Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - يادداشت تفاهم همکاري براي ساخت و تجهيز مراکز درمان سرطان در کشور، ميان وزارت بهداشت و گروه بين‌المللي بيمارستاني انگليس (IHG)، به ارزش يک ميليارد و 800 ميليون يورو روز دوشنبه با حضور سفير جمهوري اسلامي ايران در لندن به امضاء رسيد.
به گزارش خبرگزاري آريا ، حميدبعيدي نژاد در گفت‌وگو با خبرنگاران در رابطه با اين سندهمکاري گفت: يادداشت تفاهمي که امروز امضا شد، حاصل تلاش زيادي بود که همکاران ما در وزارت بهداشت براي اينکه با يک شرکت بسيار معتبر انگليسي براي ساخت و تجهيز مراکز درماني سرطان در ايران تفاهمي داشته باشند، صورت دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: ايران از کشورهايي است که درصد رشد ابتلا به سرطان در آن خيلي بالا است و بر همين اساس اين موضوع يکي از اولويت‌هاي اصلي وزارت بهداشت است که بتواند مراکز جديدي را که نياز امروز ما هست براي تجهيز و مدرنيزه کردن مراکز درماني ايران، براي مقابله با سرطان در دستور کارش دارد.
سفير کشورمان اضافه کرد که طرف انگليسي، يکي از شرکت‌هاي معتبر در زمينهٔ تجهيزات مراکز مقابله با سرطان به شمار مي رود و پس از ماه ها رايزني و بحث و گفت وگو، اين يادداشت تفاهم همکاري به امضاء رسيده است.
بعيدي نژاد گفت: اين يادداشت تفاهم مقرر مي‌نمايد که طرف انگليسي در يک دوره زماني مشخصي هم مراکز موجود سرطان ما را به آخرين تجهيزات و دانش فني مجهز کند و هم مراکز جديدي را در ايران براي مقابله با سرطان احداث کند. بنابراين حدود پيش‌بيني‌ها اين است که نزديک 60 مرکز جديد در شهرهاي مختلف ايران احداث بشود و حدود 40 تا 50 مرکز موجود نيز ارتقا پيدا کند.
وي افزود: بخشي از اين مراکز به آخرين فنّاوري مربوط به شتاب‌دهنده‌هاي خطي مجهز خواهند شد و اميد است که با تجهيز اين مراکز بتوانيم پاسخگوي نيازهاي مردم باشيم و اميدوار هستيم که اين پروژه بتواند پروژه موفقي باشد که نه‌تنها در تهران بلکه در سراسر ايران مردم بتوانند خدمات مربوط به اين مقابله با بيماري را دريافت کنند.
سفير کشورمان در رابطه با زمان اجرا و مبلغ اين پروژه گفت: نياز است که در ابتدا مراکزي که بايد مدرنيزه و احداث شوند، مشخص و پس‌ از آن مبلغ نهايي قرارداد معلوم خواهد شد. اما تخمين‌هاي زده‌شده حاکي از آن است که اين قرارداد يک ميليارد و 800 ميليون يورو پيش‌بيني مي‌شود. بنابراين قرارداد بسيار مهمي است و آثار مهم درماني در کشور دارد.
وي افزود: اين همکاري بااراده وزارت بهداشت محقق شده، به‌خصوص دکتر هاشمي وزير بهداشت خيلي تلاش کردند تا اين موضوع به‌عنوان يکي از اولويت هلي اصلي در اين وزارتخانه متمرکز شود و همين‌طور آقاي رئيسيون که مسئول واحد مشارکت‌هاي وزارت بهداشت هستند، تلاش کردند که قراردادي تنظيم شود که بتواند مشکلات درماني مراکز مقابله با سرطان در ايران را رفع کند.
بعيدي نژاد گفت: در آينده بيمارستان‌هاي جديدي در ايران احداث مي شود که از مراکز پيشرفته مقابله با سرطان بهره مند خواهند شد. البته برخي از بيمارستان‌هاي بزرگي کشور بايد مدرنيزه شوند که همه اين مسائل در اين طرح ديده ‌شده است.
بعيدي نژاد در پاسخ به سؤالي در رابطه با سرمايه‌گذاري طرف انگليسي در اين پروژه گفت: طرف انگليسي خدمات نظام سلامت اين کشور را در اين حوزه‌ها تأمين مي‌کند و در زمينهٔ ساخت بيمارستان در سراسر کشورها در قاره آفريقا، آسيا و اروپا داراي تجارب خوبي است و در زمينهٔ تأمين مالي، مذاکرات مفيد و مؤثري با سازمان‌هاي سرمايه‌گذاري به‌خصوص سازمان سرمايه‌گذاري انگليس موسوم به UKEF داشته است. بنابراين اين شرکت به لحاظ تأمين مالي پروژه مشکلي ندارند و ما اميدواريم بتوانيم با همکاري دوستان تهران، ابعاد فني اين پروژه هرچه زودتر نهايي شود که قرارداد نهايي به‌زودي منعقد شود.
وي گفت: از فردا کارهاي مقدماتي و بحث‌هاي بين دو طرف آغاز خواهد شد و ما اميدواريم با اراده‌اي که دو طرف دارند براي اينکه اين پروژه هر چه سريع‌تر نهايي شود در مدت کوتاهي، شايد حدود سه ماه به نقطه‌اي برسيم که تمام قراردادهاي لازم نهايي و امضاء شود.
در همين حال، «ويتني کينگ» رئيس هيئت‌مديره گروه بين‌المللي بيمارستاني انگليس (آي اچ جي) نيز در گفت‌وگو با خبرنگاران گفت: اين اولين گام در اجراي اين پروژه بشردوستانه است و ما مفتخر هستيم که با کمک سفارتخانه ايران، اين تفاهم را امضاء کرده و گام‌هاي بعدي برداشته شود.
وي اضافه کرد که هنوز مبلغ اين همکاري تعريف‌نشده اما نکته کليدي اين است که ابعاد فني اين پروژه مشخص و اطمينان حاصل شود که کارها روي روال پيش مي‌رود.
کينگ در رابطه بازمان اجراي اين پروژه اظهار داشت: اين مساله به‌طرف مقابل بستگي دارد اما ما تمايل داريم که آن‌ها هرچه سريع‌تر کارها را پيش ببرند تا پروژه سريع‌تر به راه بيفتد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۱۲۲۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران

