Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا از روابط عمومی بانک مرکزی، سید محمود احمدی در دومین نشست نمایندگان شبکه بانکی کشور درخصوص ایجاد هماهنگی لازم به منظور ارائه خدمات به زائران راهپیمایی اربعین حسینی که با حضور مسئولان وزارت کشور و ستاد بازسازی عتبات عالیات برگزار شد، گفت: با وجود اینکه اعلام نیاز بانک‌ها برای وجه نقد در ایام اربعین حسینی در استان های مرزی تاکنون حدود ۲ هزار میلیارد ریال بوده است اما بانک مرکزی برای تامین بیش از ۴ هزار میلیارد ریال وجه نقد اعلام آمادگی کرده است و در این خصوص هیچ گونه محدودیتی نداریم ضمن اینکه تلاش خواهد شد طی این ایام اسکناس نو نیز در اختیار زائران قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

معاون فناوری های نوین بانک مرکزی نیز از افزایش امکانات و فعالیت های شبکه بانکی در سال جاری خبر داد و گفت: بانک ها امسال با توجه به تجربه سال های گذشته، می توانند خدمات رسانی بهتر و مفصل تری داشته باشند.

ناصر حکیمی در این نشست با بیان اینکه زیرساخت ها و امکانات فنی لازم برای ارائه خدمات بانکداری الکترونیک در مناطق مرزی وجود دارد، خاطرنشان کرد: در این ایام، سقف برداشت نقدی از دستگاه های خودپرداز تا مبلغ ۵ میلیون ریال در استان های کرمانشاه، ایلام و خوزستان که تردد زائران اربعین در آنها انجام می شود، افزایش پیدا می کند و بانک ها، صرفاً در این استان ها مجاز هستند نسبت به تنظیم منوی برداشت وجه تا مبلغ ۵ میلیون ریال به صورت درون بانکی اقدام کنند.

همچنین، شبکه بانکی کشور در این ایام و با هدف ارائه خدمات به زوار گرامی عتبات عالیات، علاوه بر برقراری کشیک فعال در شعب و باجه های منتخب استان های کرمانشاه، ایلام و خوزستان، نسبت به نصب، راهبری و نگهداری امکانات پرداخت الکترونیک در نقاط مرزی خسروی، مهران، شلمچه و چزابه اقدام می کنند. موکب های برپاشده توسط بانک ها و موسسات اعتباری کشور نیز پذیرای زائرین گرامی است.

آمادگی برای پذیرایی از ۳ میلیون زائر اربعین حسینی

عبداللهی، دبیر کمیته زیرساخت ستاد اربعین حسینی با اشاره به اینکه خدمات رسانی به زائران کربلای معلی و تبیین جایگاه دولت در ارایه خدمات به زوار اربعین از سال ۱۳۹۳ برنامه ریزی شده است، گفت: اقدامات و فعالیت های شبکه بانکی در سال های گذشته در این حوزه بسیار مورد توجه بوده است و با برنامه ریزی های انجام شده در سال جاری نیز شبکه بانکی، مشارکت فعالی خواهد داشت.

عبداللهی با اشاره به اینکه خدمات رسانی به زائران براساس میزان تردد صورت می گیرد، گفت: تعداد زائران از حدود یک میلیون نفر در سال ۱۳۹۳ به ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر در سال ۱۳۹۵ افزایش پیدا کرده و پیش بینی ما در سال جاری برای حضور ۳ میلیون زائر در این ایام است.

وی خاطرنشان کرد: در سال جاری، اعزام زائران اربعین حسینی از ۴ مرز کشور صورت می گیرد و تمهیدات لازم در استان های مرزی اندیشیده شده است.

 

 

شهاب، مسئول کارگروه بانکی ستاد عتبات عالیات نیز در این جلسه بر ارائه خدمات بانکی داخل کشور به زائران این ایام تاکید کرد و گفت: ستاد عتبات عالیات آمادگی دارد مجوزهای لازم برای برپایی موکب های شبکه بانکی در داخل شهرهای مرزی را صادر کند.

