Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش امتداد نیوز به نقل از شرکت آب و فاضلاب استان قم، سید صدرالدین موسوی معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری قم و جمعی از مدیران استان از نیروگاه خورشیدی ۲۰ کیلوواتی آب و فاضلاب قم بازدید کرد و از نزدیک در جریان نحوه اجرای این نیروگاه و توان آن قرار گرفتند.

پس از این بازدید، جلسه هماهنگی تأمین ۲۰ درصدی برق مصرفی دستگاه‌های استان از انرژی‌های تجدید پذیر با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری قم در سالن زمزم شرکت آب و فاضلاب برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برنامه‌ریزی آبفای قم در استفاده از انرژی‌های نو

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم در ابتدای این جلسه در سخنانی اظهار داشت: آبفای قم در کنار وظایف ذاتی خود، استفاده از انرژی‌های نو و تجدید پذیر را به عنوان یکی از اولویت‌های دولت در راستای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در دستور کار خود قرار داده است.

وی در این زمینه به احداث نخستین نیروگاه آبی «بر خط» در تصفیه‌خانه آب قم خبر داد و گفت: این نیروگاه که با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی هم‌زمان با هفته دولت وارد مدار بهره‌برداری شده و توان تأمین برق ۲ هزار خانوار را دارا است.

علی جان صادق پور تولید برق از گاز حاصل از هضم لجن فاضلاب را از جمله برنامه‌های شرکت آب و فاضلاب در راستای استفاده از انرژی‌های تجدید پذیر عنوان کرد و گفت: با این روش نیز توان تولید یک مگاوات برق را داریم که بخش عمده‌ای از برق تصفیه‌خانه فاضلاب را تأمین خواهد کرد که در راستای پدافند غیرعامل بسیار مؤثر است.

وی همچنین راه‌اندازی نیروگاه خورشیدی ۲۰ کیلوواتی را نیز از دیگر اقدامات آبفای قم در راستای استفاده از انرژی‌های نو ذکر و خاطرنشان کرد: صرفه‌جویی اقتصادی و پایداری انرژی الکتریکی در ستاد مرکزی شرکت آب و فاضلاب استان را از جمله اهداف احداث این نیروگاه است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم با بیان اینکه این پروژه با ۹۳۰ میلیون ریال سرمایه‌گذاری به بهره‌برداری رسیده است، ابراز داشت: این نیروگاه توان تولید ۳۴ هزار کیلووات ساعت در سال را دارد ضمن اینکه سرمایه آن طی سه سال و نیم بازگشت خواهد داشت.

استفاده از توان سرمایه‌گذاری بخش خصوصی

وی با اشاره به قانون الزام نهادهای دولتی به تأمین بیست درصد برق موردنیاز خود از انرژی‌های تجدیدپذیر اظهار داشت: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام گرفته اجرای فازهای بعدی نیروگاه‌های خورشیدی در دیگر تأسیسات آب و فاضلاب قم در دستور کار قرار دارد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری قم نیز در ادامه این جلسه با اشاره به لزوم اجرای قانون تأمین ۲۰ درصدی برق دستگاه‌های اجرایی استان از انرژی‌های تجدید پذیر افزود: باید در این زمینه فرهنگ‌سازی و آموزش‌های لازم نیز ارائه شود تا به نقطه مطلوب برسیم.

موسوی همچنین بر لزوم استفاده از توان سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در این زمینه تأکید کرد و از مدیران دستگاه‌های حامل‌های انرژی و سایر نهادهای مرتبط خواست تا با استفاده از توان شرکت‌های دانش‌بنیان راه‌کارهای اجرایی شدن این قانون را احصا کنند.

گفتنی است در این جلسه که با حضور مدیران و کارشناسان برخی از دستگاه‌های استان برگزار شد راه‌های مختلف اجرایی شدن قانون تأمین ۲۰ درصد برق دستگاه‌های اجرایی با استفاده از انرژی‌های نو بررسی شد.

true برچسب ها : استانداری قم انرژی خورشیدی شرکت آب و فاضلاب قم علی جان صادق پور true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۰۴۷۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش های تهران چقدر کاهش داشته است؟ | برنامه های آبفا برای جلوگیری از هدررفت آب

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، محسن اردکانی در گردهمایی مدیران روابط‌عمومی دستگاه‌های اجرایی و نهادهای استان تهران افزود: متوسط بارندگی‌های تهران سالانه ۲۸۰ میلیمتر است، اما در چهار سال اخیر این میزان بین ۱۹۰ تا ۲۱۰ میلیمتر در نوسان بوده است.

مدیرعامل آبفای استان تهران ادامه داد: سالانه بین ۱.۵ تا ۴ درصد نیز به شمار مشترکان شرکت آبفای استان تهران افزوده می‌شود و در چنین شرایطی، چاره‌ای جز مدیریت مصرف وجود ندارد.

