Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - دبیر کل بانک مرکزی اعلام کرد: با وجود اینکه اعلام نیاز بانک‌ها برای وجه نقد در ایام اربعین حسینی در استان های مرزی تاکنون حدود 2 هزار میلیارد ریال بوده اما بانک مرکزی برای تامین بیش از 4 هزار میلیارد ریال وجه نقد اعلام آمادگی کرده است.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از بانک مرکزی، سیدمحمود احمدی در دومین نشست نمایندگان شبکه بانکی کشور در خصوص ایجاد هماهنگی لازم برای ارائه خدمات به زائران راهپیمایی اربعین حسینی که با حضور مسئولان وزارت کشور و ستاد بازسازی عتبات عالیات برگزار شد، گفت: در این خصوص هیچ گونه محدودیتی نداریم ضمن اینکه تلاش خواهد شد طی این ایام اسکناس نو نیز در اختیار زائران قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: شبکه بانکی امسال نیز همانند سال های گذشته در برگزاری هرچه بهتر مراسم پیاده‌روی ایام اربعین حسینی و به فرموده مقام معظم رهبری «حرکت عشق و ایمان»، مشارکت فعالی در خدمت رسانی به زائران اربعین حسینی دارد و سهم خود را به شایستگی ایفا می کند.

**سقف 5 میلیون ریالی برداشت از خودپردازها در سه استان مرزی
معاون فناوری های نوین بانک مرکزی نیز از افزایش امکانات و فعالیت های شبکه بانکی در سال جاری خبر داد و گفت: بانک ها امسال با توجه به تجربه سال های گذشته، می توانند خدمات رسانی بهتر و مفصل تری داشته باشند.
ناصر حکیمی در این نشست با بیان اینکه زیرساخت ها و امکانات فنی لازم برای ارائه خدمات بانکداری الکترونیک در مناطق مرزی وجود دارد، خاطرنشان کرد: در این ایام، سقف برداشت نقدی از دستگاه های خودپرداز تا مبلغ 5 میلیون ریال در استان های کرمانشاه، ایلام و خوزستان که تردد زائران اربعین در آنها انجام می شود، افزایش پیدا می کند.
وی افزود:بانک ها تنها در این استان ها مجاز هستند نسبت به تنظیم منوی برداشت وجه تا مبلغ 5 میلیون ریال به صورت درون بانکی اقدام کنند.
به گفته حکیمی، شبکه بانکی کشور در این ایام و با هدف ارائه خدمات به زائران عتبات عالیات، علاوه بر برقراری کشیک فعال در شعب و باجه های منتخب استان های کرمانشاه، ایلام و خوزستان، نسبت به نصب، راهبری و نگهداری امکانات پرداخت الکترونیک در نقاط مرزی خسروی، مهران، شلمچه و چزابه اقدام می کنند.
همچنین موکب های برپاشده توسط بانک ها و موسسات اعتباری کشور نیز پذیرای زائران خواهد بود.

** آمادگی برای پذیرایی از 3 میلیون زائر اربعین حسینی
مجتبی عبداللهی دبیر کمیته زیرساخت ستاد اربعین حسینی (ع) با اشاره به اینکه خدمات رسانی به زائران کربلای معلی و تبیین جایگاه دولت در ارایه خدمات به زائران اربعین از سال 1393 برنامه ریزی شده است، گفت: اقدامات و فعالیت های شبکه بانکی در سال های گذشته در این حوزه بسیار مورد توجه بوده است و با برنامه ریزی های انجام شده در سال جاری نیز شبکه بانکی، مشارکت فعالی خواهد داشت.
عبداللهی با اشاره به اینکه خدمات رسانی به زائران براساس میزان تردد صورت می گیرد، گفت: تعداد زائران از حدود یک میلیون نفر در سال 1393 به 2 میلیون و 500 هزار نفر در سال 1395 افزایش پیدا کرده و پیش بینی ما در سال جاری برای حضور 3 میلیون زائر در این ایام است.
وی خاطرنشان کرد: در سال جاری، اعزام زائران اربعین حسینی از 4 مرز کشور صورت می گیرد و تمهیدات لازم در استان های مرزی اندیشیده شده است.
شهاب، مسئول کارگروه بانکی ستاد عتبات عالیات نیز در این جلسه بر ارائه خدمات بانکی داخل کشور به زائران این ایام تاکید کرد و گفت: ستاد عتبات عالیات آمادگی دارد مجوزهای لازم برای برپایی موکب های شبکه بانکی در داخل شهرهای مرزی را صادر کند.
وی افزود: با توجه به اینکه مردم عراق، مشارکت بسیار مطلوبی در خدمات رسانی به زائران اربعین حسینی دارند تمرکز ما در برپایی موکب، داخل مرزهای کشور است تا بتوانیم به صورت مطلوب پذیرای زائران گرامی باشیم.
به گزارش ایرنا، صدور روادید برای شرکت زایران ایرانی در آیین اربعین حسینی (ع) از ابتدای مهرماه در کشور آغاز شده است؛ پارسال بیش از 2 میلیون ایرانی در آیین پیاده روی اربعین حضرت امام حسین (ع) شرکت کردند و انتظار می رود این رقم امسال به 3 میلیون نفر برسد.
آیین اربعین حسینی که در روایات اسلامی بر آن تاکید ویژه شده است، 40 روز پس از شهادت حضرت اباعبدالله الحسین (ع) در بیستم صفر مصادف با هجدهم آبان امسال برگزار می شود.
در سال های اخیر با استقبال پرشور ایرانیان از این آیین مذهبی سبب شده تا ستاد هماهنگی اربعین حسینی(ع) برای خدمت رسانی هرچه بهتر به زائران و با مشارکت دستگاه های ذیربط در وزارت کشور شکل گیرد.
برای آگاهی از آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان با کانال اقتصادی ایرنا در تلگرام همراه شوید:
IRNAeco@
اقتصام**2025* 6075*تنظیم: لیلا جودی* انتشار: زهرا هجینی نژاد

