به امرار معاش بپردازند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرضا، بیکاری نه تنها افراد غیرمعتاد جامعه را تهدید و بستر روی آوردن آنها به مواد مخدر را فراهم می‌کند بلکه بیشتر بهبودیافتگان نیز به دلیل نبود فرصت شغلی بار دیگر لغزش می‌کنند و به مواد مخدر روی می‌آورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی شهرضا با اشاره به اهمیت ایجاد اشتغال برای بهبودیافته‌گان از اعتیاد به خبرنگار تسنیم گفت: یکی از عرصه‌های اشتغال که باید در شهرستان ایجاد شود برای بهبودیافتگان از اعتیاد است که شرایط آن بر اساس بخشنامه‌های ابلاغی تعیین و به دستگاه‌های مختلف ارسال شده است.

مصطفی اباذری با اشاره به اینکه متاسفانه خیلی از واحدهای تولیدی به معتادان بهبود یافته کار نمی‌دهند، بیان کرد: بایستی همه به معتادان کمک کنند تا درمان شوند و همچین به اشتغال آن‌ها توجه جدی داشته باشند.

وی با بیان اینکه اشتغال، حلقه گمشده از زنجیره درمان اعتیاد و مهم‌ترین عامل برای جلوگیری از بازگشت فرد بهبود یافته به اعتیاد مجدد است، افزود: اشتغال افراد بهبود یافته حائز اهمیت است، آنها پس از مرحله پاکسازی و برگشت به جامعه با معضل جدیدی به نام بیکاری و بی اعتمادی کارفرمایان روبه‌رو می‌شوند.

اباذری اظهار داشت: ایجاد اشتغال از طریق گذراندن دوره‌های مهارتی فنی و حرفه‌ای و اعطای تسهیلات از مهمترین برنامه‌های دولت برای بهبود یافتگان از دام مواد مخدر است تا دوباره به جامعه بازگردند.

رئیس اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی شهرضا گفت: یک معتاد بهبودیافته برای گرفتن تسهیلات اشتغالزایی باید 6 ماه پاکی داشته باشد و به تأیید کارشناسان مربوطه رسیده باشد.

وی تصریح کرد: گذراندن دوره‌های آموزشی فنی‌و حرفه‌ای و کسب مدرک لازم برای دریافت وام‌های اشتغالزایی و خود اشتغالی از شرایط ضروری برای اشتغال بهبودیافتگان از موادمخدر است.

وی با بیان اینکه امسال 100 سهمیه برای اشتغال بهبود یافتگان از اعتیاد برای شهرستان تعریف شده است، افزود: 57 درصد از اعتبارات این بخش به کارفرمایان اختصاص می‌یابد و ضرورت دارد قبل از آن بانک اطلاعاتی جامعی از مشمولان دریافت این تسهیلات در شهرستان تهیه شود.

اجرای طرح مصون سازی از اعتیاد در مهدهای کودک شهرضا

رئیس اداره بهزیستی شهرضا با بیان اینکه اعتیاد به عنوان یک جرم، بیماری و آسیب مطرح است به خبرنگار تسنیم گفت: در شهرضا از سال 91 طرح اجتماعی کردن مبارزه با موادمخدر در 16 محله آغاز شد و در این زمنیه مساجد کمک بسیاری کردند.

محمدعلی صادقی با اشاره به اجرای طرح مصون سازی از اعتیاد در مهدهای کودک شهرضا، اظهار داشت: در این طرح به کودکان به طور غیرمستقیم و در قالب نمایش، قصه، شعر، بازی ماروپله، با موضوع اعتیاد متناسب با شرایط سنی‌شان داده می‌شود.

وی با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون آموزش‌های مرتبط با اعتیاد برای 930 کودک در 22 مهدکودک اجرا شده است، افزود: این طرح با هدف پیشگیری از اعتیاد در همان سنین ابتدایی در شهرضا اجرا می‌شود.

رئیس اداره بهزیستی شهرضا با بیان اینکه در 6 ماه گذشته 230 نفر در 3 مرکز سرپایی ترک اعتیاد و 408 نفر در 2 مرکز اقامتی ترک اعتیاد پذیرش شده‌اند، بیان کرد: در 6 ماهه نخست سال به 13 نفر از بهبودیافتگان از اعتیاد که بیش از یک سال سابقه پاکی داشتند، تسهیلات اشتغالزایی به مبلغ 110 میلیون تومان پرداخت شده است.

شهرضا در استان در زمینه مقابله با اعتیاد در جایگاه نخست قرار دارد

فرماندار شهرضا نیز با بیان اینکه شهرستان شهرضا در استان در زمینه مقابله با اعتیاد در جایگاه نخست قرار دارد به خبرنگار تسنیم گفت: باید بانک اطلاعاتی وضعیت اعتیاد در شهرستان شهرضا تهیه شود، زمانی که آمار دقیقی از اعتیاد در شهرستان داشته باشیم می‌توان در این زمینه برنامه‌ریزی و طرح اجرا کرد.

