Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش امتداد نیوز به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، کمال خرازی اظهار داشت: ستاد برنامه های متنوعی در سطوح دانش آموزی و دانشجویی دارد، چرا که آشنایی با این حوزه خصوصا در دوران دانش آموزی و دانشجویی نقش مهمی را در توسعه نیروی انسانی برای آینده ایفا خواهد کرد.

وی افزود: در این زمینه می توان به برگزاری دوره های ترویجی و آموزشی مختلف در دانشگاه ها اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این دوره ها زمینه آشنایی دانش آموزان و دانشجویان با حوزه علوم شناختی فراهم می شود تا آگاهانه گرایش آینده خود برای ادامه تحصیل را انتخاب کنند.

خرازی درباره دیگر برنامه‌های ستاد در زمینه توسعه حوزه شناختی گفت: حمایت ستاد از دانشجویان دوره دکتری جهت شرکت در کنگره های معتبر، حمایت از دانشجویان برای انجام رساله دکتری خود زیر نظر مشترک اساتید برجسته داخلی خارجی و گذراندن دوره های آموزشی اساتید در خارج از کشور از دیگر برنامه های ستاد است.

وی تعامل متخصصان حوزه های مختلف علمی را از ویژگی های علوم شناختی ذکر کرد و ادامه داد: اجرای تحقیقات پیشتاز گروهی در حوزه شناختی یکی از لوازم توسعه این دانش و فناوری است و در حال حاضر نیز اساتید و متخصصانی که در مرزهای دانش مشغول تحقیق هستند با تشکیل گروهی متشکل از متخصصان رشته های ذیربط کار خود را پیش می برند و ستاد نیز خود را موظف می داند به عنوان یک اولویت از طرح های پیشتاز گروهی که در آن متخصصان رشته های مختلف گردهم جمع شده باشند حمایت کند.  

خرازی به تامین زیرساخت های لازم در کشور برای انجام تحقیق در حوزه شناختی اشاره کرد و گفت: محققان برای انجام تحقیقات خود نیازمند تجهیزات آزمایشگاهی هستند و ستاد در این راستا از تجهیز آزمایشگاه های دانشگاهی برای انجام پروژه های مصوب حمایت می کند. راه اندازی آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز نیز از دیگر اقداماتی است که برای رفع نیازهای محققان کشور به تجهیزات آزمایشگاهی انجام گرفته است. 

دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی بیان کرد: ستاد علوم شناختی با روش های مختلف برنامه توسعه این حوزه را در دستور کار خود دارد. خوشبختانه در اساتید، دانشجویان و دانش آموزان انگیزه فراوانی برای فعالیت در این حوزه وجود دارد و این مسئله نشان می دهد که استعدادهای سرشاری در کشور ما وجود دارد که اگر مورد حمایت قرار گیرد و زیرساختهای آن فراهم شود می توان در این حوزه نیز همچون سایر حوزه های علمی به پیشرفت های قابل توجهی نایل آییم.

