Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - توليت آستان قدس رضوي، اربعين را قدرت راهبردي و نرم جهان اسلام عنوان کرد.
به گزارش خبرگزاري فارس از مشهد به نقل از آستان‌نيوز، حجت‌الاسلام‌والمسلمين سيد ابراهيم رئيسي در آيين بدرقه خدام و زوار اربعين حسيني که در صحن انقلاب اسلامي حرم مطهر رضوي برگزار شد، اربعين را نمود و نمادي براي بقاي پيام حيات‌بخش عاشورا خواند و اظهار کرد: نهضت عاشورا با فطرت انسان‌‌ها سخن دارد؛ دفاع از مظلوم، اخلاق، ايثار و از خودگذشتگي پيام‌هايي از عاشوراست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي تصريح کرد: نجات و حيات اخلاق انساني در گروي پاسداشت عاشوراست؛ مفاهيمي که در نهضت عاشورا خلق شد مايه نجات انسان در همه اعصار و قرون است.
توليت آستان قدس رضوي با بيان اينکه اربعين تابلو و پرچم بلندي پيش روي انسان معاصر است تا پيام عاشورا گم نشود، اظهار کرد: قطرات اشک محبان اهل بيت (ع) براي اباعبدالله الحسين (ع) قدرت نرم اسلام و نظام اسلامي است.
عضو هيأت رئيسه مجلس خبرگان رهبري خاطرنشان کرد: اربعين قدرت راهبردي و قدرت نرمي براي اسلام و جنبش‌هاي اسلامي است تا اين قدرت نرم در مقابل جهانيان به نمايش گذاشته شود.
وي با اشاره به اين مطلب که راهپيمايي اربعين نهضتي است که سالکان اين مسير از سر دلدادگي به اهل بيت (ع) در اين مسير گام مي‌نهند، ابراز کرد: راهپيمايي اربعين در رسانه‌هاي مستکبران سانسور مي‌شود تا قدرت راهبردي اسلام نمود نداشته باشد.
توليت آستان قدس رضوي راهپيمايي اربعين را نمايشي عظيم و حضور پر معنايي از دلدادگان امام حسين (ع) خواند و بيان کرد: راهپيمايي اربعين جلوه‌هايي از وحدت و انسجام ملت مسلمانان، گرايش به معنويت و تدين، استکبارستيزي، دشمن‌شناسي، دشمن‌ستيزي و ايستادگي در راه هدف است.
وي گفت: بارگاه مطهر اباعبدالله الحسين (ع) نه تنها ميعادگاه فرشتگان و ملائک بلکه زمينيان نيز بوده و اربعين جلوه‌‌اي از تشکيل امت واحده اسلامي و نويدبخش ظهور حضرت ولي عصر (عج) براي تحقق عدالت در جهان است.
رئيسي با بيان اينکه اربعين جلوه حرکت پايدار و رو به جلو براي امت اسلامي است، عنوان کرد: حضور در اين راهپيمايي عظيم عبور از همه سيطره‌هاي کميت در عالم و پيوست به خيل عظيمي از کيفيت عشق و دلدادگي به معنويت است.
توليت آستان قدس رضوي اضافه کرد: گويا قرار است به نام حسين بن علي (ع) عالم متحول و دل‌ها را در عالم تسخير اين امام همام شود، موکب‌ها در اربعين منحصر به مسلمانان نيست، بلکه تمام اديان توحيدي در اين راهپيمايي حضور دارند.
وي اباعبدالله الحسين (ع) را مظهر تمدن در جهان معرفي و اظهار کرد: راهپيمايي اربعين به هيچ دولت و حزبي وابسته نيست بلکه تنها متعلق به مردم است.
عضو مجلس خبرگان رهبري با اشاره به هجمه‌هاي دشمنان به مقوله زيارت، اظهار کرد: امروز جهل مدرن زندگي انسان معاصر را مورد هجمه قرار داده است و اين حضور از جامعه انساني جهل زدايي مي‌کند.
وي اضافه کرد: امروز زيارت در تربيت نفوس انسان‌ها بسيار اثرگذار است و به همين دليل از سوي مستکبران به شدت مورد هجوم قرار مي‌گيرد، اربعين براي آن است که عاشورا در تمام لايه‌هاي زندگي انسان معاصر ساري و جاري شود.
وي با تأکيد بر اين مطلب که انقلاب اسلامي يکي از جلوه‌هاي مهم نهضت عاشوراست. تصريح کرد: پيش از انقلاب اربعين‌ها در هر يک از شهرهاي اين کشور تحول ايجاد مي‌کرد تا سرانجام انقلاب اسلامي محقق شد.
وي ادامه داد: پياده‌روي اربعين جلوه دلدادگي و عشق به اهل بيت عصمت و طهارت (ع) و ايمان به خداوند متعال است. تمام ايستادگي‌ها و مقاومت‌ها در عالم درس گرفته از عاشوراي حسين بن علي (ع) است.
رئيسي حضور خادمان رضوي در ايستگاه‌هاي خدمت‌رساني اربعين، موجب ارتقاء شور معنوي اين راهپيمايي دانست و گفت: خادمان رضوي در مرز مهران، مسير راهپيمايي اربعين و سامرا به زائران حسيني خدمت‌رساني خواهند داشت، اميدواريم تمام تلاش‌هاي خدام و زائران در پيشگاه الهي محفوظ خواهد بود و اجر آن را اباعبدالله الحسين (ع) خواهد داد.
انتهاي پيام/ي

