Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان پدافند غیرعامل گفت: اشکالی که در حال حاضر وجود دارد اینکه نهاد تعیین کننده سلامت غذا در کشور خود واردکننده محصولات تراریخته است بدیهی است که این نهاد نمی‌تواند صلاحیت محصولات تراریخته را تایید کند به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، سردار غلامرضا جلالی، رئیس سازمان پدافند غیر عامل صبح امروز در نشست خبری که در محل این سازمان با حضور اصحاب رسانه برگزار شد در پاسخ به سوال خبرگزاری دانشجو پیرامون محصولات تراریخته اظهار داشت: در حال حاضر یک اختلاف نظر جدی و علمی میان نخبگان کشور در حوزه تراریخته وجود دارد عده‌ای موافق و عده‌ای دیگر مخالف محصولات تراریخته هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: جدال علمی بد نیست مشروط بر اینکه کسانی که جدال علمی می‌کنند خود واردکننده و صادرکننده محصولات نباشند یعنی این جدال نباید صرفا به منظور منافع شخصی و مالی افراد صورت گیرد.

جلالی با تاکید بر لزوم ایجاد مرجع تشخیص صلاحیت محصولات تراریخته در کشور تصریح کرد: نکته‌ای که سازمان پدافند غیرعامل همواره بر آن تاکید دارد ایجاد ابزار کنترلی و تشخیصی است چرا که متاسفانه کشور اکنون بانک اطلاعاتی که بتواند به عنوان مرجع خطرات تراریختگی را کنترل کرده، آزمایش و تشخیص دهد را ندارد.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل یادآور شد: اشکالی که در حال حاضر وجود دارد اینکه نهاد تعیین کننده سلامت غذا در کشور خود واردکننده محصولات تراریخته است بدیهی است که این نهاد نمی‌تواند صلاحیت محصولات تراریخته را تایید کند بنابراین این مشکل حقوقی و قانونی باید در جایی برطرف شود و ما نیز در جلسه‌ای که با کمیسیون بهداشت مجلس داشتیم بر ضرورت ایجاد یک نهاد تشخیص سلامت غذا که باید نهادی حقوقی و مستقل و زیر نظر بالاترین شخص اجرایی کشور باشد تاکید کردیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: اگر قرار است از محصولات تراریخته استفاده کنیم محصولات باید دارای استانداردهای جهانی و نقشه‌ای باشد که براساس آن نقشه بتوانیم اقدامات صورت گرفته بر روی محصول را مشاهده و در نهایت آن را تایید کنیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۰۰۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آلمان سامانه پدافند هوایی اوکراین را تقویت می‌کند

آلمان، یکی از کشورهای عضو پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) اعلام کرد که قصد دارد با ارسال سامانه راداری پیشرفته بیشتری به اوکراین، سیستم پدافند هوایی آن را تقویت کند، این در حالی است که ناظران بین‌المللی و برخی سیاستمداران اروپایی نسبت به مداخله هرچه بیشتر نظامی کشورهای ناتو در این جنگ ابراز نگرانی کرده و نسبت به آن بشدت هشدار می‌دهند.

به گزارش ایرنا از تارنمای هفته نامه نیوزویک، آلمان برای تقویت توانایی پدافند هوایی اوکراین که با حملات مکرر موشکی و پهپادی روسیه مواجه است، سامانه (هشدار) راداری «‌TRML-۴D‌» را به آن کشور ارسال می‌کند.

بنابراین گزارش، مدیرعامل شرکت آلمانی «‌هِنزهلدت» (HENSOLDT) دراین باره به نیوزویک گفت که قرار است این شرکت تا پایان سال جاری میلادی برای تقویت سامانه پدافند هوایی اوکراین بعنوان بخشی از کمک های ۱۰۰ میلیون یورویی (۱۰۷ میلیون دلاری) برلین به کی یف، شش دستگاه رادار TRML-۴D به آن کشور ارسال کند.

وی گفت که این رادارها توانایی شناسایی و رهگیری پهپادها، موشک ها و هواپیماهایی که در سطح پایین پرواز می کنند از جمله بالگردها را تا شعاع ۱۶۰ مایلی را دارند.

نیوزویک در ادامه افزود: بنابر آمارهای دولتی، آلمان تاکنون هشت دستگاه از این نوع رادارها را به اوکراین ارسال کرده و علاوه بر آن یک دستگاه دیگر نیز در مورخ ۲۹ آوریل در قالب بخشی از کمک های نظامی برلین به کی‌یف فرستاده است، این درحالی است که دولت این کشور اعلام کرده که به زودی سامانه پدافند هوایی پاتریوت دیگری را به اوکراین خواهد فرستاد.
طبق این گزارش، اولاف شولتز صدر اعظم آلمان با وجود کمک های کشورش به اوکراین از دادن موشک های تاروس به این کشور خودداری می کند این درحالی است که دولت اوکراین به شدت نیازمند آنها است. شولتس معتقد است که تحویل تاروس به اوکراین موجب می شود کشورش به نوعی بیشتر درگیر این جنگ شود.
سامانه راداری آلمانی TRML-۴D که یک سامانه هشدار پدافندی هوایی است قادر است هر شئی پرنده‌ای از کف (صفر) تا ارتفاع ۴۰ کیلومتری را در میدان دیدی به شعاع ۴۰ تا ۲۵۰ کیلومتر شناسایی و رهگیری کند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: ادعای اوکراین : ۱۵ پهپاد «شاهد» ساخت ایران را منهدم کردیم سرنگونی 4 جنگنده اوکراینی توسط روسیه اوکراین : ۱۵ پهپاد « شاهد » ساخت ایران را منهدم کردیم

دیگر خبرها

  • قدردانی رئیس ستادکل نیروهای مسلح از مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران
  • آغاز جمع آوری زکات غلات در شهرستان های جنوبی استان ایلام
  • حوزه و دانشگاه دو نهاد فاخر علمی و فرهنگی در عرصه بین‌الملل
  • کنایه به اظهارات سخنگوی شورای نگهبان درباره ردصلاحیت حسن روحانی
  • اعتراف کیهان: فقط ۱۶۵ نامزد اعتدالی و اصلاح طلب برای مجلس دوازدهم تایید صلاحیت شدند
  • صادرات ۲۷۰ هزار تن محصولات کشاورزی از کردستان
  • اعتراف کیهان: فقط ۱۶۵ نامزد اعتدالی و اصلاح طلب برای انتخابات مجلس دوازدهم تایید صلاحیت شده بودند
  • آلمان سامانه پدافند هوایی اوکراین را تقویت می‌کند
  • چرا پاسخ سخن‌گوی شورای نگهبان درباره رد صلاحیت رییس جمهور پیشین قانع کننده نیست؟
  • واکنش طحان نظیف به ادعای حسن روحانی درباره رد صلاحیت خود | ظاهرا برخی وقتی تایید می شوند .... | ویدئو