Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-30@12:22:10 GMT

جنگل‌نوردی دانشجویان دختر واحد بجنورد در شاهرود

تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۲۰۵۱۴۶

جنگل‌نوردی دانشجویان دختر واحد بجنورد در شاهرود

دانشجویان دختر دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد به مناسبت بزرگداشت هفته تربیت بدنی در اردوی یکروزه جنگل ابر شاهرود شرکت کردند.

علیرضا بهمنش رئیس اداره تربیت بدنی واحد بجنورد و سرپرست این تیم کوهنوردی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا اظهار کرد: «به منظور توسعه فرهنگ ورزش همگانی در بین دانشجویان و به مناسبت بزرگداشت هفته تربیت بدنی و به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی و اداره فوق برنامه تربیت بدنی واحد بجنورد برنامه جنگل نوردی به مقصد جنگل ابر شاهرود با حضور 30 نفر از دانشجویان واحد برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

بهمنش با بیان اینکه جنگل نوردی ساعت 8 صبح آغاز و ساعت 16/30 عصر به پایان رسید افزود: «جنگل نوردی یکی از شاخه‌های مفرح و هیجان انگیز طبیعت گردی است که خطرهای احتمالی آن کمتر از کوهنوردی نیست، اما با رعایت جانب احتیاط و دانستن راهکارهای لازم برای رویارویی با برخی از وقایع پیش‌بینی نشده، می‌توان به تجربه‌های شیرین و جذابی در اعماق جنگل‌های سرسبز دست یافت.»

رئیس اداره تربیت بدنی واحد بجنورد خاطرنشان کرد: «مهم‌ترین اصل در جنگل نوردی و لذت بردن در طبیعت جنگل، داشتن یک راهنمای خوب و راه بلد است.»

بهمنش تصریح کرد: «در این اردوی یکروزه اصول اولیه و مهم جنگل نوردی از جمله استفاده از GPS، طریقه خاموش کردن صحیح آتش پس از ترک محل، علامت گذاری جنگل توسط جنگل بانان بر روی درختان، استفاده از لباس و تجهیزات مناسب جنگل نوردی، حمل مصدوم، داشتن وسایل ضروری از جمله قطب نما، طناب، کبریت و .... آموزش داده شد.»

وی افزود: «قبل از برگزاری این اردو، چندین جلسه توجیهی برای آشنایی دانشجویان برای با اصول اولیه جنگل نوردی توسط دفتر تربیت بدنی این واحد دانشگاهی گذاشته شد.»

به گزارش آنا، در اردوی یک روزه جنگل نوردی جنگل ابر، غلامرضا قافله باشیان کارمند حوزه دانش آموختگان و از کوهنوردان پیشکسوت استان و مهدی مودتی مسئول آموزش کوهنوردی و جنگل نوردی استان خراسان شمالی و مدرس رشته تربیت بدنی واحد بجنورد و لادن لنگری رئیس روابط عمومی تیم را همراهی کردند.

جنگل ابر، با ۳۵ هزار هکتار وسعت، قسمتی از جنگل‌های باستانی هیرکانی محسوب‌ می‌شود و ارتفاع زیاد جنگل از سطح دریا، پایین بودن درجه حرارت در فصل گرما و وجود چشمه‌سارهای فراوان و پوشش جنگلی متنوع از شاخصه‌های این جنگل است.

میزان بارندگی در این ناحیه بیش از 400 میلی‌متر بوده و متوسط دما 20 درجه سانتی‌گراد است.

منطقه جنگل ابر در بیشتر فصول سال پوشیده از ابر است و وجه تسمیه این جنگل وجود همین ابرها است که در کرانه‌های خزر توسط جریان باد به ارتفاعات کوهستان هدایت می شوند.

از گیاهان درختی می توان بلوط، ممرز افرا، شیردار، توسکا، آزاد داغداغان و از گیاهان مرتعی گونه های کلاه میر حسن، چوبک، اسپرس، دم روباهی، آویشن و شبدر ‌را نام برد.

از جانوران این منطقه می توان خرس قهوه‌ای، گرک، پلنگ، خوک وحشی، شغال، روباه، خرگوش، شوکا، و از پرندگان کبک، کبوتر جنگلی، بلدرچین، عقاب جنگلی، کرکس، شاهین، فاخته و قرقاول را نام‌ برد.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۰۵۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موزه دانشگاه صنعتی امیرکبیر افتتاح شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر این موزه که در محوطه‌ی طبقه هم‌کف دانشگاه افتتاح شد، شامل گنجینه‌ای ارزشمند از آثار، قطعات، ابزارآلات، تصاویر و سایر اقلام مرتبط با فعالیت‌های علمی و تحقیقاتی دانشگاه که جنبه تاریخی و هویتی دارد، در معرض دید دانشگاهیان قرار گرفته است.

علاوه بر افتتاح موزه و بازدید معاون رییس جمهور و هیات همراه از دانشگاه، طی نشستی یک توافق نامه همکاری نیز به امضای طرفین رسید.

