Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- یک روزنامه هندی اعلام کرد عناصر افراطی مسوول بریدن گیس های بافته شده زنان در منطقه کشمیر تحت کنترل هند هستند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری میزان، هندوبه نقل از منابع پلیس نوشت: بریدن موهای زنان در دره کشمیر تحت کنترل هند توسط عناصر رادیکال و افراطی انجام شده و در همین رابطه یک کارگر منسوب به یکی از احزاب سیاسی دستگیر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دره کشمیر در روزهای اخیر شاهد تظاهراتی در اعتراض به حمله به زنان با هدف بریدن گیس های آنان بود.

پلیس گفته است بر اساس تحقیقات که در شمال کشمیر انجام شده است مهاجمان سه هدف را دنبال می کنند.
سخنگوی پلیس سرینگر، مرکز کشمیر تحت کنترل هند، در همین رابطه به خبرنگاران گفت که هدف کسانی که به زنان حمله می کنند برهم زدن آرامش جامعه، ایجاد تنش بین مردم و نیروهای امنیت بخصوص پلیس و همچنین مجبور کردن زنان به پنهان شدن در خانه هایشان، می باشد.

وی گفت: بیش از 45 تن از این مهاجمان تنش آفرین را شناساسی کرده است که بسیاری از آنها هواداران ذاکر موسی رییس القاعده در کشمیر هستند.

همچنین به گفته پلیس 18 نفر نیز در همین رابطه دستگیر شده اند. برخی از افراد دستگیر شده سعی داشته اند نیروهای امنیتی کشمیر را مسوول بریدن گیس زنان معرفی کنند.

او همچنین عنوان کرد کسانی که مسوول حمله به زنان برای بریدن موهای آنها هستند از اینکه زنان آزادی تحصیل و کار داشته باشند عصبانی هستند.

علاوه بر این، روزنامه استار نیز در همین رابطه ادعا کرد که بیش از صد زن گفته اند قربانی چنین حملاتی قرار گرفته اند.

موج حمله به زنان و بریدن گیسوی آنها توسط مردانی که ماسک سیاه بر چهره دارند باعث ایجاد وحشت در کشمیر تحت کنترل هند شده است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۱۱۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در کشوری که یک فساد بزرگ را «فسادنمایی» می‌نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟

آفتاب‌‌نیوز :

روزنامه جمهوری اسلامی در مطلبی به رئیسی در مورد پرونده فساد چای دبش طعنه زد.

این روزنامه نوشت: در جامعه‌ای که حتی با مفسدان اقتصادی برخورد یکسان نمی‌شود بطوری که یکی را به دلایل خاص از زیر سنگ هم که شده پیدا می‌کنند و به صُلابه می‌کشند، ولی دیگری را که فساد بزرگ‌تری مرتکب شده تکریم می‌کنند و در بهترین جایگاه قرارش می‌دهند، چگونه می‌توان باور کرد که عدالت حاکم است؟

هیچکس، چه در سطح کارگزاران نظام و چه در سطح عموم مردم، تردید ندارد که ما هنوز نتوانسته‌ایم عدالت را در جامعه برقرار کنیم.

قضاوتی است که از کارگزاران ارشد نظام هم بار‌ها شنیده شده و نمود‌های عینی آن نیز در جامعه کاملاً قابل لمس است.

ثروت کشور به صورت عادلانه میان مردم تقسیم نمی‌شود، در ادارات با ارباب رجوع برخورد یکسان صورت نمی‌گیرد، پارتی‌بازی در اکثر دستگاه‌ها بشدت رواج دارد، حقوق‌ها، مزایا و امکانات رفاهی به تناسب شایستگی‌ها و نیاز‌های واقعی پرداخت نمی‌شوند. بر بخش‌های بکارگیری افراد در پست‌ها و تفویض جایگاه‌ها شایسته‌سالاری رعایت نمی‌شود، به افراد بله‌قربان‌گو امتیاز داده می‌شود و افراد منتقد منصف و دلسوز طرد می‌شوند و...

این‌ها و بسیاری موارد دیگر نشانه‌های بارز تبعیض هستند، چیزی که با روح اسلام و نظامی که قرار است با «جمهوریت» و «اسلامیت» اداره شود در تضاد کامل هستند.

در جامعه‌ای که حتی با مفسدان اقتصادی برخورد یکسان نمی‌شود بطوری که یکی را به دلایل خاص از زیر سنگ هم که شده پیدا می‌کنند و به صُلابه می‌کشند، ولی دیگری را که فساد بزرگ‌تری مرتکب شده تکریم می‌کنند و در بهترین جایگاه قرارش می‌دهند، چگونه می‌توان باور کرد که عدالت حاکم است؟

این روزنامه در بخش دیگری از سرمقاله خود که به نظر می‌رسد به رئیسی و پرونده چای دبش کنایه می‌زند نوشته است:در جامعه‌ای که پرونده بزرگ‌ترین فساد اقتصادی را به جای آنکه با اولویت بررسی کنند به محاق می‌برند و آن را فسادنمائی جلوه می‌دهند، چگونه می‌توان پذیرفت عدالت در حال اجرا شدن است؟

همچنین روزنامه جمهوری اسلامی با طعنه به علیرضا پناهیان ادامه داد:

در جامعه‌ای که اهانت‌کننده به پیشوایان دین را به جای محاکمه بر صدر می‌نشانند، چگونه می‌توان به مردم گفت در حال ساختن بنای رفیع حکومت عدل علی هستیم؟

مردم با مشاهده این بی‌عدالتی‌ها اگر به این نتیجه برسند که ما کاری غیر از تغییر اسم انجام نداده‌ایم و هدفمان این بود که محمدرضا پهلوی را کنار بزنیم و خودمان جای او را بگیریم، نمی‌توان قضاوتشان را رد کرد. قرار نبود آنهمه شهید بدهیم و آنهمه فداکاری صورت بگیرد و بعد از ۴۵ سال هنوز در پیچ و خم‌های تبعیض و بی‌عدالتی سرگردان باشیم و در عین حال به عده‌ای اجازه بدهیم چنین وضعیتی را متن عدالت جلوه دهند!

دیگر خبرها

  • درگیری عوامل جناح راست افراطی در لندن با پلیس
  • حمله روزنامه دولت به کریمی قدوسی: همین افراد دستمایه ایران هراسی و تحریم می‌شوند
  • نصب پابند الکترونیک به ۳۰۰ سارق سابقه دار در غرب استان تهران
  • کشف بقایای زنان شکنجه شده به شیوه «مافیا‌های ایتالیایی»
  • در کشوری که یک فساد بزرگ را «فسادنمایی» می‌نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟
  • حکمرانی هوشمند بر پایه بهره وری و اثربخشی در شمیرانات اجرا می شود
  • ارتباط جنسیت و بحران خواب
  • حمله نژاد پرستان انگلیسی به زنان محجبه
  • افراد مسلح در غرب پاکستان ۷ مامور گمرک را کشتند
  • سناریو‌های غرب برای اوکراین؛ از شکست کامل تا از دست رفتن اراضی