محسن گلابی با بیان اینکه نبود بانک اطلاعاتی اعتیاد در شهرستان سبب شده نتوان به درستی درباره میزان اثربخشی اقدامات انجام شده اظهار نظر کرد، تصریح کرد: با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری باید در راستای مبارزه با آسیب‌های اجتماعی همه مردم همکاری کنند تا موفقیت کامل به دست آید.

وی با تأکید بر لزوم توجه به ایجاد اشتغال برای بهبود یافتگان از اعتیاد به مواد مخدر، افزود: فرد بهبودیافته از اعتیاد پس از تحمل سختی‌های فراوان، در گام نخست با مشکل امرار معاش مواجه می‌شود که باید در راستای تکمیل چرخه درمان اعتیاد، اشتغال افراد بهبود یافته مورد توجه قرار گیرد.

فرماندار شهرضا با بیان اینکه ایجاد اشتغال مهم‌ترین مسئله کلیدی برای مبارزه با مواد مخدر است، اظهار داشت: بهبود یافت‌گانی که مشغول به کار می‌شوند در راستای مبارزه با اعتیاد به یک مبلغ تبدیل می‌شوند.

دادستان عمومی و انقلاب شهرضا درباره اعتیاد به خبرنگار تسنیم گفت: در یک ماه گذشته 70 کیلوگرم مواد مخدر در شهرستان کشف و ضبط شده که 200 گرم آن، از روانگردان‌ها بود.

محمد محسنی اژیه با بیان اینکه یکی از عوامل مهم پیشگیری از اعتیاد در مدارس است، بیان کرد: آموزش و پرورش و بهزیستی باید مراقبت‌های لازم برای جلوگیری از سوء استفاده احتمالی برخی از سوداگران مرگ از دانش‌آموزان و زنان برای توزیع مواد مخدر را انجام دهند.

وی با تأکید بر اینکه معلمان باید دانش‌های لازم در زمینه اعتیاد و علائم جسمی و روانی ناشی از آن را بدانند، افزود: اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستا بر اساس قانون وظیفه دارند تا در صورت مشاهده موارد کاشت خشاش و شاهدانه در حوزه استحفاظی خود، به نیروی انتظامی یا دادستانی شهرستان اطلاع‌رسانی کنند.

انتهای پیام/

R41346/P41362/S6,51/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۹۷۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمینه حضور پرشور مردم ورامین در دور دوم انتخابات فراهم شده است

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد زاهدی روز پنج شنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش ورامین ضمن تشکر از فرهنگیان و مجموعه آموزش و پرورش در برگزاری پرشور انتخابات، بر لزوم مشارکت حداکثری در انتخابات مرحله دوم تاکید کرد و گفت: میزان مشارکت مردم استان تهران در انتخابات نسبت به سال گذشته با افزایش ۲.۱ درصدی همراه بوده که با روشنگری و آگاه سازی، در مرحله دوم هم ان شاالله شاهد حضوری پرشور خواهیم بود.

زاهدی اقدامات آموزش و پرورش را در حوزه‌های مختلف چشمگیر دانست و افزود: همه دستگاه‌ها باید برای پیشرفت کشور، در خدمت آموزش و پرورش گام بردارند و برگزاری این چنین جلسات مسئله محور که با پیگیری و همکاری ادارات منتج به نتیجه می‌شود، بسیار مؤثر خواهد بود.

معاون سیاسی امنیتی اجتماعی فرماندار ورامین گفت: کانون‌های ارزیابی پذیرفته شدگان آزمون استخدامی آموزگاری، از نیروهای ارزیاب متخصص و متعهد در این حوزه استفاده کنند و باید در اجرای این فرایند نظارت دقیق انجام گیرد.

در این جلسه ضمن پیگیری مصوبات قبلی آموزش و پرورش، پیگیری ماده ۱۳ و ۱۶ عوارض صدور پروانه، پیگیری اجرای سند کاداستر (تک برگ)، ارائه گزارش از روند اجرایی ستاد بزرگداشت مقام معلم، ارائه گزارش در خصوص کانون‌های ارزیابی پذیرفته شدگان آزمون استخدامی آموزگاران، بررسی چالش‌های برگزاری کنکور سراسری و آزمون‌های نهایی در هر سه پایه، ارائه گزارش از ستاد اسکان فرهنگیان ورامین و بررسی بازخوردها و نقاط ضعف و قوت، از موضوعات این جلسه بود.

کد خبر 6082176

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین رسالت هیئت امنای مساجد چیست؟
  • زمینه حضور پرشور مردم ورامین در دور دوم انتخابات فراهم شده است
  • زمینه رشد ورزش «دارت» در کشور فراهم می‌شود
  • زمینه رشد و شکوفایی استعدادهای فرزندان بی سرپرست فراهم شود
  • زمینه زندگی خوب را برای شهروندان فراهم کنیم
  • ساخت کامپوزیت‌های پلیمری خودروانکار دردانشگاه صنعتی
  • ساخت کامپوزیت‌های پلیمری خودروانکار دردانشگاه صنعتی اصفهان
  • دهقانی فیروزآبادی: دولت زمینه جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی را فراهم کرده است
  • زرند، پیشروترین شهرستان در زمینه کنترل و مهار معضل اعتیاد 
  • تولدی دیگر در شورآباد