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۱۴۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت اقتصادی جهان اسلام برای پایان اشغالگری در فلسطین

به گزارش خبرگزاری مهر، چهل و یکمین پیشن نشست همایش بین المللی «۷۵ سال اشغالگری در فلسطین»، به میزبانی دانشگاه علوم اسلامی رضوی و همکاری جامعه المصطفی العالمیه، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار شد. در ابتدا مولوی نظام الدین نعمانی رئیس حج و زیارت ولایت بادغیس افغانستان با موضوع «وحدت جهان اسلام در برابر اشغالگری رژیم صهیونیستی»، مرتضی مرتضوی کاخکی (استادیار دانشگاه علوم اسلامی رضوی)، با موضوع «ظرفیت اقتصادی جهان اسلام برای پایان اشغالگری در فلسطین» و حجت الاسلام مقصود علی دومکی بلوچ (رئیس بنیاد فلسطین ایالت بلوچستان پاکستان) با موضوع تاریخ اشغالگری رژیم صهیونیستی و شکل‌گیری نهضت فلسطین به ارائه بحث پرداختند.

در بخش انگلیسی زبان نیز دکتر محمدابراهیم روشن ضمیر (دانشیار دانشگاه علوم اسلامی رضوی) با موضوع نقش اندیشه‌های امام خمینی (ره) در تحولات فلسطین و دکتر عمیر آفتاب (مدرس زبان انگلیسی در لاهور پاکستان) با موضوع بررسی تاریخی فلسطین: ۷۵ سال استعمار و اشغال شهرک نشینی به طرح دیدگاه خود پرداختند.

مولوی نظام الدین نعمانی، پس از ایراد سخنانی پیرامون لزوم وحدت جهان اسلام در مقابل رژیم غاصب صهیونیستی که از آن به عنوان جرثومه فساد در منطقه و ریشه مشکلات جهان اسلام یاد کرد، به قرائت چند شعر از سروده‌هایشان پرداخت و در پایان آرزوی خود را آزادی فلسطین و وحدت جهان اسلام عنوان داشت.

دکتر مرتضوی صحبت‌های خود را با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری پیرامون مساله فلسطین و اسرائیل و تاکید بر ایجاد حصر و تحریم اقتصادی این رژیم آغاز کرد.

وی در ادامه با بیان این نکته که نظام سلطه از قدرت سیاسی و اقتصادی خود برای تسلط بر جهان اسلام استفاده می‌کند، به ارائه توضیحاتی درباره اقتصاد رژیم صهیونیستی از جمله نقاط قوت (اقتصاد دانش بنیان، نیروی کار آموزش دیده، نیروی کار ارزان مبتنی بر تبعیض و..) و نقاط ضعف (تجربه بحران‌های اقتصادی تاریخی، آسیب پذیری از نوسان قیمت نفت، تجربه تورم‌های بالا و..) اقتصاد این رژیم مبادرت کرد.