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۰۵۷۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات گفت: این ستاد، شناسایی شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه برق و مخابرات را در دستور کار خود قرار داده است تا با توجه به اولویت‌ها و ضرورت‌های کشور که کدام فناوری ، نیاز به بازاریابی و تسهیل‌گری دارد، از این شرکت‌ها حمایت مادی و معنوی شود . سید محمد کرباسی در بازدید از یک شرکت دانش بنیان افزود : موضوع اصلی در معاونت علمی، توسعه فناوری‌ها در سطح علمی و اقتصادی در شرکت‌های دانش‌بنیان است؛ از این رو، تسهیل همراهی شرکت‌های دانش‌بنیان در مسیر‌های پیش‌رو از اولویت‌های ستاد محسوب می‌شود. وی گفت : در حوزه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان در حال رایزنی هستیم و یکی از پتانسیل‌های ستاد معرفی شرکت‌ها به نهاد‌های دولتی برای رفع موانع تولید و رفع چالش‌ها است. این شرکت دانش‌بنیان از سال ۱۳۹۵ با هدف توسعه محصولات استراتژیک در حوزه مخابرات آغاز به فعالیت کرد و هشت محصول دانش‌بنیان باسطح فناوری یک در کارنامه خود دارد و در دسته شرکت‌های فناور دانش‌بنیان قرار می گیرد. مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان نیز در این بازدید،  با بیان اینکه این مجموعه با حمایت جمعی از نخبگان توانسته است گام‌های مثبتی در راستای رفع نیاز‌های کلیدی کشور در برخی صنایع استراتژیک بردارد، گفت : تخصص این شرکت به طور خاص طراحی و تولید محصولات حوزه مخابراتی است. فاصله سنج‌های رادیویی، لینک‌های ارتباط داده و تقویت کننده‌ها نیز از دیگر تخصص‌های این شرکت محسوب می‌شود. حمیدرضا پوریعقوبی افزود : شناسایی درست مسائل استراتژیک صنایع، سرمایه‌گذاری و چندین سال تمرکز روی حل این مسائل باعث شده است علاوه بر محصولات تولید شده، انباشت کم‌نظیری از دانش فنی در این حوزه حاصل شود. در نتیجه فعالیت‌های ما در این شرکت، این ظرفیت‌های ایجاد شده به درستی به صنایع مربوطه متصل و زمینه همکاری‌های عمیق و سازنده‌ای را برای کشور فراهم آورده است. وی گفت : اهتمام جدی به مسئله ارتقاء، کیفیت تولید در تراز جهانی، رعایت استاندارد‌ها در بخش تولید، تأمین قطعات از منابع معتبر، صحت سنجی از قطعات در آزمایشگاه‌های معتبر بین‌المللی و تعریف فرآیند‌های دقیق و کارآمد در کنترل کیفیت از مهمترین اقداماتی است که موجب ارتقاء محسوس کیفیت در تولیدات شرکت شده است. دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات، همچنین از یک شرکت دانش‌بنیان دیگر که در زمینه ارائه خدمات مشاوره‌ای در زمینه فناوری اطلاعات، تولید نرم افزار، سخت افزار و شبکه رایانه‌ای، واردات و صادرات در حوزه فناوری اطلاعات اعم از سخت افزاری، نرم افزاری و شبکه، انجام تمام فعالیت‌های مرتبط در حوزه شبکه‌های رایانه‌ای، امنیت داده و شبکه، پایگاه‌های داده و سیستم‌های ویژه، خرید و فروش در حوزه فناوری اطلاعات، انجام دیگر فعالیت‌های مرتبط با کسب و کار در حوزه فناوری اطلاعات فعالیت می‌کنند ، نیز بازدید کرد و طی این دیدار بر اتصال این شرکت به نهاد‌های مرتبط از جمله معاونت علمی برای تسهیل‌گری زمینه‌های همکاری و حمایت‌های مادی و معنوی تاکید کرد.  

دیگر خبرها

  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی 
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی
  • زیرساخت‌های حمل‌ونقل کشور در مسیر پیشرفت
  • رویداد ملی علوم و فناوری‌های شناختی «کاگنوپل» برگزار می‌شود
  • رویداد ملی علوم و فناوری‌های شناختی«کاگنوپل» برگزار می‌شود
  • کاگنوپل پنجره‌ای به سوی جدیدترین پیشرفت‌های علوم شناختی
  • تائید فنی ۶۰ پروژه فناوری زیستی برای استفاده از اعتبار مالیاتی
  • ۶۰ پروژه توسعه فناوری زیستی تامین مالی شد
  • تائید فنی ۶۰ پروژه توسعه فناوری زیستی جهت استفاده از ظرفیت اعتبار مالیاتی
  • توسعه فناوری‌ها در کشور مصداق بارز کاشتن برای آینده است