Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک تحقیق عملیاتی انجام شده توسط سه تن از پژوهشگران حوزه صنعت برق نشان داد که احداث نیروگاه های تجدیدپذیر برای تامین انرژی مناطق دوردست،به صرفه تر از گازرسانی به مناطق مذکور خواهد بود.

یک تحقیق عملیاتی انجام شده توسط سه تن از پژوهشگران حوزه صنعت برق نشان داد که احداث نیروگاه های تجدیدپذیر برای تامین انرژی مناطق دوردست،به صرفه تر از گازرسانی به مناطق مذکور خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش انرژی امروز از توانیر، براساس این تحقیق که توسط سه تن از محققان شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی انجام شده است، میانگین مصرف برق ماهانه هر مشترک خانگی ۱۱۰ کیلووات ساعت است که در صورت تامین مجموع انرژی مورد نیاز برای سرمایش، گرمایش، روشنایی و...، میانگین مصرف به هر خانوار به ۸۲۰ کیلووات ساعت در ماه افزایش خواهد یافت.

براساس این مطالعه این میزان مصرف برای دو روستای مورد مطالعه در استان خراسان رضوی (خور و بیجورد واقع در شمال شهرستان بردسکن)، به ترتیب ۱۱۵ و ۱۰۴ کیلووات ساعت خواهد بود.

این پژوهش همچنین نشان داد که برای این منظور و تقویت شبکه این دو روستای مورد مطالعه باید ۹۱۰ میلیون ریال اعتبار صرف شود.

این درحالی است که در طرح اولیه گازرسانی به این دو روستا، می بایست ۲۴ کیلومتر شبکه انتقال گاز با لوله فولادی، ایستگاه تقلیل فشار گاز و ۷ کیلومتر نیز شبکه توزیع گاز احداث شود که با توجه به کوهستانی بودن منطقه، هزینه های احداث این تاسیساست ۴۶۵ میلیارد ریال براورد شده است.

براساس این مطالعه صورت گرفته، این میزان اعتبار مورد نیاز برای گازرسانی به مناطق مورد اشاره، معادل هزینه نصب یک نیروگاه بادی به ظرفیت ۱.۵ مگاوات در منطقه سنگان خواف و یا احداث یک نیروگاه خورشیدی در خود شهرستان بردسکن است.

احداث نیروگاه خورشیدی در شهرستان بردسکن با توجه به میانگین ساعات آفتابی نسبتا بالادر طول سال توجیه پذیر است.

برپایه این گزارش، پژوهش توسط حجت پارسا دوست، مهدی میری و مهدی خبیر از کارشناسان و پژوهشگران شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی بر روی دو روستای خور و بیجورد واقع در شمال شهرستان بردسکن استان خراسان رضوی انجام شده است.

این سه محقق نتایج تحقیق خود را در قالب مقاله ای با عنوان تحلیل فنی و اقتصادی استفاده از انرژی برق به جای احداث شبکه انتقال و توزیع گاز در سی و دومین دوره کنفرانس بین المللی برق ارائه کردند.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۲۳۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از نخستین نیروگاه خورشیدی فضا در یک قدمی واقعیت

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اسپیس، خلاف پنل‌های خورشیدی روی زمین، یک نیروگاه خورشیدی در فضا منبع تغذیه ثابت ۲۴/۷ را فراهم می‌کند و نخستین نمایش آزمایشگاهی در نوع خود، نشان می‌دهد که چگونه انتقال انرژی خورشیدی از فضا می‌تواند شکل واقعیت به خود بگیرد.

در این نمایش که توسط استارت‌آپ «اسپیس‌سولار» (Space Solar) مستقر در انگلیس انجام شد، دستگاه پرتوی ویژه‌ای آزمایش شد که می‌تواند به صورت بی‌سیم انرژی را ۳۶۰ درجه به اطراف منتقل کند. این میزان از آنجایی برای نیروگاه فضایی مهم می‌شود که موقعیت آن نسبت به خورشید و زمین در طول هر روز به دلیل چرخش سیاره ما تغییر می‌کند.

مارتین سولتائو، مدیر این طرح، در جریان کنفرانسی که در ۲۷ آوریل گذشته در لندن برگزار شد اعلام کرد که تمام فناوری‌های مورد نیاز برای ساخت و راه اندازی این نیروگاه فضایی که «CASSIOPeiA» نام گرفته، هم اکنون وجود دارد و چالش اصلی در این پروژه، تعیین انداز بزرگی آن است، اما در حال حاضر این چالش نیز برطرف شده و توسعه آن به واقعیت نزدیک شده است.

این شرکت پیش‌بینی می‌کند که نیروگاه فضایی مذکور می‌تواند ظرف یک دهه در فضا باشد و گیگاوات انرژی پاک را بسیار کارآمدتر از نیروگاه‌های خورشیدی روی زمین ارائه کند.

 سولتاو در بیانیه‌ای ایمیلی گفت: ما از اینکه می‌توانیم مرحله بعدی توسعه فناوری خود را به نمایش بگذاریم، هیجان زده هستیم و آزمایش موفقیت‌آمیز این پروژه (فناوری تابش انرژی ۳۶۰ درجه)، لحظه‌ای مهم در مأموریت ما برای ایجاد انقلابی در انرژی خورشیدی مبتنی بر فضا است.

این نیروگاه خورشیدی درنهایت در مدار۲۲۰۰۰ مایلی بالای سیاره ما (۳۶۰۰۰ کیلومتری) قرار می‌گیرد و حرکت آن در این مدار نیز بگونه‌ای طراحی شده است که همواره رو به خورشید باشد؛ که در آن سرعت مداری یک ماهواره با سرعت چرخش زمین مطابقت دارد. در نتیجه، یک فضاپیما در این ارتفاع به نظر می‌رسد که در بالای یک منطقه ثابت روی زمین معلق است.

این آزمایش با استفاده از تکنولوژی‌های پیشرفته، توانست به صورت موفقیت‌آمیز انرژی خورشیدی را از فضا به زمین منتقل کند و نشان دهد که این فناوری قابلیت اجرا دارد.

این پیشرفت مهم می‌تواند راهی برای تولید انرژی پاک و پایدار در زمین باز کند و به کاهش وابستگی به منابع انرژی فسیلی کمک کند. توسعه این نیروگاه یک گام مهم در راه بهبود محیط زیست و کاهش گاز‌های گلخانه‌ای است و نشان می‌دهد که تکنولوژی فضایی می‌تواند نقش مهمی در تأمین انرژی برق پایدار در آینده ایفا کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هفت کشوری که تمام برق خود را از منابع تجدیدپذیر تولید می‌کنند
  • سرنوشت زباله‌های ناشی از رونق انرژی خورشیدی در هند چه می‌شود؟
  • شناسایی ۱۸ ظرفیت جدید سرمایه گذاری در بخش آب استان
  • کدام کشورها ۱۰۰ درصد برق خود را از انرژی‌های تجدیدپذیر تأمین می‌کنند؟
  • صنایع و سازمان‎ها قسمتی از برق مصرفی را خودشان تولید کنند
  • بهره‌برداری از طرح تکمیل آبرسانی به شهرستان گرمسار و نیروگاه تجدیدپذیر خورشیدی سمنان
  • شکست بزرگ‌ترین پروژه انرژی تجدیدپذیر تاریخ
  • بهره‌برداری از نخستین نیروگاه خورشیدی فضا در یک قدمی واقعیت
  • بزرگ‌ترین نیروگاه برق اتمی جهان بیدار می‌شود
  • استاندارمرکزی:مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی گره‌گشایی می‌شود