مرتضوی با ارائه آمار دقیقی از ظرفیت‌های اقتصادی این رژیم و کشورهایی که با آن تبادل اقتصادی بالایی دارند (از جمله ترکیه، ایالات متحده و نظایر آنها)، به کریدورهای اقتصادی چهارگانه بین‌المللی اسرائیل اشاره کرده و ظرفیت کشورهای اسلامی برای اعمال تحریم علیه این رژیم را مورد تبیین قرار داد.

به نظر وی، ظرفیت اقتصادی کافی برای تحریم اثرگذار علیه رژیم صهیونیستی در کشورهای اسلامی وجود دارد، اما این وابسته به عزم این کشورها است.

در بخش پایانی سخنرانی به زبان فارسی، حجت الاسلام دومکی، ضمن ارائه توضیحات تاریخی مختصری از چگونگی شکل‌گیری رژیم صهیونیستی، از حمایت‌های همیشگی آمریکا و انگلیس و سایر کشورها از این رژیم انتقاد کرد.

وی با اشاره به آیاتی از قرآن کریم تصریح کرد که وارثان سرزمین مقدس مسلمانان هستند و صهیونیست‌ها وارثان فرعون و نمرود می‌باشند.

حجت الاسلام دومکی اظهار داشت: ملت پاکستان به رهبری مرحوم محمدعلی جناح و علامه اقبال لاهوری همواره حامی مردم فلسطین بوده است.

در پایان وی با اشاره به وعده صادق امام خمینی و آیت الله خامنه ای مبنی بر آزادی حتمی فلسطین سخنان خود را به پایان برد.

در بخش سخنرانی‌های انگلیسی، دکتر محمدابراهیم روشن ضمیر، دانشیار دانشگاه علوم اسلامی رضوی، به ارائه سخنرانی پرداخت و پس از اهدای سلام به ملت فلسطین، به نقش اندیشه‌های امام خمینی در روند فعلی مقاومت فلسطین اشاره کرد.

روشن ضمیر در ادامه با یادآوری روند تاریخی شکل‌گیری رژیم غاصب صهیونیستی به جایگاه مهم انقلاب اسلامی ایران در صورت بندی فرهنگ مقاومت و حمایت از ملت فلسطین اشاره نمود.

در این راستا وی به ذکر مستندات تاریخی از جمله نقش دولت بریتانیا در مهاجرت یهودیان به فلسطین و شکل‌گیری دولت جعلی اسرائیل، اشاره به جنگ‌های اعراب با اسرائیل و شکست مطلق اعراب در این جنگ‌ها، تلقی کشورهای عربی از مواجهه با اسرائیل به عنوان یک مساله عربی و نه اسلامی، تحول رویکرد به مساله فلسطین با پیروزی انقلاب اسلامی و سخنان امام خمینی درباره فلسطین و دمیده شدن روح تازه‌ای به مقاومت فلسطینی و در نهایت حمله اسرائیل به لبنان و شکست مفتضحانه این رژیم در مقابل جوانان حزب الله که تحت تأثیر اندیشه‌های انقلاب اسلامی ایران بودند پرداخت.

ارائه خلاصه‌ای از دیدگاه‌های امام خمینی (قدس سره) درباره فلسطین در ۶ بند بخش پایانی سخنان وی بود.

کد خبر 6098113 سمانه نوری زاده قصری

دیگر خبرها

  • سرلشکر سلامی: در شرق مدیترانه راه را بر دشمن می‌بندیم
  • ظرفیت اقتصادی جهان اسلام برای پایان اشغالگری در فلسطین
  • معلم؛ روایتگر تاریخ و مظهر فرهنگ
  • حسینی: اقدامات دولت سیزدهم تعامل با کشورهای جهان را فراهم کرده است
  • سیره و روش امام صادق(ع) تعامل با اهل سنت بود
  • مالزی میزبان کنفرانس بین‌المللی «آموزش معاصر در جهان اسلام» است
  • مالزی، میزبان کنفرانس بین‌المللی «آموزش معاصر در جهان اسلام»
  • هم‌اینک دنیا فلسطین را به عنوان یک کشور مستقل دارای حقوق‌ بین‌الملل به رسمیت می‌شناسد
  • امام جعفر صادق (ع)؛ شخصیت مهم در جهان اسلام و مکتب شیعه
  • راهپیمایی بزرگ مردم هشتبندی در سوگ امام صادق(ع)