Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش امتداد نیوز از شاهرود، محمدرضا قاسمی بعدازظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: پیاز یکی از محصولات مهمی است که بخش عمده‌ای از این محصول نسبت به سایر شهرستان‌های استان سمنان در شهرستان شاهرود کشت می‌شود.

وی بابیان اینکه اکنون بالغ‌بر ۲۳۰ هکتار از اراضی شاهرود زیر کشت پیاز است افزود: با آغاز مرحله برداشت محصول از این اراضی پیش‌بینی برداشت ۱۱ هزار تن پیاز از این اراضی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر جهاد کشاورزی استان سمنان با اشاره به اینکه سال گذشته این آمار بیشتر بود خاطرنشان کرد: در سال زراعی گذشته بالغ‌بر ۲۵۰ هکتار از اراضی شاهرود تحت کشت پیاز بود که از این اراضی درمجموع ۱۷ هزار تن پیاز برداشت شد.

وی با تأکید بر اینکه ۷۰ درصد از محصول پیاز استان سمنان در این شهرستان کشت می‌شود یادآور شد: این محصول برای کشت نیازمند آب زیادی است و جزو محصولات پر آب بر دسته‌بندی می‌شود که باید برای تأمین آن برنامه‌ریزی ویژه‌ای داشته باشیم.

قاسمی بابیان اینکه هوای خنگ شاهرود برای کشت این محصول بسیار مطلوب است اذعان کرد: زمان مناسب برای کشت این محصول در بازه زمانی اسفند تا فروردین‌ماه است و هم‌زمان با اول مهرماه زمان برداشت این محصول فرامی‌رسد.

وی محدودیت منابع آبی را یکی از مهم‌ترین مشکلات کشت این محصول دانست و گفت: باید تمام ظرفیت‌های موجود را برای بهره‌وری از سطح کشت موجود به کار بگیریم.

مدیر جهاد کشاورزی شاهرود تصریح کرد: زرگان بهترین رقم از کشت این محصول به شمار می‌رود که در شهرستان شاهرود از این نوع پیاز بیش از سایر ارقام کشت می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود با اشاره به کمبود منابع آبی گفت: مدیریت مصرف آب و استفاده بهینه از منابع آبی برای کشت محصولات در دستور کار این مدیریت قرار دارد.

انتهای پیام/

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۰۹۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی تولید بیش از ۸۰۰۰۰ تن محصول گندم از شهر خوشه‌های طلایی

آهنگری گفت: گندم به عنوان یک محصول عمده از زراعت در شهرستان ارزوئیه است و در سال زراعی جاری بیش از ۱۸ هزار هکتار از اراضی شهرستان زیر کشت این محصول رفته و پیش بینی می‌شود، بیش از ۸۰ هزار تن محصول از این اراضی برداشت شود.

وی افزود: بیش از ۷۰ درصد از کشت گندم در این شهرستان به گندم دوروم با کیفیت عالی برای کارخانجات ماکارونی کشور اختصاص دارد.

مدیر زراعت استان کرمان بیان داشت: برای افزایش عملکرد و نفوذ بذر رسمی به چرخه تولید در مزارع گندم در این شهرستان، ۱۸ هکتار مزارع بذری پرورشی، ۹۵ هکتار مزارع مادری و ۹۳۰ هکتار مزارع گواهی شده که ظرفیت تولید به ترتیب ۳۲ و ۳۸۰ و ۴ هزار ۷۰۰ تن را دارند، وجود دارد و محصول تولیدی به شهرستان‌های استان و حتی خارج از استان ارسال می‌شود.

 وی در ادامه گفت: شهرستان ارزوئیه با دارا بودن ۴۶ هزار و ۸۰۰ هکتار اراضی قابل کشت و قریب به ۵ هزار بهره بردار، اقلیم مناسب و خاک زراعی مطلوب، سالانه بیش از ۵۰۴ هزار تن انواع محصولات کشاورزی و ۴۸۷ هزار تن محصولات زراعی، قطب مهم کشاورزی در شمال استان می‌باشد.

آهنگری گفت: بخش عمده تولیدات این شهرستان مربوط به محصولات زراعی است و در سال‌های اخیر در مجموع بیش از ۴۸۷ هزار تن انواع محصولات زراعی تولید شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • آغاز کشت بادام زمینی در شهرستان آستانه اشرفیه
  • پیش بینی تولید بیش از ۸۰۰۰۰ تن محصول گندم از شهر خوشه‌های طلایی
  • برداشت حدود ۹۰ هزار تن چغندر قند از مزارع خوزستان
  • تولید کلزا به ۲۵۰ هزارتن می‌رسد
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر در دزفول
  • پیش‌بینی برداشت ۶۰۰۰ تن کلزا در مزارع لرستان
  • از برداشت موز تا گرده افشانی نخیلات در فارس
  • از برداشت موز گلخانه‌ای تا گرده افشانی نخیلات در فارس
  • گوجه فرنگی شهرستان مهر در راه بازار‌های جهانی