وی افزود: با توجه به اینکه مردم عراق، مشارکت بسیار مطلوبی در خدمات رسانی به زائران اربعین حسینی دارند تمرکز ما در برپایی موکب، داخل مرزهای کشور است تا بتوانیم به صورت مطلوب پذیرای زائران گرامی باشیم.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۰۵۴۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین برات الکترونیکی صادر شد

بانک مرکزی در ادامه برنامه های خود جهت توسعه ابزارهای تامین مالی زنجیره ای و با هدف تسهیل تامین مالی بنگاه های اقتصادی نسبت به طراحی و عملیاتی سازی «برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره تامین» از طریق بانک های صادرات و تجارت اقدام کرد.   به گزارش ایسنا از روابط عمومی بانک مرکزی، به منظور گسترش تامین مالی زنجیره تولید و اجرایی‌سازی شیوه‌نامه اجرایی استفاده از برات الکترونیکی (که طی بخشنامه شماره ۲۸۳۹۶۲‌‏/۰۰ سال ۱۴۰۰ به شبکه بانکی کشور ابلاغ شده است) با تلاش های صورت گرفته و فراهم‌سازی الزامات سامانه ای و فناورانه و با همکاری بانک های صادرات ایران، تجارت و ملی ایران و همچنین وزارت امور اقتصادی و دارایی بهره برداری تجاری از این ابزار در تاریخ سوم اردیبهشت ماه سال جاری عملیاتی شد و اولین برات الکترونیکی توسط دو بانک صادرات ایران و تجارت صادر شد.     در چارچوب این ابزار اشخاص حقیقی و حقوقی می توانند به منظور تامین سرمایه در گردش مورد نیاز فعالیت اقتصادی خود اقدام نمایند.   لازم به ذکر است برات الکترونیکی سندی غیر کاغذی است که با درخواست برات‌دهنده (براتکش) یعنی خریدار در وجه یا به حواله کرد دارنده برات یعنی فروشنده و بر اساس اعتبار خریدار صادر می شود. سررسید این ابزار یک تا دوازده ماهه است و بانک عامل به عنوان رکن براتگیر، بازپرداخت مبلغ در سررسید را تقبل می کند.   مزایای برات الکترونیکی  برخی از مزایای برات الکترونیکی عبارتند از:   قابلیت انتقال در زنجیره های فعالیت های اقتصادی

-    امکان صدور برات الکترونیکی  تا سقف ۲۰۰ فروش سال گذشته بنگاه خریدار

  معاف از برنامه کنترل مقداری ترازنامه بانک مرکزی

  امکان تنزیل توسط شبکه بانکی در صورت گذشته یک چهارم از عمر برات یا دو بار گردش در زنجیره   با توسعه استفاده از این ابزار برای کل شبکه بانکی ظرفیت مناسبی جهت تامین مالی بنگاه های اقتصادی در طول زنجیره های فعالیت آنها فراهم شده است.   لازم به ذکر است که بر اساس بخشنامه تاریخ ۲۶ فروردین ۱۴۰۳ بانک مرکزی به شبکه بانکی امکان صدور  ۸۰ هزار میلیارد تومان برات الکترونیکی توسط شبکه بانکی در سال ۱۴۰۳ پیش بینی شده است. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • صدور نخستین برات الکترونیکی توسط شبکه بانکی
  • نخستین برات الکترونیکی صادر شد
  • میزبانی زائران اربعین مدال افتخار مردم ایلام است
  • پایگاه‌های اورژانس در مسیر زائران اربعین شلمچه مستقر می‌شوند
  • پیش بینی استقرار پایگاه فوریت‌های پزشکی در مسیر زوار شلمچه
  • استقرار ۱۲ پایگاه اورژانس در مسیر زائران اربعین در شلمچه
  • کمبود ناوگان اتوبوسرانی در ایام اربعین رفع شود
  • زمان ارائه خدمات درمانی به زوار حسینی در مرز شلمچه اعلام شد
  • اطلاع‌رسانی سبد خدمات سازمان سرمایه‌گذاری شهرداری اصفهان در آینده نزدیک
  • شارژ گران پیامک‌های بانکی؟