Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-24@18:54:35 GMT

رحمانی‌فضلی به جهانگیری نامه نوشت

تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۲۱۰۸۰۸

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، عبدالرضا رحمانی فضلی در نامه‌ای به معاون اول رئیس‌جمهور و رئیس ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی، با اشاره به شرایط حاکم بر عرصه‌های مختلف اقتصادی کشور و تلاش برای تحول چشم‌گیر در وضعیت کنونی و شتاب بخشیدن به روند رو به رشد مولفه‌های اقتصادی در قالب اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی، لزوم ورود همه‌جانبه و گسترده و البته ساختارمند اقشار مختلف مردم در عرصه‌های متنوع اقتصادی کشور و نقش‌آفرینی همه فعالان اقتصادی را مورد تأکید قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین در این نامه با اشاره به مفاد سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی، به حداکثر رساندن مشارکت آحاد جامعه در فعالیت‌های اقتصادی، واگذاری فعالیت‌ها به مردم و فراهم‌ آوردن زمینه مشارکت هرچه بیشتر بخش خصوصی را مورد تأکید قرار داده و آورده است: در همین راستا وزارت کشور در نظر دارد با تکیه بر ظرفیت‌های قانونی و ساختاری خود در سطح وزارت تا استانداری‌ها و دیگر رده‌های تابعه تا سطح دهیاری‌ها و با همراهی و جلب مشارکت سایر دستگاه‌ها و نهادهای اجرایی، قضایی و نظارتی مسئول در سطح قوای سه‌گانه، زمینه تحقق اصل مردمی‌کردن اقتصاد مقاومتی را فراهم کند.

وزیر کشور به برخی از اقدامات اولیه وزارت کشور برای تحقق طرح مردمی‌ کردن اقتصاد مقاومتی از جمله مذاکره با مسئولان اتاق‌های سه‌گانه بازرگانی، اصناف و تعاون، تشریک مساعی با مسئولان خانه معدن و اقدام در راستای تنظیم اسناد همکاری جداگانه با اتاق‌های موصوف، طراحی اولیه برای فراهم کردن زمینه‌های حضور گسترده‌تر بانوان در چرخه اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، برگزاری نشست‌های هم‌اندیشی با نخبگان اقتصادی و همچنین کارآفرینان برتر کشور با هدف ارزیابی برنامه‌های دولت برای تحقق شعارِ سال و بررسی راهکارهای عملی برای کنترل و کاهش شاخص‌های نرخ بیکاری و دستیابی به موثرترین راهکارهای موجود در امر اشتغال‌زایی و کاهش نرخ بیکاری، شناسایی مستمر واحدهای تولیدی مشکل‌دار و بحرانی کشور و پیگیری حل مشکلات آنها و رصد دقیق و ارزیابی مستمر اقدامات استانداری‌ها در راستای اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی اشاره کرده است.

رحمانی فضلی رصد دقیق و ارزیابی مستمر اقدامات استانداری‌ها در راستای اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، تحقق اهداف طرح رونق تولید، اجرای برنامه‌های بسته اشتغال، مدیریت و راهبری شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی و کارگروه استانی تسهیل و رفع موانع تولید را از دیگر برنامه‌های در درست پیگیری وزارت کشور عنوان و تأکید کرده است: وزارت کشور برنامه مشخصی را در راستای تحقق این اصل مهم در پیش گرفته که در نهایت منجر به ایجاد « قرارگاه مردمی اقتصاد مقاومتی» خواهد شد.

وی در پایان این نامه تصریح کرده است که «این قرارگاه به ‌عنوان بازوی توانمند ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی نقش‌آفرینی خواهد کرد و تمامی فعالیت‌های آن دقیقاً منطبق با سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و برنامه‌های اولویت‌دار ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی و دولت خواهد بود».

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۱۰۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای تحقق شعار سال و شکوفایی اقتصاد خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، محمدجواد امانی اظهار امیدواری کرد که در راستای تحقق شعار سال با تعامل بخش خصوصی و نهاد‌های مرتبط، می‌توان در جهت شکوفایی اقتصاد استان گام‌های اساسی برداشت.

وی با اشاره به مشکلات بخش صنعت، کشاورزی، بازرگانی و معادن خوزستان اظهارکرد: باوجود چالش‌های موجود، نباید اجازه داد که صنایع کوچک آسیب‌پذیر شوند بنابراین با اقدامات کارشناسی و بررسی‌های میدانی باید نسبت به رفع موانع و گلوگاه‌ها در مسیر کار فعالان اقتصادی تلاش کرد.