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۰۰۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تراکنش‌های بانکی با برنامک‌های هوشمند تلفن همراه بدون نیاز به کارت بانکی

امتداد -با طرح کهربای بانک مرکزی امکان انجام تراکنش‌های خرید با استفاده از نسخه الکترونیکی ایمن کارت‌های بانکی گردیده است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، مصطفی قمری وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی گفت: بانک مرکزی در راستای تنوع بخشی به ‎ابزار‌های پرداخت و بروزرسانی ظرفیت‌های شبکه پرداخت کشور، طرح کهربا را در دستور کار دارد. بر این اساس، مشتریان شبکه بانکی امکان تعریف کارت بانکی فیزیکی خود در برنامک‌های هوشمند مبتنی بر تلفن همراه را دارند.

وی بیان داشت: با طرح کهربای ‎بانک مرکزی، امکان انجام تراکنش‌های خرید با استفاده از نسخه الکترونیکی ایمن کارت‌های بانکی و استفاده از آن‌ها به جای کارت‌های فیزیکی بانکی روی دستگاه‌های ‎پایانه فروشگاهی مجهز شده، مطابق با آخرین فناوری و استاندارد‌های روز میسر گردیده است.

قمری وفا در پایان تاکید کرد: هم‌اکنون ۶ بانک کشاورزی، تجارت، ملت، ملی، آینده و صادرات تحت پوشش بوده و تعداد بانک‌های این طرح در حال افزایش است.

 گفتنی است پیش از این مهران محرمیان؛ معاون فناوری‌های نوین بانک‌مرکزی در گفتگو با ایبنا اعلام کرده بود که یکی از مهم­ترین اقدامات بانک مرکزی در سال ۱۴۰۲ تکمیل پروژه پرداخت­‌های مبتنی بر NFC است که در سال ۱۳۹۹ از آن رونمایی شد، ولی برای ارائه آن به مردم نیاز به همکاری بانک‌­ها بود.

پیش از این کارت­‌های پنج بانک به پروژه کهربا متصل شده­ بود و مشتریان شبکه بانکی می­‌توانستند از طریق موبایل و نزدیک کردن آن به دستگاه‌­های پوز، بدون استفاده از رمز، با کاربری آسان‌تر و امنیت بیشتری پرداخت­‌های خود را انجام دهند.

با عملیاتی شدن این پروژه و حذف کارت­های بانکی به ­صورت فیزیکی آمار Skimming (کلاهبرداری از طریق دسترسی به اطلاعات کارت‌­های بانکی اشخاص) به شکل قابل توجهی کاهش پیدا می­‌کند.

 با طرح کهربا مردم می‌توانند کارت بانکی را به داخل موبایل ببرند و با نزدیک کردن موبایل به پوز اقدام به خرید کنند، در این شرایط تجربه کاربری راحت‌تر و امنیت افزایش می‌یابد. 

 

    برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • تراکنش‌های بانکی با برنامک‌های هوشمند تلفن همراه بدون نیاز به کارت بانکی
  • خدمت جدید؛ تراکنش بانکی با تلفن همراه بدون نیاز به کارت‌های بانکی
  • سقف تراکنش بانکی برای سال جدید تغییر کرد
  • تراکنش بانکی با تلفن همراه بدون نیاز به کارت‌های بانکی
  • تراکنش بانکی با تلفن همراه بدون نیاز به کارت‌ فعال شد
  • تراکنش بانکی با تلفن همراه بدون نیاز به کارت‌های بانکی فعال شد
  • سقف تراکنش های بانکی تغییر کرد
  • سقف تراکنش‌های بانکی تغییر کرد + جزییات
  • اطلاعیه مهم بانک مرکزی/ سقف تراکنش‌های بانکی تغییر کرد + جزییات
  • سقف تراکنش خرید افزایش یافت