در آیین امضای توافق‌نامه همکاری با دانشگاه صنعتی امیرکبیر و افتتاح موزه این دانشگاه، روح االه دهقانی معاون علمی رییس جمهور با تاکید بر حمایت از استادان محور و الگو در تربیت دانشجویان توانمند، نوآور و اثرگذار گفت: یکی از حلقه‌های مفقوده در دانشگاه‌ها که به واسطه اشتغال استادان دانشگاه به آموزش، فعالیت های فناورانه و تولید علم تا حدی به فراموشی سپرده شده، موضوع شاگردپروری است. بیشتر استادان دانشگاه‌های مطرح و فنی کشور، غالبا سرگرم تولید علم و توسعه فناوری بوده و کمتر روی پرورش، تربیت و بالندگی شخصیت و هویت دانشجویان تمرکز داشته‌اند.

وی افزود: این در حالی است که استادانی داریم که از توانمندی و ظرفیت بسیار بالایی در تربیت و رشد دهی دانشجویانی که آینده‌ساز کشور شوند، برخوردارند.

رییس بنیاد ملی نخبگان افزود: معاونت علمی ریاست جمهوری و بنیاد ملی نخبگان از استادانی که در کنار کار علمی خود، شاگردپروری می کنند و برای دانشجویان وقت می گذارند، حمایت می‌کند.

دهقانی فیروزآبادی با تاکید بر اینکه نیاز مبرم امروز عرصه آموزش عالی کشور وجود استادان الگو و محور است، افزود: استادان الگو و پرورش دهنده، می‌توانند هویت‌بخش دانشجوی ما باشند و اتصال تاریخی دانشجویان با ظرفیت‌ها و هویتشان را برقرار کنند. این جنس استادان می‌توانند آگاهی لازم را درمورد گذشته، پیشینه و وضعیت کشور به دانشجویان بدهند و به واسطه این پرورش و آگاهی بخشی، امید و انگیزه را در نیروی انسانی دانش آموخته گسترش و تسری بدهند.

وی تصریح کرد: معاونت علمی ریاست جمهوری با همین رویکرد و در قالب یک طرح غیر فراخوانی که از ۶ ماه قبل آغاز شد، روند شناسایی ۱۱۰ استاد شاگردپرور را در قالب کمیته‌های نخبه محور که بیشتر متشکل از دانشجویانی هستند که با بنیاد ملی نخبگان در ارتباط هستند و شناخت خوبی روی این جنس استادان دارند، آغاز کرد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور به تقدیر از استادان برگزیده همزمان با سالروز گرامیداشت معلم اشاره کرد و افزود: این ۱۱۰ استاد شناسایی شده اند که همزمان با روز گرامیداشت معلم (دوازدهم اردیبهشت ماه)، طی مراسمی تقدیر می شوند و یک جایزه پژوهشی ۱۰ میلیارد ریالی شامل هدیه نقدی تا اعتبار استفاده از خدمات به شکل دلخواه به ایشان اعطا می شود و از استادان برگزیده، ثبت تجربه و خاطره نگاری می شود.

دهقانی فیروزآبادی با بیان اینکه این طرح به صورت سالیانه اجرا می شود و از این تعداد، ۱۰ استاد برتر از گرنت تشویقی برخوردار می شوند، افزود: امیدواریم اجرای این طرح به ایجاد انگیزه در استادانی که به موضوع شاگردپروری اهمیت می‌دهند کمک کند و زمینه برای تربیت نخبگان و افراد توانمند که در توسعه علمی و فناورانه مجدانه کار می کنند اثرگذار باشد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به نقش راهبردی و دستاوردهای ارزنده دانشگاه صنعتی امیرکبیر از ابتدای تاسیس تاکنون اشاره کرد و گفت: این دانشگاه در مقاطع گوناگون کشور افتخار آفرین بوده و چه قبل از انقلاب و چه در دوران پیروزی انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و پس از آن نقش مهمی در سازندگی و توسعه امروز کشور ایفا کرده است.

کد خبر 6092341

دیگر خبرها

  • احداث ۵ دهکده جامع ورزشی/ جذب نخبگان در دانشگاه فرهنگیان
  • لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی برای تربیت نیروی متخصص
  • تربیت نیروی ماهر در گرو ارتباط دانشگاه و صنعت
  • پله نوردی باعث افزایش طول عمر می شود
  • فرافکنی دانشگاه‌ها درباره نقش خود در تعلیم و تربیت اجتماعی/ اثرگذاری اساتید و تشکل‌ها محدود است
  • موزه دانشگاه صنعتی امیرکبیر افتتاح شد
  • اظهارات دانشجوی ناهی از منکر از روز حادثه/ برای دفاع از ۳ دختر تذکر لسانی دادم و اوباش با چاقو حمله‌ور شدند
  • فیلم| تجمع دانشگاهیان بجنورد در حمایت از دانشجویان آزادی‌خواه آمریکا
  • این دختر به نماد اعتراضی در امریکا تبدیل شده است | تصویر
  • صخره‌نوردی بی‌نظیر بز‌های کوهی در طالقان (فیلم)