حسن ماری اوریاد در جمع خبرنگاران با تبریک فرارسیدن روز معلم و تکریم هفته کارگر بیان داشت: رهبر معظم انقلاب بر پاسداشت حقوق کارگران و توجه به معیشت این اقشار شریف و سختکوش تاکید ویژه دارند و خدمت به جامعه کارگری را سعادتی بزرگ بر می‌شماریم.

او با بیان اینکه انقلاب اسلامی مدیون مجاهدت و ایثارگری کارگران است، بیان داشت: ماموریت اصلی تامین اجتماعی در حوزه درمان بر مبنای افزایش رضایتمندی، حفظ ایمنی بیمار و تکریم بیمه شدگان استوار است.

اوریاد با ارائه گزارشی از خدمات مدیریت درمان تامین اجتماعی استان فارس اظهار داشت: در دو بخش خدمات درمان مستقیم و غیرمستقیم در راستای ارتقا سلامت جامعه و به ویژه رضایتمندی کارگران تلاش می‌کنیم.

به گفته این مقام مسئول، خدمات درمان مستقیم در مراکز ملکی وابسته به سازمان تامین اجتماعی متشکل از یک بیمارستان و ۲۳ مرکز درمانگاهی سرپایی مشتمل بر هفت پلی کلینیک، پنج درمانگاه تخصصی و یازده درمانگاه عمومی است.

او از گسترش مراکز درمانی طی چند سال اخیر خبر داد و افزود: راه اندازی درمانگاه تامین اجتماعی در شهرستان فیروزآباد در بهمن ماه سال قبل یکی دیگر از پروژه‌های درمانی برای تسهیل دسترسی بیمه شدگان محترم سازمان به خدمات درمانی سرپایی رایگان بوده است.

به گفته اوریاد، درمانگاه‌های زرقان و خرمبید هم در سال جاری در راستای ارتقای سلامت به بهره برداری خواهند رسید و استان پهناور فارس با توجه به گستردگی زیرساخت‌های درمانی تامین اجتماعی رتبه سوم تا چهارم کشور را در اختیار دارد.

سرپرست معاونت پشتیبانی و توسعه مدیریت درمان تامین اجتماعی فارس خاطرنشان کرد: در زمینه درمان مستقیم، بیمارستان شهید آیت الله دکتر بهشتی دارای بخش‌های تخصصی و فوق تخصصی است که به صورت شبانه روزی و کاملا رایگان به خانواده بزرگ تامین اجتماعی خدمات ارائه می‌دهد.

اوریاد ابراز داشت: در بیمارستان شهید آیت الله دکتر بهشتی اعمال پیشرفته جراحی در زمینه‌های قلب، آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی، چشم، زنان و زایمان، ارتوپدی، مغز و اعصاب، اورلوژِی، لاپاراسکوپی و جراحی عمومی به صورت شبانه روزی کاملا رایگان انجام می‌شود.

او با اشاره به موفقیت‌های چشمگیر این مرکز درمانی گفت: در سال گذشته، بیمارستان شهید آیت الله دکتر بهشتی عنوان چهارمین مرکز ارایه خدمات فوق تخصصی قلب در کشور را به خود اختصاص داد.

اوریاد افزود: در مراکز درمانی تامین اجتماعی استان فارس به ویژه در بیمارستان شهید آیت الله دکتر بهشتی میزبان تعداد زیادی از بیماران و بیمه شدگان محترم تامین اجتماعی از استان‌های کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر، خوزستان، هرمزگان، سیستان و بلوچستان و بسیاری دیگر از استان‌های کشور هستیم.

به گفته سرپرست معاونت پشتیبانی و توسعه مدیریت درمان تامین اجتماعی فارس، در سال گذشته بیمارستان شهید آیت الله دکتر بهشتی ۲۱ هزار و ۵۴۹ بیمار را در بخش‌های بستری پذیرش کرده و نزدیک به دو میلیون ویزیت سرپایی در کل استان صورت گرفته است.