رئیس اتاق بازرگانی اهواز به دغدغه‌های فعالان بخش خصوصی در زمینه رویه‌ها و فرآیند‌های مربوط به سازمان تامین اجتماعی اشاره کرد و ادامه داد: برای اصلاح برخی رویه ها، فعالان اقتصادی از این سازمان در دیوان عدالت اداری شکایت‌هایی را ثبت و آرایی نیز صادر شد که پیروی تامین اجتماعی از این آرا، باید همواره مورد توجه قرار گیرد.

امانی گفت: امیدواریم دستگاه‌های اجرایی در راستای رفع موانع به منظور تحقق شعار سال، حمایت از تولید را در دستور کار قرار دهند تا تولیدکنندگان در شرایط سخت کنونی بتوانند فعالیت کنند.

وی در خصوص شهرک‌های صنعتی اهواز نیز گفت: شهرک صنعتی شماره یک اهواز قدیمی‌ترین شهرک کشور است که سال ۱۳۴۵ در ۳۸ هکتار راه‌اندازی شد و باید توجه داشت که توسعه و توجه به بهبود زیرساخت‌های مربوطه همواره باید مورد توجه قرار گیرد.

رییس اتاق بازرگانی اهواز همچنین از برخی رویه‌های بانکی بخاطر مسدود شدن حساب کاری فعالان بخش خصوصی بخاطر بدهی‌های کوچک انتقاد کرد و گفت: مسئولان و سیاست گذاران حوزه اقتصادی اجازه ندهند فعالان بخش خصوصی به علت بدهی اندک به بانک، تامین اجتماعی یا دارایی دچار مشکل شوند چرا که شعار امسال نیز جهش تولید با مشارکت مردم است و این امر با فعالیت مستمر بخش خصوصی و تولیدکنندگان محقق می‌شود.

وی به مشکلات فراوان بخش صنعت در خوزستان اشاره کرد و گفت: اعتباراتی برای واحد‌های تولیدی در نظر گرفته شده ولی گرفتن استعلام‌های بانکی با وقفه چند ماهه همراه است و این باعث تحمیل برخی هزینه‌ها به تولید کننده می‌شود.

نایب رییس اول اتاق بازرگانی اهواز نیز گفت: مشکلات استان خوزستان در زمینه تولید و فعالیت‌های اقتصادی به صورت کارشناسی باید مورد ارزیابی و بررسی قرار گیرد.

شهلا عموری اظهارکرد: بانک‌های استان باید همکاری اثربخشی با فعالان اقتصادی داشته باشند؛ همچنین صنایع بزرگ مانند شرکت نفت و ملی حفاری نیاز است که از شرایط بخش خصوصی درک روشنی داشته و مطالبات فعالان اقتصادی را در موعد مقرر پرداخت کنند.

وی ادامه داد: شرکت‌های بزرگ در برخی مواقع حاضر به انجام تهاتر نیستند و فرآیند پرداخت مطالبات فعالان اقتصادی در خوزستان اغلب طولانی است.

نایب رئیس اول اتاق بازرگانی اهواز به شرایط محیط زیست در خوزستان اشاره و خاطرنشان کرد: برخی شرکت‌های بزرگ در خوزستان به رغم ایجاد آلایندگی، حاضر نیستند که گردش مالی و پرداخت مالیاتشان در استان خوزستان انجام دهند؛ بنابراین این عوامل باعث شده واحد‌های تولیدی متوسط و کوچک با بحران مواجه شوند.

عموری گفت: واردات خوزستان بر صادرات غلبه دارد و همیشه تراز صادرات منفی است، زیرا بیشتر محصولات از مرز‌های خوزستان وارد می‌شوند.

وی با اشاره به دیگر چالش‌های موجود در فعالیت‌های اقتصادی استان خوزستان ادامه داد: مواد اولیه واحد‌های تولیدی در استان موجود است ولی واحد‌های تولیدی مجبور هستند که مواد اولیه مورد نیاز خود را از استان‌های دیگر تامین کنند.

دیگر خبرها

  • اقتصاد دیجیتال وضعیت بیکاری و اقتصادی را کردستان بهبود می بخشد
  • تلاش برای تحقق شعار سال و شکوفایی اقتصاد خوزستان
  • تهیه پیش نویس سند عملیاتی تحقق شعار سال در خراسان شمالی
  • رییس اتاق اصفهان خواستار توجه به مَضرات اقتصادی تعطیلی پنجشنبه‌ها شد
  • جهانگیری: از نظر توسعه و اقتصاد، نصف ترکیه و عربستان شده‌ایم
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری سازمان انرژی اتمی ایران و وزارت نفت
  • تحقق جهش تولید با جهش مهارت در کشور
  • حامی اقتصاد اسلامی
  • ضرورت تقویت بخش تعاون در راستای تحقق اشتغال‌زایی
  • بودجه شهرداری شیراز رشد ۵۰۰ درصدی داشت/عملکرد مطلوب تیم اقتصادی