Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-28@00:51:52 GMT

وقتي گوشتان زنگ مي‌زند!

تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۲۱۴۲۳۰

وقتي گوشتان زنگ مي‌زند!

خبرگزاري آريا -

وقتي احساس مي‌كنيد كه گوشتان زنگ مي‌زند در واقع اين صداها از داخل مغز به گوش مي‌رسند و مي‌توانند به اشكال مختلفي ظاهر شوند و توصيف آنها تنها براي افرادي كه آن را تجربه كرده‌اند امكان‌پذير است.
اين بيماري را به اسم tinnitus يا وز‌وز كردن يا زنگ زدن گوش مي‌شناسيم و محققان سال‌هاست به‌دنبال آن هستند تا بفهمند به چه دليل صداهاي كوچكي كه در دنياي اطراف ما وجود دارد، از لايه‌هاي ظريف گوش ما گذشته و ما آنها را مي‌شنويم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آنچه تحقيقات نشان مي‌دهد حاكي از آن است كه هزاران سلول انسان در گوش گاهي اوقات صداهاي خفيفي كه در محيط اطراف وجود دارند را دريافت كرده و به مغز انتقال مي‌دهند و آنگاه است كه شما آنها را مي‌شنويد. گاهي اوقات اين سلول‌ها چنان آسيب ديده‌اند كه شنيدن اين صداها به تمام وقت يا بيشتر اوقات گسترش پيدا مي‌كند و آنگاه است كه مي‌تواند موجبات ناراحتي شديد شما را پديد آورد.
در كنار اين موضوع كه مي‌تواند سبب شنيدن صداها در گوش شما شود عوامل ديگري همچون حساسيت به صداهاي بلند، بالا يا پايين بودن فشار خون، تومور، ديابت، مشكلات غده تيروئيد، يا حتي جراحات سر و گردن هستند كه در اين اتفاق مؤثرند.
براي قابل تحمل كردن اين موضوع چند راه به شما پيشنهاد مي‌كنيم كه مي‌تواند مؤثر باشد:
از صداها دوري كنيد:
افراد عادي براي شركت در يك مسابقه پر سروصدا يا حتي كنسرت موسيقي مشكلي ندارند اما براي شما كه از وز وز كردن گوشتان در عذابيد از اين كار دوري كنيد. گوش دادن هر نوع صدايي از طريق واكمن‌ها، هدفون‌ها يا هر وسيله‌اي كه مستقيما وارد گوشتان شود برايتان مضر است. اين كار حتي براي آنان كه از اين مشكل رنج نمي‌برند نيز ممكن است سبب شود تا در آينده به مشكلات سنگين شدن گوش يا حتي وز‌وز كردن آن دچار شوند.

فشار خونتان را كنترل كنيد:
گاهي اوقات صداي وز‌وز گوش ممكن است به خاطر بالا بودن فشار خون باشد. پس در اين حالت اين صداها را به‌عنوان زنگ خطري براي بالا رفتن فشار خونتان بدانيد و فورا به پزشك مراجعه كنيد.
نمك نخوريد:
اگر از فشار خون بالا رنج مي‌بريد و يا گوش‌هايتان زنگ مي‌زند، خوردن نمك برايتان بسيار مضر است. هر چه مي‌توانيد كمتر سديم بخوريد و در رژيمتان از غذاهايي كه نمك زيادي دارند مثل غذاهاي حاضري جدا دوري كنيد.
آسپرين نخوريد:
گاهي اوقات آسپرين باعث مي‌شود روز بعد از خوردن آن گوشتان وزوز كند يا زنگ بزند. اگر به‌صورت مداوم آسپرين مي‌خوريد ممكن است در خطر ابتلا به اين مشكل قرار بگيريد. خوردن آسپرين بچه براي آناني كه براي مشكلات قلبي از آن مصرف مي‌كنند خطر كمتري دارد. براي جايگزيني آسپرين با داروي ديگر با دكترتان مشورت كنيد


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۱۴۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اوقات شرعی هفتم اردیبهشت در سمنان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان،️ اوقات شرعی در استان سمنان به این شرح است:

اذان صبح در سمنان ۳:۳۹
طلوع آفتاب ۵:۱۰
اذان ظهر ۱۱:۵۴
غروب آفتاب ۱۸:۳۹
اذان مغرب ۱۸:۵۸
نیمه شب شرعی ۲۳:۰۸

دیگر خبرها

  • نحوه تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • اوقات شرعی نهم اردیبهشت در سمنان
  • اوقات شرعی شنبه ۸ اردیبهشت در یزد
  • اوقات شرعی ۸ اردیبهشت به افق شهرکرد
  • اوقات شرعی هشتم اردیبهشت در سمنان
  • اوقات شرعی فردا هشتم اردیبهشت در شیراز
  • اوقات شرعی ۷ اردیبهشت به افق شهرکرد
  • اوقات شرعی جمعه ۷ اردیبهشت در یزد
  • اوقات شرعی هفتم اردیبهشت در سمنان
  • اوقات شرعی پنج شنبه ۶ اردیبهشت در یزد