او خاطرنشان کرد: نزدیک به یک میلیون و پانصد هزار نسخه دارویی در بخش سرپایی درمانگاهی و بیمارستانی به بیماران ارائه شده است.

اوریاد در همین رابطه افزود: طی همین مدت، در بخش آزمایشگاهی بیش از ۴۴۶ هزار مورد خدمات ارائه شده و نزدیک به ۱۰۹ هزار نفر از خدمات رادیوگرافی، ۴۰ هزار مورد خدمات سونوگرافی، ۲۵ هزار مورد فیزیوتراپی، ۱۳ هزار مورد خدمات دیالیز، ۲۳ هزار مورد ام آر آی، ۱۱ هزار خدمات اکوکاردیوگرافی، ۳۸۰۰ مورد اندوسکوپی به صورت رایگان در مراکز درمانی تامین اجتماعی به بیمه شدگان ارائه شده است.

او تعداد کل مراجعات پاراکلینیک استان در بخش بیمارستانی و درمانگاهی را بیش از ۲ میلیون و ششصد هزار نفر عنوان کرد.

اوریاد افزود: بیمارستان شهید دکتر بهشتی با ۸ اتاق عمل فعال و ۲۲۶ تخت فعال در حال ارائه خدمات به خانواده بزرگ تامین اجتماعی و عموم جامعه است.

او در بخش دیگری از سخنانش از تجهیز بیمارستان شهید دکتر بهشتی به یک دستگاه میکروسکوپ پیشرفته چشمی با اعتبار ۲۸ میلیارد ریال و یک دستگاه سنگ شکن درون اندامی با اعتبار ۳۷ میلیارد ریال خبر داد.

سرپرست معاونت پشتیبانی و توسعه مدیریت درمان تامین اجتماعی فارس از نوسازی تجهیزات پزشکی مراکز درمانگاهی و بیمارستانی طی یک سال اخیر خبر داد و افزود: در سال ۱۴۰۲ اعتباری معادل سیصد میلیارد ریال برای تجهیز مراکز درمانی تامین اجتماعی استان فارس اختصاص یافته است.

اوریاد اضافه کرد: در بخش درمان غیرمستقیم، معاونت خرید راهبردی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان فارس با طیف گسترده‌ای از مراکز درمانی بخش دولتی، خصوصی، خیریه و نیرو‌های مسلح مشتمل بر مراکز بیمارستانی، داروخانه، ازمایشگاه، مراکز تصویر برداری، فیزیوتراپی و سایر مراکز پاراکلینیکی طرف قرار داد می‌باشد.

این مقام مسئول افزود: در بخش عملکرد معاونت خرید راهبردی بررسی و رسیدگی بالغ بر ۳۷ هزار پرونده بستری و ۲۰۰ هزار پرونده سرپایی بیمه شدگان سازمان به صورت ماهیانه توسط همکاران متخصص و فنی این حوزه صورت می‌پذیرد.

او شمار مراکز طرف قرارداد در استان فارس را ۲۵۸۳ مرکز اعلام کرد و بیان داشت: تعداد ۱۶۴۰ پزشک خانواده در قالب مطب، درمانگاه و شبکه‌های بهداشتی طرف قرارداد با مدیریت درمان تامین اجتماعی استان فارس به ارائه خدمت می‌پردازند.

او بیان داشت: معاونت خرید راهبردی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان فارس بطور متوسط در هر ماه ۳۰۰ میلیارد تومان اسناد مالی دریافت می‌کند که پس از بررسی‌های لازم به مراکز درمانی طرف قرارداد پرداخت می‌شوند.

به گفته این مقام مسئول، طی فروردین و اردیبهشت ماه سال جاری مبلغی معادل ۵۰۰ میلیارد تومان به مراکز درمانی طرف قرارداد پرداخت شده است.

اوریاد در بخش دیگری از سخنانش از ترمیم نیروی انسانی در مجموعه تامین اجتماعی فارس خبر داد و افزود: در پایان فروردین ماه سال جاری آزمون استخدام تامین اجتماعی در استان فارس برگزار شد و ۶۱ نفر در حوزه درمان مستقیم و غیرمستقیم جذب می‌شوند.

او درپایان اظهار امیدواری کرد سطح کیفی و کمی خدمات درمانی سازمان تامین اجتماعی در سال جاری ارتقا یابد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • ساخت مرکز جامع سرطان قم ۳۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • ساخت آموزشگاه ۶ کلاسه سعدی در بندرخمیر
  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی تجهیز و تکمیل چاه و خط انتقال آب تم‌تم در شهرستان جوانرود
  • تجهیز زیر ساخت‌های ۹۰ درصد روستا‌های ایران
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • سل تراپی معجزه نمی کند/ حداقل دو سوم سرطانی ها در ایران حتماً زنده می مانند
  • تشخیص زودهنگام سرطان، پنجره‌ای به سوی زندگی
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • ۵ روش از مؤثرترین درمان‌های مکمل در بهبود سرطان