وی خاطرنشان کرد: البته تنش آبی موجب غفلت شرکت آبفای استان از انجام برنامه‌ها و پروژه‌های زیربنایی و اثرگذار نشده است و همان‌طور که در ابتدای امسال بیش از ۱۷ هزار میلیارد تومان پروژه در این استان به مرحله بهره‌برداری رسید، تلاش خواهیم کرد تا پایان امسال نیز شهروندان و ساکنان استان تهران از مزایا و خدمات ۲۰ تا ۳۰ هزار میلیارد تومان پروژه جدید برخوردار شوند.

اردکانی گفت: خادمان مردم در شرکت آب و فاضلاب استان تهران همه توان و تلاش خود را برای تأمین و توزیع مناسب آب به کار گرفته‌اند؛ اما آنچه که در نهایت موجب ثمردهی این تلاش‌ها خواهد شد، همراهی و مشارکت مردم در مدیریت مصرف است.

تهرانی‌ها چقدر از آب شرب کشور را مصرف می‌کنند؟ | نمای مصرف آب در پایتخت

مدیرعامل آبفای استان تهران آب را حیاتی‌ترین کالای زندگی دانست و با اشاره به تنش آبی و خشکسالی‌های چند سال اخیر، پیشنهاد داد: پویش هر کارمند یک سفیر و حامی آب در دستگاه‌های اجرایی راه‌اندازی شود.

وی ادامه داد: کمبود منابع آبی چالشی‌ترین موضوع کشور و مدیریت مصرف آب اولویت نخست شرکت‌های آب و فاضلاب برای گذر از این چالش محسوب می‌شود که یکی از مولفه‌های اثربخش در مدیریت مصرف، اقدام‌های فرهنگی است.

اردکانی با بیان اینکه قوانین و مقررات و قیمت‌گذاری آب و استفاده از تجهیزات و ابزار کاهنده مصرف سایر مولفه‌های مدیریت مصرف را شامل می‌شوند، گفت: در این زمینه باتوجه‌به قوانین و امکانات موجود، اقدام‌های لازم صورت می‌گیرد؛ اما در حوزه فرهنگی به فعالیت‌ها و اقدام‌های فراگیری نیاز است که همکاری و کمک روابط‌عمومی دستگاه‌ها و رسانه‌ها در این زمینه بسیار مؤثر خواهد بود.

به گفته وی، وزارت نیرو و شرکت‌های آب و فاضلاب در چهار سال اخیر که خشکسالی بر کشور سایه انداخته است، تلاش‌های زیادی را برای تأمین آب انجام داده‌اند و اگرچه سقایی مردم وظیفه و افتخار شرکت‌های آب و فاضلاب است؛ اما همکاری‌های فرابخشی برای انجام این وظیفه از روی اخلاص است و این تلاش چنانچه با کار مضاعف و مشارکت جمعی همراه شود، توفیق و برکت فراوانی خواهد داشت.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران به اشاره به شمار بالای کارمندان دستگاه‌های اجرایی و نهادها، افزود: روابط‌عمومی این دستگاه‌ها می‌توانند در کمک به مدیریت مصرف آب، پویش هر کارمند یک سفیر و حامی آب را در بین کارمندان و خانواده‌های آنان راه‌اندازی کنند و همچنین به مدیران ارشد دستگاه‌های خود پیشنهاد دهند تا یک شهردار آب برای پایش و مراقبت از تأسیسات و جلوگیری از هدررفت آب انتخاب کنند.

تامین آب تهران در چه شرایطی به مشکل می خورد؟

وی همچنین با اشاره به فعالیت‌های گسترده روابط‌عمومی شرکت آبفای استان تهران در سال گذشته و به‌ویژه راه‌اندازی پویش‌های آب بهتر است یا ثروت و تهران، شهر حساس به آب، افزود: این فعالیت‌ها در مدت کوتاهی موردتوجه مخاطبان قرار گرفته و دامنه آن از استان تهران فراتر رفته و به سایر استان‌ها نیز تسری یافته است.

کد خبر 848697 برچسب‌ها وزارت نیرو خبر مهم آبفا - آب و فاضلاب تهران

دیگر خبرها

  • هفت کشور جهان تمام برق مورد نیاز را از منابع تجدیدپذیر تامین می‌کنند
  • لزوم ورود دستگاه قضایی به خریدهای خارجی زاکانی
  • دستگاه قضا از بخش خصوصی در راستای رونق تولید حمایت می‌کند
  • بارش های تهران چقدر کاهش داشته است؟ | برنامه های آبفا برای جلوگیری از هدررفت آب
  • پویش هر کارمند یک سفیر و حامی آب راه‌اندازی شود
  • خراسان شمالی آماده سرمایه‌گذاری در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر است
  • «دماوند انرژی» چراغ تولید ۳ طرح پتروشیمی را روشن کرد
  • خطر تحریم در واردات اتوبوس‌های جدید/ تولیدکنندگان داخلی توان رفع نیاز شهر‌های کشور به اتوبوس را ندارند
  • روسیه در آستانه ساخت اولین نیروگاه هسته‌ای ازبکستان
  • ۵۰۰۰ سامانه خورشیدی در فارس بهره‌برداری می‌شود